Spodobał mi się ostatnio Samsung Alpha, ale cenę ma on niestety za wysoką. Więc, albo poczekam parę miesięcy aż spadnie cena w dół, albo poszukam czegoś funkcjonalnego, ale tańszego. Obecnie posiadam od prawie 3 lat Samsung Galaxy SII, z którego jestem bardzo zadowolona

Jednak stwierdziłam, że czas na coś nowego. Moją uwagę przykuł tak jak już pisałam Samsung Alpha oraz HTC One M8. Jednakże zawsze bardziej ciągnęło mnie do Samsungów. Do czego używam najczęściejtelefonu: smsy, robienie zdjęć, internet. Lubię ekrany AMOLED
Moje pytanie do was, czy myślicie, że do czerwca/lipca Samsung Alpha zejdzie z ceny? Będę miała wtedy 800 - 1000 zł. Nie więcej. Mogę nawet kupić delikatnie używany za 800 zł. Myślicie, że za ok. 5 miesięcy będzie dostępny w takiej cenie?
Wiem, że to trochę spekulacje. Ale chciałabym wiedzieć - nie za bardzo siedzę w temacie - ile może spaść tak na oko cena tego telefonu lub HTC One m8?
Dodam, że kupując Samsunga Galaxy SII ok. 2-3 lata temu zapłaciłam za niego 1500zł. Teraz nowy jest wart ok. 450 zł. Także spadek ceny jest bardzo duży.