Xiaomi Mi 5 - opinie
Telefony Xiaomi Xiaomi Mi 5 Opinie o Xiaomi Mi 5

Xiaomi Mi 5

w sumie: 5
  • 0

    1. ~Raźny  2016-09-22 20:45:44  host: public-gprs355496.centertel.pl

    To może jak pojawił się oficjalny dystrybutor w Polsce to może pojawi się oficjalny test telefonu w Telepolis?

  • 0

    2. ~szczecin  2016-10-19 21:20:25  host: 89-65-112-215.dynamic.chello.pl

    ten telefon to czort pany

  • 0

    3.  2016-12-29 10:40:27

    dystrybutor już jest.

  • 0

    4. ~Erick  2017-09-08 13:35:04  host: gate.dsb.net

    Telefon mam od 8 miesięcy, wcześniej korzystałem z Galaxy S5. Szczerze polecam!
    Ost raz kupiłem przereklamowane drogie samsungi... Telefon ma wszystko czego potrzebuję, mocne bebechy i jakość wykonania jest solidna!

    Wydaje mi się, że w niedługim czasie ludzie pójdą po rozum do głowy i zamiast wydawania fortuny na przereklamowane jabłuszko czy samsunga zaczną wybierać mądrze i kupią tę sama jakość w lepszej cenie...

    Osobiście polecam Xiaomi!

  • 0

    5. ~NIkodem  2018-02-22 11:14:31  host: ip-31-0-81-147.dynamic.gprs.plus.pl

    Po użytkowaniu przez 15 miesięcy oto moje podsumowanie:
    + bardzo szybki i mocny telefon
    + błyskawicznie działający odcisk palca
    + dobry aparat ale tylko w dzień
    + świetny ekran i odporny na rysy
    + Łady i odporny w ogólnym rozrachunku
    Minusy:
    - słaby zasięg drugiej karty SIM (nie można się często dodzwonić)
    - kiepski czas działania baterii (po roku znacząco spada jej wydajność)
    - kiepski na głośnomówiącym (słabo słychać)

    Ogólnie za te pieniądze świetny wybór, w ciągu roku mogłem porównać go równolegle z Galaxy S7. Samsung 2 razy w serwisie, Mi5 ani razu. Nie miałem też żadnego problemu z softem w odróżnieniu do Samsunga.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-144-14-134.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Prawo patentowe powinno chronić:

[Aktualizacja] PACid Technologies oskarża Samsunga o naruszenie trzech patentów

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet