Jeśli nie przywrócą to chociarz licznik odnowień.Miałem 40 któryś już ,to nawet w miesięcznym pakiecie za 25 zł nie będzie aż tak tragicznie.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Moderator: Moderatorzy
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
tu nawet nie ma opcji aby nie odkręcili tej ewidentnej pomyłki pracownika-nie ma co nawet tu dopuszczać takiej możliwości-ja jednoznacznie określiłem oczekiwania w reklamacji i będę ich oczekiwał w pełnym zakresie ponieważ sprawa jest nader klarowna i wina(pomyłka) pracownika ewidentna, a skutki takiej pomyłki u abonenta znaczne więc trzeba oczekiwać pełnego przywrócenia stanu sprzed nieumiejętnego działania pracownika.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2023, 14:55 przez darekka, łącznie zmieniany 2 razy.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155. 

Nie wiem skąd, ale wleciało mi aż 20GB ważne 35dni, po tym jak wysłałem drugie z haseł w promocji na dzień dziecka, gdy mi się wyczerpał pierwszy pakiet ;P
Brać póki można. Oczywiście uważając na znane pułapki z NL.
Brać póki można. Oczywiście uważając na znane pułapki z NL.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2023, 15:10 przez kazik20, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak samo zrobiłem+ rekompensata. Najwyżej pakiet za 35 zl+ 2400 gb przez rok i 5G ,jest sporo opcji do wyboru...
żadne "najwyżej"-łaski nie robią z odkręceniem skoro dali ciała poprzez niekompetencje pracownika- abonent nie może ponosić ŻADNYCH negatywnych tego następstw i tego się trzymaj. Żadnych ustępstw.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155. 

IMHO programowo przywrócenie starego NL za 7 zł jest możliwe tylko, gdy jest możliwe chwilowe odblokowywanie aktywacji starego NL za 7 zł dla starych kart jak to było przed regulaminem z 3.11.2022.
Mając stare karty można sprawdzać, ale to koszt SMSa według taryfy. W aplikacji i na stronie taka możliwość raczej nie pojawi się a i SMS na ten nr mogą zablokować podczas prac.
@kazik20 20GB + 31 dni (a może to już promocja w pierwszą środę miesiąca jest aktywna przed zapowiedzią)
Mając stare karty można sprawdzać, ale to koszt SMSa według taryfy. W aplikacji i na stronie taka możliwość raczej nie pojawi się a i SMS na ten nr mogą zablokować podczas prac.
@kazik20 20GB + 31 dni (a może to już promocja w pierwszą środę miesiąca jest aktywna przed zapowiedzią)
Ostatnio zmieniony 05 cze 2023, 15:15 przez zulu144dwa, łącznie zmieniany 1 raz.
--------------------------------
NL za 1 zł rządzi w OFNK
NL za 1 zł rządzi w OFNK
Hasła pod 364 DZIECKO a potem PREZENT daje łącznie 27GB na 38 dni
do wora "Internet" (ten z NL)

do wora "Internet" (ten z NL)

Przy wysłaniu kodu USSD na 7 dniowy przychodzi:zulu144dwa pisze: ↑05 cze 2023, 15:03Mając stare karty można sprawdzać, ale to koszt SMSa według taryfy. W aplikacji i na stronie taka możliwość raczej nie pojawi się a i SMS na ten nr mogą zablokować podczas prac.
Na 31 dniowy przychodzi:*115*2*7#
Zlecenie zostalo przyjete do realizacji.
Usluga w tej wersji nie jest juz dostepna. Polecamy "Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + 3GB" za 7 zl na 7 dni. Odpisz AKT7 na ten SMS (koszt SMS w Orange). Wiecej na orange.pl
SMS-em nie testowałem.*115*2*31#
Brakuje srodkow aby wlaczyc usluge za 25zl. Na koncie masz zl. Doladuj konto i wlacz usluge ponownie. Polecamy www.doladowania.orange.pl
@kazik20 na 3 kartach uruchomiłem 27GB na 38 dni
Chyba już naprawili bo na czwartej dostałem SMSy
15:10:30 Twoje zlecenie zostalo przyjete do realizacji. O statusie realizacji poinformujemy Cie w ciagu 24 h.
15:30:16 Przepraszamy, ale usluga jest dostepna tylko dla numerow z data aktywacji w Orange na karte wczesniejsza niz 19/09/2019. Polecamy "Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + 15GB" za 31 zl na 31 dni. Wyslij START pod 630 (koszt SMS w Orange). Wiecej na orange.pl
wcześniej NL 7GB na 7 dni oczywiście właczył się:
15:23:09 Gratulacje! Usluga Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich oraz 7 GB zostala wlaczona i jest wazna przez 7 dni. Pozdrawiamy, Orange
Chyba już naprawili bo na czwartej dostałem SMSy
15:10:30 Twoje zlecenie zostalo przyjete do realizacji. O statusie realizacji poinformujemy Cie w ciagu 24 h.
15:30:16 Przepraszamy, ale usluga jest dostepna tylko dla numerow z data aktywacji w Orange na karte wczesniejsza niz 19/09/2019. Polecamy "Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + 15GB" za 31 zl na 31 dni. Wyslij START pod 630 (koszt SMS w Orange). Wiecej na orange.pl
wcześniej NL 7GB na 7 dni oczywiście właczył się:
15:23:09 Gratulacje! Usluga Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich oraz 7 GB zostala wlaczona i jest wazna przez 7 dni. Pozdrawiamy, Orange
NL za 1 zł rządzi w OFNK
NL za 1 zł rządzi w OFNK
Działa cały czas. Trzeba tylko mieć stary numer, tak jak ci napisali.
kazik20 masz rację. Te trzy karty na których otrzymałem w NL +27GB +38 dni aktywowane były przed 19.09.2019.
PS. Poczekam o jutra i sprawdzę może jeszcze coś zmieniło.
Skoro zmienia na NL z MMSami, to może i działa odwrotnie.
PS2. edit Nie trzeba tak długo czekać.
Przewidziałem zmianę w NL nowy na stary 31-dniowy cykliczny ale z zerowym licznikiem. Tam gdzie była aktywny nowy cyliczny NL jak i jednorazowy lub nie było żadnego NL przed aktywacją na dzień dziecka!!!
PS. Poczekam o jutra i sprawdzę może jeszcze coś zmieniło.
Skoro zmienia na NL z MMSami, to może i działa odwrotnie.

PS2. edit Nie trzeba tak długo czekać.
Przewidziałem zmianę w NL nowy na stary 31-dniowy cykliczny ale z zerowym licznikiem. Tam gdzie była aktywny nowy cyliczny NL jak i jednorazowy lub nie było żadnego NL przed aktywacją na dzień dziecka!!!
Ostatnio zmieniony 05 cze 2023, 18:14 przez zulu144dwa, łącznie zmieniany 3 razy.
NL za 1 zł rządzi w OFNK
NL za 1 zł rządzi w OFNK
@Kazik20
Na karcie sprzed 19.09.2019 aktywowałeś NL z MMS a potem bez MMSów? To jaką aktualnie masz wersję? starą czy nową?
Na karcie sprzed 19.09.2019 aktywowałeś NL z MMS a potem bez MMSów? To jaką aktualnie masz wersję? starą czy nową?
Na każdej karcie aktywowanej przed 19.09.2019 aktywny jest teraz stary cykliczny na 31 dni z zerowym licznikiem odnowień.
Nie ważne jaki rodzaj nowego NL był wcześniej.
PS. Czyli praktycznie PREZENT na nr 364 oznacza darmową aktywację starego cyklicznego NL na 31 dni za 25 zł z kumulacją dni i GB niezależnie od posiadanej do tej pory wersji NL.
20GB pasuje jak ulał, że to darmowa aktywacja starej usługi..
Nie ważne jaki rodzaj nowego NL był wcześniej.
PS. Czyli praktycznie PREZENT na nr 364 oznacza darmową aktywację starego cyklicznego NL na 31 dni za 25 zł z kumulacją dni i GB niezależnie od posiadanej do tej pory wersji NL.
20GB pasuje jak ulał, że to darmowa aktywacja starej usługi..
Ostatnio zmieniony 05 cze 2023, 19:05 przez zulu144dwa, łącznie zmieniany 1 raz.
NL za 1 zł rządzi w OFNK
NL za 1 zł rządzi w OFNK
Czyli potwierdza się to, co pisałeś wczoraj do @Darekka, na kartach sprzed 19.09.2019 pomimo włączenia nowego NL nadal można wrócić do starej wersji.
Regulaminowo zawsze można jeszcze właczyć każdą wersję NL za 25 zł na 31 dni.
PREZENT zapewnia kumulację dni i GB w NL przy darmowym powrocie.
Regulaminowy kod *115*2*31# lub SMS START CYKL na 696
mógł nie działać przy aktywnym nowym NL.
Grzebią coś przy starym NL, bo są kłopoty z prezentem na dzień dziecka.
NL za 1 zł rządzi w OFNK
NL za 1 zł rządzi w OFNK