ZTE Kis Pro - opinie
Telefony ZTE ZTE Kis Pro Opinie o ZTE Kis Pro

ZTE Kis Pro

w sumie: 15
  • 0

    1. ~LepikPL  2013-06-07 01:03:49  host: user-31-174-32-194.play-internet.pl

    Nikt jeszcze nie wyraził swojej opinii, to ja będę pierwszy: 65 tys. kolorów / rozdzielczość 320 x 480 pix / 256 MB RAM 256 MB ROM ATRAPA

  • 0

    2. ~Jozek  2013-06-11 23:13:41  host: user-46-113-41-97.play-internet.pl

    Informacje nieprawdziwe i niepotwierdzone a komentarz zbedny ...

  • 0

    3. ~  2013-06-29 14:33:03  host: 37.30.59.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    mam i fajny ale mało wytrzymały...

  • 0

    4. ~Iza  2013-06-29 22:28:36  host: 89-73-209-176.dynamic.chello.pl

    Czytając opinię powyżej zastanawiałam się nad inteligecją twórcy. No cóż... Różnie bywa, ale ciekawe, czy ów osoba wgl posiada ten telefon... Znając życie zapewne nie. A na przykład ja zakupiłam dziś ten telefon w playu i muszę przyznać jestem zadowolona. Wi-fi pięknie chodzi, ekran bardzo czujny, nic się nie tnie, od razu weszłam do marketu andka i pościągłam multum apek. Myślałam że bedzie wolno chodzić, a tu niespodzianka. Jedyny minus to taki, że strasznie trudno na początku rozgryść telefon. ogólnie jest bardzo dobry. jedna kresk to około 30 % trzymała mi prawie cłyt dzień przy usilnym użytkowaniu jestem zadowolona i polecam. Aha tylko radzę zakupić folie ochronną, bo orginalna trzya góra kilk godziin ;) POLECAM

  • 0

    5. ~Urzytkownik  2013-07-07 23:17:52  host: aabv25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca. Osobiście bym go nikomu nie polecała, ponieważ trochę się zacina szczególnie internet i jak się dużo gra. Bateria wytrzymuje 1,5 doby. Ale jeżeli ktoś go będzie używał tylko do podstawowych czynności i nie będzie ściągał za wiele rzeczy to w tedy jest godny polecenia. Na koniec dodam,m że Miałam już doczynienia z wieloma innymi gorszymi telefonai.

  • 0

    6. ~Bounce  2013-07-13 12:39:15  host: 31.42.15.140.koniecpol.net

    Telefon mam już od paru tygodni. Pomimo baterii która wytrzymuje parę godzin, telefon jest świetny, ekran bardzo czuły i nie zacina się. Ja polecam telefon. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. :P

  • 0

    7. ~Paula  2013-08-13 18:53:41  host: bey10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie odnośnie tego telefonu. Czy ktoś z posiadaczy móglby mi powiedzieć jak usunać dodany kontakt który jest już niepotrzebny?

  • 0

    8. ~przemo293  2013-08-16 13:30:28  host: V36-07.opera-mini.net

    Mam ten tel i jest zarobisty.Ma moc.Odpala multum gier.Gta 3 bez scinek.Duza pamiec+ram+procek wydajny ekstra tel za mala cene z andkiem 4.1.Redakcjo on ma 512 ramowa kosc a nie 256

  • 0

    9. ~HEj  2013-08-29 15:31:25  host: public5844.cdma.centertel.pl

    Telefon dobry, wszystko dziala jak nalezy tylko bateria trzyma bardzo krotko. Laduje codziennie

  • 0

    10. ~madzikk200@wp.pl  2013-10-30 08:43:07  host: 5.57.151.219.internetia.net.pl

    witam mam problem kupiłam telefon wczoraj i nie wiem ja się otwiera wiadomości sms bardzo proszę o odpowiedz na e maila

  • 0

    11. ~martyna  2013-11-08 19:58:29  host: 088156237171.belchatow.vectranet.pl

    witam ;) kupiłam ten telefon wczoraj i polecam ;) działa szybko i nie zacina się

  • 0

    12. ~Filip.  2013-12-17 19:53:39  host: evi48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema , Telefon spoko ogólnie net śmiga , jako że poprzednio Miałem Samsunga Dotyk i Zwykły , porównując z tym to okazuję się że telefon dla jednych lepszy dla innych nie , tak naprawdę dla ludzi co max Fb , Ask itp , rozmowy , sms to wystarczy mu ten fon , naprawdę fajny dla osób które zabardzo nie grają oczywiście POU chodzi ładnie. Mówiąc Krótką dla sms'owiczów i rozmówców idealny + dla tych co na fb lubią siedzieć również. POLECAM !

  • 0

    13. ~mar3  2014-09-07 22:51:32  host: 46.77.124.121

    Jak usunąć kontakt? (w sensie nr tel. ze spisu kontaktów)

  • 0

    14. ~  2014-10-02 17:31:28  host: 62.233.182.248

    przez ten telefon wogole nie mozna rozmawiac dziadostwo nawet w play go nie chcieli reklamowac

  • 0

    15. ~agent terenowy  2014-10-31 23:46:33  host: n11-06-03.opera-mini.net

    Wejść w kontakty(w menu pod nazwą Osoby), wejść w kontakt, opcje(to z lewej pod ekranem, te trzy kreski), usuń. I gotowe.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet