ZTE Blade III Pro - opinie
Telefony ZTE ZTE Blade III Pro Opinie o ZTE Blade III Pro

ZTE Blade III Pro

w sumie: 9
  • 0

    1. ~shymeza  2013-09-15 22:49:11  host: user-164-126-218-9.play-internet.pl

    Jedyne co fajne w tym telefonie to gorilla glass , ogolnie nie polecam telefonu może mam jakiś wadliwy model ale przegrzewa się po 20 minutach zabawy i sam się resetuje , zacina i nie da się słuchac muzyki bo samo się pauzuje. NIE POLECAM ZTE

  • 0

    2.  2013-10-03 18:53:43

    hm telefon bardzo ladny, nie ma' slow np. musze , mogę, wiadomości takich wyrazow np. nie ma w słowniku. nie ma opcji pisania smsów bez t9, internet mi ie chce dzialac chociaż wlaczam transfer danych; //

  • 0

    3. ~Kasia82  2013-11-14 10:31:04  host: user-5-173-185-158.play-internet.pl

    Mój ZTE działa dobrze, nic się nie przegrzewa, nie zawiesza. Aparat mógłby robić lepsze zdjęcia, bo jak na 5 mpix to słabo wychodzą, bateria przy normalnym użytkowaniu trzyma ok 5 dni, więc raczej nieźle. Polecam.

  • 0

    4. ~urban  2013-11-29 21:27:11  host: 159-205-162-233.adsl.inetia.pl

    dla wszystkich którzy mają problem z odtwarzaczem mp3 (sam się wyłącza) dzieje się tak ponieważ jakaś aplikacja nie może działać razem z odtwarzaczem, w moim przypadku była to audioteka, dezaktywujcię ją i będzie ok, Ustawienia --> aplikacje ---> wszystkie ---> znajdźcie tą aplikacje i kliknijcie "dezaktywuj".

  • 0

    5. ~rafal  2014-03-31 09:05:38  host: 213-241-50-124.ip.netia.com.pl

    używam od kilku tygodni, działa płynnie, nie zawiesza się, nie resetuje; wydajność bez szału ale w tej cenie raczej nikt cudów nie oczekuje chyba; jedyne zastrzeżenia mam do aparatu, który robi zdjęcia naprawdę słabej jakości;
    polecam

  • 0

    6. ~  2014-05-10 13:09:52  host: 81.210.15.170

    jak ustawic wideorozmowe w zte blade 3 pro

  • 0

    7. ~jarek  2014-05-10 13:12:21  host: 81.210.15.170

    jak ustawic wideorozmoe
    wy

  • 0

    9. ~IRYS  2015-03-07 21:09:40  host: 87-205-218-206.adsl.inetia.pl

    a co zrobić jak mi sie zacina zawiesza whatsapp?

  • 0

    10. ~nexus 777  2015-08-08 15:13:29  host: aarg207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie mogę włączyć transmisji wi fi . Telefon zgłasza rtansmisje ale przy ikonie wifi jest "x"

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet