Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Przejrzysz posty z godziny 17-18 w tym temacie,jest zdjęcie ,są wstępne informacjeNokiaUser pisze:Skąd wiecie, że to znowu będzie 100 MB? Gdzie tak jest napisane?
Na stronie Orange jeszcze nie ma regulaminów, a szkoda - dowiedzielibyśmy się, jakie paczki są objęte promocją.
PS. Ktoś już podał na Wykopie kod: VM3J5VSH7X - no to czekamy do północy 1 września i kto pierwszy, ten lepszy :)
Działa, tylko skopiuj go do przeglądarki zamiast w niego klikać.LOOPO pisze:@up link nie działa.
pozwolic sobie moge,tyle ze w tym momencie nie mam jak dokonywac platnosci..lluukk pisze:Kupiłbyś batona a na kod z alleg... już nie możesz sobie pozwolić?Dylvish pisze:a u mnie ciagle lipa z batonami....
cos mi sie widzi ze od jutra bez neta sie zostanie..
no chyba ze jakas dobra duszyczka poratuje kodem...
a ja współczuje tym którzy muszą korzystać ze stacjonarnego, u mnie jest ich wiele ale w już nie zmienie mobilnego na stacjonarke dla wieśniaków, sory ale jak ktoś nie korzysta z mobilnego to kojarzy mi się od razu z zapyziałą wsiąsebusy pisze:Dylvish, współczuję braku możliwości założenia internetu stacjonarnego, Tobie oraz wszystkim, którzy są zmuszeni łapać się/wykupywać transfer danych w takich promocjach.
To, że jesteś zgrabna i powabna a na święta już niehanna pisze:a ja współczuje tym którzy muszą korzystać ze stacjonarnego, u mnie jest ich wiele ale w już nie zmienie mobilnego na stacjonarke dla wieśniaków, sory ale jak ktoś nie korzysta z mobilnego to kojarzy mi się od razu z zapyziałą wsią