Vodafone 710 - opinie
Telefony Vodafone Vodafone 710 Opinie o Vodafone 710

Vodafone 710

w sumie: 99
  • 0

    1. ~ja  2006-10-03 11:21:20  host: edq90.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik podoba mi sie jest bardzo fajny tylko szkoda ze nie ma IrDy bo siem jeszcze przydaje mimo ze wchodzi bluetooth ale jeszczde nie wszystcy go posiadaja ale i tak podoba mi sie daje mu 10:)

  • 0

    2. ~mimiljon  2006-10-03 14:50:09  host: 193.19.165.17.osk.enformatic.pl

    Ludzie dla czego nie jesteście sprawiedliwi ten telefon powinien dostać 5/6 ! A nie 1 albo 10

  • 0

    3. ~PTK  2006-10-03 15:39:50  host: host-ip148-16.crowley.pl

    Podoba mi się ten fon. Przeznaczony jest dla osób, które nie potrzebują telefonu do szpanowania tylko do dzwonienia i drobnych innych funkcji.

  • 0

    4. ~dilukii  2006-10-03 15:55:42  host: bon179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no no vodafone, zaskoczyles nas

  • 0

    5.  2006-10-03 17:41:08

    tel. ogólnie ładny

  • 0

    6. ~:/  2006-10-03 22:46:08  host: n12.pro-internet.pl

    Dziecko z poprzedniej opini ... Naucz się polsiego ... to taki piękny język

  • 0

    7. ~  2006-10-04 14:32:05  host: aaxi8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny. ile kosztuje???

  • 0

    8. ~bartozs  2006-10-12 18:23:36  host: 81.210.124.34

    dla ludzi lubiacych miec inny telefon niz kolejna nokia czy sony ericsson

  • 0

    9. ~may  2006-10-13 16:11:52  host: router.kosa.net.pl

    fajny fonik ;D Tylko klawisze dziwne ale ogólnie spoko !! polecam

  • 0

    10. ~mags  2006-10-26 19:30:12  host: 85.134.131.37

    mam go od paru godzin i juz sie zastanawiam z kad wezme kabel usb?? macie jakies pomysly. Bo inaczej nic na niego nie wrzuce puki co.

  • 0

    11. ~1ceman  2006-10-28 13:29:57  host: cache.piekary.net

    mags kup sobie kartę pamięci do telefonu i dodatkowo czytnik. Nie będziesz miał żadnego problemu z przenoszeniem czegokolwiek ;)

  • 0

    12. ~mags  2006-10-29 10:35:13  host: irfwpr02.ir.intel.com

    dzieki, karte juz mam:) na czytnik czekam:) taki wariant jest super:) telefon bardzo dobry. Ciagle cos nowego mnie w nim zaskakuje. Kupilam go w irlandzkim vodafonie. Super wysyla sie z niego maile i swietnie sie sprawdza jako player mp3. A filmiki w formacie mp4 i 3gp swietnie sie na nim oglada. Aparat fot moze nie powala na kolana a w nagranich video dzwiek jest bardzo slaby ale jak sie chce robic dobre zdejcia to sie kupuje aparat fotograficzny a nie telefon:) Jak chcecie kupic ten model w irlandii to od razu powiem ze telefon ma tylko 3 dzwoniki z 5 tapet i 6 gierek demo wbudowame. Takze jak kogos interesuja takie rzeczy to nich od razu uzbroi sie w sprzet do przenoszenia danych. Pozdro

  • 0

    13. ~hefa  2006-11-12 00:57:50  host: arkus.prz.edu.pl

    pytanie do mags tez mam ten telefon z irlandii z vodafonu ,mam pytanko gdzie sciagalas simlocka??? czy czy nie bylo z tym wiekszych problemow

  • 0

    14. ~hefa  2006-11-12 01:00:27  host: arkus.prz.edu.pl

    pytanie do mags tez mam ten telefon z irlandii z vodafonu ,mam pytanko gdzie sciagalas simlocka??? czy czy nie bylo z tym wiekszych problemow

  • 0

    15.  2006-11-17 21:50:24

    Witam.Poszukuje kontaktu z kims,kto wie,jak zdjac Simlock z Vodafone 710.Prosze podac cene.Dojade.

  • 0

    16.  2006-11-22 23:44:42

    mags dzie sciagnelas simlocka ???????????? kto wie gdzie i za ile sciagna mi simlocka z vodafon 710? prosze o kontakt

  • 0

    17. ~david  2006-11-26 10:30:02  host: bfv56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w anglii wam sciagna sim locka za 7 funtow :P:P i zrobia to w 2 min. pozdro

  • 0

    18. ~miki  2006-12-05 20:49:52  host: cyg174.internetdsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje :D ???

  • 0

    19.  2006-12-06 22:33:39

    ok 180 jurkow

  • 0

    20. ~kumam__czacze  2006-12-07 20:23:58  host: actk217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niewiem czy sobie taki kubić opłaca się??

  • 0

    21. ~jabbar1202  2006-12-09 17:49:21  host: chello087207074168.chello.pl

    Telefon jest supe. Odtwarzacz mp4 i mp3 w jednym ! Doskonałe radio i mp3. Simlocka ściągają na giełdach, a zaś menu polskie też na giełdach. Telefon przebija nokie i Se. Opłaca sie go kupć. Redaktor miesiecznika Telecom .

  • 0

    22.  2006-12-12 15:17:04

    Pytanie do jabbar1202.Czy jestes pewien,ze piszesz o modelu Vodafone 710?Moj model nie posiada radia,a zdjecie simlocka graniczy z cudem.Napisz mi prosze,gdzie i za ile sciagaja te blokade i wgrywaja polskie menu?Bede wdzieczny.Czekam i pozdrawiam.Mariusz.

  • 0

    23.  2006-12-13 14:16:59

    jaber napisz cos wiecej, gdzie na gieldzie ci sciagneli simlocka ,bo mi w krakowie na elektronicznej nie sciagneli i marne szanse dawali w ogole , mowili zeby sprobowac za jakis miesiac, prosze napisz cos wiecej

  • 0

    24.  2006-12-13 14:21:04

    jaber napisz cos wiecej, gdzie na gieldzie ci sciagneli simlocka ,bo mi w krakowie na elektronicznej nie sciagneli i marne szanse dawali w ogole , mowili zeby sprobowac za jakis miesiac, prosze napisz cos wiecej

  • 0

    25. ~Krzysiek  2006-12-14 13:44:24  host: gw.netsupport.pl

    Witajcie! Chciałbym spytać czy być może ktoś z Was wie czy istnieje oprogramowanie na PC, które pozwalałoby synchronizować kalendarze tego telefonu np. z Outlook? Czy w ogóle producent dodaje jakieś oprogramowanie do PC do tego modelu? Czy można je ściągnąć? Chciałbym też spytać czy wiece jaka ładowarka pasuje do tego tel., zakładając że nie mam oryginalnej? Pozdrawiam serdecznie, Krzysiek

  • 0

    26. ~Krzysiek  2006-12-14 13:47:55  host: gw.netsupport.pl

    Witajcie! Chciałbym spytać czy być może ktoś z Was wie czy istnieje oprogramowanie na PC, które pozwalałoby synchronizować kalendarze tego telefonu np. z Outlook? Czy w ogóle producent dodaje jakieś oprogramowanie do PC do tego modelu? Czy można je ściągnąć? Chciałbym też spytać czy wiece jaka ładowarka pasuje do tego tel., zakładając że nie mam oryginalnej? Pozdrawiam serdecznie, Krzysiek

  • 0

    27. ~Krzysiek  2006-12-14 14:17:35  host: gw.netsupport.pl

    Witajcie! Chciałbym spytać czy być może ktoś z Was wie czy istnieje oprogramowanie na PC, które pozwalałoby synchronizować kalendarze tego telefonu np. z Outlook? Czy w ogóle producent dodaje jakieś oprogramowanie do PC do tego modelu? Czy można je ściągnąć? Chciałbym też spytać czy wiece jaka ładowarka pasuje do tego tel., zakładając że nie mam oryginalnej? Pozdrawiam serdecznie, Krzysiek

  • 0

    28. ~wolan  2006-12-16 10:02:10  host: 213-238-77-46.adsl.inetia.pl

    Czy może ktos juz się uporał ze ściągnięciem simlocka z tego telefony?? jak tak to jak ??:D:D

  • 0

    29. ~hefa  2006-12-20 09:03:55  host: arkus.prz.edu.pl

    krzysiek przejdz sie po sklepach to napewno kupisz jakas ladowarke, nie jestem pewna ale chyba z samsunga ci podejdzie , pozdraiwam papapa aaaa i co z simlockiem????????????????????????????????????????????????? :((((((((((((((

  • 0

    30. ~  2006-12-20 09:33:56  host: bvk252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie na giełdzie

  • 0

    31.  2006-12-23 14:05:22

    Witam.Sprawdzali mi cene zdjecia Simlocka z tego cholerstwa.W Holandii,mozliwe jest zdjecie tego tylko przez Vodafone,a cena,jaka uslyszalem w Media Markt i Bell Company w Eindhoven-100 euro.Prywatne sklepy z komorkami i serwisy jeszcze tego nie zdejmuja,a pytalem w kilku.Ladowarka od Samsunga nie bedzie pasowac do tego aparatu.Pozdrawiam.Mariusz.

  • 0

    32. ~Krzysiek  2006-12-24 11:26:16  host: chello089078167150.chello.pl

    Witajcie, Chciałbym się podzielić kilkoma informacjami na temat tego telefonu. Poszukałem trochę na sieci i wydaje mi się że ten model to kopia Samsunga z500. Oba telefony wyglądają niemal identycznie, mają bardzo podobne parametry, w obu przypadkach ludzie skarżą się na niską głośność telefonu, słabą baterię, problemy z zasięgiem. Niestety, z tego co się orientuję, producent zmienił wtyk od ładowarki i kabla do komputera, także niestety ładowarka i kabel od Samsunga nie będą pasowały. Na różnych forach i w komentarzach pod artykułami opisującymi telefon (głównie gsmarena.com, ale również innych,) zaczynają się pojawiać stwierdzenia że możliwe jest zdjęcie simlocka z tego tel. Niestety nikt nie pisze gdzie można to zrobić, podejrzewam że w Anglii najszybciej może być taka możliwość. Jeszcze jedno, w kilku miejscach przeczytałem że Samsung z500 był dość awaryjnym i niezbyt udanym modelem. Ludzie narzekają że często się psuje, naprawy są drogie, trudno dostać części (bo jest mało popularny). Wszystko to oczywiście tylko opinie pojedyńczych użytkowników, wiec może po prostu trafiły im się kiepskie egzemplarze. Ale jeśli jednak mają rację, to Vodafone 710 może sie okazać dość awaryjny... Chciałbym Wam jeszcze polecić jeden telefon z rebrandowanych: o2 Ice. W Anglii można go kupić w zestawie z 1 Gb kartą pamięci i zestawem słuchawkowym BlueTooth za około 70Ł. Niestety nie ma opisu tego telefonu na tym wyśmienitym portalu, ale jest na gsmarena.com ;) Pozdrawiam serdecznie.

  • 0

    33.  2007-01-20 21:39:58

    Jeżeli chodzi o simloka to sprawa jest prosta jeśli telefon został kupiony w sklepie operatora vodafon- wystarczy zapytac o simloka:)PROSTE!! Mam ten telefon bez simloka- zdjety po 2 tygodniach od kupienia. Jeżeli chodzi o polskie menu to najpierw trzeba je napisac,bo ten telefon w Polsce nie jest dostępny i nie jest popularny. a co do podobieństwa to on bardziej wygląda na krzyżówke sharpa z motorolą i samsungiem.

  • 0

    34.  2007-01-20 21:57:44

    Jeżeli chodzi o simloka to sprawa jest prosta jeśli telefon został kupiony w sklepie operatora vodafon- wystarczy zapytac o simloka:)PROSTE!! Mam ten telefon bez simloka- zdjety po 2 tygodniach od kupienia. Jeżeli chodzi o polskie menu to najpierw trzeba je napisac,bo ten telefon w Polsce nie jest dostępny i nie jest popularny. a co do podobieństwa to on bardziej wygląda na krzyżówke sharpa z motorolą i samsungiem.

  • 0

    35.  2007-01-20 22:29:49

    Jeżeli chodzi o simloka to sprawa jest prosta jeśli telefon został kupiony w sklepie operatora vodafon- wystarczy zapytac o simloka:)PROSTE!! Mam ten telefon bez simloka- zdjety po 2 tygodniach od kupienia. Jeżeli chodzi o polskie menu to najpierw trzeba je napisac,bo ten telefon w Polsce nie jest dostępny i nie jest popularny. a co do podobieństwa to on bardziej wygląda na krzyżówke sharpa z motorolą i samsungiem.

  • 0

    36. ~prx  2007-01-26 19:51:23  host: ayf120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile taki kosztuje??

  • 0

    37. ~pytający  2007-02-04 18:18:16  host: ehost-34.mtm-info.pl

    ile kosztuje ta komóra muszę to wiedzieć proszę o szybką odpowiedź

  • 0

    38. ~  2007-02-08 15:56:03  host: 89.200.144.82

    moge doradzic za darmo jak zdjac sim lock z telefonu nokia n70, 71 itd z angielskiej sieci vodafone. warunkiem jest ze telefon byl kupiony na karte. koszt imprezy to 20 funciakow, czas oczekiwani to ok tydzinen. dziala na pewno bo sam zdjalem locka ze swojej n73

  • 0

    39. ~mkmkkm  2007-02-09 18:02:51  host: 213-238-105-6.adsl.inetia.pl

    napewno nie jest to kopia z500 Samsung ma on słabszy aparat , większa pamięć i kolorowy wyświetlacz dodatkowy a tel z podobnymi parametrami jest więcej !!!

  • 0

    40. ~marek  2007-02-10 11:47:49  host: 84.203.146.25

    to wszystko bzdura wczoraj kupilem v710 w irlandi w vodafone powiedzieli mi ze simloka nie zdejmuja,jesli ktos zdjal to niech cfaniak napisze gdzie bo ja w to nie wierze,a telefon ten to poprostu skladak z kilku telefonow i ma funkcje tel.3G co nie jest takie proste a lamalem juz kilka takich w 3G ale byly to firmowki :motorolka v3x,LG, itd,nie piszcie bzdur ze cos tam slyszalem,bo ja slyszalem ze jak ruscy puscili lajke w kosmos to zaplodnil ja ufoludek a teraz mamy braci kacz......

  • 0

    41.  2007-02-13 21:33:09

    Witam.V710 w Holandii kosztuje 100 euro i zdjecie blokady SIM,tez 100 euro.SIMlocka zdejmuje tylko Vodafone,inne serwisy sie w to nie bawia.Pozdrawiam.M

  • 0

    42.  2007-02-18 18:59:33

    ja dalej jestem pewny że simloka ściąga operator vodafone w irlandii

  • 0

    43. ~  2007-02-22 01:12:48  host: acsd198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ładowarka pasuje od LG ,ale na niej sie telefon resetuje i nie ładuje, jesli ktos ma ładowarke do tego tel mogły ja rozebrac ,zrobic jakies zdjecie albo napisac na jakich pinach sa kable ,

  • 0

    44. ~radek1229757  2007-02-22 01:14:56  host: acsd198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos ma ładowarke do tego telefonu ,jesli tak to prosze o zrobienie zdjecia,albo napisanie na jakich pinach sa podłaczone kable

  • 0

    45. ~BoRuFa  2007-02-25 16:10:31  host: 089-100-209050.ntlworld.ie

    Jestem "cfaniakiem" bo vodafon sciagnal mi juz 2 simlock'i na sony-ericssona v630i zupelnie ZA DARMO!!! Mozna tak zrobic z kazdym telefonem kupionym w Vodafone w irl. A Tobie Marku powiem tylko tyle, ze jestes cienki jak skorka z pasztetowki - wystarczy troche znajomosci ang, jeden e-mail i simlock sciagniety w przeciagu 2-3 dni. Jak?? Sam kombinuj :P

  • 0

    46. ~enas5000  2007-02-26 21:10:40  host: 84-203-83-123.mysmart.ie

    dokladnie dostajesz specjalny kod i sim lock baj baj

  • 0

    47. ~kkamillo  2007-03-01 20:15:58  host: dtr155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    borufa> no jasne jakby ściagniecie simlocka z vodafone było takie proste to było by darmowe i powszechne

  • 0

    48. ~kolo2008  2007-03-05 11:27:42  host: aceb8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej da sie sciagnac na v710 simloka i zpolszczyc menu pozdro narx

  • 0

    49. ~tiger  2007-03-14 19:46:02  host: but237.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie sciagnac simlocka z tego telefonu domowym sposobem? moze jest jakis generator kodow oblokowujacych? prosze o pomoc

  • 0

    50. ~aro  2007-03-27 18:32:13  host: 86.43.105.194

    wiatam odnosnie wodafona v710 sprawa nie jest ptosta dzwonilem dzisiaj do serwisu i tam powiedzieli mi ze najpierw musze załadowac konto za 120euro i dopiero wtedy przesla mi kod.

  • 0

    51. ~Goldi  2007-03-27 18:46:37  host: cag-ep-dbp-nc03-e0.energis.pl

    JA CHCE ŚCIĄGNAĆ SIMLOKA !! >> ktoś pytał o ładowarkę :) (chciał zdjęcie) mam ładowarkę i nawet kabel USB jak by Cię to interesowało to pisz.. >>> jakby ktoś nie wiedział to ten model można sobie przez USB naładować a po podłączeniu kabla działa jako czytnik kart >max 1BG

  • 0

    52. ~HaNs  2007-03-27 22:27:00  host: w3cache.sistbg.net

    eejjjjjjj ja tez chce z niego ściągnąć simlock'a juz mnie denerwuje ze nigdzie tego nei robiąa pytalem juz w naprawde bardzo duzo serwisach i komisach PoZdRaWiAm

  • 0

    53. ~kubizda  2007-03-29 18:05:54  host: 88.156.63.20

    tez mam ten telefon naprawde wkurza on mnie juz bo tu sie nikt nie zna na nim zeby go doprowadzic do stanu urzywalnosci

  • 0

    54. ~maro  2007-03-29 21:43:46  host: public-gprs78332.centertel.pl

    jezeli chodzi o zdjecie simloocka, to sprawa jest prosta, jezeli tel został kupiony w irlandzkiej sieci vodafone dzwoni sie pod numer 1850208787 i nasiskasz 0 pozniej wpisujesz swoj numer telefonu i laczysz sie z konsultantem. Konsultant sprawdza na kogo zarejstrowana jest karta czyli: imie nazwisko, adres i data urodzenia, nalezy go zapytac o kod odblokowywujacy tel z blokady simlock, oczywiscie konsultan poda kod jezeli konto karty zostalo zaladowane minimalnie 127 E, jezeli nie to klapa:(( ale to nie problem dla osoby która choc 3 miesiace mieszkała w Irsku, bo ja srednio ładowałem tel 3xtyg po 10E a wiec moglem zdjac blokade juz po jednym miesiacu, pozrawiam

  • 0

    55. ~vodek  2007-04-02 13:08:02  host: 87.192.215.61

    mam ten fon i jestem bardzo zadowolony...mp3 normalnie odtwarza przy zamknietej klapce, aprat 1,3 mpx, karta pamięci w zestawie. ogólnie za 79 euro lepszego telefonu nie znajdziecie. pozdro

  • 0

    56. ~marko  2007-04-06 10:47:43  host: djq176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak sciągnąć simlocka z tego telefonu macie kod??j

  • 0

    57. ~eloo  2007-04-07 13:39:02  host: all211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam prtosbe jak zdjac simlocka??;/napiszcie plis

  • 0

    58. ~libo  2007-04-13 20:39:57  host: amj59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    potżebuje inf jak zdjąć sim locka z noki 6630 i 6682 angielskie

  • 0

    59. ~GOLDI  2007-04-20 18:22:11  host: cag-ep-dbp-nc03-e0.energis.pl

    "Libo" Pomyliłeś TELEFONY !!! >>> W vodafone jest jakaś promocja "darmowe sms" jakieś szczegóły ktoś zna , jak to załatwić (gdzie zadzwonić i w co mam KLIKAĆ) PLEASE!!

  • 0

    60. ~~hahaha  2007-04-24 23:35:16  host: proxy2.zicom.pl

    Na ciula kupować takie badziewie , a potem się wkurzać hahaha.

  • 0

    61. ~crak  2007-04-30 09:44:22  host: at98.internetdsl.tpnet.pl

    chciałbym się dowiedzieć jaki jest to model telefonu !? piszcie jak wiecie pozdro

  • 0

    62. ~qp  2007-05-01 13:04:29  host: acpw236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    klawiaturka przypomina nec'a

  • 0

    63. ~goldi  2007-05-05 11:50:34  host: cag-ep-dbp-nc03-e0.energis.pl

    Telefonik fajny ale radze sie pozbyć chyba że będziecie z niego korzystać w kraju gdzie go kupiliście :)) i tylko w jednej sieci VODAFONE:/ (chce ktoś kupić ten telefon??:)) ZRobili sobie takie telefony żeby tylko można z ich sieci korzystać niestety.POWIEDZIELI MI TAK W HOLANDII :/

  • 0

    64. ~neo  2007-05-08 12:00:25  host: 159-134-96-117.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net

    prawda jast taaka ze tezeba dzwoanic do serwisu konsumenta idopiero odblokuja

  • 0

    65. ~neo  2007-05-20 14:18:53  host: 159-134-96-117.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net

    dzwonisz do costumer care wciskasz 0 laczy cie z konsultantem podajesz swoj numer tel jesli (karta jest zarejestrowana )i swoje dane date ur adres zam i imie ijesli dane sie zgadzaja to muwisz ze chcesz odbl simlock musisz miec 130euro stracone na koncie czekasz podaja ci kod odb albo wysla sms.tylko musisz znac podstawy angielskiego odczewiscie ja tak zrobilem i mam odblokoeanego

  • 0

    66. ~KMT  2007-05-20 20:06:21  host: aane140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hehehe. Ja mam Vodafona v710 bez simlocka :). Sciagneli mi go w punkcie Vodafona bez problemu. Ja dzwonie z karty dosc czesto i wygadalem im juz przez rok chyba z 1000 jurkow ;). Gdzie mozna zdobyc kabel USB? Aha a simlocka jak macie fakturke albo rachunek ze legalnie kupiliscie to napiszcie maila do Vodafona. 2-3 dni i po simlocku :)).

  • 0

    67. ~KMT  2007-05-20 20:07:34  host: aane140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a'propos mam go tutaj w Heyah i wszystko gra :). Neo - w Holandii powiedzial Ci to ktos kto sie nie zna :P.

  • 0

    68. ~JAREK  2007-05-25 11:43:28  host: chello084010219084.chello.pl

    witam! czy ktoś wie jaki jest kod zabezpieczający w standarcie Vodafone 710. Bo w noki jest 12345 proszę o pomoc ,wprowadziłem nowy kod i zapomniałem .

  • 0

    69. ~neo  2007-05-26 12:51:25  host: 159-134-96-117.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net

    no to dlaczego mam odb simlocka ? kabel widzialem w sklepie vodafona za 34.99euro

  • 0

    71. ~mia  2007-06-29 18:44:36  host: etp130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zdjąść z tego telefonu simlocka w Polsce?? błagam, powiedzcie

  • 0

    72. ~marvel  2007-07-10 15:04:40  host: aue54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jaka jest glowna strona internetowa na vodafonie710?? bo zakladka to vodafone live!! a ta stronka to jakia ?? pisac jak najszybciej!!! pozdro

  • 0

    73. ~majkaa  2007-07-18 18:00:52  host: dtw200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i zakochałam się w nim ,ale nie wiem czy mozna sciagnac simlocka za darmo?Pozdrawiam.

  • 0

    74. ~pawelcs  2007-08-06 16:27:38  host: 86.45.196.205

    Mam ten telefonik ale narzekam na baterię... trzyma najwyżej 3 dni i kicha :(

  • 0

    75. ~majkeldzordz  2007-08-26 21:58:17  host: 8-3.89-161.tel.tkb.net.pl

    jak ktos jest w londynie to bez najmniejszego problemu!!!na sheper's bush koles sciaga za 15 funtow bez najmnijeszego problemu;d;d;d a co do telefonu to wg mnie za taka cene,czyli w argosie 50 funotw,to jest on lepszy np od s.e w300 i samsunga e 250.pozdro dla uzytkownikow tego fona;d

  • 0

    76. ~jvit  2007-11-03 12:13:44  host: w3cache.sistbg.net

    simlocka nie sciagną wam nigdzie i taka jest prawda!! a Wy ludzxie tez jestescie mądrzy!! co druga opinia brzmi ,,jak sciagnac simlocka'' pojebani jestescie !!! zadal ktos raz pytanie i gdyby ktos wiedzial to by napewno napisal pozdrooo :))

  • 0

    77. ~xxx  2007-11-20 20:02:00  host: b1-7.koba.pl

    ten tel jest extra zaje fajny mam go i nie zamienie jego na inny model

  • 0

    78. ~witek1234  2007-11-21 11:26:27  host: lan027.akashanet.pl

    jak cos to robie z 100zł vodafone 710

  • 0

    79. ~saman22  2007-11-25 20:58:11  host: bzg177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    simocka zdejmą za 120 PLN wiem bo ściągałem

  • 0

    80. ~Olehue  2007-12-20 13:49:39  host: pc-55030.zdnet.com.pl

    Mam ten telefon niestety z simlockiem ale z polskim menu a oraz mam też samsunga z500. Wydaje mi sie ze to nie sa podobne telefony. Samsung ma irde,jest cizszy, ma aparat 1mpix (fatalne zdjecia) a vodafone ma 1.3 troche lepsze robi jest głośniejszy.. to tyle co moge powiedziec. simlocka zdejma mi tam gdzie kupiłem - Holandia :) Może niedługo dopisze cos więcej;)

  • 0

    81. ~xxsaasxx  2007-12-23 15:35:03  host: mail.toop.pl

    Witam Witam !! Szczerze mówiąc bardzo trudne jest zdjęcie simlocka, gdyż w wielu miejscach nie mają oprogramowania niestety.W Holandii nawet próbowałam, ale nic z tego,w Polsce w Bydgoszczy też nic oczywiście nie będę po całej Polsce jeździć. W końcu się dowiedziałam ze w Nakle mozna zdjąc simlocka :) pozdro

  • 0

    82. ~dawid 231  2007-12-24 21:43:35  host: bza242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak z v 710 sciągnąc simlocka wazne zeby byla niska cena bo pytalem w serwisach i koles chcial za to 200 stuwy a ja mam 15 lat i to jest dla mnie troche drogo

  • 0

    83.  2007-12-26 15:10:55

    ja ściagnelam simlocka w Nakle , nigdzie indziej nie mogłam znalezc , nawet w Nl

  • 0

    84. ~mk0605  2008-01-03 01:38:43  host: host-217-172-250-163.lodz.mm.pl

    prosze podac,gdzie w Nakle zdejmuja SIMLocka z Vodafone 710 i ile to u nich kosztuje?Pozdrawiam.

  • 0

    85. ~~~Jaro~~  2008-01-28 12:27:13  host: bli241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie juz to szukanie wkurza!! dostałem ten telefon i wychodzi na to ze jest bezwartosciowy u nas z tego co piszecie. Do irlandi sie nie wybieram i z kolsuntantem nie porozmawiam!! Fuck:/:/

  • 0

    86. ~gooldi  2008-01-31 16:18:07  host: 84.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl

    simlocka w polsce się ściąga za 80 zł :D:d a gdzie ?? wyszukałem w google firmke :D

  • 0

    87. ~tasio121  2008-02-09 15:04:37  host: bic149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja takiego mam od brata z irlandi.simloka sciagnoł bez zadnego problemu.a ładuje go ładowarka uniwersalną z allegro;-]

  • 0

    88. ~tasio121  2008-02-09 15:05:30  host: bic149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze wie ktos od czego słuchawki do niego pasyują/????????

  • 0

    89. ~Tinek  2008-02-21 08:47:09  host: chost-22.mtm-info.pl

    Witam mi sciagneli simlocka w vodafoniev710 za 60zł

  • 0

    90. ~tomx  2008-04-12 10:45:08  host: ip-77-223-233-44.atol.com.pl

    Tinek: a możesz napisac, gdzie? jakieś namiary na serwis(-y), który(-e) zdejmuje(-ą) simlocki z tych aparatów?? Z góry dzięki. Pozdrawiam.

  • 0

    91. ~jaccek  2008-08-02 15:29:38  host: public22858.xdsl.centertel.pl

    a w moim v710 nie działa ani net, ani odczytywaie mmsów itp. o co może chodzic?

  • 0

    92. ~  2008-08-08 22:02:12  host: 212.183.136.192

    jak sciagnac blokade stron iternetowych vodafone prosze o pomoc dzieki

  • 0

    93. ~mikołaj  2008-09-25 21:36:09  host: eme134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś w jakiej cenie jest ładowarka do vodafonu. bo stara mi sie zepsuła potrzebuja nowej a nie wiem w jakiej jest aktualnie cenie. pozdroo.

  • 0

    94. ~kasia  2008-12-09 20:21:01  host: 142.85-237-190.tkchopin.pl

    Byłam bym bardzo wdzięczna za informacje, jak ustawić w tym telefonie GPRS i MMS

  • 0

    95. ~  2009-02-28 19:22:08  host: chello089076061017.chello.pl

    czy on ma PL menu??

  • 0

    96. ~master  2009-03-29 14:55:16  host: unalloc-80-249-255-221.net1.ie

    simlok serwis kulanakendi

  • 0

    97. ~Dudek  2009-06-24 11:45:00  host: avw218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telofon i mam 36i6 (plus) Podoba mi sie PRAWIE wszystko. Nie ma za duzej karty pamieci bo tylko 64MB i nie mam kabla USB.

  • 0

    98. ~gucio  2009-09-12 20:05:40  host: ejp182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da rade sciagałem ale w koszalinie. koszt 80 zł. menu polskiego nie dało rady wgrac. telefonik OK..:)

  • 0

    99. ~gucio  2009-09-12 21:39:33  host: eiq104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da rade sciagałem ale w koszalinie. koszt 80 zł. menu polskiego nie dało rady wgrac. telefonik OK..:)

  • 0

    100. ~marky29  2009-10-14 20:23:56  host: aox174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon vodafone v710 i nigdzie nie ma jeszcze simlocka co mam robic???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet