• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #727219  autor: wiechus75
 23 cze 2014, 23:17
Czy przekierowanie rozmów na numer stacjonarny lub w sieci Play w taryfach Formuła 4,0 Unlimited dla Firm lub Specjalna Formuła Komfort 4,0 + jest płatne? Mam sprzeczne informacje a z cennika nie mogę nic wywnioskować.
pozdrawiam
Wiesław

#727225  autor: muchakk
 24 cze 2014, 00:04
Przekierowanie połączeń jest płatne i rozliczane z tego co pamietam 0,19gr za minute

#727229  autor: piokuk
 24 cze 2014, 00:30
Bajki opowiadasz. Od lat przekierowuję rozmowy w Play dla firm i za przekierowania na numery Play oraz stacjonarne nigdy nic nie zapłaciłem. W taryfach z darmowymi połączeniami do wszystkich darmowe są takżeprzekierowania do iinnych sieci komórkowych. To odróżnia in plus Play pod wychwalanego tu pod niebiosa Nju.

#727250  autor: Kryniczanin
 24 cze 2014, 09:04
wiechus75 pisze:Przekierowanie połączeń jest płatne i rozliczane z tego co pamietam 0,19gr za minute
Jest bezpłatne sam mam 4.0 Unlimited bez stacjonarnych i na komórki do każdej sieci bezpłatne przekierowanie.

#727255  autor: pakierhakierxd
 24 cze 2014, 09:21
Włączenie przekierowania zawsze jest i było bezpłatne tylko jak ktoś do ciebie dzwoni to ci pobiera z minut :)

Jeśli masz no limit do wszystkich to jest bez limitu naweet jak wpiszesz numer z innej sieci ,jak np. no limit do Play to jak ustawisz na numer w Play to będzie bez limitu też ;)

Pozdrawiam :)

#727521  autor: KC-KARLOS
 24 cze 2014, 23:18
Przekierowanie połączeń jest rozliczanie jak za normalną rozmowę wychodzącą, zgodnie z warunkami bieżącej taryfy :)
W tym wypadku - ZA DARMO (oferty z no-limitem) albo zgodnie z pakietem minut :D

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟