Telekomunikacja jak na dłoni
Wiadomości Nokia 808 PureView dostępna w Play

Nokia 808 PureView dostępna w Play

LuiN 18 Lipca 2012 07:34

0 0
nokia 808 pureview Od 18. lipca w ofercie sieci Play dostępna jest Nokia 808 PureView i kilka innych modeli urządzeń, w tym po raz pierwszy telefon marki Alcatel.

Zmiany w cennikach sieci Play dotyczą modeli: Nokia 808 PureView, HTC Explorer, myPhone 6500 Metro, Nokia Lumia 710, HTC Flyer, LG P970 Swift Black i Alcatel OT-991.

Zobacz: zmiany w cenniku telefonów sieci Play (plik .pdf; 72 kB).




Źródło tekstu: Play, wł     

Dodaj do:
w sumie: 11
  • -1

    2. ~NieznajomyLasu  2012-07-18 09:28:17  host: 178-36-106-244.adsl.inetia.pl

    Ja tak samo jak pan z numerem 1, postoję ;) Nigdy więcej Nokii

  • 0

    5. ~es  2012-07-18 09:41:13  host: host-94-231-55-243.ip.jarsat.pl

    Nie za te pieniądze, za 500zł wezmę.

  • -2

    6. ~  2012-07-18 09:48:01  host: z48-01.opera-mini.net

    ad3 czemu piszesz o marce samsung ? Nie napisalem nic na temat marki telefonu jaki obecnie posiadam celowo. Poprostu po ostatnich moich osobistych doswiadczeniach z Nokia stwierdzam ze wszystko tylko nie Nokia. Tyle i tylko tyle. Szkoda mi Nokii bo kiedys byly to naprawde dobre fony i mam sentyment do tej marki ale obecnie to co proponuje ten producent jest dla mnie nie do zaakceptowania.

  • 2

    8. ~Janes  2012-07-18 10:30:57  host: user-46-112-51-44.play-internet.pl

    Numer 1 i numer 2 Chłopaczki serwis Noki to najlepszy serwis telefonów jaki jest. Mam komis i wysyłam też telefony na gwarancji i Szajsung mi trzy razy odsyłał telefon klienta nienaprawiony twierdząc że dizała.Dopiero jak klient ich postraszył sądem zrobili mu telefon

  • 0

    9. ~wesolek  2012-07-18 10:48:40  host: 92.60.132.22

    nie dupcyc ze nokia zla..jak wszedzie sa lepsze i gorsze modele pzdr

  • 0

    10.  2012-07-18 12:40:53

    a co ta za telefon Alcatel OT 991???

  • 1

    11.  2012-07-18 13:32:59

    @10 Tu masz specyfikację tego Alcatela: http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_991-4733.php . Ogólnie wg. mnie Alcatel odbija się od dna i zaczyna robić coraz lepsze, ciekawsze telefony. Co do Nokii - drogo. Trzeba poczekać jeszcze kilka miesięcy aż cena zejdzie do w miarę normalnej.

  • 0

    12. ~  2012-07-18 14:16:24  host: user-164-127-21-92.play-internet.pl

    Nokia ma świetne telefony ale z smartfonami im nie poszło...

  • -1

    13. ~RobZa  2012-07-18 21:47:57  host: 176.61.24.126

    Kurna już nie rozumiem numeracji Nokii , wypuścili Lumie 800 na Windowsie teraz wypuszczają 808 na Symbianie. Ciekawy jestem czy specjalnie mieszają ludziom w głowach i ile kupi 808 myśląc że będzie z windowsem?

  • 1

    14. ~Słoneczny  2012-07-18 21:59:51  host: 89-77-234-215.dynamic.chello.pl

    @up: Lumia to "Lumia". A to już inna bajka. Większości ludzi to nie obchodzi, nawet tego nie rozróżnią. Ja tam Symbiana nie przekreślam, W wielu przypadkach ten system w zupełności spełnia oczekiwania użytkowników, w tym moje. Nie jest tak bardzo prądożerny. Nie potrzebuje bardziej rozwiniętych systemów. Od tego mam już laptopa. Po prostu kwestia podejścia do własnych potrzeb.

  • 0

    15. ~cz  2012-10-04 02:16:13  host: aafz161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma jej w play

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-156-92-140.compute-1.amazonaws.com


Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.