Póki co, na każdy nowy numer wpada 100GB! Wszystko na jednym koncie MO! Przenosisz numer od innego opa i wpada (na obecną chwilę) 102GB ważne caluśki rok

Póki co, na każdy nowy numer wpada 100GB! Wszystko na jednym koncie MO! Przenosisz numer od innego opa i wpada (na obecną chwilę) 102GB ważne caluśki rok
A też wygląda słabo wsparcie dla urządzeń z androidem Najnowsze urządzenia to Xiaomi Mi 11 Lite NE,Motorola moto g82 jedyne które są z 2022 roku. Xiaomi ma jeszcze redmi 6 i 6a które były zaprezentowane w 2018r. a Motorola ma Motorola Moto G50 z 2021 r oraz Motorola Moto G7 Power z 2019r.
Karlos20 pisze: ↑06 lip 2023, 22:07kichu85: polecam spojrzeć na to (uwaga - po raz ostatni to powtarzam!!! - resztę znajdziecie na podstronie od numeru 479 - nie zaszkodzi przeszukać i poczytać):INFO: Jak aktywować skutecznie no-limity w promocyjnych cenach i bonusowym netem?
1. sms o treści 1200GB na 811
2. sms o treści 2400GB na 811
3. START na 812 (no-limity + 25 GB + 200 GB z promki) - wersja jednorazowa na 31 dni
4. START CYKL na 813 (no-limity + 25 GB + 200 GB) - wersja cykliczna, w ostatnim dniu ważności pobierze 35 zł
5. START na 815 (no-limity + 15 GB + 100 GB) - wersja jednorazowa na 31 dni
6. CYKL na 816 (no-limity + 15 GB + 100 GB) - wersja cykliczna, w ostatnim dniu ważności pobierze 31 zł.
Kolejność wysłania SMSów aktywujących no-limity w promocyjnych cenach nie ma większego znaczenia, o ile nie zdecydujemy się na cykliczne odnawianie usług, wówczas jeśli chcemy tańsze odnawianie no-limitów, to na końcu aktywujemy opcję cykliczną za 31 (czyli CYKL na 816), gdyż ostatnio włączona opcja cykliczna będzie się odnawiać domyślnie.
Działa. Ostatnio dostałem smsa, że mam się zgodzić, to dostanę 10zł. Nie dostałem, złożyłem reklamację, dostałem 10zł. Oczywiście do tego trzeba trafić na odpowiedniego konsultanta, bo niektórzy ogarnięci, to powiedzą, że już kiedyś dostałeś 10zł.
marcin19883 pisze: ↑08 lip 2023, 15:37Działa. Ostatnio dostałem smsa, że mam się zgodzić, to dostanę 10zł. Nie dostałem, złożyłem reklamację, dostałem 10zł. Oczywiście do tego trzeba trafić na odpowiedniego konsultanta, bo niektórzy ogarnięci, to powiedzą, że już kiedyś dostałeś 10zł.![]()
Możesz spać spokojnie. Jestem w podobnej sytuacji i dostałem pisemne zapewnienie, że ten reklamacyjny nolimit zawiera paczkę 100GB, która będzie przyznawana co 7 dni za 7 zł. Ja jestem niestety stratny, bo na starym nolimicie miałem mies. już 500GB, ale przeanalizowałem moje zużycie od początku roku i mieszczę się w tych 400GB/mies.
jak jesteś stratny to jakim cudem akceptujesz taką usługe(ktoś Cie wogóle zapytał czy akceptujesz takie rozwiązanie czy wcisnęli to sami bez konsultacji i jeszcze może napisali, że uznali Twoją reklamacje dając ten substytut zamiast tego co oczekiwałeś w reklamacji-pewnie przywrócenia starej 7ki?), która nawet nie wyrównuje Tobie tego co miałeś? Może chociaż kasę dołożyli aby jako tako to wyrównywało stratę jak piszesz ok 500GB miesięcznie zmienione na 400GB? Nawet jeśli te 100GB tygodniowo dostaniesz to operator zrobił Cie jak i wielu tu na szaro bez litości, bo niedosyć, że promocja PREZENT nie działała z automatu to ręcznie włączając ją konsultanci zmieniali starą 7ke na starą 31-nke co już samo w sobie było stratą 75% tego co było w 7ce(31dniowa wersja przejmowała licznik 7ki), to jak by tego mało było to wcisnęli substytut w postaci nowego nolimitu+100GB za 7zeta na tydzień co nijak sie ma do posiadanej i straconej z winy operatora starej 7ki. W tej sytuacji to nie masz powodu do zadowolenia, bo staciłeś wynikowo(o ile nowy podrasowany nolimit+100GB będzie cyklicznie otrzymywane) ok 20% tego co miałeś, a trzeba pamiętać, że co tydzień miałeś+1GB więcej czego tu nie ma więc strata z każdym tygodniem rośnie. Jak pisałem ten nowy podrasowany nolimit+100GB to jest ochłap(jest tu bodaj 1 osoba co wymieniła starą 7ke z 46GB na nowy+100GB) w większości przypadków.darek_masz1zl pisze: ↑08 lip 2023, 18:44Możesz spać spokojnie. Jestem w podobnej sytuacji i dostałem pisemne zapewnienie, że ten reklamacyjny nolimit zawiera paczkę 100GB, która będzie przyznawana co 7 dni za 7 zł. Ja jestem niestety stratny, bo na starym nolimicie miałem mies. już 500GB, ale przeanalizowałem moje zużycie od początku roku i mieszczę się w tych 400GB/mies.
Akceptuję, ale się nie cieszę jak mawiał klasykdarekka pisze: ↑08 lip 2023, 22:36jak jesteś stratny to jakim cudem akceptujesz taką usługe(ktoś Cie wogóle zapytał czy akceptujesz takie rozwiązanie czy wcisnęli to sami bez konultacji i jeszcze moze napisali, że uznali Twoja reklamacje dając ten substytut zamiast tego co oczekiwałeś w reklamacji-pewnie przywrócenia starej 7ki?), która nawet nie wyrównuje Tobie tego co miałeś? Może chociaż kasę dołożyli aby jako tako to wyrównywało stratę jak piszesz ok 500GB miesięcznie zmienione na 400GB? Nawet jeśli te 100GB tygodniowo dostaniesz to operator zrobił Cie jak i wielu tu na szaro bez litości, bo niedosyć, że promocja PREZENT nie działała z automatu to ręcznie włączając ją konsultanci zmieniali starą 7ke na starą 31-nke co już samo w sobie było stratą 75% tego co było w 7ce(31dniowa wersja przejmowała licznik 7ki), to jak by tego mało było to wcisnęli substytut w postaci nowego nolimitu+100GB za 7zeta na tydzień co nijak sie ma do posiadanej i straconej z winy operatora starej 7ki. W tej sytuacji to nie masz powodu do zadowolenia, bo staciłeś wynikowo(o ile nowy podrasowany nolimit+100GB będzie cyklicznie otrzymywane) ok 20% tego cop miałeś, a trzeba pamiętać, że co tydzień miałeś+1GB więcej czego tu nie ma więc strata z każdym tygodniem rośnie. Jak pisałem ten nowy podrasowany nolimit+100GB to jest ochłap(jest tu bodaj 1 osoba co wymieniła starą 7ke z 46GB na nowy+100GB) w więkoszości przypadków.
W mojej ocenie wymiana starej 7ki na nową+100GB w żadnym przypadku nie powinna powodować pogorszenia warunków(miałeś 500GB miesięcznie więc tu tez mniej nie powinno być)-powinna z racji ewidentnej winy operatora być z korzyścią dla klienta, któremu niekompetencja operatora przyspożyła problemów w postaci niezleconej zmiany oferty.