Xiaomi Mi 5 - opinie
Telefony Xiaomi Xiaomi Mi 5 Opinie o Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5

w sumie: 5
  • 0

    1. ~Raźny  2016-09-22 20:45:44  host: public-gprs355496.centertel.pl

    To może jak pojawił się oficjalny dystrybutor w Polsce to może pojawi się oficjalny test telefonu w Telepolis?

  • 0

    2. ~szczecin  2016-10-19 21:20:25  host: 89-65-112-215.dynamic.chello.pl

    ten telefon to czort pany

  • 0

    3.  2016-12-29 10:40:27

    dystrybutor już jest.

  • 0

    4. ~Erick  2017-09-08 13:35:04  host: gate.dsb.net

    Telefon mam od 8 miesięcy, wcześniej korzystałem z Galaxy S5. Szczerze polecam!
    Ost raz kupiłem przereklamowane drogie samsungi... Telefon ma wszystko czego potrzebuję, mocne bebechy i jakość wykonania jest solidna!

    Wydaje mi się, że w niedługim czasie ludzie pójdą po rozum do głowy i zamiast wydawania fortuny na przereklamowane jabłuszko czy samsunga zaczną wybierać mądrze i kupią tę sama jakość w lepszej cenie...

    Osobiście polecam Xiaomi!

  • 0

    5. ~NIkodem  2018-02-22 11:14:31  host: ip-31-0-81-147.dynamic.gprs.plus.pl

    Po użytkowaniu przez 15 miesięcy oto moje podsumowanie:
    + bardzo szybki i mocny telefon
    + błyskawicznie działający odcisk palca
    + dobry aparat ale tylko w dzień
    + świetny ekran i odporny na rysy
    + Łady i odporny w ogólnym rozrachunku
    Minusy:
    - słaby zasięg drugiej karty SIM (nie można się często dodzwonić)
    - kiepski czas działania baterii (po roku znacząco spada jej wydajność)
    - kiepski na głośnomówiącym (słabo słychać)

    Ogólnie za te pieniądze świetny wybór, w ciągu roku mogłem porównać go równolegle z Galaxy S7. Samsung 2 razy w serwisie, Mi5 ani razu. Nie miałem też żadnego problemu z softem w odróżnieniu do Samsunga.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-215-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że odejście od kart SIM na rzecz rozwiązań wbudowanych to dobry pomysł?

ARM zapowiada iSIM - kartę SIM zintegrowaną z procesorem

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet