ZTE F230 - opinie
Telefony ZTE ZTE F230 Opinie o ZTE F230

ZTE F230

w sumie: 31
  • 0

    1.  2007-11-27 13:07:45

    A to co za tajwański wynalazek? LOL

  • 0

    2.  2007-11-27 18:46:36

    to jest chińska czy koreańska firma??

  • 0

    3. ~aurelia  2007-11-27 22:20:16  host: chello087206030004.chello.pl

    To być plusfon 601i !!

  • 0

    4.  2007-11-29 16:59:28

    Prawie wszędzie brak danych, ale zapowiada się beeeeznadziejnie... Mały czas czuwania Słaby aparat Mała rozdzielczość wyświetlacza Brak SmartMessaging Nie ma karty pamięci w zestawie

  • 0

    5.  2007-11-30 16:05:03

    obrotowey aparat? mega wygodna rzecz ale pozostale parametry to zal

  • 0

    6. ~  2007-12-02 09:34:30  host: 87-205-172-51.adsl.inetia.pl

    ten telefon nie jest taki zły, ciekawy jestem czy ktoś go już posiada i moze powiedzieć jaka jest głosnośc i jakość MP3, jakie zdjecia robi aparat:)

  • 0

    7. ~;Domelo  2007-12-03 20:18:55  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    to jest nowyy plusfon ;D na stronie plusa jest juz pod nazwa plus ;D

  • 0

    8. ~q-one  2007-12-05 13:45:57  host: 213-238-70-42.adsl.inetia.pl

    Dopiero teraz zauważyłem ten fon. Co to jest i jak to się sprawuje?

  • 0

    10. ~popcio  2007-12-06 10:51:24  host: gia34.internetdsl.tpnet.pl

    niby to taka nowosc a takie badziewie 1.3 mpx w takim phonie beznadzieja uuuu.........

  • 0

    11. ~;Domelo  2007-12-07 09:22:27  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    ja tym fonem sie wczoraj bawilem to jes plusfon 601i . powiem tyle poprzedni plusfon byl lepiej wykonany ;P

  • 0

    12. ~  2007-12-08 23:09:45  host: beitris.static.korbank.pl

    nawet fajny wygląd ale za mało zdjęć żeby coś więcej powiedzieć

  • 0

    13. ~tim  2007-12-11 10:05:42  host: aaxb45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nielichy sprzęt, wyświetlacz superduży, moze sobie zakupie żeby te wyniki giełdy mobilnie w bz wbk widzieć. zaraz te telefony jak laptopy będą wyglądały ;]

  • 0

    14.  2007-12-11 18:37:38

    widzialem go na zywo. zadna rewelacja niestety :( myslalem ze bedzie lepiej wykonany. jak SE W300 wyglada na plastik i czuc plastik. pewnie klapka tez bedzie sie ruszala jak w W300 po kilku otwarciach. przynajmniej jak odpadnie, to bedzie mozna posklejac, bo to plastik.

  • 0

    15.  2007-12-12 12:09:40

    Ma ktoś to "cudo"?? jak działa?

  • 0

    16. ~wolfp  2007-12-27 19:48:34  host: host-550b7a51.sileman.net.pl

    moj znajomy go ma,telefon wyglada jak zabawka,ale dziala i to calkiem niezle,ma fajny odtwarzacz,obrotowa kamere,co daje mozliwosc wideorozmow.Generalnie nie jest taki zly.Ma bardzo ladne menu.

  • 0

    17. ~miki  2007-12-30 10:09:44  host: pa239.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam, telefon dostalem za 1 zeta, robi niezle zdjecia, ma umtsa,video, mpeg4,glosnik ma 1 i nie gra wbrew opiniom cicho, jakosc wykonania moze byc, nie jest to miekki plastik, plastiki dobrze spasowane,odtwarzacz mp3, bateria po moim calodziennym meczeniu padla, przy normalnym trzyma 6dni,menu sensownie poukladane, karta 512m gratis, t9 jest,2 wyswietlacze , poli 72,dyktafon, glosnomowiacy za cene do 300zł rewelacja, 1 rok gwarancji na baterie i 2 na telefon

  • 0

    18.  2008-01-03 17:24:08

    hehe takiego telefonu nie widzialem.Zywe mp4.Wygurowanych funkcji niema^^ ciekawe ile kosztuje.Jedyne co tu sie reprezentuje to w miare duzy wyswietlancz i wizualny wyglad ;]

  • 0

    19. ~hujawei  2008-01-03 22:46:42  host: chello089079117006.chello.pl

    czy ktos kto uzywal tego telefonu, moze mi powiedziec czy ma on mozliwosc przelaczania pomiedzy aplikacjami (np. uzywanie jednoczesnie gadu gadu mobile i opery mini i przelaczanie miedzy nimi)?

  • 0

    20. ~Nice  2008-01-04 11:07:55  host: adlz125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mi sie ten fon podoba ;p Ma wszystko ;p A jak ktoś wybrzydza ze tylko 1.3 mpx (co jest nawet niezłe) to niech se mądrala kupi aparat cyfrowy!!!!!!

  • 0

    21. ~adasSs  2008-01-04 20:37:45  host: klonowa8.jota.za.digi.pl

    ta kamera to pewnie interpolowana :D , a Bluetooth i Egde to teraz standard w klasie Mid-end , karta pamięci max.1gb :P

  • 0

    22. ~beki  2008-01-07 19:28:56  host: eet178.internetdsl.tpnet.pl

    noo w sumie nic ciekawego..ale ladny design..sa klawisze muzyczne co jest duza wygoda..noo i jest w ofercie plusa od tego poniedzialku..pod nazwa plusfon 601i poprzednik plusfon 401i byl powiem "dosc" na 30 telegonow tylko jeden sie pogubil i zepsul mysle ze plusfony to dobry wybor dla ludzi ktorzy chca miec modny stylowy telefon bez dodatkowych funkcji.

  • 0

    23. ~Pać  2008-01-25 14:12:28  host: apn-77-114-151-246.gprs.plus.pl

    A piepryzcie głupoty!! kupuje ten tel i jest boskii! nawet nie mieliscie go w rece a piszecie ze gowni i tandeta od chinoli!! A wy model czy modelka jestescie?! Kupciee sobie cyfrowke jak chcecie sobie super foto robic! ZALL!!

  • 0

    24. ~anulka  2008-01-25 19:32:20  host: 85.14.85.126

    ja posiadam ten owy telefonik ^^ gdybym nie trafiła na wadliwy to moglabym powiedziec ze jest idealny...jest troche trudny w obsłudze alep oradziłam sobie bez instrukcji. obecnie telefonik jest w reklamacji poniewa jak juz mowilam trafiłam na wadliwy. jeżeli chodzi o głośność to jest on troszke cichy ale tylko jeżeli chodzi o to jak ktoas do was dzwoni. jezeli chdozi o muzykę to odtwarza ją normalnie. jeżeli komuś nie odpoiwiada aparat 1.3 mpx to niehc kupi sobie aparat cyfrowy :) I prosiłabym aby nie oceniali tego telefonu ci którzy się na nim w ogóle nie znają ;) Ocena tego telefonu wtynosi 10/10 według mnie.. Pozdrawiam.

  • 0

    25. ~MRĄGOWO  2008-01-25 22:00:46  host: hay98.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś jak sie zmienia w tym telefonie dzwięk sms? ja niemoge tego znaleźć.:/

  • 0

    26. ~JulKK  2008-01-27 00:50:18  host: apn-77-112-169-127.gprs.plus.pl

    Ha! ostatnio pisalam,ze pieprzycie glupoty co do tego fona..i..oczywiscie mialam racje dzisiaj kupilam ten fon i jest Zaj******:P:P najlepszy fon jaki mialam! a bylo ich duuuzo;PP plusfon wymiata! to jest najlepszy fon 3-ej generacji! cudo i ma all(: POZDROO. !

  • 0

    27. ~chooj  2008-05-06 08:52:31  host: aahl19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie kupujcie tego syfu

  • 0

    28.  2008-06-30 13:41:39

    to jest syf kiła i mogiła malaria też. mam z tej firmy modem. BOŻE 5 dni instalowałem go i dopiero po tym czasie zajarzył. instukcje można se wcisnąć tam gdzie światło nie dochodzi. Moim zdaniem Dziadostwo

  • 0

    29. ~yakamoto  2008-07-29 01:26:57  host: 76-mummy.elwico.pl

    ludzie nie macie tego fona a piszecie ze to tandeta. dla ludzi malo wymagajacych od fona taki wystarczy.. ogolem fon jest spoko tylko troche cicho mp3 gra, nie mozna schowac odtwarzacza i nie ładuje gier 3D

  • 0

    30. ~Kubamil  2008-08-11 19:49:31  host: public-gprs58492.centertel.pl

    Oto taiwański wynalazek firmy krzak wg mnie telefon to dzieło masowej tandetnej produkcji robionej na rynek zachodni.Nie jest godny polecenia.

  • 0

    31. ~Kostaryk  2008-09-01 13:58:01  host: public-gprs111712.centertel.pl

    Kubamil nie irytuj mnie za pewne go nie kupiles za nim sie wypowiedziales! (telefonik cudo)

  • 0

    32. ~  2008-09-21 17:01:25  host: 80.72.152.142

    premier....to chinska marka.calkiem przyzwoita na dalekim wschodzie.^^

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-184-73-122-162.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet