Witam.
Mieszkam za granicą, mam wiele numerów polskich operatorów na kartę.
Był wcześniej problem z roamingiem w tuBiedronka, ale po kontakcie z BOK dało się naprawić. Tylko że teraz mam inny problem:
Ważność konta. Jutro ( 7 Września) mi się przeterminuję numer. A doładowania kupić da się tylko w Biedronce. Rodzinie nie chce zawracać głowy.
W Tu ważność jeśli się nie mylę działa tak, że pobiera do 30 dni 3zł z konta.
Potrzebuję kodu doładowującego do Tu, a najlepiej kilka, po 5zł.
Proponuję za to starter(y) z dowolnej sieci Brytyjskiej z ofertą PayG (tutejsze Na Kartę)
Znam kilka, o których się często nie słyszy i można tylko np. Z internetu zamówić, trochę jak taki polski Mobilny Telegrosik, a które mają dość atrakcyjnie tanią ofertę, na taki testowy roaming w PL.
Jeśli ktoś zainteresowany, proszę o odpowiedź czy kontakt, ale szybko
Mieszkam za granicą, mam wiele numerów polskich operatorów na kartę.
Był wcześniej problem z roamingiem w tuBiedronka, ale po kontakcie z BOK dało się naprawić. Tylko że teraz mam inny problem:
Ważność konta. Jutro ( 7 Września) mi się przeterminuję numer. A doładowania kupić da się tylko w Biedronce. Rodzinie nie chce zawracać głowy.
W Tu ważność jeśli się nie mylę działa tak, że pobiera do 30 dni 3zł z konta.
Potrzebuję kodu doładowującego do Tu, a najlepiej kilka, po 5zł.
Proponuję za to starter(y) z dowolnej sieci Brytyjskiej z ofertą PayG (tutejsze Na Kartę)
Znam kilka, o których się często nie słyszy i można tylko np. Z internetu zamówić, trochę jak taki polski Mobilny Telegrosik, a które mają dość atrakcyjnie tanią ofertę, na taki testowy roaming w PL.
Jeśli ktoś zainteresowany, proszę o odpowiedź czy kontakt, ale szybko