ZTE Blade A452 - opinie
Telefony ZTE ZTE Blade A452 Opinie o ZTE Blade A452

ZTE Blade A452

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Zibi  2016-03-06 11:06:57  host: apn-31-2-37-42.dynamic.gprs.plus.pl

    Po miesiącu korzystania z telefonu muszę stwierdzić że jak byłem przeciwko androidom tak jestem mile zaskoczony działa płynnie mimo że go nie oszczędzam telefon wart uwagi no i za tak mało kasę na 10 daję 9+ zasługuje

  • 0

    2. ~LucyLiu  2016-04-05 09:17:42  host: ip-195-189-230-146.arreks.pl

    Ramka szybko się łuszczy, po za tym wydajność z antutu prawie taka sama jak Galaxy A3. Dosyć dobry wyświetlacz i duża bateria spokojnie 3 dni można działać. Minusy no taki Chinol ale ZTE robi dobre modemy i telefon jakiś tam całkiem niezły poziom reprezentuje. Mało RAM gdyby miał o 512 więcej było by OK.

  • 0

    3. ~User8888  2016-04-06 12:50:50  host: 77-252-248-148.static.ip.netia.com.pl

    Jakie ten telefon ma oznaczenie globalne? GSMArena nie zna takiego modelu.

  • 0

    4. ~Dawidos  2016-05-02 21:08:32  host: ip-5-172-233-234.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mogli by dodać aktualizacje na androida 6.0 oraz aktualizacje systemu na samsung galaxy s 7

  • 0

    5. ~Wera  2016-05-07 11:48:30  host: public-gprs366014.centertel.pl

    Brac?? Proszeo opinie

  • 0

    6.  2016-06-02 17:57:28

    ~25 tys punktów w Antutu. Odczyt 4K ~17 MB/s.

  • 0

    7. ~consolerro  2016-09-08 16:57:24  host: w3cache1.cyfrowypolsat.pl

    Starsznie słaby, za nie dużo większe pieniądze można mieć LG K10, który jest znacznie lepszy prawie pod kązdym względem. Zresztą brak NFC powinien dyskwalifikować ten telefon w przedbiegach.

  • 0

    8. ~Maciek  2016-10-11 14:28:54  host: 188.146.132.124.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam od tygodnia i coz ... porazka. Telefon dziala powoli, przycina sie, zamula. Jedyny plus to bateria.

  • 0

    9. ~  2016-10-12 13:38:46  host: apn-31-0-42-66.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak się wkłada do niego karty sim. I z pamięcią i normalne dwie. Bo nie wiem. A czy bateria wyjmowane jest i jak. No mam i nie wiem o co chodzi.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet