• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#710054  autor: Agatka
 13 kwie 2014, 22:16
A jak sprawdzić w jakim Ja jestem zasięgu ?

Moja taryfa

Solo M - umowa na czas nieokreślony

#710145  autor: Agatka
 14 kwie 2014, 09:56
Mapka świeci mi się na różowo :)
Zaznaczone mam: UMTS/HSDPA

Czyli co to mówi Panowie ?

Moja taryfa

#710199  autor: Horacy
 14 kwie 2014, 13:14
czyli max to 21 mbit pobierania, weź sobie jakiś starter z T-M kup, sprawdź jaki masz zasięg i będziesz wiedział na co się stać :)

#710202  autor: Agatka
 14 kwie 2014, 13:23
Kusi mnie wziąśc na abonament - ale boję się trochę, problemów z sygnałem.
Obecnie mam radiówkę wiec i tak lipa.

Moja taryfa

#710389  autor: Horacy
 15 kwie 2014, 08:45
Kup sobie starter za 5 zł, czy to Heyah dniówka czy T-M frii, aktywuj darmowy internet i popatrz, przez 5 dni będziesz miał po 50 MB, zobaczysz jak to działa i rozwiejesz trochę wątpliwości w sprawie zasięgu.

#710915  autor: ciekawy
 17 kwie 2014, 12:58
Agatka,

zainwestuj w starter najlepiej internetowy w T bo na takim będzie najwięcej danych do wykorzystania względem starterów do rozmów chyba że chcesz się bawić w aktywacje pakietu w tak taku normalnym na rozmowy np 1gb za 10 zł, na test powinno wystarczyć i oprócz zasięgu sprawdzisz sobie też z jaką prędkością działa net i czy taka prędkość cię zadowala,

mapa zasięgu jest tylko orientacyjna i czasem może nie być zasięgu gdzieś gdzie na mapie jest,a czasem tam gdzie go nie ma jest, wszystko zależy od konkretnej lokalizacji, zawsze najlepiej sprawdzić starterem bo mapa zasięgu nie może być podstawą do rozwiązania umowy jak niektórzy myślą kiedy nie czytają małych liter,więc nie ma co żałować kasy na starter zanim podpiszesz umowe

#711115  autor: Kryniczanin
 18 kwie 2014, 09:44
W abonamencie bc od kilku dni można sprawdzić ile poszło bez kombinacji z listą połączeń.

#711131  autor: jujeahip
 18 kwie 2014, 10:44
Agatka pisze:Kusi mnie wziąśc na abonament - ale boję się trochę, problemów z sygnałem.
Obecnie mam radiówkę wiec i tak lipa.
20-25zł kosztuje starter z 2GB danych, odpalasz u siebie w domku i wchodzisz na speedtest i patrzysz jaki wynik wyjdzie. Najprostszy sposób, jeżeli jest tak jak mówisz to realna pewnie będziesz mieć od 6 do 11 mbit/s

#711142  autor: Agatka
 18 kwie 2014, 11:33
Panowie a mogli byście rzucić swoim fachowym okiem na mapy dla Lokalizacji Dolnyśląsk - Lubomierz - Ul. Majowa co według was powinno najlepiej chodzić ?

I tak mi powiedzieć porównując do dawnych Prędkości Neostrady ,,, bym miała lekki obraz jaka prędkość takiego neta mobilnego może być, 256, 512 mb/s ? bo zielona jestem.

Moja taryfa

#711798  autor: ciekawy
 21 kwie 2014, 13:39
Kryniczanin pisze:W abonamencie bc od kilku dni można sprawdzić ile poszło bez kombinacji z listą połączeń.
a jak to sprawdzić ?
kodem ?
zalogowaniem się na strone netwą ?