Użytkownik
kazik20
No, strach pomyśleć, że takowi domniemanie mogą także rozpatrywać reklamacje.
Bonus 1000 gb za automatyczne przeniesienie z 25 zł do 31 zł pojawił się dość późno, wcześniej nie było informacji.zulu144dwa pisze: ↑22 lut 2025, 21:50A tak wogóle to samodzielnie zmieniając nowo-stary NL straciłeś jednorazowy bonus 1000GB dawany przy pierwszym odnowieniu nowo-starego NL za 25 zł przez NL za 31 zl. Ale zyskałeś paczki 450GB a nie 200Gb przy NL za 35 zł, bo stare 5600GB lub 4800 GB już nie przechodzą.
Utrzymywanie terabajtów na karcie w najtańszy chyba możliwy sposób to regularne włączanie co miesiąc jednorazowych pakietów siedmiodniowych nolimit za 10 złscisly pisze: ↑23 lut 2025, 05:57
Będę rezygnował z chomikowania w pakiecie NL. Nie ma sensu trzymanie pakietu NL z uzbieranymi TB internetu w opcji jako internet dodatkowy w failover w razie awarii światłowodu.
Czy macie może jakieś inne rady co wybrać jako internet awaryjny (na karcie Sim) w failover? Powiedzmy, że na karcie sim z internetem awaryjnym chciałbym mieć przynajmniej zachomikowane 500 GB w jak najtańszy sposób.
Nie spiesz się, bo gdy dalej masz jeszcze ostatnie dni z No limit za 25 zł to dostaniesz 1000 gb za automatyczne przeniesienie do nowej oferty 31 zł
Mam włączony NL 7-dniowy i już mnie przenieśli automatycznie do nowego NL 7-dniowego za 10 zł.OrangowyN pisze: ↑23 lut 2025, 12:23Nie spiesz się, bo gdy dalej masz jeszcze ostatnie dni z No limit za 25 zł to dostaniesz 1000 gb za automatyczne przeniesienie do nowej oferty 31 zł
Zużyj ten 1 terabajt bo przy przeniesieniu do innej sieci on przepadnie
Zamienisz automatyczny bonus 1000 gb za nowy nolimit na 1000 gb okrężna droga przenoszenia tam i z powrotem numeru
Te 1000 gb Orange daje jednorazowo tylko za to, ze właśnie nie zrezygnowałeś z usług po podwyżkach i nie przeniosłeś numeru do tańszej konkurencji
Dostałbyś od razu 1TB gdybys miał No Limit za 25 zł
W 2025 roku po podwyżkach i z nowymi regulaminami No Limit w Orange Free na kartę to przede wszystkim nielimitowane rozmowy, SMS; MMS.
Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu ze 100minutami i SMSami na 31 dni.
Moja propozycja dla ciebie w sprawie tego numeru - zrób cesję i "przehandluj" te TB. Ty i tak z tego nie skorzystasz, ale może znasz kogoś kto ciągnie terabajty w Orange i zakup (tak strzelam) np. za 3 stówki takiej paczki miałby dla niego sens. Skoro to numer zapasowy - tylko do netu, to pewnie nie ma on dla ciebie żadnego znaczenia, a jedynie zgromadzony internet. Za "odzyskaną" kasę mógłbyś utrzymać coś mniejszego, tańszego na dłużej - np. numer przeniesiony do Orange z bonusem za przeniesienie, nawet odpłatnie wydłużonym. Przemyśl temat.
Jak ktoś potrzebuje neta do smartfona to ma Nju na kartę/ Nju Subskrypcja/Nju z rachunkiem, Mobile Vikings i FLEX , tam masz prostą ofertę tylko w MV masz bonus kumulacyjny a w Nju Sub/Nju Abo więcej GB za staż, a we Flexie extra simKC-KARLOS pisze: ↑23 lut 2025, 15:40OrangowyN: ...i znów płacz, że za dużo internetu dają... Kumulacja - jest. Przedłużanie ważności środków - obecne. Robisz to w dowolnym momencie, kiedy Tobie pasuje. Pokaż mi podobne właściwości w innej sieci. Tylko mi nie pisz o Plusie - bo tam to wygląda zupełnie inaczej i też wymaga niektórych czynności, bo oferta jest równie pokręcona co OFNK czy GO w T-M..
Dobrze wiemy za jakie 4zł sobie to włączyłeśW styczniu 2025 za 4 zł włączyłem sobie comiesięczne 500 gb