Strona 3 z 5

Post:28 lis 2006, 14:25
autor: koueq
potwierdzam na początku wygrałem aukcję a potem dopiero zastanawiałem się jak zdejme tego simlocka;]

Post:28 lis 2006, 21:04
autor: pakerps
co z simlockiem... jutro ide po rzeszowie popytac czy ktoś sie tego podejmie

Post:28 lis 2006, 23:34
autor: abc_rlz.
Rozmaryn pisze:Wydaję się, że chłopaki z tych serwisów nie będą się nudzić - http://www.allegro.pl/item138184198_138184198.html - i to nie jest jedyna taka aukcja.

Swoją drogą jestem pewien, że 90% (lub więcej) kupujących nie wie, że są takie problemy ze zdjęciem simlocka... Ale po co się tym interesować przed kupnem :roll: :roll:
biedaki nie wiedzą ze kolejne 200 zł pojdzie na simlocka.

Post:29 lis 2006, 14:07
autor: Nanek2
Pakerps i jak tam dowiedziałes się cos w tym Rzeszowie?? jest tam juz gdzies mozliwosc zdjecia tego cholerstwa ?? :P

Post:29 lis 2006, 15:54
autor: Dudi
Witam. Ja też bardzo interesuję się tym Sagemikiem :mrgreen: Nawet staram się sprowadzić kilka z Niemiec tylko jeszcze nie wiem czy tam są w takich dobrych cenach :mrgreen: A co do sim locka to Ci, którzy jadą do Włoch niech sobie kupią na włoskim ebayu ( www.ebay.it ) Sagema już bez sim locka i po dobrych cenach!! Ja widziałem nawet po 10euro! Bez sim locka.

Post:29 lis 2006, 23:41
autor: pakerps
jutro polukam dzis nie miałem czasu.. ja mam swojego z karta TRE nieaktualną ale można sie bawić telefonem.. kwestia taka przegrywam przez irde giery .jar. ... ale zapisują sie i nie widać ich w telefonie :| gdzie one są :|

[ Dodano: 2006-12-06, 23:52 ]
w rzeszowie w Europie na dole za 250 ściąga koleś ... DROŻYZNA... chwile poczekam aż do 200 dojdzie...

Post:07 gru 2006, 08:50
autor: tasanit
Simlocka z niego ściągają tyle że za sporą kwotę 200zł. Robią to np. w Krakowie.Sam mam taki telefon z sieci 3 tyle ze żal mi wydać równowartość telefonu na simlocka

[ Dodano: 2006-12-07, 12:50 ]
Podaje stronkę www.gsm-matrix.pl i podobno www.mag-boss.pl

[ Dodano: 2006-12-12, 08:37 ]
magboss jednak nie ściąga.

Post:12 gru 2006, 21:26
autor: pakerps
witam dziś zaniosłem do servisu telefon.. Ma być ściągnięty simlock w piątek..KWOTA 250

a tymczasem luknijcie na to dobra rzecz do sagema z simlockiem :D

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=149989874

Post:12 gru 2006, 23:08
autor: rudzien
To jeszcze nic bylem w Sferze w Lublinie w Leclercu na T.Zana tam krzykneli mi 400 zł to dopiero bylo cos !! A teraz Faktyczna zagadka w zasadzie to dwie ...

1 Gdzie sie podziewaja gry w tym sagemie bo przez irde i bluetooth ida ale ich nie ma mało tego mam karte micro sd i wsadzilem tam wszystko lacznie z grami do dwoch folderow ( ktoma karte bedzie wiedzial ) a konkretnie do folderu games i other i jak ??
ano tak ze w folderze games gier nie ma a w folderze other sa i tylko tyle ze sa bo nic z nimi nie zrobie ... ale zeby bylo jasne te same gry wgralem do games i other

2 Juz bardzie moze na czasie ma ktos moze jezyk polski do tego fonu ?? pozdrawiam odpisujcie .

Post:13 gru 2006, 15:58
autor: pakerps
Żeby telefon zobaczył GRE ...musi być ona wgrana w dwóch plikach --> .jad oraz .jar
Bez braku jednego z tych plików telefon gry nie zobaczy :) i to się tyczy każego programu i gry w javie

Post:13 gru 2006, 20:58
autor: rudzien
Mam nadzieje ze te dwa pliki jad i jar sa potrzebne tylko w sagemach bo np w Sony-Ericson lu siemens nie potrzebuja dwoch plikow tylo im wystarczy jeden.

Pozostaje jeszcze kwestia z jezykiem polskim bo wiem ze sie da ale jak i gdzie jakies pomysly

i czy na tych stronach na pewno zdejmuja simlocki bo to ze pisza to wiecie czy ktos korzysal z ich uslug ?? to po pierwsze i co w przypadku jak kod nie zadziala ??

[ Dodano: 2006-12-13, 22:23 ]
Zakladam nowy post pod tytulem jak uruchomic gry w MyW-8

Post:14 gru 2006, 09:28
autor: pakerps
Do uruchomienia w sagemie... MUSZĄ być te dwa pliki.... :/ Niestety..

sagem w8

Post:15 gru 2006, 08:56
autor: tasanit
Chodząc i pytając po różnych serwisach po Krakowie. Jeden gość powiedział coś ciekawego(ciekawe na ile prawdziwego?).Są podobno zagraniczne serwisy które za kwotę parunastu euro ściągają-wygenerują nam kod odblokowujacy simlocka.Pierwsza z tych stron powyżej jest tylko "pośrednikiem".Bo gdy chciałem się umówić że podam im imei i jak wygenerują kod to ja do nich podjade i jak będzie działał to im kasę dam. Odpowiedz była taka: że nie ma takiej możliwości ponieważ gdybym się nie zjawił oni będą stratni kasę ktorą zapłacą za kod.więc ktoś te kody musi generować za mniejszą kwotę.Tylko kto??

Post:15 gru 2006, 22:20
autor: pakerps
ja zaniosłem do serwisu.. w rzeszowie u mnie... Mam mieć w poniedziałek telefon odblokowany... czy będzi eto się okarze... w każdym razie będ ewyciągnąc ska koleś ma dostęp do tych kodów...

Post:17 gru 2006, 01:22
autor: n3vermind
http://www.discount-unlock.com/Unlock/S ... ator/2035/

Mozliwe, ze uzywaja tej strony. Nie ma tu jednak mozliwosci wybrania wloskiej 3,ale awsze to jakis trop :]