Xiaomi Redmi 3S - opinie
Telefony Xiaomi Xiaomi Redmi 3S Opinie o Xiaomi Redmi 3S

Xiaomi Redmi 3S

w sumie: 5
  • 0

    1. ~Hotelarz  2016-10-17 23:08:51  host: apn-37-248-12-67.dynamic.gprs.plus.pl

    Najlepszy telefon jaki miałem polecam.

  • 0

    3. ~Adam C  2016-10-22 21:13:43  host: aajh2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciałbym się dowiedzieć jaka jest różnica pomiędzy Redmi 3S- 3/32GB LTE a Redmi 3 Pro 3/32GB LTE ?
    Na jednym z portali gdzie można kupić oba telefony są one w jednej cienie. Wiem że jest też wersja Redmi 3S o słabszych parametrach ale mnie interesuje ta z wyższymi parametrami która według opisu ma takie same parametry jak Redmi 3 Pro.
    Bardzo proszę o informację którą warto kupić i czy jest jakaś różnica pomiędzy nimi.

  • 0

    4. ~Greg  2017-01-10 22:18:17  host: okrzei-nasz.artnet.pl

    Lepszym wyborem będą telefony Kruger & Matz. Od kilku lat na rynku. Sprawdzone i normalną gwarancją.

  • 0

    6. ~Marek  2017-02-17 21:28:53  host: public-gprs352536.centertel.pl

    Greg to se kup tego kruger&matza i wku...aj sam tym zlomem

  • 0

    7. ~M  2017-03-09 19:12:35  host: 213-199-254-94.tktelekom.pl

    Mój chłopak K&M Drive 2 oddawał 3 razy na gwarancję. W tym momencie ma 4 egzemplarz już sprawny... z tym, że od miesiąca znów szwankuje....

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-162-44-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę roamingową sieci Orange i nju?

W Orange i nju roaming bez limitu

 

Zobacz wynik | Opinie (16)

Archiwum Ankiet