ZTE Blade G - opinie
Telefony ZTE ZTE Blade G Opinie o ZTE Blade G

ZTE Blade G

w sumie: 20
  • 0

    1. ~bsn  2013-07-17 19:04:24  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    widac ze szajs z duzym wyswietlaczem i zetteowskim aparatem. juz wole lumie 520

  • 0

    3. ~pr82  2013-08-25 16:21:58  host: 89-78-15-6.dynamic.chello.pl

    poroznaj sobie z LG i nie wal wzdur , szajs to masz w gaciach wiec nie oceniaj tel. 5 parametrow na ktorych mi zalezy ma gorsze lumia 520 . ps: ZTE ma dual sim. ps2: gimbusy niech sie nie odzywaja , bo chwala tylko apple, samsunga, lg . wielki smiech poczytaj sobie o fabrykach i podzespolach mistrzu

  • 0

    4. ~pr82  2013-08-25 16:28:01  host: 89-78-15-6.dynamic.chello.pl

    ps , tresci i komentarze sponsorowane sa chyba dosc popularne juz ze ludzie widza że jak ktos tak pisze jak BSN , to raczej albo debil , gimbus , nie znajacy sie na rzeczy dzieciak albo sponsorowany komentarz. 0 odniesien i porownan do LUMI , chlopie , Lumia 720 nawet ma gorszy chociażby procesor na poczatek ... - baterie gorsza - wyswietlacz mniejszy i gorsze parametry (ppi) - ice cream 4,0 a zZTE ma 4.1.2 - LUMIA - 2 kwartal 2012 , ZTE 2 kwartal 2013 (rok roznicy) - lumia nie ma HSPA+ jedyna rzecz w ktorej LUMIA 720 jest lepsza (JEDYNA , bo reszta to gozej lub ma to samo) to to ze ma ZOOM 4x , :)))))))))) śmiech czlowieczku. daj swoj komment czemu niby 520 ma byc lepsza skoro 720 bije na glowe:P

  • 0

    7. ~eh szkoda gadac  2013-09-08 20:48:16  host: 159-205-178-172.adsl.inetia.pl

    pr82, lumia 720 to telefon klase wyzej.. jakosc wykonania, aparat czy tez szybkosc dzialania bije tego zte na glowe. nie masz czego porownywac, patrzysz na dane techniczne, a wez gimbusku sobie do reki oba telefony... pobaw sie chwile i moze wtedy poczujesz roznice. lumia ma gorszy procesor? hehe.. jesli ty gimbusku nie wiesz ze mhz to nie wszystko, wyswietlacz clear black z nokii do zwyklego tft z zte haha... baterie gorsza? oj synek nie wiesz co mowisz ;) hspa+?:D lumia 720 posiada jak najbardziej, ponadto lumia 720 corning gorilla glass 2, a w zte zwykly plasticzek, obudowa... nie ma co porownywac pozdro gimbsku ;)

  • 0

    8. ~  2013-09-23 15:02:05  host: apn-46-77-4-217.dynamic.cdma.plus.pl

    mam prosbe jak korzystac z wideorozmuw zte blade g

  • 0

    10. ~Marcysia  2013-10-07 15:48:05  host: gw.casus.com.pl

    Telefon mniej znanej marki i dobrze, po co płaci za logo. 2000mAh gdzie np. Sony Xperia J ma 1750mAh dwa aparaty,duży wyświetlacz Android czego chcieć więcej w tej cenie :)

  • 0

    11. ~Użytkownik  2013-10-11 11:18:33  host: host-46-186-96-157.dynamic.mm.pl

    NIESTETY kupiłem ten. Po 6 dniach oddałem do serwisu !!! Wiesza się, wychodzi z aplikacji, trzeszczy w głośniku podczas rozmów, bardzo cichy głośnik zewnętrzny (jak jest w kieszeni to praktycznie nie słychać dzwonka). Korzystam z telefonów od 12 lat i przyznaję że gorszego nie miałem. P.S. Czekam już 2 tygodnie, aż serwis łaskawie naprawi nowy telefon !!!!!! PORAŻKA !!!!!!

  • 0

    12. ~xtc  2013-10-17 21:56:01  host: 77-254-149-148.adsl.inetia.pl

    w tej cenie jest to najlepszy wybor, no chyba ze cos sciagniemy bezposrednio z Chin ;-) Mam zte blade g i polecam

  • 0

    13. ~  2013-10-30 17:22:00  host: host-31-6-165-238.dynamic.mm.pl

    dla nieogarnietych ludzi którzy płaczą że cos im sie wiesza lub nie działa polecam fora tam pisze co trzeba zrobic zeby lepiej chodził, bo tela w tej cenie i z takimi parametrami narazie nie ma na rynku, także nie mam pojecia co wam nie pasuje w tym fonie mój jest błyskawicznyi nic mi sie nie wyłącza. Koledze 2 posty wyżej widocznie dobrze zapłacili za komanta. Pozdro

  • 0

    14. ~  2013-12-05 14:10:17  host: 77-254-212-124.adsl.inetia.pl

    nie polecam nawet najwiekszemu wrogowi!!! po miesiacu wyladowal w serisie. Po 'naprawie' juz po minucie od włączenia zawiesił sie juz w salonie PLAY. Po miesiacu wymienili mi na nowy egzemplarz, ale ten tez sie wiesz i wywala do glownego menu praktycznie z każdej aplikacji. Nie sugerujcie sie dobrymi danymi technicznymi to zwykle BADZIEWIE a ja będę się męczyl z nim jeszcze prawie 2 lata!!!

  • 0

    15. ~AnOnIm  2013-12-07 17:30:37  host: elf.4web.pl

    Mój też trzeszczy oddalam do naprawy i wrocil dopiero po mies. nowy, tamtego nie naprawili. Znowu zepsuty trzeszczy, ale nie wiesza sie i nie wychodzi z aplikacji, to moze bylo spowodowane zbyt duza iloscia sciagnietych aplikacji. Ja nie wiem czy go polecic, ale jak dwa razy dostałam rypniety... No coz kolezanka mowi ze to przypadek, ale ja sama nwm.

  • 0

    16. ~poper  2014-01-15 22:01:27  host: user-94-254-198-39.play-internet.pl

    Jedno wielkie g.... Nowy telefon a po 3 tygodniach wylądował w serwisie z powodu wylaczania wszystkich aplikacji*nawet odtwarzacza mp3* odebralem go. I po 5 dniach ten sam problem. Na dniach znow go oddaje do serwisu. ODRADZAM ZAKUP TEGO TELEFONU!!!

  • 0

    17. ~użytkownik  2014-01-29 13:39:58  host: host-89-231-127-185.warszawa.mm.pl

    Korzystam niecałe pół roku, skupię się na minusach. Faktycznie sporo problemów, o których już wspomniano pojawia się. Przede wszystkim marudny jeśli chodzi o zasięg (mam w play), sporadycznie potrafi rozłączyć połączenie - choć nie mam przekonania, że to akurat wyłączna wina telefonu. Początkowo głośnik do rozmów trzeszczał, teraz albo się przyzwyczaiłem albo przestał :) Cichy głośnik zewnętrzny - używanie jako budzika sprawdzi się tylko, jeżeli do tego czasu już zdążyliście się wyspać :) Wielokrotnie zdarzyło się, że wyciągałem telefon z kieszeni spodni i były nieodebrane połączenia - i to przy głośniku na max. Wg mnie najbardziej denerwującym jednak problemem jest nie całkiem sprawny akcelerometr - przy braku fizycznych przycisków, żeby rozłączyć połączenia muszę często machać telefonem, żeby pojawił się wyświetlacz - głupio wygląda przy ludziach i średnio, biorąc pod uwagę, że czasami przez 10 sekund nie mogę się przez to rozłączyć. Z plusów: całkiem dobry, duży wyświetlacz (choć brak gorilla) - żeby nie było wątpliwości - przyciski wyświetlane na dole ekranu chowają się gdy oglądacie film, więc odtwarzanie odbywa się na całych ekranie urządzenia, - jak na smartfonowe standardy bardzo dobra bateria, - ogólnie bardzo dobra specyfikacja za tę cenę. Podsumowując: jeżeli ktoś chce za małe pieniądze mieć telefon, który w założeniu potrafi sprzętowo i programowo dużo, to wydaje się on dobrym wyborem - korzystam pół roku i jeszcze nie rozbiłem go w afekcie o ścianę:) Jeżeli natomiast trzymamy się ceny a ktoś chce telefon wyłącznie do dzwonienia i zbędny jest mu ostatni czy przedostatni android, to pewnie lepiej będzie poszukać czegoś prostszego i mniej uciążliwego użytkowo. Pozdrawiam!

  • 0

    18. ~Normin  2014-03-14 23:10:51  host: ip-89-161-6-218.tel.tkb.net.pl

    Telefon polecam, mam już go od ponad pół roku i nie narzekam. Co prawda jest dość cichy ale prawie wszystkie aplikacje działają bez problemów oraz bardzo korzystna cena do parametrów.

  • 0

    19. ~Magda  2014-04-14 09:08:24  host: pc84.um.kielce.pl

    Ja już 4 razy reklamowałam. Ogólnie są spore problemy z jakością rozmów: trzaski, charczenie, wyłączanie się, gubienie zasięgu (nawet po zmianie na inną sieć). Telefon mam od kilku miesięcy. Co go odbiorę z naprawy to zaraz znowu w niej ląduje. Niestety nie da się go zamienić na inną markę i trzeba się z nim dalej męczyć. Widzę, że opinie są różne, ale ogólnie szału nie ma i nie polecam. Drugi raz bym tego telefonu nie wzięła.

  • 0

    20. ~Lol  2014-09-21 10:28:54  host: ook74.internetdsl.tpnet.pl

    Witam prawda telefon ma swoje wady ale jak ktoś chce łatwo problemy rozwiązać :) Wgranie Szwedzkiego czystego softu usuwa 99% problemów i telefon staje się szybszy(problem trzeszczenia też) Co do trzeszczenia problem występuje tylko jak telefon jest w sieci 3g play. Po zmianie na 2g lub innego operatora Rooming krajowy tez przestaje na sofcie od play. Co do cichego głośniczka nie da się wiele zrobić ale można np zwiększyć głośność samego pliku mp3 którego urzyjemy jako dzwonka i będzie głośno :) Tak jak tv robi w reklamach film cicho reklamy głośno .

  • 0

    21. ~art79  2014-12-10 22:41:12  host: cxf62.internetdsl.tpnet.pl

    lipa też mi się wiesza czekam 2 tyg na naprawę wywala z aplikacji

  • 0

    22. ~wolek  2014-12-24 10:24:29  host: user-46-112-16-236.play-internet.pl

    Dziadostwo jakich mało,zawiesza się wychodzi z aplikacji,trzeszczy głośnik podczas rozmów jak również jak dzwoni,bardzo cichy,nie można nawiązać połączenia trzeba z resetowac.Naprawialem 2 razy i nic w serwisie nie zrobili kompletnie nic,oddalem po raz 3 na niezgodność towaru,przyznali mi nowy.Nie polecam!!!!

  • 0

    23. ~neymar  2015-02-02 15:01:13  host: agox56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam ten telefon fajny smartfon jak na taką cenę

  • 0

    24. ~dawid09  2015-04-11 23:52:06  host: bof137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem tak: D R A M A T ! ! ! ! ! ! tydzien po zakupie bylo git. Od roku stale problemy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet