ZTE Grand X IN - opinie
Telefony ZTE ZTE Grand X IN Opinie o ZTE Grand X IN

ZTE Grand X IN

w sumie: 70
  • 0

    1.  2012-11-09 10:23:30

    Może mi ktoś powiedzieć co z tym telefonem jest nie tak, że w abonamencie w T-mobile jest do kupienia za 1zł w abo 79zł? Xperia J wypada tam drożej niż on, więc coś za pięknie by wszystko było dobrze z tym ZTE :/

  • 1

    2. ~Arek  2012-11-14 13:50:12  host: aqd105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od 2 godzin. Pierwsze wrażenie - całkiem dobrze wykonany. Ale już po kilku minutach zaczęła mnie denerwować niedokładność dotyku. Czasami łapał, czasami nie. Trudno stwierdzić, czy tak będzie u wszystkich czy tylko u mnie. Zastanawiam się, czy go odesłać bo dostałem go przy przedłużeniu umowy kurierem.

  • 0

    4. ~rypswyps  2012-11-17 18:53:39  host: 213-238-109-91.adsl.inetia.pl

    Arek, jak dostanę swojego w tym tyg. to napiszę tu jak u mnie wygląda kwestia dotyku

  • 0

    5. ~vaddiv  2012-11-17 20:45:00  host: 31-128-3-23.ip.xcore.pl

    może kalibracja ekranu?

  • 0

    6. ~luk  2012-11-17 21:07:00  host: ip178-199

    U mnie też jest coś nie tak z dotykiem. Poza tym wrażenia jak najbardziej pozytywne.

  • 0

    7. ~kasandra  2012-11-18 01:32:21  host: staticline-31-182-111-76.toya.net.pl

    no ja też mam trudności przy dotyku, poza tym aplikacja player i aparatu jest koszmarna,pamięci wew. zamiast 4 Gb jest 1,6 do wykorzystania. Czasami się całkowicie zacina, że aż cały ekran nie styka. Bateria nie trzyma zbyt długo, i co jest dla mnie nie do ścierpienia to to że nie ma radia fm(ja zazwyczaj słucham sporo radia). Nie wie ktoś jak zdobyć takie radio bo próbowałam już wszystkiego. Gdyby ktoś wiedział jak przywrócić radio to bym była wdzięczna.

  • 0

    8. ~barto  2012-11-18 09:47:34  host: afbg14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @1 Wiesz Stavsky, ZTE ma rowniez w swojej ofercie Blade'a, ktory nie odbiega jakoscia od powiedzmy HTC Wildfire S a cena obydwu rozklada sie na poziomie okolo 500 zl i wiecej za HTC (nowy, na allegro i kup teraz) i 350-400 za Blade'a. Ludzie zwyczajnie sie boja nieznanej marki. W mojej pracy doslownie nikt nie slyszal nawet wczesniej o firmie ZTE, a jesli juz to tylko ze maja w ofercie modemy. :P Nawet pytajac w salonie T-Mobile o ten telefon, to kierownik salonu powiedzial mi, ze nie wie czy bedzie go zamawial, bo pewnie nie bedzie sie cieszyl zainteresowaniem.

  • 0

    9. ~grand  2012-11-18 18:16:21  host: 89-71-17-41.dynamic.chello.pl

    ja rowniez mam go od kilku dni, narazie pozytywnie, co do dotyku ~arek chyba ten telefon tak ma, jesli chodzi o szybkie ruchy po ekranie to reaguje bez problemu, gorzej jest z "wciskaniem" np przy wyborze czegos, momentami musze wciskac cos kilka razy, po dluzszej obsludze zauwazylem, ze trzeba po prostu dluzej przytrzymac palec, fakt, momentami denerwuje ale pewnie z czasem sie czlowiek przyzwyczai, w opcjach jest jeszcze funkcja kalibracji ekranu ktora dzisiaj zrobie, moze cos zmieni. jakby ktos mial jakies pytania chetnie odpowiem.

  • 0

    10. ~chmurek79  2012-11-18 23:57:59  host: acrb49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Arek - odesłać możesz ale tylko na gwarancję , bo t-mobile nie zwrócisz. Telefon mogłeś obejrzeć sobie - teoretycznie u kuriera przed podpisaniem -teraz juz po ptokach.

  • -1

    11. ~toastt  2012-11-19 19:24:06  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    Według mnie producenci smartfonów przesadzają. Smartfon ma być smartfonem, a nie komputerem. Taki procesor to ja chciałem mieć 10 lat temu w komputerze, a nie w "telefonie". Te 1.6 GHz to już jest lekka przesada, bateria *pstryk* i do ładowania.

  • 0

    12.  2012-11-22 10:30:56

    mam go jeden dzien, dobrze wykonany, dobrze leży w dloni, naprawde szybki, dobra reakcja na dotyk, ekran ładne żywe kolory. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne

  • 0

    13. ~lara  2012-11-24 18:34:42  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    Telefon w t-mobile można zwrócić w ciągu 10 dni bez ponoszenia za to odpowiedzialności

  • 0

    14. ~pt78  2012-11-28 10:55:09  host: iob17.internetdsl.tpnet.pl

    chmurek79 - bzdura, przysługuje mu 10 dni na zwrot towaru.

  • 0

    15. ~punk  2012-11-29 22:20:57  host: 176.100.195.85

    Właśnie, kiedyś były komputery o takich parametrach, a teraz są telefony. Sam przymierzam się do Google Nexus 4 :P

  • 0

    16. ~mich  2012-11-30 21:19:29  host: 159-205-137-206.adsl.inetia.pl

    Arek, wydaje mi sie że możesz odnieś do T-mobile, bo ja swojego Galaxy Ace dostałem kurierem i odnosiłem do salonu Playa.

  • 0

    17.  2012-12-01 16:40:18

    który bardziej polecacie ZTE Grand X IN czy może LG L9 :?

  • 0

    18. ~white  2012-12-02 22:04:39  host: f81-43.icpnet.pl

    @toastt Nigdy nie miałem smartfona, ale mam już jego namiastkę, po 4. latach użytkowania muszę codziennie ładować baterię w moim starym telefonie...

  • 0

    19. ~mam  2012-12-04 21:33:53  host: 195.205.171.30

    mam go od jakis 2 tyg, narazie nie widze problemow, REWELACJA, za ta cene najlepszy na rynku. Polecam ustawic taktowanie procka na 1.6 GHZ, nie zauwazylem zeby jakos bardziej baterie na tym jadł. Ogolnie telefon zaje(b)isty.

  • 0

    20. ~  2012-12-07 21:56:41  host: apn-77-115-2-70.dynamic.gprs.plus.pl

    a wie ktos jak w nim skonfigurowac neta w plusie??

  • 0

    21. ~  2012-12-09 13:21:34  host: user-5-173-124-132.play-internet.pl

    telefon OK

  • 0

    22. ~Pytek  2012-12-10 11:29:02  host: 87-205-132-35.adsl.inetia.pl

    Co to za okrojona wersja w T-mobile bez radia i NFC. Celowo zamówione by było taniej, czy odpadki, w których radio i NFC nie działa?

  • 0

    23. ~TomcaT  2012-12-12 21:38:09  host: 178-37-154-31.adsl.inetia.pl

    może jestem jedyna osoba ale telefonem nacieszylem się tylko 3 dni po tym czujnik grawitacji sie popsuł i poleciał do serwisu

  • 0

    24. ~JCB  2012-12-13 15:00:42  host: 212.160.213.102

    Wie ktoś jak w tym telefonie wyłączyć funkcję przewidywania słów w pisaniu smsów ? Lub jak w ogóle wyłączyć ten cały słownik, grzebałem w opcjach i nadal nie mogę tego przestawić...

  • 0

    25. ~zulugula  2012-12-14 18:03:59  host: public-gprs10065.centertel.pl

    Podpinam się pod pytanie @17:) Miałem nabyć L9 i nie wiem teraz, a może Pentagram Monster?

  • 0

    26. ~zulugula  2012-12-14 18:11:47  host: public-gprs10065.centertel.pl

    Podepnę się pod pytanie @17. Czy L9 będzie lepszy? A może Pentagram Monster?

  • 0

    27. ~mariusz  2012-12-17 02:37:41  host: 95.172.68.148

    odnośnie dotyku: ustawienia->dostępność->dotyk i czas dotyku - można sobie ustawić reakcję ekranu na dotyk, jak się położy caly paluch na ekranie to trochę trwa zanim zaskoczy, dotykajcie lekko muskając a będzie reagował momentalnie, też byłem sceptyczny w kwestii tego telefonu ale on jest super jak za te pieniądze, oby był trwały i wygląda super

  • 0

    28. ~alan  2012-12-28 03:33:56  host: 89-74-189-60.dynamic.chello.pl

    Czy ma ktoś ten telefon w heyah i skonfigurował internet? Nie chciałbym kupić i stwierdzić, że nie działa :)

  • 0

    29. ~alan  2012-12-29 13:24:20  host: 89-74-189-60.dynamic.chello.pl

    Czy skonfigurował już ktoś w nim internet w heyah?

  • 0

    30. ~bastos  2012-12-30 22:11:39  host: 178.183.214.213.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    @29 konfiguracja ręczna i śmiga

  • 0

    31. ~cygan  2013-01-02 15:38:49  host: msupublishing.pl

    Ma ktos dzialajacy APNdroid ?

  • 0

    32. ~swojski  2013-01-06 12:02:34  host: 138-pra-20.acn.waw.pl

    witam czy ktos z Was ma problem ze sparwoaniem telfonu z komputerem przez usb?nie mam takiej opcji wogole do wyboru w menu jest tylko debugowanie usb ale wiadomo ze to nie to, moze ktos pomoc?

  • 0

    33. ~manix  2013-01-07 21:07:46  host: 89-71-147-102.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon miesiąc wszystko działa jak trzeba ani razu mi się nie zawiesił a jest dosyć eksploatowany , mam pytanie może ktoś mi podpowie jak wyłączyć odgłos migawki w aparacie przy robieniu zdjęć bo jak do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić a jest dosyć głośna .

  • 0

    34. ~Darek  2013-01-12 12:59:48  host: apn-46-77-42-152.dynamic.cdma.plus.pl

    @manix, tylko root...

  • 0

    35. ~alan  2013-01-14 21:59:19  host: 89-74-189-60.dynamic.chello.pl

    Czy komuś udało się zmienić stronę startową t-mobile na jakąś inną? Zmieniłem już stronę główną w ustawieniach, ale to nic nie daje - zawsze po wejściu do internetu ładuje się strona t-mobile. Wkurza mnie to...

  • 0

    36. ~marcin  2013-01-15 15:00:34  host: 78.8.25.133

    Witam, czy do tego telefonu moge włożyć drugą kartę sim ale internetową? Albo może czy na karcie internetowej moglbym z pod androida korzystac ze skype?

  • 0

    37. ~zte intel grand szczurek  2013-01-22 19:02:20  host: user-46-112-115-83.play-internet.pl

    mam problem z zte musze skafigurowac siec zeby korzystac z neta ale karte mam z plusa a tel z t-mobile kupiony od kolegi momorzecie mi z gory dziekuje czekam na odpowiedz :)

  • 0

    38. ~zte intel grand szczurek  2013-01-22 19:26:14  host: user-46-112-115-83.play-internet.pl

    Mam problem z zte musze skafigurowac siec zeby korzystac z neta ale karte mam z plusa a tel z t-mobile kupiony od kolegi pomorzecie mi z gory dziekuje czekam na odpowiedz :)

  • 0

    39. ~mika22  2013-01-23 19:35:29  host: dynamic-78-8-216-5.ssp.dialog.net.pl

    czy ktos sie orientuje jaki jest koszt wymiany szybki w zte grand x bo moja pekla

  • 0

    40. ~facelamp  2013-01-23 20:32:48  host: 093105168223.bielskobiala.vectranet.pl

    @toastt "Smartfon - przenośne urządzenie telefoniczne łączące w sobie funkcje telefonu komórkowego i komputera kieszonkowego" Zanim coś palniesz zastanów się 50 razy...

  • 0

    41. ~zte  2013-01-24 20:30:54  host: user-164-127-50-105.play-internet.pl

    Mam problem z zte musze skafigurowac siec zeby korzystac z neta ale karte mam z plusa a tel z t-mobile kupiony od kolegi pomorzecie mi z gory dziekuje czekam na odpowiedz :)

  • 0

    42. ~alan  2013-01-27 01:57:25  host: 89-74-189-60.dynamic.chello.pl

    @manix wystarczy, że masz wyciszony telefon i zdjęcia robisz po cichutku :)

  • 0

    43. ~mannoroth  2013-01-30 09:39:39  host: eqp160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam od miesiąca. Kupiony w euro rtv agd. Jak za ta cene telefon jest bezkonkurencyjny. Ekran ostry jak żyletka, wydajność na poziomie galaxy s2, aparat jak na 8mpx słaby, ale wystarczający. Szybkość otwierania stron internetowych porównywalna do komputera. W tej klasie cenowej nie ma sobie równych. Z denerwujących rzeczy to tylko te 4 dotykowe przyciski dziwnie działąja. Ale poza tym ideał:)

  • 0

    44. ~  2013-01-31 19:11:58  host: host-85-202-152-38.sta.tvknaszapraca.pl

    Mam ten telefon od miesiąca i nie jest to pierwszy mój smartfon (pierwszy to Siemens SX1, potem jakiś Eten, 2 różne HTC, Sony Ericsson i teraz ZTE). Pierwsze wrażenie b. dobre. Miałem problem z podłączeniem do PC i dopiero reset do ustawień fabrycznych pomógł. Może trochę brak radia FM, ale internetowe działają bez zarzutu. Szybkość stron internetowych zaskakująco szybka. Ekran dotykowy nie powala, ale można się przyzwyczaić.

  • 1

    45. ~Zdezrak  2013-01-31 23:58:14  host: 87-205-49-0.adsl.inetia.pl

    WITAM! Net w plusie rozszyfrowałem :) Nalezy wyslac na naszego Grand X In konfiguracje ze strony plus.pl. Oczywiscie nie ma do wyboru modelu ZTE ale swietnie pasuje Samsung Wave2. wybieramy internetgprs podajemy nr naszego tel i po chwili dostajemy sms. jako pin wpisujemy 1234 i internet dziala. pozdrawiam!

  • 0

    46. ~  2013-02-01 20:24:28  host: ip-188-127-16-12.ennet.pl

    widzę, że byłeś w Józefowie z tym telefonem;) może pomożesz w wyborze i wskażesz miejsce gdzie można "pomacać" taki telefon?

  • 0

    47. ~mat  2013-02-03 16:55:53  host: 77-255-57-149.adsl.inetia.pl

    Witam, mam ten telefon od nie dawna. Nie mogę połączyć się przez USB z komputerem i nie jestem pewien czy to wina tego że na kompie mam Windows XP, a ten telefon pracuje tylko z Vista, czy Windows7 ?

  • 0

    48.  2013-02-08 10:33:25

    @Zdezrak Faktycznie, działa elegancko. Dzięki bardzo za radę ;]

  • 0

    49. ~  2013-02-13 16:24:52  host: 89.191.147.118

    Czy w zte grand x in jest radio jesli tak to gdzie

  • 0

    50. ~Michał  2013-03-04 10:23:58  host: 91.233.136.166

    z win xp nie wspolpracuje poprzez usb, moj zte Blade III to samo nie łączy, polecam kolego mat Airdroid

  • 0

    51. ~czesio  2013-03-18 14:33:07  host: rdns86.wp.mil.pl

    Zna ktoś może ustawienia na mms w tym telefonie bo nie mogę sobie z tym poradzić, jestem w sieci T mobile

  • 0

    52. ~  2013-04-05 13:03:20  host: dem178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon juz ponad 3 miesiące, i zdążyłem go dobrze poznać. Kupiłem go na wolnym rynku, czysty soft. Z wad: -cienka tafla szkła ekranu, przy mocniejszym dotyku pojawiają się przebarwienia. -Siatka dotyku widoczna w słoneczne dni, ale da się żyć. -denerwujący ekran blokady - Prawdopodobnie brak aktualizacji do nowszych wersji systemu -pewna część gier i aplikacji nie działa, ze względu na inna architekture procesora. -brak radia FM teraz plusy: +wysoka wydajność, jeszcze ani razu mi się nie zawiesił:) A taktowanie ustawione na 600ghz. + dobry wyświetlacz, ostry obraz, wysoka rozdzielczość, miłe dla oka kolory i dobra widoczność w słoneczne dni. ( nie wliczając siatki dotyku) +dobra jakość dźwięku z głośników na rozmowy, oraz multimedialnego. + genialna jakość rozmów, jak na mój gust;) + filmy full HD, oraz dobrej jakości zdj przy dobrym oświetleniu. + błyskawicznie generowanie stron internetowych +czysty android:) w razie pytań chętnie pomoge;]

  • 0

    53. ~mat  2013-04-06 22:45:44  host: 159-205-231-140.adsl.inetia.pl

    Dzięki Michał już ten problem rozwiązałem ;) pozdrawiam. a tak przy okazji polecam ten model ZTE.

  • 0

    54. ~Michał  2013-05-21 14:15:00  host: abhz161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, widzę, że ten telefon jest już nieosiągalny w żadnej sieci:/ może ktoś zna przyczynę? bo zdecydowanie lepszy niż, Lg L7, a nie chce przepłacać za telefon który wezmą w abo.

  • 0

    55. ~wompierz  2013-06-01 11:13:16  host: pradnik2a.gemini.net.pl

    Ten telefon ma dwie naprawdę denerwujące wady! 1. Czasami ekran blokady zacina się i nijak nie można odblokować telefonu. Trzeba czekać, aż zaskoczy lub w ogóle zrestartować telefon. To jednak jest do przeżycia, dużo gorsza jest wada numer... 2. W zależności od humoru telefonu wyłącza się sam raz lub kilkanaście razy dziennie! To już naprawdę potrafi utrudnić życie. Do tego ma tendencje, by wyłączać się, gdy jest noszony... w kieszeni:/ Bóg raczy wiedzieć czemu. Przywracanie do ustawień fabrycznych zdaje się pomagać, ale tylko na pewien okres. Poza tymi wadami telefon kapitalny, jak za tę cenę. Ale ostrzegam! To wyłączanie się telefonu potrafi doprowadzić do wrzodów żołądka!:/

  • 0

    56. ~asdas  2013-06-03 09:19:45  host: 194.152.51.163

    jak komuś się telefon wyłącza to trzeba dac kawałek papieru pod baterie i bd git.;) u mnie od tego momętu ani razu się nie wyłączył.

  • 0

    57. ~tenorr  2013-06-06 22:49:45  host: 150.254.73.0

    witam ! mam pytanie odnośnie dwóch styków pod tylnią klapką obok górnego prawego rogu baterii .. wyglądają bardzo podobnie do styków z S3 do bezprzewodowego ładowania telefonu . ładowanie indukcyjne... czy to są do tego złączki ? pozdrawiam

  • 0

    58. ~Gosku  2013-06-12 16:54:16  host: adua226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon mam już 4 miesiące, mi jak telefon się wyłączał to podłożyłem papierek i naprawdę już nie mam z tym problemu. Telefon śmiga jak należy, mój znajomy ma L7 i wysiada przy ZTE a jest droższy, do tego u kumpla zbiła się szybka, u mnie wielokrotnie już spadł na ziemie i nic mu nie jest, przeglądanie stron jest też znacznie szybsze(przy pełnym 3g osiąga transfer ok 30Mb/s) do wad należy dodać otwieranie tylnej klapki, dla mnie to tragedia( choć plusem jest to że przy upadku nigdy się nie rozsypuje jak mój wcześniejszy samsung) no i kompatybilność aplikacji, nie jest tragicznie ale czasem denerwuje, wcześniej też tracił transmisje danych i trzeba było go resetować ale po aktualizacji jest ok. Jak za tą cenę jak najbardziej POLECAM

  • 0

    59. ~Arko  2013-06-14 15:59:31  host: lodz-front-to-wan.finn.pl

    "witam ! mam pytanie odnośnie dwóch styków pod tylnią klapką obok górnego prawego rogu baterii" One są do wersji telefonu z NFC.

  • 0

    60. ~55  2013-06-17 16:28:38  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    jak Ci się zatnie to weź wyłącz wyświetlacz (zablokuj, przycisk u góry) nastepnie odblokuj i wszystko powinno działać. problem też ustąpi jak wgrasz aktualizację systemu. Co do wyłączania się, to tak jak piszę 57

  • 0

    61. ~nie cuda  2013-06-23 20:31:09  host: v48-09.opera-mini.net

    Nikt nie napisał i lampie led aparatu. Jest ale lepiej jej by jej nie bylo. Wibracja telefonu to porażka, jak odstraszacz na komary. Dotyk tez cos nie kuma czasem ale to moze kwestia konfiguracji. Jesli chodzi i baterie to proszę nie marudzcie,na taki wyswietlacz i procesor to az za dlugo wytrzymuje. Aparat ok, to nie lustrzanka tylko telefon, kamera ujdzie w tlumie. W funkcjach systemu w telefonie nie bede pisał bo to juz nie jest kwestia telefonu tylko producenta oprogramowania czyli google android. Ale pisanie tekstu w tej systenu "wkurwia mnie" Nie r ozpoznaje nowego zdania aby przelaczyc na duza litere. zjebany slownik nie zna duzo slow i jak nie zobaczysz ,to wstawi ci slowo proponowane,inne niz napisales jesli g o nie ma w jego słowniku . Brakuje strzalek na klawisturze aby swobodnie poprawiac błedy pisowni. Android to jedno wielkie śledzenie urzytkownika. Urządzenie chińskie ale ogólnie dobre,

  • 0

    62. ~Staszi  2013-07-17 15:10:01  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Dajcie opis ZTE v970. Rewelacyjny aparat :)

  • 0

    63. ~Czerwo  2013-07-18 00:08:12  host: proxy.satfilm.pl

    Jeżeli wyłącza wam się telefon to spróbujcie usztywnić baterie, żeby mocno dociskała do styków;p . Mi pomogło.PZDR

  • 0

    64. ~  2013-08-24 05:45:30  host: 94-154-26-80.zapnet-isp.net

    Telefon jak za ta cene super. Mialem s advance s3 mini lg l9 i zte jest o niebo lepszy.

  • 0

    65. ~piter  2013-08-24 05:49:48  host: 94-154-26-80.zapnet-isp.net

    Telefon rewelacyjny. Mialem samsunga s advance i s3 mini i zte moim zdaniem jest o wiele lepszy. W samsungach mialem ciagle jakies zaciecia a tutaj wszystko chodzi plynnie.

  • 0

    66. ~adam  2013-09-23 16:01:34  host: ip5651738d.adsl-surfen.hetnet.nl

    Aplikacja sms została zablokowana i nic nie mozna zrobica ktos taka wade

  • 0

    67. ~34  2014-04-26 00:26:54  host: acu146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam od 1,5 roku, główną wadą jest słabe wychwytywanie dźwięku przez mikrofon. Ale można się przyzwyczaić ... :)

  • 0

    68.  2015-03-26 14:45:54

    hej. mam taki problem z telefonem ZTE GRAND X IN nie czyta mi karty SIM. prosze o wskazowki jak to naprawic . :)
    z gory bardzo dziekuje :)

  • 0

    69.  2015-03-26 15:00:55

    hejka . zte grand x in . nie czyta sim. wie moze ktos jak to naprawic?
    bylabym wdzieczna za szybka odpowiedz :) z gory dziekuje :)

  • 0

    70.  2015-03-26 15:00:57

    hejka . zte grand x in . nie czyta sim. wie moze ktos jak to naprawic?
    bylabym wdzieczna za szybka odpowiedz :) z gory dziekuje :)

  • 0

    71. ~Arek  2015-10-16 23:01:10  host: user-94-254-198-153.play-internet.pl

    Bardzo fajny teleofon! nie zacina szybko działa tylko dotyk czasami denerwuje dla mnie bardzo dobry !! :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-5-239.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet