Strona 1 z 1

[my301x] Problem z mp3.

Post:15 kwie 2006, 15:07
autor: Devilish
Witam, problem dotyczy telefonu, ktory opisalem w temacie.
Kolega zakupil ten wlasnie telefon w sieci orange. Cieszyl sie, kiedy pokazalem mu na waszej stronie, ze ten telefon ma mp3 i acc. Niestety - po wyslaniu na ten telefon pliku mp3 lub acc, nie da sie ich odtworzyc. Moglby ktos powiedziec co zrobic, zeby mozna bylo odtworzyc te pliki na tym telefonie? Z gory dziekuje za pomoc :)

Post:15 kwie 2006, 23:39
autor: Kaczy
Może problem leży w złych parametrach pliku. Za długi, za duży bitrate i inne takie.
Poszukaj dokładnie jakie parametry ma mieć plik z dźwiękiem

Post:16 kwie 2006, 14:52
autor: rulezzz01
U mnie w ogole wyslac sie nie da.... Wysylam prze bluetootha i wyskakuje "odmowa!" ale wavy brzmia tak samo a da sie je wgrac :P

Post:16 kwie 2006, 16:02
autor: kamil1221
A czy przypadkiem orange sie nie machnelo przy podawaniu funkcji telefonu ze on ma mp3????
Jezeli Devilish i rulezzz01 nie chodza mp3, a maja takie sagem telefony (chodzi tutaj o my301X) - to troche dziwne.
Wydaje mi sie ze dopiero model my302X ma mp3.
A ze sprzedawane sa w tych samych opakowaniach to wina sagema i moze tam jest blad ??

Post:16 kwie 2006, 21:02
autor: stodola
Mój kumpel z klasy ma my301x z orange i odebrał se od innego kumpla plik mp3 (z SE k700). Czyli tel obsługuje mp3-ki ale jak było skompresowane, ile zajmowała i jak długo trwała to już nie wiem. Dowiem się po świętach i napisze. :wink:

Post:16 kwie 2006, 22:19
autor: kamil1221
Klik mp3 - moze zadzialaja ??

Tutaj macie 3 mp3 testowe ktore przygotowalem - moze zadzialaja >> troszke je skompresowalem...

Post:19 kwie 2006, 21:54
autor: bezet
Na moim 301x jak odpale MPAS i klikne ? przy nazwie telefonu to mi podaje co mogę wrzucić i z jakim max próbkowaniu i nie ma tam informacji, o tym że telefon obsługuje mp3. Z tego co słyszałem to 301x z oryginalnym softem (czyt. nie orange) obsługują mp3. Czyżby orange specjalnie to zablokował :?:

[ Dodano: 2006-04-19, 22:01 ]
kamil1221 jak możesz wyślij mi na maila te swoje mp3 bo z rapida nie mogę ściągnąć bo cały czas mi gada, żę ktoś ściąga z mojego IP i musze poczekać lol. Mój mail bezetbca@o2.pl
Albo zarzuć tu http://www.uploadtemple.com stąd zawsze mogę :-D

Post:20 kwie 2006, 09:25
autor: kamil1221
http://www.uploadtemple.com/view.php/1145517339.zip
Jak by znow nie dzialalo to pisz na PW...
W pliku sa 3 dzwonki ... powodzenia.