Xiaomi Redmi 4X - opinie
Telefony Xiaomi Xiaomi Redmi 4X Opinie o Xiaomi Redmi 4X

Xiaomi Redmi 4X

w sumie: 13
  • 0

    1. ~Roberto  2017-05-19 21:19:19  host: user-31-174-112-36.play-internet.pl

    Super telefon. Samsung może się schować.

  • 0

    2. ~Arek  2017-08-24 14:16:09  host: public-gprs355493.centertel.pl

    Szkoda ze bateria nie wymiennna

  • 0

    3. ~  2017-09-21 23:44:29  host: 109.78.69.83

    bateria jest w kazdym prawie telefonie wymienna

  • 0

    4. ~Jacek  2017-12-02 15:28:09  host: host213208.telnetropczyce.pl

    Nigdy wiecej xiaomi!! najpierw padł ekran który wymieniłem na własny kosz, a teraz bateria. Stanowczo odradzam!

  • 0

    5. ~Ja  2018-01-05 13:35:36  host: d213-191.icpnet.pl

    Nie wiem co ty robiłeś że swoim telefonem ale mój pracuje w naprawdę trudnych warunkach i nic się nie dzieje ...

  • 0

    6. ~Oskar  2018-01-18 10:00:07  host: public-gprs362187.centertel.pl

    Telefon super, polecam wersje 32 GB pamięci i 3 GB ram.
    Pamiętajcie aby tel. Był w wersji global.

  • 0

    7. ~Jarecki  2018-01-19 18:17:19  host: aetu70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niesamowity telefon za dobre pieniądze z pewnościa nr1 za tą kase

  • 0

    8. ~sti  2018-01-19 20:07:48  host: host-abn-93-89-199-156.tkk.pl

    to prawda samsung może się schować.Użytkowałem samsunga to mam porównanie.Telefon xiaomi4x jest naprawdę dobrze rozwiązany technicznie ,szybki, atrakcyjny i dobrze się go obsługuje.
    Polecam wersję 3GB RAM i 32 GB pamięć.Bateria jest w nim litowo-polimerowa i sprawuje się wyśmienicie.

  • 0

    9. ~z  2018-01-31 16:12:11  host: d154-30.icpnet.pl

    Potwierdzam wcześniejsze komentarze 4x redmi ok a teraz minusy przyciski funkcyjne bez podświetlenia,jeszcze czekam na zapowiadana aktualizacje stabilna już jest tylko w innych językach

  • 0

    10. ~  2018-03-31 22:57:38  host: asz50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja

  • 0

    11. ~Oskar  2018-05-02 01:51:04  host: public-gprs359695.centertel.pl

    Sporym minusem jest ekran ponieważ nie miałem żadnej szybki a po 2 miesiącach jest dosyć bardzo porysowany więc radzę kupić szybkę ochronną

  • 0

    12. ~Xiaomi  2018-05-07 12:08:35  host: aftp182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel bardzo dobry polecam

  • 0

    13. ~Czyżby gdyżby  2018-05-09 16:39:19  host: 31-179-199-120.kamnet.pl

    Telefon kozak. Mam 3 GB ramu i jestem zadowolony . Kupiłem nuwke za 650 PLN . Żona ma Samsunga A5 2017 i lipa a kosztuje nowy ile pewnie 2 razy więcej . Fakt faktem trochę polatał po podłodze ekran pękł ale dotyk śmiga mój błąd . Tylko xiaomi teraz szkoda pieniędzy na plastiki .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-162-165-158.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy wg Ciebie usługa Apple Pay odniesie w Polsce sukces?

[Aktualizacja] Apple Pay od jutra w Polsce

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet