ZTE Blade III - opinie
Telefony ZTE ZTE Blade III Opinie o ZTE Blade III

ZTE Blade III

w sumie: 47
  • 0

    1. ~filip  2012-10-04 17:01:37  host: 213-134-181-189.home.aster.pl

    nie ma to jak aktualizacja z androida 4.0 do 2.2

  • 0

    2. ~blacha  2012-10-05 08:57:43  host: 85.219.163.130

    Parametrami szału nie robi za dużego. Tam jest błąd "Aktualizacja do 2.2". Zobaczymy co z tego będzie i czy wejdzie chociaż na polski rynek.

  • 0

    3. ~ado  2012-10-05 09:41:54  host: ip-89-161-94-188.tel.tkb.net.pl

    miejmy nadzieję że będzie tani a na pewno trafi do sporej grupy klientów

  • 0

    4. ~  2012-10-05 23:56:21  host: z33-11.opera-mini.net

    Szału nie ma...

  • 0

    5. ~  2012-12-12 09:13:11  host: z56-10.opera-mini.net

    brak flasha

  • 0

    6. ~raf4  2012-12-12 15:04:17  host: 37.30.217.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    No d...y to on nie urywa, myślałem że będzie dużo lepszy

  • 0

    7. ~armida  2012-12-12 18:52:55  host: 81.219.84.18

    w pleju sie juz pojawil.. ciekawe jak z cenami. moglby miec lepszy wyswietlacz, ogolnie jak na te polke to moze sie przyjac.

  • 0

    8. ~dzeju  2013-01-05 12:02:20  host: user-164-126-42-145.play-internet.pl

    W Playu już od złotówki. Ktoś się skusił??

  • 0

    9. ~Grzesiek  2013-01-05 14:16:02  host: eto225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moja mam sobie go wzieła jako pierwszego smartfona i jest zadowolona ogólnie telefon oceniam na dobry :) android w wersji 4.0.4

  • 0

    10. ~Michał  2013-01-13 22:24:10  host: 91.233.136.166

    chłopie na dobry? super telefon za śmieszne pieniądze, z Playa za 1 zł (39zł/50doład) a telefon mam od miesiąca,bateria trzyma 2 dni jak sie bawie, dzwonie i smsuje, nawigacja darmowa wgrana już na mapach google,wszystko bez zarzutów śmiga! najlepsze to wybieranie głosowe, szukasz coś w necie, dosłownie mówisz masz, smsa nie masz jak napisać? mówisz i samo się piszę, oczywiscie net musi być włączony, ale telefon bajka, angry birds star wars płynnie, worms płynnie i jeszcze mam pare gier 3D, też płynnie chodzą.. POLECAM, chinczycy wchodzą na rynek, a widzialem ZTE grand S, konkret za male pieniadze.

  • 0

    11. ~antek19522  2013-01-18 08:29:41  host: 078088035024.starachowice.vectranet.pl

    Aparat fotograficzny jest do kitu.Jeżdżę na rowerze po Polsce i liczyłem na dobry aparat- foto i się przeliczyłem. Ustawienia ma prymitywne.

  • 0

    12. ~KO  2013-01-22 15:03:38  host: staticline-31-183-89-239.toya.net.pl

    Telefon mam dwa tygodnie, jestem bardzo zadowolony z jego użytkowania, zależało mi na wi-fi i działa bardzo sprawnie. Jeśli ktoś kupił ten telefon by robić nim zdjęcia to nie wiem czym się kierował. ( Mi nie zależało na aparacie, ale pani w salonie opisując telefon bardzo zachwalała aparat, a jest on bardzo przeciętnej jakości by nie powiedzieć, że jest po prostu słaby.

  • 0

    13. ~Michał  2013-01-24 14:21:31  host: 91.233.136.166

    mam problem jak moge korzystac z wiedorozmow? wiem ze w playu są dostepne, ale nie mam takiej opcji

  • 0

    14. ~Adam  2013-01-26 16:29:41  host: staticline-31-183-5-143.toya.net.pl

    Jak telefon się ma w porównaniu do Samsunga Galaxy Ace S5830

  • 0

    15. ~smok  2013-01-26 18:50:57  host: v47-02.opera-mini.net

    zamowiony tel, czekam na dostawe, jak go troszke potestuje to zamieszcze moje odczucia

  • 0

    16. ~wiesiek  2013-03-02 13:38:00  host: abhm158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super aparat bez lampy ale reszta godna polecenia wybieranie głosowe w sms i w przegladarce nie scina,procek 1000 wiec nie trzeba zachwalac jak szybciutko to śmiga polecam w 100%

  • 0

    17. ~Sylwek  2013-03-17 15:25:30  host: v43-04.opera-mini.net

    ~Michał - Ten telefon nie ma wideo rozmów z prostej przyczyny braku przedniej kamery:) możesz na Skype podobno z użyciem tylnej kamery ale to chyba mija się z celem:)

  • 0

    18. ~xtc  2013-03-20 21:32:48  host: 77-253-11-85.adsl.inetia.pl

    skype dziala bardzo fajnie niestety z tylniej kamery :( z przodu brak kamery, jak rowniez powiem ze aparat robi baaaaardzo slabe zdjecia, no w dobrym sloncu jeszcze ujda. cala reszta na plus jak za te pieniadze - 4 cale, 512 ramu, 4gb wbudowane, andek 4ics, 800x480 rozdzialka, wszystko dziala dosc sympatycznie. bateria ok, dotyk czuly. szkoda ze futeralow pionowych nie mozna kupic w polsce :( gumowa oslone na allegro mozna u jednego goscia kupic, od siebie daje 7/10

  • 0

    19. ~Xsowaty  2013-04-10 18:55:03  host: goldnet.net.pl

    nie można go nigdzie kupić

  • 0

    20. ~Paweł  2013-04-14 19:13:10  host: public128340.xdsl.centertel.pl

    Moim zdaniem ten telefon jak za te pieniądze to bardzo dobry wybór wiadomo jeśli ktoś szuka telefonu za 350 zł to jest dobry wybór wiadomo że za te pieniądze nie będzie Samsung s2 a widać że nie którzy by chcieli kupić tanio telefon ale najlepiej żeby był to s2 lub s3 używam go i jest ok .

  • 0

    21. ~patryk  2013-05-23 23:03:35  host: host-89-229-208-103.kwidzyn.mm.pl

    Zajefajny Telefonik polecam kazdemu. Nie polecam xperi

  • 0

    22. ~znnr  2013-06-05 15:47:15  host: adao42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chyba go kupie w plusie

  • 0

    23. ~krolowa  2013-06-16 22:27:43  host: 83-238-189-248.internetia.net.pl

    ja go kupiłam w play i mam go ponad miesiac, zastrzezenia to tylko do aparatu bo slaby jest, lepszej jakości robi moj stary telefon mimo że mniej dużo ma pixeli, noo ale poza tym to jest spoko, ładnie sie prezentuje. czasem ma jakiegos krotkiego zawiasa. a i ladujac telefon przez ladowarke dodana do telefonu to w moim przypadku malo co da sie zrobić na telefonie, ale to wina ładowarki bo zmienilam wtyczke i wszystko pieknie dziala :)

  • 0

    24. ~Odp pleas  2013-06-21 21:26:27  host: a26.net128.okay.pl

    Mam duży dylemat i pytanie do was czy wziąść ten tel. Zastanawiam się nad nim lub jedną z Xperi lub Samsungiem galaxy ace 2.Problem w tym że samsungi i xperie są 150zł droższe doradcie co zrobić.Z góry dziękuje za odp.

  • 0

    26. ~petertabak  2013-07-14 14:41:31  host: 77-254-140-28.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon już około pół roku, więc moge co nieco o nim powiedzieć. Bije na głowe wszystkie Ace, L5 itd. NIe ma co oczywiście porównywać z wyższymi modelami. Ale w swojej klasie jest to jedna z lepszych opcji a i cenowo bije na głowe całą konkurencje. Jestem z niego zadowolony w stu procentach. Wiedziałem na co sie porywam więc nie bede tu pisał że brak lampy bo to chyba każdy wie. Nie wiesza się, aparat przyzwoity, zasięgu nie traci, internet śmiga aż miło. Aktualizacji raczej nie bedzie co nie jest dla mnie zaskoczeniem, ponieważ już przed zakupem się na to nastawiałem.

  • 0

    27. ~unclesam  2013-08-13 12:27:27  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Na pierwszy rzut oka fajny fon, zobaczymy co dalej

  • 0

    28. ~brolu  2013-08-15 09:33:28  host: avy154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam go 2tyg i jest ok. Zastanawialem sie nad nim i drozsza l5 II i wygral Zte z pomimo gorszego aparatu teorytycznie gorszego wyswietlacza starszego andka mniej plynnego menu przez wlasnie andka i braku flesza.A wygral z racji WIEKSZEJ PAMIECI DOSTEPNEJ I MOZLIWOSCI INSTALOWANIA APLIKACJI NA KRCIE SD czego lg nam nie da bez roota. Pozatym jakosc wykonania i szklany a nie z tworzywa ekran jest lepsz6 podczas praxy. ZALEZY KTO CZEGO POTRZEBUJA JA POLECAM

  • 0

    29. ~asd  2013-08-16 09:56:53  host: 178-216-30-238.ms-net.eu

    Jak zmienic konfiguracje na wap?

  • 0

    30. ~unclesam  2013-08-19 11:10:05  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    Telefon od tygodnia w kieszeni. Zajeisty jak na swoja cene - konkretniej za zlotowke w Plus. Jak na 512MB RAM sie nie wiesza za mocno, bo nadrabia prockiem, nawet w bardziej wymagajacych grach, jak np. OffRoadRacing albo Asphalt6. Adek chodzi sam w sobie plynnie, jesli nie zawali sie go mnostwem aplikacji dzialajacyh w tle. Przegladanie neta bez problemu. Czasem tylko troche gubi zasieg przy polaczeniu z GPRS ale naprawde bardzo rzadko. Duzy, krystalicznie czysty wyswietlacz z GorillaGlass robi piorunujace wrazenie. Przy pisaniu non stop smsow wytrzymal caly dzien! (przy konkurencji to MEGA wynik, przy czym np. Galaxy S2 trzyma przy tym samym uzywaniu zaledwie pol dnia, tak samo jak HTC ONE). Parametry w porzadku, telefon w porzadku. Aparat robi mierne zdjecia, jak przystalo na smartfona warto zaopatrzyc sie w aprat cyfrowy. Wyglad przyzwoity i nowoczesny - godzein polecenia dla kazdego mlodego i starszego czlowieka. SERDECZNIE POLECAM !

  • 0

    31. ~dum  2013-08-23 23:05:41  host: 193.242.143.26

    witam telefon posiadam od lutego 2013 telefon po 3-4 miesiącach normalnego użytkowania zaczął zdychać, bateria padała po 1 na wygaszeniu a do tego dziwne samowolne restarty ... telefon poszedł do gwarancji ale dalej go nie zwrócono ...

  • 0

    32. ~believe  2013-08-29 10:35:24  host: 185-15-82.dg-net.pl

    Witam. Kupiłam ten telefon w plusie, początkowo działał świetnie, poleciłabym go każdemu, ale od kilku dni ( telefon posiadam 4 miesiące) coś się zaczęło psuć, zaczął się sam ot tak wyłączyć i ponownie załączać. Zwłaszcza wtedy gdy prowadziłam rozmowę, albo nie bardzo lekko położyłam go na stole.

  • 0

    33. ~Karola  2013-09-18 11:48:18  host: dynamic-78-8-223-214.ssp.dialog.net.pl

    ~believe, proponowałabym pierw pobrać antywisura, śmigając po necie, ściągając aplikacje.. Cóż, nic dziwnego że telefon się wyłącza skoro na pewno ma wirusa. Jestem zadowolona w 100%, jedyny problem jaki w nim zauważyłam to słaby aparat, reszta jest prze kozakiem :)

  • 0

    34. ~kinia  2013-10-11 19:38:24  host: 093105103220.pila.vectranet.pl

    Aparat beznadziejny, po 3 dniach starta w części farba na głośniku, przy rozmowie słyszę irytujące traski, nie czysty dźwięk, żałuję zakupu :(

  • 0

    35. ~:)  2013-10-11 20:34:03  host: 109.95.176.212.bdi.net.pl

    ogólnie to nie narzekam na ten telefon jak najbardziej na tak . tylko mam jeden problem, bo jesli podłącze tel do komputera to komputer nie widzi telefonu, tzn karty pamięci ;/ ale telefon super !

  • 0

    36. ~Zte blade III  2013-11-29 14:52:03  host: mis14.ezbit.pl

    szybko bateria pada

  • 0

    37. ~love zte blade 3  2013-12-06 14:39:06  host: host-126-1.mt.pl

    mam go od 2 tygodni. na moje wymagania super telefon. szkoda ze niema tylko flesza w aparacie -,-.

  • 0

    38. ~  2013-12-07 13:06:50  host: user-188-33-192-237.play-internet.pl

    jak wejsc w skype

  • 0

    39. ~Emil  2013-12-30 10:26:51  host: ip-93-154-215-165.free.aero2.net.pl

    Mam ten telefon od stycznia. W czerwcu pierwszy raz oddałem go na gwarancję. Wymieniono mi płytę główną, gdyż telefon się wyłączył, a po włączeniu pojawił się (chyba, bo nie pamiętam) czarny ekran z zielonymi napisami, po czym nie mogłem wgrać na nowo systemu. dwa tygodnie temu oddałem telefon drugi raz, gdyż od 2 miesięcy telefonik ten zaczął mi się resetować, a po resecie bateria spadała do 30, czasem 40% baterii pomimo niedawnego ładowania do 100%. po drugim resecie bateria spadała do 15%. Ktoś wcześniej wpisał taką bzdurę jak szkło GORILLAGLASS - nie wiem z której strony to jest- model ten ma plastikowy ekran! Przy AngryBirds nie było sytuacji by telefon ten się nie lagował. Czytając te opinie nie poznaję telefonu. Z racji zakupienia go w abonamencie żałuję, że go wybrałem. po wnętrzu myślałem, że będzie szybki, płynny i poręczny. Może mniej czepiając się zgodziłbym się z ostatnim. Tak - to telefon jest naprawdę poniżej przeciętny

  • 0

    40. ~AGATO$  2014-01-08 15:34:30  host: static-62-233-216-82.devs.futuro.pl

    MAM TEN TELEFON OD 2 MSC . 50ZŁ NA 24 DOŁADOWANIA ZA 1ZŁ / TELEFON ROBI LADNE ZDJECIA TYLKO JAK JEST JASNO NA DWORZU A NAJLEPIEJ W SLONCU/ W CIEMNOSCI WOGOLE NIE WIDAC ZDJĘC - NIE MA FLASHA !!! BATERIA PRZY LADOWANIU PRZEZ CALA NOC 8 -10 GODZIN TRZYMA NIECALY DZIEN WIEC W TORBIE MAM ZAWSZE LADOWARKE WIADOMO... /NAWET SPADL MI Z 3 ,4 RAZY /RAZ NA KOSTKE BRUKOWA I NIC SIE NIE STALO / WYGLAD ŁADNY / Z INTERNETU SZYBKO SIE KORZYSTA / OGOLEM PODOBA MI SIE TELEFONIK ALE PRZEGIELI PAŁKĘ Z BRAKIEM FLASHA ;P

  • 0

    41. ~justi  2014-03-11 18:10:02  host: 85.219.163.130

    cześć. ja polecam Blade III z racji baterii , trzyma ponad 3 doby -- gdzie sprawdzam facebooka z 3 razy na dobę... piszę około 20 sms dziannie i rozmawiam do 60 minut dziennie. Naprawde bateria jest super. Aparat jest bardzo bardzo kiepski. Naprawde nie polecam aparatu w tej komórce... Internet-- google chrome działa bardzo sprawnie.. ja mimo wszystko go polecam !! naprawde.

  • 0

    43. ~  2014-03-13 19:40:28  host: user-164-127-178-145.play-internet.pl

    Och, dziękuję bardzo, ale gdybym chciał mieć telefon ze względu na dobrą baterię to wziąłbym taki co trzyma conajmniej tydzień - tylko to ma sens np.: do wyjazdów z dala od cywilizacji. Ze względu na wydajność multimediów oraz jakość aparatu wolę mieć przynajmniej przyzwoite zdjęcia, a fona naładować raz na 1-2 dni, przy intensywnym używaniu.

  • 0

    44. ~zajcuś  2014-04-06 04:26:45  host: user-109-243-86-38.play-internet.pl

    telefon bardzo przyjemny ale niestety mam 2 miesiące tego dwa razy w naprawie ale myślę że teraz będzie śmigał bo ze starego została bateria i plastiki a reszta nówki

  • 0

    45. ~ok nwm  2014-04-06 19:42:29  host: 5.172.252.155

    Mam ten telefon od lutego ijest ok przez 3 miesiące zacinał mi się później spaliłem płytę główną po podłączeniu do głośników...... Po komisie nic się nie zacinał bateria MASAKRA pada po 5godzinach używania. Ale w ogóle się nie zacina

  • 0

    46. ~1946  2014-06-04 09:29:56  host: 095160132033.rudaslaska.vectranet.pl

    mam ten telefon 4miesiacr i padl caly system utracilem wszystkie daneizdjecia filmy nie sa do odzysku jak zrezygnowac z tego producenta na samsung lub nokie

  • 0

    47. ~Hardqak  2014-06-24 11:15:55  host: 195.136.220.171

    Telefon o dobrych parametrach, za taką cenę u konkurencji lepszych nie znajdziecie. Lubi się resetować bez powodu, po dociśnięciu baterii papierkiem przeszlo mu trochę. Kolejny problem: raz na jakiś czas gubi dźwięk, (dzwonek, odtwarzanie) mimo ustawionej głośności i odpowiedniego profilu ale to chyba wina androida z tego co znalazłem w necie. Sam system się nie zawiesza, gorzej z aplikacjami, wiele gierek 3d dość ładnie chodzi. Mimo że potrafi zirytować to jednak jak najbardziej polecam, ogólne użytkowanie nie sprawia większych problemów.

  • 0

    48. ~Kinga  2015-08-02 21:28:11  host: user-188-33-241-240.play-internet.pl

    Używałam 2 lata. Zaczął się sam wyłączać. Po wyciągnięciu kart sim działa. U mnie nastąpiło to późno, bo czytałam na innych forach, że u niektórych działo się tak od początku.

  • 0

    49. ~marcin  2015-12-02 16:18:45  host: 093105037108.suwalki.vectranet.pl

    Szczerze telefon warty gora 50 zł totalne dno

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet