ZTE Skate - opinie
Telefony ZTE ZTE Skate Opinie o ZTE Skate

ZTE Skate

w sumie: 7
  • 0

    1. ~b  2012-07-14 11:38:00  host: 81.219.84.18

    wie ktoś coś o tym telefonie? W porządku on czy nie? Awaryjny? I co to jest to ZTE? Telefon wizualnie w porządku, niby parametry też nienajgorsze... ale jak to w praktyce wygląda?

  • 0

    2. ~M@M  2012-09-20 23:00:48  host: 92.41.251.246.threembb.co.uk

    to jest to samo co zte blade tyle ze z szybszym prockiem (nadal arm v6) i wiekszym o cal wyswietlaczem.

  • 0

    3. ~Bartek  2012-11-17 18:57:46  host: host-91.196.56.17.algrim.pl

    Witam. Używam ten telefonik od pół roku. Nigdy nie miałem smartfona, więc to moja pierwsza przygoda. Na upartego nie mogę się do niczego przyczepić ew poza baterią trzymającą tylko ok jednego dnia - ponoć smartfony tak mają. Zrootowany i z zainstalowanym programem do optymalizacji procesora aby np zwolnił do 122MHz kiedy go się nie używa potrafi spokojnie 3 dni wytrzymać :) i to już powoli jest to. Polecił mi go kolega który ma blade'a, że jak kupie to będę zadowolony. Ogólnie firma ZTE to potęga i produkuje bardzo zaawansowany sprzęt telekomunikacyjny (nie mam na myśli telefonów). Super rozdzielczość ekranu >200dpi, matryca pomimo nie noszenia w futerale praktycznie nie zarysowała się. Kilka razy mi wypadł z kieszeni koszuli podczas nachylania. Nic się nie stało działa nadal. Filmy chodzą płynnie. Nigdy się nie zawiesił. Gdybym miał możliwość kolejny telefon, też bym kupił z firmy ZTE. Telefony ZTE trzeba importować bo w Polsce nie są sprzedawane ponieważ (info z drugiej ręki) firmę ZTE nie interesuje rynek Polski.

  • 0

    4. ~  2012-12-12 19:43:38  host: 46.238.225.7

    ZTE do kupienia jest w play, dzisiaj wprowadzili Blade III, więc info z drugiej ręki do bani ;)

  • 0

    5. ~mrówa  2013-04-22 15:47:02  host: irdmzpr02-ext.ir.intel.com

    mam ten telefon od 3 miesięcy, jedynie do czego można się przyczepic to bateria, przy włączonej transmisji danych nie wystrzymuje nawet pełnego dnia, po prostu porażka!

  • 0

    6. ~odinson  2015-04-18 10:02:28  host: 153.137.customer.kjaergaard.dk

    Do kupienia w Aldim (Dania , Niemcy) jako Medion MD 98910 za niewielkie pieniądze. posiada uchwyty do mocowania na szybie samochodowej gdy pracuje w trybie nawigacji.Ja kupiłem w Danii. minus to brak instrukcji w języku polskim

  • 0

    7. ~dominik  2015-04-29 16:50:31  host: 31.42.26.144

    Widziałem że to dobry telefon,do baterii się nie przyczepie,bo miałem motorole ktura słabo trzymała;)
    noże dostane na urodziny=D

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet