Witam mam problem ze sprzedaniem telefonu. Jak 1 raz go wystawiłem i popisałem na grupach na FB był odzew dosyć spory. Później malał aż się skończył. Zażądałem za telefon 500zł. Teraz chciałem 450zł i nic. W końcu sie zdenerwowałem i zrobiłem aukcje. http://allegro.pl/samsung-galaxy-s3-i5346596909.html Ile mogę maksymalnie zażądać za ten telefon? Służbowy ojca (teraz ma S5), chodzi jak nowy, ojciec dbał o niego zawsze w futerale itp. Gdyby nie te górne rogi zdarte można by pomyśleć, że jest jak nowy. Mam oryginalne opakowanie, ładowarka itp.? Chciałbym go do końca tygodnia sprzedać, ile mogę maksymalnie dostać? Kumpel kilka tygodni temu za 450zł... ja nawet za 400zł nie mogę sprzedać
- Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Brak popytu to spowodował. Teraz w tej cenie można znaleźć lepsze modele w równie przystępnej ofercie. Za niedługo będę sprzedawał w idealnym stanie SGS3 LTE mojej kobiety za 600zł. Mając taką alternatywę mało kto chce się bawić w telefony niewiele tańsze, które dają znacznie mniej możliwości.
Klasyczny obserwator wątku.