Telekomunikacja jak na dłoni
Wiadomości Obszerna wideorecenzja Nokii N97

Obszerna wideorecenzja Nokii N97

LuiN 17 Czerwca 2009 10:37

0 0

nokia n97Witryna phoneArena przygotowała dokładną wideorezencję Nokii N97 - najwyższego modelu ze stajni fińskiego producenta. Angielskojęzyczny film odpowiada na wiele pytań z pominięciem jednego - czy rzeczywiście warto za ten telefon wydać blisko 3 tys. złotych?

Nokia 97 jeszcze w tym miesiącu zaleje rynki w 75 krajach. Sugerowana przez producenta cena urządzenia to 2999 zł. Za te pieniądze otrzymujemy między innymi 3,5-calowy ekran o rozdzielczości 360 x 640 pikseli, 32 GB pamięci wewnętrznej, złącze kart microSDHC (do 16 GB), GPS, Bluetooth, WiFi, HSDPA, wyjście TV i wysuwaną klawiaturę QWERTY.






Zobacz: dane techniczne i zdjęcia telefonu w katalogu.

Źródło tekstu: phoneArena     

Dodaj do:
w sumie: 19
  • 0

    1. ~  2009-06-17 10:44:07  host: ip-213-17-193-98.netia.com.pl

    Zdecydowanie nie warto wydawać na nią 3k.

  • 0

    2. ~asurbanipal  2009-06-17 10:44:59  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    oj nie warto

  • 0

    3. ~robbo2k  2009-06-17 10:45:19  host: w3cache.tktelekom.pl

    Za namiastke iphona cene wieksza od iphona trzeba byc idiota

  • 0

    4. ~Dina  2009-06-17 10:49:35  host: p09-11.opera-mini.net

    Lubię Nokię,ale za takie pieniądze wolałabym kupić sobie fajnego laptopa. Tym bardziej,że taki telefon można szybko stracić,jeżeli jakiś bandzior go namierzy. :/ A z laptopa korzystam w domu,więc nikt mi go nie skubnie.

  • 0

    5. ~  2009-06-17 10:50:28  host: w3cache.tktelekom.pl

    Ale jakie fajny fotki na dole Bill Gates, Steve Jobs i Neo Matrix :)

  • 0

    6.  2009-06-17 11:07:32

    Zdecydowanie warto.

  • 0

    7.  2009-06-17 11:22:12

    Fajny sposób rozsuwania, ale ten telefon... za takie pieniądze? W naszym kraju to tylko dla fanatyków marki...

  • 0

    8. ~  2009-06-17 11:36:06  host: awk146.internetdsl.tpnet.pl

    3 żeby wypisywać takie bzdury trzeba być idio....yyy. robbo2k oczywiście.

  • 0

    9.  2009-06-17 11:37:06

    Nokia 5800 xm za tysiaka mi stanowczo wystarczy... jest zajefajna.

  • 0

    10. ~  2009-06-17 12:45:31  host: aalr248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spokojnie, nokia N95 która wyszła do sprzedaży też tyle kosztowała, więc trzeba poczekać, a ceny spadną. Za pół roku myśle że bedzie kosztować i wiele mniej. Po za tym na allegro będzie mozna kupić taniej, niż w sklepie nokii. Nic tylko czekać na większość ilość towarów na allegro.

  • 0

    11.  2009-06-17 12:51:02

    Jeżeli ktoś ma większą gotówkę na wydanie, to zadecydowanie mu polecam zestaw 5800 + HTC Touch Pro2. Lepiej na tym wyjdzie (funkcjonalnie).

  • 0

    12. ~gosc  2009-06-17 13:49:28  host: dor203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja to bym odstawiał raczej HTC Magic, przynajmniej na androidzie jest...

  • 0

    13.  2009-06-17 21:06:54

    No niestety - miniaturyzacja kosztuje. Ja bym tyle nie wydał na telefon, ale szlag mnie trafia jak ktoś mówi, że to jest "namiastka iPhona". Ludzie opanujcie się, dla mnie iPhone to wygodny interfejs i nic więcej, a najnowsza wersja w opcji 32GB ma kosztować w Europie prawie 1000$, a nie ma nawet klawiatury QWERTY, 5Mpix i pewnie wielu innych funkcji.

  • 0

    14.  2009-06-17 23:26:14

    matteo ma rację... Lubię produkty symbianowe Nokii, ale za taką kasę mam 5800 xm + N82... i jeszcze mi co nieco zostaje w kieszeni. Hmmmm.... Nowości Nokii są zdecydowanie za drogie.

  • 0

    15. ~Stanisław  2009-06-18 19:33:41  host: 82-128-221-22-karjasilta-tr1.suomi.net

    To jest najlepszy telefon na świecie bo jest naprawdę dobry a nie tani. Ferrari też jest drogie ale nikt nie mówi że to zły samochód bo drogi więc zostawcie cene w spokoju, ten telefon jest lepszy niż laptop ma wszystkie funkcje i nawet gps aparat i mieści się w kieszeni, który laptop to potrafii.

  • 0

    16. ~n97  2009-06-19 00:00:08  host: emp155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pewnie warty zakupu ale nie za 3k, pogięło ich? to w usa jest tańsza a u nas. Ponadto Nokia podobno miała zachęcać do zakupów smartfonów dobrą ceną. Zarzekali się, że będą obniżki, chyba swoich lotów.

  • 0

    17. ~0cool  2009-06-22 12:04:54  host: 213-238-124-81.adsl.inetia.pl

    Kto normalny kupi telefon za kwotę 3K ?

  • 0

    18. ~mihus708  2009-06-24 18:17:56  host: aakv114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Macie i nie macie racji co do nokii n97 cena hmm jest dość wyrównana ponieważ to jest nokia dlatego mam pewność że mnie nie zawiedzie co prawda jej funkcje nie powalają ale też nie kompromitują.Ja osobiście posiadałem nokie n95 bardzo udany model ale znudził mnie więć obecnie posiadam samunga Omnie HD możecie mówić aa bo to szajsung i inne ale najlepszy aparat krecenie i odtwarzanie fiomów w Hd pierwszy na świecie wyś. Amoled o rozm.3,7cal. to robi wrazenie i ta płynność większość modeli świetnie się prezentuję ze swoją kuszącą specyfikacją przed premierą a przeważnie kończy się to tym że ma się doczynienia ze średnio udanym modelem to przekonanie nie sprawdza się u omni hd i napewno też u nokii n97 znam tą firme i wiem że tak łatwo nie odda pozycji lidera rynku komórkowego pozdrowionka dla wszystkich Symbnianomaniaków!!!:)

  • 0

    19. ~nokiamen  2009-07-11 14:18:42  host: host86-139-169-85.range86-139.btcentralplus.com

    a ja dzis ide po ten telefon bo konczy mi sie kontrakt i siec mi go oferuje za przedluzenie umowy.tylko 30 funtow na miesiac.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-224-68-56.compute-1.amazonaws.com


Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.