• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #718201  autor: Shrekus27
 17 maja 2014, 19:26
Obecnie zakończyłem umowę abonamentową z T-Mobile. Jestem w tym ich Tak Taku. Chce jednak przejść do Plusa na Abonament.

Słyszałem o tym ich Naszym Domu i Paszporcie. Dodatkowo jestem też Abonentem Cyfrowego Polsatu.

Chciałem zapytać czy ktoś coś wie na temat ich oferty. Pod warunki opisane wyżej.

Shrk.

#718221  autor: muza_tv
 17 maja 2014, 20:32
Z tego co wyczytałem na innym forum po pierwsze musisz mieć Paszport Korzyści (dojdzie pocztą lub można odebrać w punktach CP). Tam też ci wszystko wytłumaczą.

I teraz tak...

Pierwszą usługę trzeba mieć od co najmniej 60 dni z abonamentem minimum 49,99 zł. W Twoim przypadku będzie to Cyfrowy Polsat. Jeśli masz niższy abonament w CP, to zawsze możesz podwyższyć.

Druga usługa (np. abonament w Plusie) ma rabat 50% i abonament musi byc na minimum 49,99 zł i umowa na 24 miesiące.

Z kolei na trzecią usługę udzielany rabat kwotowy 48,90zł dla usług CP lub 48,99zł dla usługa Plusa.

Trzeba też pamiętać, że między datą podpisania umowy na drugą usługę a trzecią nie może być więcej niż 7 dni.

Reasumując, dobierając do Cyfrowego Polsatu telefon w Plusie bez limitów rozmów z telefonem za 69,90zł zapłacisz za abonament tylko 34,95. Do tego możesz dokupić trzecią usługę - za Plus Internet 20 GB LTE za 49,90 zł, za którą po rabacie zapłacisz 1 zł miesięcznie
 #718245  autor: Shrekus27
 17 maja 2014, 22:11
Czy ktoś już to dostał tenże Paszport korzyści czy jak mu tam jest.
Ciekawi mnie co tam takiego jest, że tak się Polsat tym podnieca. Mi osobiście jeszcze nic do skrzynki pocztowej nie wpłynęło.

#718261  autor: muza_tv
 17 maja 2014, 23:07
Paszport upoważnia do skorzystania z promocji (podobno). Ale lepiej się popytaj.
Z tego co wiem to Paszporty można odbierać w ASP Cyfrowego Polsatu, wystarczy podać PESEL.