Strona 187 z 190

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:08 kwie 2019, 08:48
autor: Dodo84
3G pisze:
08 kwie 2019, 07:42
Nie wiem jak teraz, ale już nie raz T-Mobile twierdził, że przenosi tylko w dni robocze...
Jestem po 3 rozmowie z biurem obsługi ( od soboty codziennie po jednej). Pani z BOA stwierdziła, że pani z salonu wydała mi złą kartę sim, dlatego przeniesienie numeru nie mogło być zrealizowane. Mam podejść do salonu i wymienić kartę sim. Tylko zastanawia mnie fakt, że Orange mi nie wyłączył tej mojej karty którą mam od nich. Czy gdyby T-Mobile dostał mój numer i to już u nich się pojawił problem to nie powinna karta sim od Orange być wyłączona?

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:20 kwie 2019, 10:58
autor: unnameduser
Przeniosłem numer do T-Mobile (co trwało tydzień przez problemy techniczne) i mam teraz zablokowane połączenia wychodzące. Sprawdzenie stanu konta nie odblokowało konta - czy trzeba wykonać jakieś połączenie, by aktywować konto czy, czy też jest to ciąg dalszy problemów technicznych?

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:28 kwie 2019, 18:20
autor: Window
W jakich godzinach numery zostają przeniesione w play od razu klika minut po północy czy w godzinach porannych?

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:28 kwie 2019, 18:37
autor: 24bis24
od razu klika minut po północy :)

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:02 maja 2019, 12:57
autor: weeeeeeeeeeee233
Hej. Gdzie polecacie przenieść numer obecnie? Chodzi oczywiście o korzyści z przeniesienia. Posiadam Virgin, niestety jakość internetu woła o pomstę do nieba. Dziękuję za pomoc.

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:02 maja 2019, 14:40
autor: pakierhakierxd
Potestuj T-Mobile ,Plusa,Orange skoro zasięg Play + roaming ci nie odpowiada ;)
wszystko zalezy od lokalizacji ;)
ja mam startery temu każdej sieci :D
Możesz w Virgin spróbować ręcznie wybrać zasięg i tak też przetestować :D

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:06 maja 2019, 16:28
autor: macqmacq
Posiada może ktoś tajemną wiedzę i się podzieli, czy jest możliwość na dzień dzisiejszy jakiejś migracji z tubiedronka do heyah? 8)

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:06 maja 2019, 21:07
autor: 3G
Skoro jest możliwość migracji pomiędzy Heyah i T-Mobile Frii na zasadzie zmiany taryfy (dawniej było to niemożliwe), to może da się analogicznie w przypadku tuBiedronka?

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:14 maja 2019, 09:30
autor: rudymax
Czy ktoś mógłby się podzielić wiedzą praktyczną, dotyczącą przenoszenia numeru z oferty plus na kartę? Interesuje mnie, czy Plus pozwala na przeniesienie numeru z nieaktywnymi połączeniami wychodzącymi i/lub zerowym stanem konta.

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:14 maja 2019, 16:38
autor: Robin560
zerowy stan konta da się bez problemów
nie aktywne wychodzące nie da się

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:14 maja 2019, 16:46
autor: rudymax
Dziękuję. Tak podejrzewałem.

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:15 maja 2019, 16:55
autor: user11
Próbowałem dziś przenieść numer z Fakt Mobile do Plus. W dwóch salonach chcieli ode mnie 12,50 PLN za kartę SIM. Nie zgodziłem się. W domu sprawdziłem na stronie Plusa, że przeniesienie jest za darmo. Rozumiem, że w regulaminach też nic nie znajdę o tej opłacie. Jak najskuteczniej przedstawić swoje racje w salonie Plusa?
Czy można przenieść numer do innych sieci po wygaśnięciu bonusu 500PLN/50GB (mam 0 na koncie) czy trzeba doładować konto? Wystarczy kod z Faktu na minuty?

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:15 maja 2019, 17:39
autor: Remington
Napisz na Plus Forum i podaj adresy punktów gdzie chcieli od Ciebie tej opłaty. Zapewne pomogą.

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:16 maja 2019, 18:26
autor: user11
Dziękuję, napisałem.
Proszę o informację: czy po zamówieniu i zarejestrowaniu startera wrodzinie (bez doładowania konta) można przenieść numer do innej sieci?

Re: [Pre-paid] Przenoszenie numeru...

Post:08 cze 2019, 11:32
autor: columbo
Powiedzcie, czy można przenieść nr z datą przyszłą, za ok. 2 tygodnie? Stacjonarnie. Czy to zależy od operatora?