Telekomunikacja jak na dłoni
Wiadomości Nokia 808 PureView i Samsung Galaxy Beam w Orange

Nokia 808 PureView i Samsung Galaxy Beam w Orange

Q! 30 Sierpnia 2012 18:37

1 0

Od 30. sierpnia w ofercie Orange dostępne są dwa nowe smartfony, Nokia 808 PureView oraz Samsung I8530 Galaxy Beam.



nokia 808 pureview samsung galaxy beam alcatel one touch 918 hello kitty




Obydwa telefony dostępne będą w taryfach Delfin, Pelikan i Pantera, a także w Orange dla firm. Wśród dostępnych telefonów znalazł się Alcatel One Touch 918 ubrany w barwy Hello Kitty.

Zobacz: dane techniczne i zdjęcia telefonu Nokia 808 PureView w katalogu
Zobacz: test telefonu Nokia 808 PureView
Zobacz: dane techniczne i zdjęcia telefonu Samsung I8530 Galaxy Beam w katalogu

Zobacz: cennik telefonów 24 miesiące (plik .pdf; 403 kB)
Zobacz: cennik telefonów 36 miesięcy (plik .pdf; 403 kB)
Zobacz: cennik telefonów 24 miesiące esklep (plik .pdf; 516 kB)
Zobacz: cennik telefonów 36 miesięcy esklep (plik .pdf; 516 kB)
Zobacz: cennik telefonów biznes 24 miesiące (plik .pdf; 37 kB)
Zobacz: cennik telefonów biznes 36 miesięcy (plik .pdf; 35 kB)
Zobacz: cennik telefonów biznes 24 miesiące esklep (plik .pdf; 54 kB)
Zobacz: cennik telefnów biznes 36 miesięcy eskep (plik .pdf; 53 kB)
Zobacz: cennik telefonów niepromocyjny (plik .pdf; 195 kB).

Źródło tekstu: Orange, wł     

Dodaj do:
w sumie: 11
  • 1

    1.  2012-08-30 19:29:01

    w pierwszych 4 cennikach nie widze drugiej strony... to tylko mi reader szwankuje?

  • 1

    2.  2012-08-30 19:42:59

    Nie tylko Tobie ;)

  • 0

    3.  2012-08-30 19:54:53

    @thonka, Epsi - już powinno być ok, dzięki. ;-)

  • 0

    4.  2012-08-30 20:36:14

    ceny niebyt zachęcające zważywszy upierdliwe brandowanie telefonów

  • 0

    5.  2012-08-30 21:12:52

    Beam wygląda jak telefon konkurencji za 300 zł :/.

  • -1

    7. ~  2012-08-30 22:09:24  host: user-109-243-117-139.play-internet.pl

    Ceny zaporowe

  • 0

    8.  2012-08-31 08:01:27

    Q ja dalej nie mogę ujżeć drugiej strony...

  • 0

    9.  2012-08-31 08:57:33

    Dalej coś nie bangla. Wywala mi jakieś błędy przy przeglądaniu PDF-ów.

  • 0

    10. ~ADAM  2012-08-31 09:33:21  host: www2.euron.pl

    Najwięcej 808-mek sprzedaje się w okresie wakacyjnym i przedwakacyjnym. W Rosji szły jak woda. Gratuluję Orange refleksu.

  • 0

    11.  2012-08-31 09:48:52

    To wszystko na wstrętnym brandingu Orange przez co telefon działa 100 razy gorzej niż ten od producenta.

  • 0

    12. ~bakulik  2012-08-31 13:10:11  host: host212-89-206-8.limes.com.pl

    News nieco spóźniony - te telefony są w ofercie od co najmniej miesiąca... Wiem, bo rozglądałem się za przedłużeniem umowy i je widziałem na liście na stronie www Orange.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-213-149.compute-1.amazonaws.com


Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Ankieta

Czy zmieniasz okresowo hasła?

Najpopularniejsze hasła w 2016 roku wg Keeper Security

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet