ZTE Light - opinie
Telefony ZTE ZTE Light Opinie o ZTE Light

ZTE Light

w sumie: 25
  • 0

    1. ~adik  2011-08-26 15:28:49  host: pra-b.merinet.pl

    Moze by ktos cos o tym sprzecie napisal. Ja przez to, ze nie bylo recenzji zdecydowalem sie na htc desire z. Nie zaluje bo telefon naprawde jest super, solidny i bardzo dobrze wypada w benchmarkach. Ale tablet 7calowy z dosc dobrymi parametrami kusi. Na allegro jest za 600zl uzywka. Niech ktos cos napise o nim

  • 0

    2. ~Arius Adolf Nowak  2011-09-10 01:15:10  host: user-31-175-242-184.play-internet.pl

    Ja mam juz 2 dni i jestem sehr zadowollony. Jednak dla niektorych aplikacji moze byc potrzebne wiecej niz 100Mb pamieci. Ponadto, w przyszlosci wolalbym 6 lub tylko 5.5". Mozna nim dzwonic jesli jest wlozona karta internetu abo. Dolicza wtedy do f-ry koszt polaczen. W wekend przetestuje kamere.

  • 0

    3. ~Arius Adolf Nowak  2011-09-10 20:23:17  host: user-31-175-206-227.play-internet.pl

    A dzisiaj sprawdzalem kamere. Mimo 3.2 mpx robi kiepskie fotki, nieostre i slaby kontrat. Wina-brak porzadnego obiektwu,jak np. w Lg990. Filmy troche lepsze, ale tez bez rewelacji. W tym wariancie brak zoom. Wogole ze wzgledu na szerokosc, kiepsko sie go trzyma do tych celow.

  • 0

    4. ~Arius Adolf Nowak  2011-09-22 00:59:29  host: user-31-174-67-73.play-internet.pl

    Bateria jest wybitnie ponad wymiarowa. Przy ciaglej pracy na necie starcza na ponad 10 H. W praktyce, z przerwami na rozmowy i jedzenie, to nawet 15.

  • 0

    5.  2011-10-10 00:39:02

    Ogolnie po miesiacu uzytkowania, bardzo sobie chwale ten sprzet. Jest wystarczajaco szybki, jednak optymalne polaczenie jako telefon-tablet na przyszlosc, to jednak 5.8", bardziej wygodne do noszenia w kieszeni.

  • 0

    6. ~adlers  2011-10-23 12:00:33  host: 178.181.52.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Czy ktoś z użytkowników tego sprzętu może coś napisać o czułości na dotyk w tym tablecie? Jak się przegląda dokumenty pdf wielkości A4?

  • 0

    7. ~krzysztof  2011-12-03 11:12:03  host: 81-219-228-222.adsl.inetia.pl

    Dotyk jest BDB ! Kupuje go dziś w Galeri Echo w Kielcach... To koloseum :) A więc naprawdę polecam, mój kolega go ma i ... Rewelacja, aha i aparat słaby ale ogólnie super ! I te 600 MHz. Nie przejmujcie się ! Co z tego, że 600? Wiem bo widziałem na żywo, iż SIĘ NIE ZACINA ! N I E Z A C I N A ! Jednym słowem ! CUD !

  • 0

    8. ~Przemek  2011-12-06 06:22:51  host: aazn116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten sprzęciik od miesiąca. Działa dobrze. Dobry dotyk, ekran przyzwoity, w miarę szybki, nie przycina się w codzennym użytkowaniu, ale... słaby procesor - na grach potrafi przyciąć, tylna obudowa lubi poskrzypieć i się łatwo rysuje. Ogólnie polecam... działa z aero2 (darmowy internet)

  • 0

    9. ~demiro1232  2011-12-24 17:41:24  host: staticline57665.toya.net.pl

    mam to urządzenie od 3 tygodni dla mnie rewelacja tylko mało tej pamięci wewnętrznej i czasami Android w wersji 2,2 się zatnie lub przywiesi ale ogólnie jak by brać pod uwagę stosunek jakości do ceny to jest on jak najbardziej odpowiedni bo użądzenie nie jest drogie a jest rewelacyjne

  • 0

    10. ~  2012-01-22 20:43:20  host: user-31-175-150-101.play-internet.pl

    czy moge takze na tym wysylac smsy?

  • 0

    11. ~MSQ  2012-01-24 10:58:21  host: 212.160.172.70

    jest niesmak niestety.. android stara wersja + slaba rozdzielczosc dzialaja na wielki minus tego urzadzenia

  • 0

    12. ~wl  2012-02-05 17:54:26  host: senet.4web.pl

    do 10., tak, można dzwonić, wysyłać sms-y, mms-y. Mam go w Play i jestem super zadowolony. Akurat kończy mi się umowa w pomarańczy i to co płacę w abonamencie w orangutanie, to będę rozmawiał po 29gr/min.

  • 0

    13. ~TINO  2012-02-11 15:07:42  host: 078088206022.walbrzych.vectranet.pl

    Cz wersie 2.2 można zaktualizować do 2.3.

  • 0

    14. ~inter  2012-02-16 11:54:16  host: 89-76-136-194.dynamic.chello.pl

    @13 - bardzo dobre pytanie

  • 0

    15. ~bebic  2012-02-23 16:46:45  host: 46.105.178.238.serv4web.pl

    @13 i 14 - CyanogenMod :)

  • 0

    16. ~  2012-03-04 23:29:10  host: acvm230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdzie i czy wogule mozna kupic etui do zte light?

  • 0

    17. ~mckgwo  2012-03-07 16:12:24  host: 212.160.172.70

    ilo punktowy jest w nim dotyk, nie gubi sie przy szczypaniu?, mialem zte blade i mimo multi toucha, nie wiedzial, ktory palec jest ktory, przy przecieciu nastepowala zamiana

  • 0

    18. ~ja  2012-04-18 19:26:50  host: 89-73-206-201.dynamic.chello.pl

    jak często trzeba ładować ten telefon?

  • 0

    19. ~kozak  2012-06-05 12:48:05  host: 81.219.84.18

    Niech zrobia test tabletu. Bo to naprawde dobry sprzęt naprawde polecem dla mniej wymagajacych ludzi. Jutro zamawiam ten sprzęt. Moge coś się wypowiedzieć na ten temat.

  • 0

    20. ~  2012-06-06 05:57:25  host: ckg132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszystko działa bajecznie tylko ekran jest oporowy trzeba mocniej naciskać :)to tak jakbyście za folią mieli główny wyświetlacz, kwestia przyzwyczajenia

  • 0

    21. ~hippek  2012-06-26 09:50:16  host: 159-205-128-8.adsl.inetia.pl

    za tydzień biore go na abonament to zrobie całościowy test zte light

  • 0

    22. ~adek  2012-07-25 23:24:51  host: public-gprs583139.centertel.pl

    Mam go od marca. Wszystko ok tylko mało wewnetrznej pamięci. Ściągając z android market programy czasami da sie tylko zapisać na pam. wewn i szybko się zapycha a nie zawsze da się przenieść do karty. Etui na 7 cali np. w neonecie i saturnie. Ładowanie codziennie przy pracy ok. 6-8 h.

  • 0

    23. ~J.B  2012-08-20 23:08:00  host: v06-15.opera-mini.net

    Mam pytanie bo niemoge sie zdecydować czy kupić ten tablet ZTE V9 light czy nie..?

  • 0

    24. ~borys  2013-04-25 23:32:35  host: user-5-173-147-161.play-internet.pl

    To nie telefon, tylko tablet z funkcją wykonywania rozmów. Mam go od około roku i oceniam jego pracę jako dno. Grafa nie wyrabia, jest powolny jak PC 386. Jedyne trzy pozytywy jakie w nim zaobserwowałem to możliwość dzwonienia, navi oparta na Google maps i najlepsze co lubię to Hot-spot. Ogólnie nie polecam.

  • 0

    25. ~agatasz001  2015-01-14 19:03:19  host: public161711.cdma.centertel.pl

    Czy są widżety a w widżetach aplikacja s-suggest?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet