ZTE Kis 3 - opinie
Telefony ZTE ZTE Kis 3 Opinie o ZTE Kis 3

ZTE Kis 3

w sumie: 7
  • 0

    1. ~sss  2014-09-20 15:14:04  host: ip-78-30-84-77.free.aero2.net.pl

    na stronie zte napisane jest 1gb ram

  • 0

    2. ~gojita  2014-09-25 10:21:41  host: host-89-231-94-1.pascal-net.pl

    Z czystym sumieniem polecam ten telefon. Użytkuję krótki czas, ale przeszedł już sporo testów i jestem zaskoczony. Mamy tutaj armv7 2x1.2 ghz i adreno 305 (!) w połączeniu z KK daje płynność stabilność i wydajność, w AnTuTu mój egzemplarz ma 12700 pkt (bez modyfikacji, używam Solo Launchera bo stock jest nudny). Wszystko działa jak należy, dźwięk ok, wyświetlacz porządny - nie ma się do czego przyczepić zważywszy na fakt, że to budżetówka. Minusem jest aparat - 2.0 mpx to tragedia, nie wspominam o video. Ja jednak aparatu nie używam więc nie jest to dla mnie priorytetem.

  • 0

    3. ~  2014-09-28 10:25:32  host: gni57.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie wszedłem w posiadanie ZTE Kis3. Po włożeniu karty SIM ze starego telefonu i po włączeniu mam następujące informacje:
    - karta SIM została zablokowana
    - dostępne są tylko telefony alarmowe
    -wprowadź kod PIN
    Po wprowadzeniu WŁAŚCIWEGO! kodu PIN ( 4 cyfry) nic się nie dzieje. Może dlatego, że nie wiem jak ten kod zatwierdzić? Co za tym dalej mam robić. Zaznaczam, że jest to mój pierwszy tego typu telefon. Proszę o pomoc.

  • 0

    4. ~czarny_pn  2014-11-09 07:35:56  host: user-94-254-145-122.play-internet.pl

    Jak dla mnie ok. Aplikacje chodza bez zarzutu , nie tnie sie. Dla mnie ocena 5+ :)

  • 0

    5. ~dj_budda  2015-02-26 18:24:23  host: 159-205-82-37.adsl.inetia.pl

    szajs jakich mało !!!!!!

  • 0

    6. ~Skarpeta_a_Skarpeta  2015-05-17 21:53:33  host: dld201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zmienić czcionkę w telefonie ZTE KIS III ?

  • 0

    7. ~Antosia28  2015-11-06 03:51:04  host: user-164-127-221-82.play-internet.pl

    Może mi ktoś napisać co zrobić by ekran blokował się w trakcie rozmowy?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet