• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #574319  autor: user_delete27
 11 sie 2012, 18:08
Witam, zamierzam kupic jeden z tych telefonow, i tutaj nasuwa sie moje pytanie. Ktory z tych telefonow ma lepsza baterie ? Wydaje mi sie ze 2370 ze wzgledu na gorszy wyswietlacz, ale byc moze samsung w nowszym modelu poprawil baterie. Ogolnie tez prosze o opinie uzytkownikow na temat tych telefonow , warto kupowac ? A moze coś innego ? Cena obu modeli jest w moim przypadku taka sama wiec pozostaje tylko kwestia wyboru. Dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam .

#574320  autor: get
 11 sie 2012, 18:18
Korzystam z E2370 na wypady poza miasto. Od takiego telefonu nie wymagam bajerów typu wifi, 3G czy też ekran z dużą rozdzielczością. Kilkanaście razy wpadł mi do wody, spadł na ziemię i nic, a bateria ? trzyma prawie 3 tygodnie :shock: E2370 ma baterię 2100 mAh czyli jeszcze większą niż większość smartphonów.

#574321  autor: user_delete27
 11 sie 2012, 18:32
Ja wiem, tylko problem w tym ze 2370 nie podoba mi sie wizualnie. Ten pałąk nad obudowa troche mnie odrzuca, ale jezeli bedzie lepszy to jak najbardziej go kupie. Druga sprawa to zasieg, czesto zdarza mi sie przebywac poza miastem, w roznego rodzaju miejscach ze slabym zasiegiem. I tutaj moje pytanie, która bedzie mial lepszy zasieg( pytam bo po kilku tygodniach meczarni z firmowym 3530 szlak mnie trafial ;)) ? Widzialem na forum osoby ktore maja oba telefony wiec moze beda wiedziec tez cos w sprawie zasiegu :) Dziekuje za zainteresowanie tematem

#574386  autor: get
 11 sie 2012, 23:06
Na zasięg też nie mam co narzekać, trochę lepszy od Xperii S