• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#710852  autor: ja.michal
 17 kwie 2014, 03:59
schiz_of_renia, zniżka przepadnie po przejściu na wyższą opcję.

#710861  autor: thonka
 17 kwie 2014, 06:55
Uważałem ofertę Orange za atrakcyjną. Spojrzałem w cenniki telefonów i potem jeszcze raz w taryfę...
Jak ktoś nie ma FunPacka i nie zrobi sobie 25zł zniżki z Orange Open to oferta SPM jest taka sobie. Wcześniej wyróżniała się przynajmniej dobrymi pakietami minut i danych w średnich abonamentach. Teraz albo bierzesz mało minut i generalnie nie korzystasz z telefonu, albo bierzesz abonament którego nie wykorzystasz w pełni i płacisz krocie.
Dobrze, że przynajmniej wymienność zostawili, choć przy 200-240 jednostkach to dla wielu stanowczo za mało...
Brakuje pośredniego abonamentu w SPM z większą ilością jednostek.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#710922  autor: orson_dzi
 17 kwie 2014, 13:06
thonka pisze:Spojrzałem w cenniki telefonów i potem jeszcze raz w taryfę...
Cenniki telefonów są straszne. Z tego co obiło mi się o uszy, chodzi o problem z dostępnością modeli. Orange ma zwyczajnie mało telefonów i jeszcze mniej kasy na wprowadzenie ich do oferty. Dlatego poszły ceny. No i bardziej promowany zaczyna być zakup telefonu na raty.

Z innych ciekawostek obok opłaty za połączenie z BOK, jest brak kapitału minut. Niewykorzystanie nie przechodzą.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#711048  autor: kamil1221
 17 kwie 2014, 21:18
Czyli jutro musze dokładnie przeczytać regulamin... :twisted:

#714199  autor: dwaeuro
 29 kwie 2014, 14:53
schiz_of_renia pisze:Mam pytanie odnośnie nowych ofert. Obecnie mam smart plan multi 69,99ze zniżka 30% czyli place niecale 50zl. Chcialbym przejść na ten nowy smart plan multi 89,98. Czy mogę to zrobić i czy zniżka na abonament będzie obiwiazywala ? Czy jakieś dodatkowe koszty będą związane z przeniesieniem?
Sam tak w rodzinie zrobiłem rok temu i zniżka obowiązuje nadal.

Nowa Huta Wolne Miasto!