Telekomunikacja jak na dłoni
Wiadomości Sony Ericsson: międzynarodowy konkurs na najlepszego recenzenta

Sony Ericsson: międzynarodowy konkurs na najlepszego recenzenta

LuiN 19 Maja 2011 17:35

0 0

se+konkurs+1mSony Ericsson ogłosił konkurs na najlepszego recenzenta jednego z dwóch najnowszych telefonów w portfolio fimy. Konkurs adresowany jest do grupy fanów Sony Ericsson na portalu Facebook i skupiającej ponad 4,5 miliona osób.

Na początek, uczestnicy zostaną poproszeni o udzielenie odpowiedzi na proste pytanie, a następnie o wyjaśnienie dlaczego właśnie oni powinni otrzymać szansę pierwszeństwa w recenzowaniu produktu. Dwunastu szczęśliwców otrzyma telefon, wraz z zadaniem stworzenia ciekawej recenzji wideo trwającej 45 sekund.

Cztery najlepsze recenzje wideo zostaną umieszczone na Facebook’u, a pozostali fani będą mogli głosować na tę, która najbardziej im się spodoba. Recenzja, która otrzyma najwięcej kliknięć Lubię to zdobędzie nagrodę główną, czyli zestaw dodatkowych dziesięciu telefonów - dla rodziny i przyjaciół zwycięzcy.




Szczegóły dotyczące konkursu znaleźć można na facebook'owej stronie Sony Ericssona, pod tym adresem.

Źródło tekstu: Sony Ericsson, wł     

Dodaj do:
w sumie: 6
  • 1

    1. ~js  2011-05-19 17:43:09  host: 212.160.172.70

    Słodko! Aż założę specjalnie konto na FB, żeby wziąć udział w tym konkursie ;)

  • 2

    2. ~  2011-05-19 17:55:14  host: v14-01.opera-mini.net

    Recenzja, która trwa 45 sekund ? W takim czasie to tylko z reklamą można się zmieścić, a nie rzetelną recenzją.

  • 2

    3.  2011-05-19 22:14:34

    1. miejsce: Eldar Muratzin, / 2. miejsce: LuiN / 3. miejsce: GSMArena Team. Jakbym miał jakieś nagrody, to już bym rozesłał ;-).

  • -3

    4. ~  2011-05-19 23:04:59  host: 84-10-219-22.dynamic.chello.pl

    mimo sympati to jednak Luin za cienki jest w skarpetach na dotarciu ale w koncowce 12-ski moze by dal rade :)byle nie z ta kamera co maja w redakcji bo tam kiepsko z ostrocia i moze by dal rade nakrecic stol prezentacyjny albo stopy p.Jadzi (sprzataczki)Reasumujac-Luin,statyw na tasme pakowa,stol(jakis wiekszy) zapierdzielic od sasiada,potem tylko ze 3 tablety na nerwy by rece nie obracaly sie za szybko i dajesz...dajesz.... :)

  • 1

    5.  2011-05-19 23:17:17

    @4 Mam gdzieś jakość sprzętu. Obiektywizm, jakość tekstu, celność spostrzeżeń i fachowość - to się liczy.

  • 0

    6.  2011-05-20 17:33:28

    #4: tak anonimie, wlasnie widac sie znasz... sam dajesz, uwazaj - bo jeszcze wygrasz... zal.pl takie wypowiedzi, mimo ze jaja i tak sobie robisz to idz na onet :) #3: ad 3) - na poczatku przeczytalem cos innego za GSM (takze inna koncowke) i dobrze sie usmialem, dzieki :) || Rzecz jasna te 45 sekund to pole do popisu WYLACZNIE dla reklamy, wiec nie ma tutaj co mowic o wytykaniu wad. A jesli juz, to w zabawny sposob na tle konkurencji. *Uwaga* - pomysly, ktore nie wygraly, beda wykorzystane w nastepnym kampaniach producenta. Ale tak jest wszedzie ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-81-131-189.compute-1.amazonaws.com


Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.