Telekomunikacja jak na dłoni

Nowe biuro prasowe grupy TP - oficjalnie

WitekT 28 Kwietnia 2006 11:55

0 0

2. maja rozpocznie działalność Biuro Prasowe Grupy TP. Powstało ono w celu realizowania jednolitej i efektywnej komunikacji Grupy TP z mediami - w ramach budowy pierwszego w Polsce operatora zintegrowanego.

Biuro Prasowe Grupy TP będzie realizowało komunikację z mediami zarówno dla Telekomunikacji Polskiej, PTK Centertel, operatora Orange, jak i pozostałych spółek wchodzących w skład Grupy TP.

W ramach Biura Prasowego Grupy TP utworzone zostały również dwa nowe stanowiska: Szefa Biura Prasowego Grupy TP i Rzecznika Grupy TP.

Szefem Biura Prasowego Grupy TP został Piotr Kostrzewski, kierujący do tej pory pracami Biura Prasowego TP. Na stanowisko Rzecznika Grupy TP powołany został Jacek Kalinowski, od 1996 roku Rzecznik Prasowy Centertela. Po trzech latach pracy w Telekomunikacji Polskiej z firmą pożegnał się jej obecny Rzecznik – Barbara Górska.

Zmiany wynikają z nowej strategii komunikacyjnej Grupy TP. Jej dwie najważniejsze spółki: Telekomunikacja Polska i PTK Centertel wspólnie realizują kolejne etapy budowy operatora zintegrowanego, nowej rzeczywistości telekomunikacyjnej w Polsce. Usługi konwergentne i bliska współpraca w zakresie ich wdrażania sprawiają, że koniecznością stało się prowadzenie jednolitej komunikacji zewnętrznej, niosącej za sobą spójny przekaz w zakresie rozwoju Grupy TP.

Źródło tekstu: Telekomunikacja Polska

Dodaj do:
w sumie: 1

1. ~ptok  2006-04-28 12:20:15  host: abnh153.neoplus.adsl.tpnet.pl

Pani Górska była rzecznikiem, który jeszcze umiał zachować twarz. Pan Kalinowski to typowa nakręcana kataryna.

Dodaj swoją opinię

host: ec2-54-167-156-247.compute-1.amazonaws.com

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Ankieta

Czy zmieniasz okresowo hasła?

Najpopularniejsze hasła w 2016 roku wg Keeper Security

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet