Telekomunikacja jak na dłoni

Oświadczenie zarządu PTC

WitekT 27 Sierpnia 2005 13:42

0 0

Zarząd PTC - wspierany przez Vivendi, wydał oświadczenie dotyczące wczorajszej decyzji Sądu Okręgowego w Warszawie, który uchylił wpis w KRS, na mocy którego właścicielem 48% udziałów w Polskiej Telefonii Cyfrowej był Elektrim. Decyzją sądu udziały te ponownie trafią pod kontrolę Elektrim Telekomunikacja.

Szanowni Państwo!

Zgodnie z naszymi oczekiwaniami decyzja sądu podjęta 26. sierpnia ostatecznie rozstrzygnęła o nielegalności zmian dokonanych w KRS przez osoby podające się za członków zarządu PTC. Jednak nasza misja się nie kończy. Dziękujemy za wszystkie Państwa opinie. Zarówno te krytyczne, które pozwoliły nam innymi oczami spojrzeć na wiele spraw, jak i te przyjazne, które przekonywały nas o słuszności naszych zamierzeń. Obiecujemy, że będziemy dokładali starań, by sprowadzić Firmę na ścieżkę dynamicznego rozwoju.
Zgodnie z opracowanym planem, zamierzamy sprawdzić sytuację Firmy, zweryfikować podpisane przez nielegalny zarząd umowy oraz wdrożyć program otwarcia Firmy na inicjatywy pracowników. Liczymy na Waszą pomoc i współpracę.

Z wyrazami szacunku,

Ryszard Pospieszyński Jonathan Eastick

Członkowie Zarządu
Polskiej Telefonii Cyfrowej Sp. z o.o.

Źródło tekstu: wł

Dodaj do:
w sumie: 4

1. ~gosciu  2005-08-27 18:55:28  host: gp2.eranet.pl

Ciekawe, czy zapalaca za wynajem autek i rachunki z knajp. Zarzad popierany przez Elka zakwestionowal te wydatki panow P i E w czasie, gdy byli zarzadem na wychodztwie.

2.  2005-08-28 16:08:56

Może nie na temat, ale są już może jakieś info odnośnie promo urodzinowej ery?

3.  2005-08-29 00:21:54

pigus: jak coś się dowiemy, to na pewno napiszemy w newsie. :)

4.  2005-08-29 09:36:58

Rozmawiaj do woli i to zupełnie za darmo w ramach sieci Idea w najbliższy weekend - 3-4 września 2005!

Jak to zrobić? To bardzo proste!

1. Kupujesz doładowanie Idea POP o wartości 50 zł (karta zdrapka lub wydruk z terminala płatniczego, który znajdziesz w każdym punkcie sprzedaży sieci Idea oraz wielu innych często odwiedzanych miejscach takich jak kioski, stacje benzynowe, hipermarkety, itp.)
    2. W dniach 29 sierpnia - 2 września br. doładowujesz konto wysyłając 14-cyfrowy kod doładowujący z karty lub wydruku z terminala pod numer 1122 (koszt standardowego SMSa).

Pamiętaj! Nie doładowuj konta swojego telefonu pod *111. Promocja dotyczy tylko doładowania o wartości 50 zł i zadziała tylko wtedy, gdy wyślesz kod doładowujący pod numer 1122!

Darmowy weekend rozpoczyna się w sobotę 3 września 2005 o godzinie 00:00 i kończy w niedzielę 4 września 2005 o godzinie 24:00.

Kwotę 50 zł, którą doładowałeś konto wykorzystujesz dowolnie - na rozmowy i SMSy - a całkowicie darmowy weekend dostajesz dodatkowo!

W okresie darmowego weekendu rozmawiasz w ramach sieci Idea zupełnie za darmo, nawet wtedy, jeżeli wcześniej zdążyłeś już wykorzystać środki z konta!

Opłaty za SMSy oraz pozostałe usługi dostępne w Twojej taryfie pozostają bez zmian.

Czy każdy może skorzystać z darmowych weekendów?

Oczywiście! Wystarczy być w Nowym POPie.
    Jeżeli jeszcze nie masz POPa, pędź po zestaw startowy lub zestaw z telefonem.

Sprawdź nasze telefony klikając tutaj.

Jeśli jesteś użytkownikiem poprzednich planów taryfowych POP, powyżej opisany sposób doładowania przeniesie Cię automatycznie do Nowego POPa a wówczas i Ty będziesz mógł skorzystać z darmowych weekendów.

Jeżeli jesteś użytkownikiem Jednej Idei na kartę lub oferty Dla Każdego, możesz skorzystać z promocji Darmowych Weekendów dopiero po zmianie planu taryfowego na Nowego POPa.
    Dowiedz się więcej klikając tutaj.

Dodaj swoją opinię

host: ec2-54-80-132-10.compute-1.amazonaws.com

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.