Ja wygrałem voucher na
zł.

ja mam, dowiedziałem się dzisiaj o tej promocji
Mnie też się udało ale nie było łatwo
Hej a otrzymałaś już voucher na e-maila? bo u mnie narazie ciszabiala1991 pisze: ↑17 kwie 2025, 10:48Mnie też się udało ale nie było łatwoTuż po północy w apce oczywiście prace techniczne, pół godziny później to samo, dopiero kiedy zrestartowałam telefon w końcu udało się zalogować. Dalej kolejny problem, kliknęłam baner i wyskoczyło info, że nie mogę zagrać, bo nie mam wyrażonych zgód, przekierowało mnie do zgód, zaznaczyłam, wracam do banera a tam znów, że nie mam zgód i tak kręciłam się wkoło. Bałam się, że jak się wyloguję to już nie wejdę albo nie będzie banera, wtedy olśniło mnie żeby tylko przelogować numer i wreszcie gra się odpaliła
![]()
bxx1 wszystko prawie regulaminowo. Dopóki nie wyłączył się formalnie NL i nie wyzerowały się GB przez otrzymywanie kolejnych paczek aktywowanych promocji 1200,2400, 4000, 4800, 5400, 2400, 3000, 7800, 9600 to paczki powinny być przyznawane. Pewnie do końca miesiąca nawet kilka na raz. Czasami coś przyblokują a innym razem odblokują.
Nic nowego. O tym miedzy wierszami można było przeczytać:kazik20 pisze: ↑18 kwie 2025, 10:25W MO można od rana włączyć wielokrotnie bonus
"7800GB ekstra - bonus 12x650 GB dla Bez limitu 0 zł (45 zł) Promocja "
Odpowiedź sms:Otrzymujesz 650GB w promocji 7800GB ekstra przez rok.
.....
Kto korzysta z NL to może potem przejść na najtańszy 31zł bo ma od razu dużo GB w puli NL![]()