Nie możemy rozmawiać o logice, bo Ty nie rozumiesz o czym piszę

Czytaj jeszcze raz ten post:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... 35#p784071
Co do czepiania się "logiki w Orange na kartę" to tłumaczyć może każdy po swojemu, ale jeśli masz gdzieś sieć, która nie chce zarobić, tzn tak Cię zachęcić i przekręcić by zarobić to ja chcę poznać taką sieć...
Tymczasem łączę przyjemne z pożytecznym w dualsimie - jak by co to pisz do mnie PW na pytanie z mojej stopki/podpisu
Twoje doładowanie przy Twojej sytuacji na koncie, nie da żadnej odpowiedzi na "moją logikę" - nic nie zmieni się za 2dni, gwarantuję, bo regulaminy O. są po to by w razie draki mogli Ci to zgodnie z regulaminem wyłączyć, ale nie zrobią tego, bo grają na dwa fronty - tak samo było z Laysami, czy Lionami, które dawały 5GB po przejściu do OFnK - czy gdzieś regulamin przewidywał taką sytuację? nie - ale gdyby chcieli to w ciągu 3+3 miesięcy (tyle chyba trwały dwie promocje?) mogli spokojnie taką możliwość wyłączyć - widać zysk był większy niż strata. Zysk był jednak jednocześnie nie-pomierzalny i w tym sęk...
Dziś wprowadzają pakiety 8GB w nju za 29zł a "więcej internetu" (10GB) kosztuje to samo - i szukaj człowieku, haczyka...