Telekomunikacja jak na dłoni






[a2mobile] Oferta prepaid Aero2

Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.

Moderator: Moderatorzy

Wiadomość
Autor

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 30 gru 2017, o 20:07

Wysyłają powiadomienia.
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1405
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez dominik920 » 31 gru 2017, o 12:27

Stałe zlecenie zależy od banku w którym masz konto ,jeśli masz taką możliwość to po prostu podajesz numer konta na które ma iść zlecenie i miesięczną kwotę ,natomiast powiadomienia są jak najbardziej.
Doradca Klienta Biznesowego Sieci Play
Tel:536037830
Mail:dominik.wierzbicki@sprzedaz.playmobile.pl
dominik920
Stały bywalec
Stały bywalec
 
Posty: 201
Dołączył(a): 29 mar 2009, o 16:46
Lokalizacja: kraków
Model telefonu: LG G2 Mini
Sieć: Idea>Orange>Plus>GaduAIR>Play(MNP)

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez artfro » 31 gru 2017, o 13:02

Udało mi się wczoraj kupić starter w jednej z Żabek, kontaktowałem się wcześniej z infolinią i powiedziano mi, że starter można również zarejestrować na poczcie, także j po nowym roku będę próbował z tej opcji skorzystać
artfro
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 29 sty 2017, o 16:50

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez macc » 31 gru 2017, o 15:11

user11 napisał(a):a2mobile wysyła powiadomienia przed końcem pakietów cyklicznych? ?


czy można jakimś kodem wyłączyć te powiadomienia jak i info o niskim stanie kasy na koncie? :smt006
http://listen.pls ->Słuchaj za pomocą winamp-<
macc
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1254
Dołączył(a): 3 lis 2012, o 07:17
Lokalizacja: GS
Pochwały: 4
Model telefonu: vodafone, samsung
Sieć: a2 mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez adacomp » 31 gru 2017, o 15:39

macc napisał(a):
user11 napisał(a):a2mobile wysyła powiadomienia przed końcem pakietów cyklicznych? ?


czy można jakimś kodem wyłączyć te powiadomienia jak i info o niskim stanie kasy na koncie? :smt006


Na stronie a2m nie ma takiego kodu https://a2mobile.pl/kody-aktywacyjne
Zadzwoń do ich 720203040 to się dowiesz czy to możliwe https://a2mobile.pl/kontakt
adacomp
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1355
Dołączył(a): 22 gru 2016, o 18:25
Lokalizacja: ZS
Model telefonu: Samsung Huawei Ulefone MyPhone Manta
Sieć: Play RBM Fakt Virgin Orange A2 Plush TM BDI

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez zolvio » 1 sty 2018, o 11:16

Działają Wam SMS-y? U mnie na czterech numerach (Kraków) nie można wysłać wiadomości.
Chodzi o to, żeby te plusy nie przysłoniły wam minusów
zolvio
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
Avatar użytkownika
 
Posty: 174
Dołączył(a): 15 gru 2009, o 22:04
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 6
Model telefonu: Huawei Y360
Sieć: a2mobile, T-mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez motyl27 » 1 sty 2018, o 11:51

A już myślałem że coś z moim telefonem.
Nie mogę wysłać SMS-a, wszystko inne działa MMS też!!!
motyl27
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 156
Dołączył(a): 28 sie 2015, o 10:42
Model telefonu: Nokia 2610
Sieć: Nowe Orange Go, Fakt Mobile, Play

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez aeroxd » 1 sty 2018, o 11:58

Ja też nie mogę wysyłać SMS-ów od północy powiat Rawski.
aeroxd
Ostrożny rozmówca
Ostrożny rozmówca
 
Posty: 135
Dołączył(a): 1 gru 2015, o 10:32
Model telefonu: Samsung GT-E1280
Sieć: a2mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez GPGPGP » 1 sty 2018, o 12:52

W Rzeszowie też sms nie bangla.
GPGPGP
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 49
Dołączył(a): 27 kwi 2015, o 10:45

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Traker » 1 sty 2018, o 12:53

Awaria sieci musi być. Co się dziwić sylwester :-)
PS. W Białymstoku też nie można wysłać smsa

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Traker
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 59
Dołączył(a): 31 sty 2010, o 15:43
Lokalizacja: Białystok
Model telefonu: Xiaomi Redmi Note 4
Sieć: Orange, VM, RBM, A2mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez eaglet » 1 sty 2018, o 13:16

Mazowieckie też awaria.
eaglet
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 8
Dołączył(a): 17 lip 2014, o 19:19
Lokalizacja: Mazowieckie

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez macc » 1 sty 2018, o 13:28

W Ustce, Słupsku, Bytowie też nie można wysłać smsa
http://listen.pls ->Słuchaj za pomocą winamp-<
macc
Spamer ;)
Spamer ;)
Avatar użytkownika
 
Posty: 1254
Dołączył(a): 3 lis 2012, o 07:17
Lokalizacja: GS
Pochwały: 4
Model telefonu: vodafone, samsung
Sieć: a2 mobile

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez goral2099 » 1 sty 2018, o 13:43

Ja również smsów wysyłać nie mogę. A po północy jeszcze szły normalnie. Okolice Żywca.
goral2099
Spamer ;)
Spamer ;)
 
Posty: 1405
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 14:39
Lokalizacja: GD/SZY
Pochwały: 8
Model telefonu: ASUS ZENFONE 3 ZOOM S, GPD G5A
Sieć: A2, Play, BDI, OFnK

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez mmjot2 » 1 sty 2018, o 14:35

Trójmiasto - również brak możliwości wysłania SMS-a. Połączenia głosowe - normalnie.
mmjot2
Nowicjusz
Nowicjusz
 
Posty: 36
Dołączył(a): 14 sty 2015, o 10:59

Re: [Aero2] Nowa oferta prepaid "a2mobile"

Postprzez Loko_Poko » 1 sty 2018, o 15:32

Poznań też bez smsów na trzech numerach. Awaria ogólnokrajowa. Chyba ich zegary nie przetrawiły, że zmienił się rok.
Loko_Poko
Cichy Czytelnik
Cichy Czytelnik
 
Posty: 86
Dołączył(a): 13 wrz 2015, o 21:57

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Oferta na kartę i mix

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości