Strona 2 z 2

Post:12 lis 2007, 19:06
autor: Huciap
czemu??a to wiesz jak mozna pozbyc sie tego menu orange??

Post:12 lis 2007, 19:10
autor: kamil1221
Bo to jest aktualizacja.
Do tego Sagem ma umowę z Orange, że telefony muszą mieć OrangeMenu.
W komisach musisz poszukać - oni powinni mieć odpowiedni sprzęt do flaszowania.

Post:12 lis 2007, 19:12
autor: Huciap
aha spoko dzieki za pomoc:Da i chcialem sie spytac czy sagem myx6-2 ma dobry glosniczek chodzi mi czy dobrze gra i takie tam:D

Post:14 lis 2007, 15:08
autor: damian15000
A jeśli telefon działa normalnie ale czasem potrafi się sam właczyć i wyłaczyć to pomoże ta aktualizacsa softu? ( pragne zaznaczyć iż telefon jest z orange PL)

Post:14 lis 2007, 16:48
autor: kamil1221
To wcale nie musi mieć związku z softem. Równie dobrze może to być padnięta antena.
Jeżeli po aktualizacji dalej będzie to samo to znaczy, że telefon jest nie teges.

Post:03 gru 2007, 19:40
autor: michal05241
Ktos napisał że gry na Sagema można wgrać jedynie przez WAP tu macie stronke z ktorej łatwo coś przesłać na kome. Płacicie tylko za połączenie wap
adres do tej strony to www.laduj.pl

Post:30 gru 2007, 11:12
autor: lebron#23
Cześć. Wchodziłem na stronkę z softem do Sagema i jak chciałem się zarejestrować to mi stronka nie wchodziła. I teraz nie wiem jak zaktualizować mojego fona.

Post:30 gru 2007, 22:27
autor: kamil1221
Już od ponad tygodnia jest problem z planetsagem... może przerabiają ją ?