Vodafone 125 - opinie
Telefony Vodafone Vodafone 125 Opinie o Vodafone 125

Vodafone 125

w sumie: 17
  • 0

    1.  2007-05-24 21:22:59

    to pewnie i plus go wprowadzi....

  • 0

    2. ~Regis  2007-05-24 21:59:55  host: 212.244.210.66

    Ludzie, Po Co taki telefon?? No po co cos takiego wystawiać na Rynek?? :|

  • 0

    3. ~nocna ćma  2007-05-24 23:29:18  host: 213.227.110.180

    Wow, radio:-)

  • 0

    4. ~fachowiec 88 NDN  2007-05-25 19:22:53  host: dlb243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najlepszy na rynku i ta kamera 3.2 mpix , radio nie słucham więc nawet rds oraz odbiór telewizji satelitarnej nie są ważne pozostaje jedynie ten gps który w połaczeniu wbudowanym akceleratorem grafiki 3d jest użyteczny :)

  • 0

    5.  2007-05-25 19:57:39

    MvT: a czemu Plus ma go wprowadzic??? Rozumiem, ze Vodafone chce miec tanie telefony ale to juz przesada...

  • 0

    6. ~fila  2007-05-26 08:36:44  host: cable-87-244-155-55.upc.chello.be

    ten telefon to gowno !!!!!!! on nic nie ma !no chyba ze pasuje komus takie coś ale dla zwolennikow tej stronki taki zlom nie przyjdzie do gustu ;)

  • 0

    7. ~marioos  2007-05-26 22:42:50  host: 80.50.232.214

    Przyjmie sie w corporacjach ktore zakupuja po 100 sluchawek dla pracownikow no i rodzice kupia dzieciom do przedszkola aby byc w kontakcie, jak ukradna - mala strata:)

  • 0

    8.  2007-05-31 19:41:41

    w Ugandzie by sie przyjeło xD (3310 powraca !! xD)

  • 0

    9. ~pawelec  2007-08-31 23:02:06  host: aacj141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon, jak sama nazwa wskazuje służy dzisiaj do wszystkiego OPRÓCZ dzwonienia.... A ja dużo dzwonię i zbędnych pierdół nie potrzebuję i dlatego go kupię!

  • 0

    10. ~maniek  2007-12-17 17:04:07  host: abzs183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc. kupiłem ten vodafone 125 i on jest po angielsku. i czy on ma radio ? bo tam nic nie jest napisane ze jest. i ile by kosztowało zdjecie simlocka ?

  • 0

    11. ~benditos  2007-12-25 13:55:43  host: gl6-23.master.pl

    Dokładnie, masz racje. Telefon służy do dzwonienia i wysyłania sms'ów czyt. do komunikacji. od muzyki mam mp3, a od zdjec lustrzanke a nie wbudowane gowno. posiadam ten telefon i wlasnie kminie jak za dzarmo sciagnac simlocka

  • 0

    12.  2008-01-04 17:55:45

    Chłopaku jak wykminisz z tym simlock-iem to daj znać bo mam taki sam problem...

  • 0

    13. ~miś  2008-04-21 19:31:40  host: 77-253-120-141.adsl.inetia.pl

    a ktos wie jak i gdzie sciagnac simlocka z tego telefonu, mam dwa czyli podwojny problem.

  • 0

    14. ~RADIO !!!  2008-05-01 12:32:35  host: 195.117.61.22

    . . ;p Nie wiem skad mają te dane techniczne, bo ja mam ten telefon i jeśli ktos wie, to niech mi napisze gdzie tu jest RADIO...? I czy wogóle można ściągnąć tu simlocka...? . . .

  • 0

    15. ~andrzej  2008-08-31 17:38:43  host: icx114.internetdsl.tpnet.pl

    radyja to nie posziada sima sciagnalem za 35 zl w sosnowcu na modrzejowskiej jest prosty jak cep i bardzo dobtrze dziala , bateria trzyma krotko przy malej stosunkowo ilosci rozmow do trzech dni ma jeden wielki plus : fonik jest bardzo ladny i estetyczny

  • 0

    16. ~Truh Trah  2008-09-01 14:07:12  host: public-gprs111712.centertel.pl

    Żałosne... co to ma być? samonaprowadzająca rakieta (coś dla Rosji)

  • 0

    17. ~anonim  2009-01-10 12:37:21  host: host-89-229-135-181.chelm.mm.pl

    Jest do kupienia w e-HALO.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet