Toshiba G500 - opinie
Telefony Toshiba Toshiba G500 Opinie o Toshiba G500

Toshiba G500

w sumie: 226
  • 0

    1. ~isaak  2007-11-12 12:06:29  host: 87-205-209-29.adsl.inetia.pl

    Ciekawe jaka będzie cena w abonamencie za 50zł w Play

  • 0

    2. ~dumbo89  2007-11-12 19:28:34  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    slaby wyświetlacz tylko 65k kolorów mimo iź rozdzielczość 240x320 to i tak słabo

  • 0

    3. ~pablo  2007-11-13 00:59:00  host: aazy74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem jak jest ale wydaje mi sie ze Toshiba noki ,se , samsungowi i motoroli do pięt nie dorasta

  • 0

    4. ~kemp  2007-11-14 10:42:10  host: ala98.internetdsl.tpnet.pl

    Patrząc na parametry to pewnie z 1000zł, może jednak toshiba nas zaskoczy...

  • 0

    5.  2007-11-27 18:49:08

    wszystko ok, ale ciekawwe jak będzie z klawiszami;/ tak na zdjęciu nie wyglądają one na takie które wytrzymają tempo eksploatacji:D

  • 0

    6. ~;Domelo  2007-12-16 12:07:27  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    toshiba robi swietne telewizory pod warunkiem ze sa na oryginalnych japonskich czesciach . Ja mam orginalny telewizor toshiba ktory chodzi juz prawie 17 lat bez naprawy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i nadal iektore nowoczesne televizory nie dorownuja mu obrazem jak i dzwiekiem poniewaz ma on wbudowany subwofer. zeby telefony tez takie byly to od razu bede bral ;D

  • 0

    7. ~marco  2007-12-20 18:39:42  host: 83.19.236.42

    w abonamencie za 50zł kosztuje 299zł

  • 0

    8. ~j3ryw  2007-12-20 20:57:03  host: pc36.gorne.zamek.net.pl

    co do wyswietlacza wiekszosc smartphonow i palmtopow ma wlasnie wyswietlacze 65k takie sa standardy

  • 0

    9. ~wac  2007-12-20 20:57:33  host: 77-253-115-158.adsl.inetia.pl

    dumbo89/ windows mobile jest w stanie pokazac tylko 65k, ale sprawdz jak to wyglada. na pewno bedziesz mile zaskoczony

  • 0

    10. ~aaa  2007-12-21 00:38:20  host: cgl118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pablo: znasz sie jak wilk na gwiazdach!

  • 0

    11. ~hammer  2007-12-21 07:23:32  host: acry196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cena w play w abonamencie 50zl to 299zl 65tys kol to raczej ograniczenie programowe czyli samego windowsa sam wyswietlacz raczej moze wyswietlac w 262tys.

  • 0

    12. ~Laki  2007-12-21 09:57:56  host: 088156213157.rad.vectranet.pl

    Ciekawy telefon i tani w play-u jest hmm windows mobile:) polecam

  • 0

    13. ~  2007-12-21 11:38:43  host: static-87-105-190-216.ssp.dialog.net.pl

    w abonamencie za 50 zł kosztuje 299 zł

  • 0

    14. ~z play  2007-12-21 14:04:06  host: aata247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    już widziałem i powiem że ZŁOM ! cena też pewnie będzie odpowiednia ale co komu pasuje ?! i ten czytnik linii papilarnyuch na odwrocie po odsunięciu jak dla mnie zły pomysł....

  • 0

    15. ~Play  2007-12-21 14:41:02  host: aiv231.internetdsl.tpnet.pl

    to Was zaskocze bo w 50 Play G500 kosztuje tylko 299 pln :) Pozdrawiam i wesołych zycze wszystkim

  • 0

    16. ~pit455  2007-12-21 21:25:35  host: gl6-18.master.pl

    w Play w abonamencie 50 kosztuje raptem 299 zł. myślę że za 3 tygodnie jak będę podpisywał umowę jeszcze będą dostępne.

  • 0

    17. ~milchan  2007-12-22 03:34:33  host: host-87-99-58-43.lanet.net.pl

    ja mysle ze toshiba wziela sobie do serca pierwszy tel jaki puscila na rynek i zaczerpnela rozwiazania z laptopow. a jak oceniamy laptopy toshiby? po hp, dell oraz ibm sa nastepne w kolejce i wytrzymuja tempo ekspolatacji

  • 0

    18. ~LOLosław  2007-12-22 12:23:12  host: 90-156-64-221.magma-net.pl

    Słaby wyświetlacz to może i jest,ale porównajcie sobie np. z HP.Tam sytuacja jest podobna.Mnie ciekawi głównie jakość wykonania,dźwięk podczas słuchania muzyki i czas pracy na jednym ładowaniu.Toshiba jest ogólnie szanowaną firmą na rynku elektronicznym,więc jeśli będą jakieś zgrzyty to mam nadzieje,że nie wielkie.

  • 0

    19. ~Krzysiu  2007-12-22 14:06:13  host: abnq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefon jest dobry,bede go mial. Wyswietlacz ma podobny chyba do tego G900!!!

  • 0

    20. ~nosfera2  2007-12-22 16:14:43  host: aqh6.internetdsl.tpnet.pl

    w abo 50 - 299 zł

  • 0

    21. ~Krzysiu  2007-12-22 16:48:52  host: abnq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem telefon jest dobry,bede go mial. Wyswietlacz ma podobny chyba do tego G900!!!

  • 0

    22. ~Hose  2007-12-24 08:17:08  host: 194.39.141.10

    Toshiba robi bardzo dobre telefony, że ich nie widać na naszym rynku to o niczym nie świadczy. Byłem w Japonii, naoglądałem się tam telefonów jakich w europie nikt na oczy nie widział (czytnik lini papilarnych jest tam standardem)

  • 0

    23. ~--->neXus  2007-12-24 13:32:03  host: adqu87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jedyny bajer ktory posiada to jest skaner lini papilarnych, ktory znajduje się u gory klapki z wyswietlaczem :P

  • 0

    24. ~martino  2007-12-27 16:19:59  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    w abonameęcie play 50 kosztuje 299 zł :)

  • 0

    25. ~frezz  2007-12-28 12:39:18  host: chello087207029217.chello.pl

    zapowiada się naprawde nieźle po pierwsze połowa telefonów na dzień dzisiejszy produkowana jest w chinach oraz na tajwanie a ten sprzęcik jest MADE IN JAPAN wiec powinno cycuś glancuś pozyjemy zobaczymy

  • 0

    26.  2007-12-28 23:52:01

    Wreszcie go mam. Telefonik jest OK, jedynie są problemy z niektórymi aplikacjami trzeba szukać i ściągać wersje na WM5 smartphone :(

  • 0

    27. ~pablo  2007-12-29 10:38:53  host: abaz96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a sony jest najlepsza firma jesli chodzi o telewizory :D

  • 0

    28. ~pem123  2007-12-29 21:57:52  host: beo136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chciał bym sie dowiedzieć jak z wyświetlaczem czy te 65tyś wystarcza ??

  • 0

    29. ~  2007-12-31 12:56:37  host: bfq222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś ma już tan telefon ?? czy te 65 tyś kolorów wystarcza ???

  • 0

    30. ~  2008-01-01 23:37:27  host: przegub.ds.ae.wroc.pl

    Zdecydowanie wystarcza :) Też się obawiałem, że to mało kolorów, ale wygląda bardzo dobrze. Zresztą większość PDA ma 65k kolorów.

  • 0

    31. ~melon  2008-01-02 20:08:05  host: dif169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta toshiba ma dotykowy wyswietlacz?

  • 0

    32.  2008-01-02 23:27:03

    @melon toska g500 nie ma dotykowego ekranu

  • 0

    33. ~Buran  2008-01-04 23:43:34  host: nat-pra.aster.pl

    Tez jestem zainteresowany tym tel w abo w Play,niech ktos napisze cos wiecej???

  • 0

    34. ~TOSHIBA  2008-01-05 11:48:34  host: adsf239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w playu w abonamencie za 50 zl kosztuje ok. 300zl

  • 0

    35. ~sieldce  2008-01-05 20:26:18  host: siedlce6-tp.sdl.vectranet.pl

    65k kolorow w zupełnosci wystarcza, poniewaz liczy sie rozdzielczosc a nie liczba kolorow i jasnosc, roznica dla oka jest nie zauwazalnapomiedzy 65k a256k

  • 0

    36. ~AnikA  2008-01-11 20:12:55  host: dpa214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie, co z Wami? ile razy mozna pisać ile ten telefon kosztuje w abonamencie za 50zl???

  • 0

    37. ~  2008-01-11 23:28:27  host: docsis-29.nat.tvk.wroc.pl

    A tak trudno ci saemu sprawdzic? Zastanawiam się czty wziąc Toshibe czy E51. I chyba zaryzykuje ten. WYdaje się fajny.

  • 0

    38. ~jarek kaczyński  2008-01-12 11:30:34  host: 217.153.60.83

    widze, ze sami fachowcy. niech wypowie sie taka osoba, ktora przynajmniej ten telefon w reku miala!!!

  • 0

    39. ~jim  2008-01-12 11:51:37  host: 212.160.172.70

    299zł :)

  • 0

    40. ~Souldrinker  2008-01-16 11:08:32  host: aco250.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Gwoli ścisłości - czytnik lini papilarnych oprócz zabezpieczenia służy też jako touchpad - jak w laptopie. Windows Mobile 5 moze nie jest rewelacja,ale sie sprawdza. Procesor toshiby jest o wiele mocniejszy od procków w nokiach - wszystko smiga duzo szybciej. Klawisze sa... normalne. Krecenie filmów tym telefonem odpada - bardzo słaba jakość, przerywa. Zdjecia tez juz widzialem lepsze, jakkolwiek tym nie wiele mozna zarzucic. Moze slabe ostrzenie. Wyswietlacz ma 65k kolorow - uwierzcie, ze wiecej nie trzeba - rozdzielczosc swietna - calosc wyglada rewelacyjnie, a do tego zmniejszona liczba kolorow pozwala na dluzszy czas pracy. Ten telefon nie jest bajerem, ani zabawka z gadzetami, ale po prostu dobrym i do tego dosc tanim PDA. Jesli szukasz telefonu do gier i szpanowania - kup inny. Jesli chcesz miec ze soba biuro - kupuj w ciemno toshibke... Zgadzam sie z jednym z przedmowcow - to, ze w Polsce Toshiby nie bylo do teraz, nie znaczy ze jest slaba... Huawei i Toshiba to jedne z najpopularniejszych telefonów w Japonii i na rynku azjatyckim... ktos im powie, ze maja slaby sprzet elektroniczny?Nie jestem w stanie powiedziec duzo na temat awaryjnosci, bo te telefony SPRZEDAJE zbyt krotko, natomiast nokii absolutnie bym nie kupowal, po ich modelach 2006/2007... Najbardziej awaryjna firma z jaka mialem do czynienia - owszem, stare nokie byly dobre... ale teraz kupuje Toshibe :) Porownajcie sobie Toshibe G900 i Nokie E90 - mysle ze sie zaskoczycie...

  • 0

    41. ~rav906  2008-01-17 07:45:28  host: gjn178.internetdsl.tpnet.pl

    zal. jak czytam wasze komentarze na temat wyswietlacza. 65k kolorow to standard w smartach. z taką rozdziałka przy wiekszej ilosci kolorow bateria by padła bardzo szybko. a czy starcza?? oczywiscie ze TAK. i nie moge tez patrzec jak wypowiadają sie uzytkownicy Nokii, czy wy kiedys mieliscie smarta w ręce?? Czy tylko te swoje Ograniczone Symbiany?? brawo dla souldrinker'a on przynajmniej udzielil konkretnego komentarza, sam kupuje Toshibe g500 w lutym. Ludziom ktorzy obslugiwali nokie i mają problemy z menu np samsunga, nie polecam od razu telefonu ^^

  • 0

    42. ~;Domelo  2008-01-17 16:40:29  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    jak w tym telefonie jest z odtwarzaniem muzyki przez glosniczek ?? PROSZE O ODPOWIEDZ!!!!!!!!!!!1

  • 0

    43. ~anuska  2008-01-18 17:02:46  host: eez218.internetdsl.tpnet.pl

    teraz a play na firme kosztuje 169 zl.. ja chyba biore ;]

  • 0

    44. ~anuska  2008-01-18 19:07:21  host: eez218.internetdsl.tpnet.pl

    teraz w play w abonamencie za 50zl kosztuje 169 zl ae na firme ;] ja chyba biore

  • 0

    45.  2008-01-21 01:46:51

    ciekawy fonik ale to nie dla mnie ;)

  • 0

    46. ~siema  2008-01-21 12:39:21  host: adse211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chłopak mojej siostry ma ten telefon i jest on super!!!! zajebista grafika, windows ....normalnie marzenie. chyba sobie taki w playu wezme:P

  • 0

    47. ~PeterL  2008-01-21 21:29:10  host: gdawan.eimg.pl

    czy ktos sie moze wypowiedziec na temat odtwarzacza mp3?? czy klapka nie lata i jak z tym systemem windows, rozbudowany jest?? teraz mam SE na symbianie i sie zastanawiam jakie sa roznice miedzy nimi

  • 0

    48. ~karina  2008-01-23 01:31:18  host: nat-dom4.aster.pl

    google nie boli, nawet demo e500 można znalezc ;)

  • 0

    49. ~anuska  2008-01-23 19:14:46  host: eez218.internetdsl.tpnet.pl

    od wczoraj mam ten tel. i jak narazie ok ;] tylko ten czytnik linii papilarnych nie jest do końca taki jaki sobie wyobrażałam.. ale ogólnie jak na razie telefon mi pasuje. klapka jest ok nic nie lata i wszystko trzyma się na sowim miejscu. solidny, ;]

  • 0

    50. ~maran_hand  2008-01-24 10:56:17  host: e1-161-j10.elartnet.pl

    g500 mam od miesiąca było kilka rzeczy które mnie denerwowały ale już ok poradziłem sobie. jedno co mnie boli to zegar 400 ale nie chodzi jak 400! co siętyczy porównania z nokią to.. cha cha cha.. nikt o zdrowych zmysłach nie weżmie tego fińskiego szajsu. windows nad symbianem ma wielką przewagę..

  • 0

    51. ~maran_hand  2008-01-24 12:26:19  host: e1-161-j10.elartnet.pl

    g500 mam od miesiąca było kilka rzeczy które mnie denerwowały ale już ok poradziłem sobie. jedno co mnie boli to zegar 400 ale nie chodzi jak 400! co siętyczy porównania z nokią to.. cha cha cha.. nikt o zdrowych zmysłach nie weżmie tego fińskiego szajsu. windows nad symbianem ma wielką przewagę..

  • 0

    52. ~daro  2008-01-26 11:14:16  host: 190.236.spine.pl

    Witam, mam takie pytanko: czy ten telefon posiada aparat z autofokusem tak jak ma to sonyericsson i czy ewentulanie ktoś może się pochwalić zdjęciami np jakiegoś tekstu (najlepiej widać jak działa autofokus;)) ??

  • 0

    53. ~Dawid  2008-01-28 16:05:15  host: asm210.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten fonik ma funkcje słuchania muzyki przez słuchawkę bluetooth??

  • 0

    54. ~nokia=serwis  2008-01-29 19:07:06  host: nat.unipol.net.pl

    Jak sie sprawuje wifi w tym modelu , sprawdzil ktos ?

  • 0

    55. ~Mróz  2008-01-29 22:06:49  host: dnr82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla ścisłości g500 nie e500 ^^ jestem posiadaczem noki e51, jest to mój pierwszy telefon nie tylko z bajerami typu mp3 aparat 10000mp. Symbiana do Wm 5 nie jestem w stanie porównać Także z symbianem po raz pierwszy mam styczność. Oba te telefony macie w playu. Nie moge nic zarzucić nokii a jej procesor: to tak w e51 w SPmarku jestem w stanie odczytać ze jego taktowanie to 368 mhz, na ceneo widze w g500 312 mhz, nie mam zamiaru dyskutować co do wydajności tych procesorów. Ten drugi jest od intela co do pierwszego nie wiem. Według mnie telefon pracuje szybko ale nie mam porównania (mówie o e51), jestem jedynie zawiedziony czasem baterii w każdym bądź razie wybierając między tymi dwoma telefonami e51 i g500 dwa razy sie zastanówcie i przemyślcie wszystko dobrze

  • 0

    56. ~prez  2008-02-03 19:12:01  host: acgw82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Myślę na przesiadkę z SPV C600, bo tutaj jest wifi. Orientuje się ktoś, jak z dźwiękami? Ładnie, czysto, głośno? Pozdrawiam.

  • 0

    57. ~pawel182  2008-02-03 20:50:53  host: acni188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stanowczo za gruby jak na dzisiejsze czasy

  • 0

    58. ~  2008-02-04 10:47:22  host: alpha.earth.pl

    OD 01.02.2008 TOSHIBA G5000 KOSZTUJE : ABONAMENT. 30 - 399 PLN 40 - 249 PLN 50 - 199 PLN 70 - 99 PLN 100 - 89 PLN 150 - 0,03PLN

  • 0

    59. ~Damian  2008-02-07 18:37:19  host: ajx209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos moze sie wypowiedziec na temat zooma ?? w necie niewiele pisza, a jak juz cos to wszystko sprzeczne... chce wiedziec jaki to zoom, optyczny czy cyfrowy i ile razy ?? a tak btw zamierzam kupic go, i jest bardzo podobny do nokii 6288 i jakos nikt do tej pory ich nie porownywal... co myslicie ?

  • 0

    60. ~Cuker  2008-02-08 22:46:07  host: chello062179021041.chello.pl

    Jeśli chodzi o odtwarzacz MP3: domyślnie zainstalowany jest Windows Media Player, który jak dla mnie sprawdza się średnio: nie znalazłem equalizera, i trochę muli, ale na zwykłym Windowsie też raczej unikam korzystania z WMP. Plusem jest biblioteka mediów i możliwość tworzenia list odtwarzania. W zestawie dostałem słuchawki, które nie powalaj jakością, ale są na "przedłużaczu" z mikrofonem, i maja zwykłe wejście na jack, dzięki czemu można podłączyć każde słuchawki. Słuchanie na głośniku odpada - jest zbyt cichy, za słaby jakościowo, i trzeszczy na maksymalnej głośności. Chociaż, jak na telefon, to nie jest tragicznie, aczkolwiek ja słucham wyłącznie na słuchawkach, i to swoich, bo te od Toshiby najlepsze nie są. Dziwie się, że nikt nie piszę, że telefon ma WiFi - to jest bajer, dla którego się zdecydowałem na ta Toshibę! Już do kilku sieci się podłączałem, i wszystko działa sprawnie, podobnie jak w notebookach wyposażonych w WiFi.

  • 0

    61. ~adam  2008-02-09 12:52:09  host: ghv66.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jestem w mirae zadowolony.. te sms to tragedia .. bateria 3 godz .. ale reszta jka narazie bez zarzutu.. muza slabo idzie

  • 0

    62.  2008-02-09 21:01:00

    Witam... Mam pytanie co do głośnika... czy jest lepszy od 5200 lub k530i??

  • 0

    63. ~zygi2  2008-02-11 15:31:51  host: chello084010129224.chello.pl

    moja(użytkownika) opinia na temat Toshiba g500: -bateria trzyma jeden dzień zabawy non stop(na czuwaniu pewnie znacznie dłużej ale jeszcze nie miałem okazji tego sprawdzić gdyż ciągle jeszcze się bawię). -Windows Mobile 5 sprawuje sie bez zarzutów - jak na razie nie zawiesił mi się. -jest sporo programów które można zainstalować na tym telefonie(m.in. Office Mobile - przeglądam i edytuje pliki worda, exela i power pointa). -da się oglądać filmy w wielu formatach: m.in. .avi - tylko trzeba zainstalować sobie odtwarzacz, np. The Core Pocket Media Player - telefon sprawia wrażenie solidnego - nic nie trzeszczy a odsuwana klapka nie "lata na boki", klawiatura wykonana jest z czarnego plastiku i wydaje mi sie ze nie powinna sie zdrapać. - głośnik ocenił bym w szkolnej skali ocen na 4-(dźwięk nie najlepszej jakości) a słuchawki na 3(są za wielkie przynajmniej dla mnie i wypadają - ale można je rozłączać(obok mikrofonu) i podpiąć dowolne złączem "mini jack". -aparat foto. na 3 - w miarę dobre zdjęcia wychodzą w zasadzie tylko na zewnątrz przy dobrym świetle) - fajną funkcją jest to że gdy coś na telefon ładujemy przez USB - telefon nam się wtedy doładowuje - czyli jak zgubisz ładowarkę to zawsze możesz go naładować przez port USB - wyświetlacz oceniam na 5 - mimo 65k kolorów, wszystko wygląda ładnie - da się przeglądać strony internetowe(IE lub Operą), lub korzystać z gg-mobilnego poprzez WiFi jak i kożystając z transferu danych operatora. Na koniec dodam jeszcze że planowałem zakup Nokii e51 ale że jej w PLAYach w mojej okolicy nie było to wziąłem Toshibę i po tych kilku dniach użytkowania wydaje mi się że nie będę żałował. Pożyjemy - zobaczymy :)

  • 0

    64. ~z  2008-02-11 15:37:01  host: chello084010129224.chello.pl

    zapomniałem jeszcze dodać że czytniki lini papilarnych służy również do nawigowania po menu(góra,dół,prawo,lewo) - dzięki czemu nie musimy używać przycisku nawigacyjnego - taka ciekawostka :)

  • 0

    65. ~czesio  2008-02-16 02:03:20  host: cim60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w abonie 50 zł jest za 299 zł

  • 0

    66. ~Cuker  2008-02-19 17:20:23  host: foka.sggw.waw.pl

    Wystarczy, że w telefonie jest Bluetooth, i będzie współpracował ze słuchawką. G500 Bluetooth posiada. Jeśli chodzi o Wi-Fi - działa poprawnie, bez problemu łączę się z laptopem. Oczywiście nie ma tak dobrej "czułości" jak Wi-Fi w laptopie, więc wykrywa trochę mniej sieci i jest trochę gorszy zasięg.

  • 0

    67.  2008-02-19 19:33:00

    Wi-fi działa nieźle. Z laptopem (HP, Vista) łączę się bez żadnych problemów. Co prawda moduł Wi-Fi nie jest tak dobry, jak w notebookach (znajduje mniej sieci), jednak w centrum Warszawy nie ma momentu, żeby G500 nie widział jakiejś sieci - co innego, że najczęściej są zabezpieczone. W żadnej ze specyfikacji nie widziałem, żeby były informację o autofocusie, więc prawdopodobnie go nie ma.

  • 0

    68.  2008-03-03 21:25:54

    a jeśli ktoś by mógł się wypowiedzieć o ogladaniu filmów byłbym bardzo wdzięczny. Gdzieś czytałem że nie trzeba filmów formatować na kompie do innego formatu tylko dvix można ogladać... prawda to?? i czy płynny jest film??

  • 0

    69.  2008-03-03 22:27:48

    Do użytkowników jak jest z smsami, są łączone wiadomosci?:) i czy t9 jest bogaty;) pozdrawiam

  • 0

    70. ~Michu_z  2008-03-04 01:04:48  host: aedi119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W abonamencie Play 50 kosztuje 1zł!!

  • 0

    71. ~symeon  2008-03-04 02:51:58  host: 87-205-38-122.adsl.inetia.pl

    czy mozna do tego fona jakoś załadować radio

  • 0

    72. ~greg  2008-03-05 20:20:56  host: chello083144077062.chello.pl

    tylko jest jeden problem jest tylko w play... a dla ścisłości był bo dziś powiedzieli mi ze już go nie będzie (co najmniej w wawie)

  • 0

    73. ~astra  2008-03-06 18:48:28  host: bxn106.internetdsl.tpnet.pl

    a mnie bardziej interesuje, czy ma moduł GPS, lub czy mozna go zainstalowac i jesli tak, to jak sie sprawije

  • 0

    74. ~alar3  2008-03-06 20:49:04  host: 088156168230.szn.vectranet.pl

    Sie troche napaliłem na ten tel. tylko kurtka go obecnie nie ma w playu , cena rewelacyjna 1zł w abonamencie 50 zł, a fonik fajny, a ze trzeba troche pokombinować z softem czy programikami , rany a moze o pececie pogadamy czy sie wiesza, muli itp. Baterie w laptlach ile działja . próbował ktos pracować na lptku trzy dni bez ładowania??. żreszta i tak prze niego pewnie będzie sie gadać a czasaem uzywać do innyhc rzeczy. Miałem do spróbowani a nokie e-65 i oddałem bo ok 800 za telefom które mnie nie powalouił na kolana to chyba troche za dużo. Nie przesadzajmy w kategorii cena i reszta nic innego nie znajdziecie. Powala na kolana i jeszcze nie wstałem.

  • 0

    75. ~michal  2008-03-09 11:51:40  host: host-89-229-209-246.kwidzyn.mm.pl

    jest lampa błyskowa czy jakaś dioda??? w specyfikacji tego nie ma a ze zdjęć nie widać

  • 0

    76. ~  2008-03-09 22:12:29  host: 082139047065.ski.vectranet.pl

    play dał dupy i G500 ma tylko w reklamach, podobno ma być w drugiej połowie marca wiec czekamy albo pozostaje zainwestować w G900

  • 0

    77. ~timajos  2008-03-10 17:09:04  host: efj238.internetdsl.tpnet.pl

    uzytkuje ten fon 2 tyg, ma zalety i wad kilka a mianowicie: 1. rewelacyjne szukanie numerow, wystarczy wpisac albo fragment nr telefonu albo slowo szukane jak w slowniku T9 i od razu pokazuje wszystkie kontakty z podaną frazą - dla mnie to cecha genialna - aparat taki sobie ale to ma dzwonic a nie robic zdjecia, ma tez i diode ksenonową - bateria trzyma ok 2 dni - srednio 20 minut rozmow dziennie - żle zrobiona instrukcja obslugi - jeszcze nie poznalem kilku funkcji tego fona i mam wielki klopot jak to zrobic - ot moze juz jestem zapozniony w rozwoju. - sluchawki - mikrofon na klipsie, kabel przchodzi z dwoch stron i sie placze przy przyczepianiu do ubrania, słabo jestem slyszalny przez inne osoby, trzeba mowic do mikrofonu, - słownik T9 - zasób do pisania smsow jak dla mnie wystarczajacy bo to chyba nie ma byc slownik techniczny angielski :-) - wporownaniu z nokia E65 to klapka delikatnie lata na boki i ma G 500 zdecydowanie za duzo plastiku - juz mi upadl 2 razy i obudowa sie lekko zarysowala ale na szczescie nie pekla. - ciekawa funckja jest blokada telefonu odblokowanie poprzez PIN albo linie papilarne i to za kazdym razem jak sie zablokuje - to jest dobre ale i denerwujace czasem. O innych zaletach nie pisze bo juz napisali a i wad wiecej nie widze

  • 0

    78. ~g500  2008-03-10 20:49:06  host: c113-105.icpnet.pl

    lampa blyskowa to lampka, jedyne do czego moze sie przydac to jako latarka.telefonik super!za ta cene co jest w pleju to w ciemno brac:)

  • 0

    79. ~  2008-03-12 01:54:10  host: host-89-229-209-246.kwidzyn.mm.pl

    no w ciemno to bym nie chciał. u mnie na wsi w dwóch punktach play tylko atrapy maja. nie działa u mnie 3g umts, wifi tez mało a w domu routera nie mam. więc część bajerów nie wykorzystam. aparat jak słaby to bez możliwości bajerów też sie nie przyda. zastanawiam się czy k800i bardziej się nie przyda. po co wifi umts itp. jak nie skorzystam, a tak aparata będę iał dobrego :)

  • 0

    80. ~NISMO  2008-03-13 19:52:09  host: adch221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się, czy brać tą Toshi, czy K800i, bo jest teraz fajna promocja w play... Ktoś mógłby doradzić, co będzie lepsze do oglądania filmów (nie nagrywanych fonem)? Zależy mi na dobrej jakości obrazu i dźwięku.

  • 0

    81. ~mat  2008-03-14 16:59:35  host: 204.85-237-175.tkchopin.pl

    co za bzdury!!! ten tel to porażka, użytkuje rozmaite tel ale ten to jedno wielkie nie dograne urządzenie, wiesza sie , dzwieki sie przestawiają, bateria jak na producenta 290 h , to ledwie starcza na 48 do 60 h jak wszystko poustawiasz to nie minie 2 tygodnie to i tak wszystko sie powoli knoci, ktoś kto chce mieć porządny tel niech lepiej wyda kase na coś sprawdzonego, walcze z nim już 2 m-ce, z Play tyle samo i szlag mnie trafia bo PLAY bubel wstawia do dla klientów i sprzedaje sprzet niedorobiony , a potem dupą sie odwraca. Nie polecam tego modelu nikomu , ja też w pierwszej chwili sie zachwyciłem ,teraz żałuje i to mocno .

  • 0

    82. ~  2008-03-20 06:51:37  host: 082139047065.ski.vectranet.pl

    popieram 81. lazilem za tym telefonem i juz sie go pozbylem, tandetna plastykowa mydelniczka, wymieniłem na Samsung SGH-I600 i to jest dopiero maszynka. Nie bierzcie tej toshiby

  • 0

    83.  2008-03-20 14:19:33

    Ta toshiba glosno odtwarza mp3? mam ja zamaiar kupc i chce zwrocic na to uwage

  • 0

    84. ~???  2008-03-20 17:19:54  host: smrw-91-193-87-26.smrw.lodz.pl

    Na czym polega Wi-Fi?

  • 0

    85. ~-  2008-03-21 07:42:48  host: 87-205-208-72.adsl.inetia.pl

    TOSHIBA twoje informacje są już nieaktualne obecnie dostaniesz ją za 1 zł już przy abonamencie 40 zł

  • 0

    86. ~Musik  2008-03-21 21:06:01  host: host-86-63-138-128.pronet.lublin.pl

    Ten tel jes bardzo dobry jak się ci wiesza zbyt często to go oddaj do serwisu fakt jest jedna wada bo te tel w ply mają tendencję do samoczynnej zminy profilów nie jest to uciążliwe ale czasem denerwuje.Aplikacje preinstalowane w toshi so minimalizowane do paska więc po pewnym czasie może go zacząc mulic i jest na to proste rozwiązanie poprostu ponowne uruchomienie tel lub zainstalowac menagera zadań.Ja mam tą toshi od 3 miechów i jestem z niej bardzo zadowolony smiga mi jak trza.jak ktoś uzywa tel tylko do sms i dzwonienia to nie polecam nad tym już troszke trzeba pomyślec żeby coś zrobic.a aparat traktowac jako bajer jak w większosci tel.Chcemy dobre zdecia cyfrówka lub cyfrówka z tel jak niektóre sonyericssony.

  • 0

    87. ~x  2008-03-22 10:05:47  host: gw-ulanow.ismedia.pl

    dziala na nim automapa?

  • 0

    88. ~Playowicz  2008-03-23 11:01:25  host: 50.85-237-190.tkchopin.pl

    G500 jest za 1 zł w abo od 40 zł.

  • 0

    89. ~Popek  2008-03-24 16:33:10  host: static-ip-87-248-72-178.promax.media.pl

    Jak wyglądają zdjęcia i filmy nim robione? czy jest wytrzymały i stabilny? jakie możliwości daje Windows Mobile 5? i, zasadnicze pytanie, kupilibyście go gdybyście mogli? Mój tata zastanawia się między tym a k800i. Prosze o pomoc i każdą odpowiedź uzasadnioną ;)

  • 0

    90. ~blotek  2008-03-25 07:54:04  host: aep243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chcesz na telefonie ogladac filmy g500 oragnie wszystko poczawszy od flv (format youtube) na divx i xvid skonczywszy. Na dodatek wszystko plynnie. Tylko rmvb

  • 0

    91.  2008-03-25 18:06:00

    mam pytanie czy ten telefon gra głośniej od noki 5200 lub SE k700i jeśli ciszej to czy mocno i czy da rady słuchać muzyki na głośniku ??

  • 0

    92. ~luka121288  2008-03-28 22:37:51  host: eda162.internetdsl.tpnet.pl

    ale syf ... kupiłem ją dzisiaj ... zrobiłem jedno zdjęcie i przestał działać aparat, wiesza sie przy próbie zrobienia zdjęcia!! telefon jest mega wolny ... teraz będę musiał oddać telefon na gwarancje, nie zdążyłem nawet się nią pobawić ;( ...

  • 0

    93. ~maxibus  2008-04-01 12:38:22  host: ip-88-199-183-80.tczew.net.pl

    kupiłem dziś tego tela i mam pytanko o co biega z tym wi-fi? (coś w pleju mówili że to jakies bezpłatne łącznie się z netem)ale jak to mam aktywować w swoim telu?

  • 0

    94. ~username  2008-04-02 08:32:29  host: aes82.internetdsl.tpnet.pl

    Wi-Fi (lub Wi-fi, WiFi, Wifi, wifi, ang. "Wireless Fidelity") – zestaw standardów stworzonych do budowy bezprzewodowych sieci komputerowych. Szczególnym zastosowaniem WiFi jest budowanie sieci lokalnych opartych na komunikacji radiowej czyli WLAN. Zasięg od kilku do kilkuset metrów i przepustowości sięgającej 108 Mb/s, transmisja na dwóch kanałach jednocześnie. Produkty zgodne z WiFi mają na sobie odpowiednie logo, które świadczy o zdolności do współpracy z innymi produktami tego typu. Logo Wi-Fi jest znakiem handlowym należącym do stowarzyszenia Wi-Fi Alliance. Standard WiFi opiera się na IEEE 802.11. WiFi bazuje na takich protokołach warstwy fizycznej, jak: * DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum), * FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum), * OFDM (Orthogonal Frequency Division Modulation), Sieć WiFi działa w darmowym paśmie częstotliwości od 2400 do 2485 MHz i 5000 MHz. WiFi jest obecnie wykorzystywane do budowania rozległych sieci Internetowych. ISP umożliwiają użytkownikom wyposażonym w przenośne urządzenia zgodne z WiFi na bezprzewodowy dostęp do sieci. Jest to możliwe dzięki rozmieszczeniu w ruchliwych częściach miast obszarów nazywanych hotspotami. W wielu dużych miastach na świecie, jak Seul czy Nowy Jork znajdują się już setki miejsc, gdzie można uzyskać dostęp do Internetu w ten sposób. Źródło: Wikipedia

  • 0

    95. ~Blitzer  2008-04-02 09:33:49  host: fr26.internetdsl.tpnet.pl

    Jest to bezprzewodowa karta sieciowa (taka jak np w laptopach). Pozwala ona podłączyć się do sieci lan. Jeśli w pobliżu znajduje sie jakiś darmowy punkt dostępowy do internetu to możesz się dzięki tej karcie do niego podłączyć i śmigać za darmo po internecie :)

  • 0

    96. ~Qcinski  2008-04-02 14:57:12  host: dzn172.internetdsl.tpnet.pl

    Nic nie aktywujesz. WiFi to coś jak siec kablowa tyle że bez kabla :). Poczytaj na wiki

  • 0

    97. ~slawekz  2008-04-03 08:55:31  host: pc097.ebeskidy.pl

    w pley fonik kosztuje 1 zł w abonamencie 50zł za taką cene rewelacja!!!

  • 0

    98. ~p2bkuba  2008-04-03 15:58:03  host: blf129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fonik super, ma wsszystko co potrzeba no i wifi fajnie śmiga jestem z niego zadowolony:) tylko głosnik do mp3 słabiutki (bardzo cichy). ale i tak polecam!

  • 0

    99. ~rallyman  2008-04-05 15:45:04  host: 80.54.118.3

    tak masz bezpłatne łączenie z netem przez wi-fi ale jeśli masz w zasięgu nadajnik :P np w domu routery sieci bezprzewodowej albo w jakimś miejscu typu galeria np krakowska, poczytaj więcej na necie o sieciach bezprzewodowych :)

  • 0

    100. ~  2008-04-06 11:45:31  host: pc097.ebeskidy.pl

    tak jak już pisałem fonik zajefajny jedyny problem to bateria jeden dzień to max ,szkoda że właśnie telefon jest made in japan a bateria made in china może to właśnie przyczyna tak krótkiego trzymania!!

  • 0

    101. ~titoo  2008-04-07 00:15:33  host: 195.136.67.251

    mam straszny problem wlaczylem blokade mojej toshiby i przypadkowo wpisal mi sie kod sporo razy...nie wiem co zrobic wyskakuje...wprowadzono kilka nieprawidłowych haseł. Aby potwierdzić, że próba logowania nie jest wynikiem przypadkowego naciśnięcia klawiszy wpisz poniżej....i dalej sie ucina tekst cooo robic ?? co wpisać ??

  • 0

    102. ~titoo  2008-04-07 00:16:37  host: 195.136.67.251

    mam straszny problem wlaczylem blokade mojej toshiby i przypadkowo wpisal mi sie kod sporo razy...nie wiem co zrobic wyskakuje...wprowadzono kilka nieprawidłowych haseł. Aby potwierdzić, że próba logowania nie jest wynikiem przypadkowego naciśnięcia klawiszy wpisz poniżej....i dalej sie ucina tekst cooo robic ?? co wpisać ??

  • 0

    103. ~PosiadaczkaG500  2008-04-07 10:20:39  host: 194.181.130.230

    Czesc. jestem posiadaczka tej toshiby i powiem tak telefon walczy w play z k800i ja radze wam brac G500 ma windowsa i mnostwo rozbudowan, mozna sie na prawdę zakochac w tym telefonie, wyświetlacz ma niby 64k ale w każdym Windowsie 5.0 jest 64k a wyświetla na co najmniej 265k wyswietlacz jest jeedna z najwiekszy zalet tego telefonu (jedną z wielu). Wyswietlacz pieknie wyswietla kolory są tak żywe i nasycone że nikt nie powie, ze ma tylko 64k a jest tez zaleta ze ma tylko a albo az 64k bo bateria dzieki temu dluzej trzyma bo im wiecej kolorow tym wiecej ciagnie telefon energii a tutaj mamy efekt nawet ponad 265k kolorow i mniejsze zuzycie energii Pisza ze slabo mp3 odtwarza jest to nie prawdą gra ślicznie muzyka jest czysta bez szumów i innych zakłóceń - na prawdę dobrze odtwarza mp3 i inne formaty ! Na najwyzszej mocy glosnika i na nastawieniu grania na 100% fakt zaczyna troche buczec ale na co komu chodzaca dyskoteka. Dla osob ktore lubią posluchac mp3 np. przy melanzu ten telefon będzie idealny. Polecam mam K800i i Tośke G500 sprzedaje K800i bo nie ma porównania jeśli chodzi o wygląd wogole moim zdaniem G500 jest rewelacją lecz trduno ja dostac..

  • 0

    104. ~  2008-04-07 15:08:34  host: t1d-130.koba.pl

    w promocji na urodziny play'a byl za zlotowke nawet w abonamencie 40 zl, wtedy wlasnie sobie wzialem. Ale mam problem, dokupilem sobie karte mini sd i nie wiem jak ja w fonie sformatowac, ktos pomoze ?

  • 0

    105. ~yyy... ;)  2008-04-07 20:21:38  host: 195.205.171.253

    Siemka wszsytkim! Czytam i czytam tak te wasze opinie i nie wiem co mam zrobić! Tzn. czy kupić Toshibke czy nie? Dla mnie w sumie minusem nie jest to że słaby aparat jest, czy się wiesza minimalnie! Ale najgorsze dla mnie jest to że radia nie ma! Wiem to jest błachostka i w sumie głupota... ale każdy przecież ma swój gust! I nie rozumiem ludzi którzy użalają się jaki ten tel jest do d***! Jednej osobie np. podoba się WiFi a drugiej np. aparat foto! Wiem, czasem się to przydaje tzn. te złe opinie bo wszystko ma swoje wady i zaltey ale jak dla osobiście to śmieszne to wszystko jest! A wogóle to wracając do tego radia... to nie ma może jakiegoś prgramu do tego? Czy cuś? Pewnie nie bo to nawet anteny nie ma... ale cóż! Wkońcu "kto pytam nie błądzi"... Pozdro ALL!

  • 0

    106. ~zaghi  2008-04-08 14:48:41  host: dynamic-87-105-233-10.ssp.dialog.net.pl

    Super telefon dla osób lubiących telefon z bajerami. Co prawda jedyny minus jaki mi przeszkadza to że głośnik przy maxymalnej głośności pierdzi, ale ściągnąłem inny program do odtwarzania muzyki z equalizerem, zciszyłem niskie tony i działa wporzątku, tylko troche cicho w porównaniu do różnych SE, ale ma za to wiele innych fajnych rzeczy.

  • 0

    107. ~filip  2008-04-09 22:34:20  host: host-89-228-233-83.kalisz.mm.pl

    jaki ma zasięg wifi?? sprawdzał to ktoś na jakimś routerze??

  • 0

    108. ~r  2008-04-10 16:44:55  host: chello089076114192.chello.pl

    czy wie ktoś jak ustawic mp3 jako dzwonek

  • 0

    109. ~  2008-04-11 12:22:17  host: pc097.ebeskidy.pl

    bateria mi trzyma 1 dzień w G500 czy to normalne???

  • 0

    110. ~ITI  2008-04-11 21:42:46  host: afz141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem sobie tą tosie i mam maly problem po podłoczeniu jej do kompa poprzez USB nie wykrywa mi jej jest tylko takie "plum" i tyle :/ wie ktoś może w czym tkwi problem?? trzeba jakieś oprogramowanie żeby wrzucic cos na tego fona mam windowsa XP

  • 0

    111. ~kuba  2008-04-12 13:57:35  host: albatrosow.piaseczno.robbo.pl

    używacie czytnika linii papilarnych, w komputerze jest niezastąpiony, ale jak sprawdza się w tej Toshibie?

  • 0

    112. ~maxio  2008-04-12 16:12:16  host: 87-205-230-13.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od tygodnia ale ma jadną wade która jak dla mnie go dyskwalifikuje, mianowicie w głośniczku słuchawki słychać cały czas lekki pisk. Jest to dzwięk pracującego wyświetlacza, inne g500 też to mają bo sprawdzałem telefony w innych punktach play i piszą o tym w necie. Jak ktoś tego nie pokocha niech sobie lepiej odpuści ten telefon, mnie przez to szlak trafia.

  • 0

    113.  2008-04-15 18:08:56

    teraz własciwie w kazdym centrum handlowym,empiku,sieciowych kawiarniach masz hot spot wiec WiFi to swietna sprawa i wlasnie dlatego zdecydowalem sie na ten telefon + cena teraz w Playu w abonamecie- po prostu rewelka

  • 0

    114. ~rafal  2008-04-19 14:47:21  host: ggg202.internetdsl.tpnet.pl

    hahaha jak chcesz sie blitzer polaczyc z siecia LAN za pomoca karty bezprzewodowej(wifi)? przerabany jestes i tyle hahahaha ale sie usmialem... jak chcesz zgrywac madrego to na fotka.pl :) i WLAN a nie LAN matole

  • 0

    115. ~Luke  2008-04-22 16:56:46  host: fhm186.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałbym się dowiedzieć od użytkowników G500, jak taktowany jest procesor. Na mGSM.pl pisze Intel X-Scale PXA272 416 MHz, na innej stronie 320 MHz i jeszcze na innej 312 MHz. To jak to w końcu jest !?!

  • 0

    116. ~llllll  2008-04-22 18:43:29  host: host-81-190-150-123.olsztyn.mm.pl

    zainstaluj Active Sync na kompie

  • 0

    117. ~Madzia  2008-04-22 21:53:58  host: 80.50.236.66

    Witam. Od jakiegoś miesiąca jestem posiadaczką Toshiby. Cóż o niej. 1. Telefon rzeczywiście wydaje się bardzo delikatny, ale przy odpowiednim użytkowaniu (czyt. dbaniu) myślę, że nie będzie z tym kłopotu. 2. Bateria rzeczywiście nie trzyma długo. Ja ładuje co 3 dni. 3. Sporym minusem jest na pewno głośnik, który rzęzi i to nieźle, a słuchawki do moich uszu również są trochę za duże, ale podłączam inne i jest glancik. 4. lampa błyskowa może służyć jedynie za latarkę - nie błyska... :) 5. czytnik linii papilarnych - ciekawa zabawka, ale może to tylko mój kłopot, ale moich nie chce czytać. :) 6. Wifi - fajna zabawka, zwłaszcza z ruterem jeśli ma się go w domu. 7. Ogólnie dużo, najróżniejszych bajerów. Telefonem można się pobawić. W skali od 0 do 10 dałabym 7 . :) pozdrawiam

  • 0

    118. ~  2008-04-26 15:14:41  host: aim233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da sie sciagnac z niego simloka

  • 0

    119. ~444  2008-04-27 12:11:03  host: so98.internetdsl.tpnet.pl

    telefon ciut trudny do rozkminienia - ale to kwestia gatesowatego sofu :) po kilku zmianach w rejestrze i zainstalowaniu taskmana jestem zachwycony :) polecam

  • 0

    120. ~  2008-05-07 11:18:33  host: abvs67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da sie tu zainstalować wm6?

  • 0

    121. ~maro  2008-05-12 17:57:26  host: host-81-190-150-123.olsztyn.mm.pl

    simlocka nie da się zdjąć ale da się oszukać tel. za pomocą karty alpha x-sim kosztuje 65zł i nie tracimy gwarancji, procek ma na "postoju" 106mhz a gdy gramy w gry lub ogladamy film to w miare potrzeb rośnie jego wydajność aż do 416mhz. taki mały inteligencik

  • 0

    122. ~al  2008-05-14 20:54:18  host: aafk3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie można znaleźć jakieś programy na ten telefon

  • 0

    123. ~  2008-05-15 11:24:32  host: optiserw.com.pl

    Do ~titoo (nr 101): Czy i jak poradziłeś sobie z tym hasłem bo zablokowaniu telefonu?Mam identyczny problem i nie wiem jak go odblokować :-((( Pomoże ktoś??????

  • 0

    124.  2008-05-15 23:01:15

    do titoo: poradziłeś sobie z zablokowanym tel.? mam ten sam problem i nie wiem co robię nie tak,bo wpisanie prawidłowego hasła nie przynosi efektu. pomóżcie proszę.

  • 0

    125. ~popi  2008-05-17 09:33:06  host: abdx188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem na allegro za 41zlotych ALPHA X SIM i omija bezorowo simlocka. POLECAM

  • 0

    126. ~djville  2008-05-18 14:30:27  host: nat-224-7.man.bydgoszcz.pl

    Ci którzy mówia ze Toshiba G500 muli maja racje, muli nawet gdy wszystkie aplikacje są zamknięte. Dzwonienie z tego telefonu tez jest kłopotliwe ponieważ łapie wszystko dopiero po chwili. Nie wzpominam już o samoczynnym przełączaniu sie profili. I czasami podczas odtwrzania mp3 sie przywiesza, wieche wali równiez po zainstalowaniu jakiejść aplikacji. Luźny slider to też prawda. Mam ją dopiero miesiąc. Ale gdyby nie to że ładnie odwarza filmy i ma w miare jakosci aparat oraz dosc dobre gry na niego wogóle bym go nie kupił. Odtwarzanie muzyki to masakra słabo i jeszcze raz słabo. Nokia E50 to niby biznesowy telefon ale posiadam go również i musze przyznać że jest nieco lepszy pod wzgledem mp3, jakosci obudowy, niby wolniejszy proc ale system działa szybciej, ale gry nieco mulą. Wi-Fi w ttym telefonie bardzo kłopotliwie sie ustawia i jest naprawde słabe. Przymierzam sie do zmiany tego telefonu na NOKIA E51. Albo na jakiegoś SPV HTC lub Asus z procesorem ponad 500Mhz i ram 128. A dla zachwyconych WINDOWS MOBILE 5. POwiem tak to nie jest zwychkły windows mobile jest to wersja for smartphone na co jest znacznie mniej oprogramowania :(

  • 0

    127. ~  2008-05-20 18:33:24  host: f142-056.opera-mini.net

    Gdzie można znaleść na ten telefon jakieś programy i gry

  • 0

    128. ~jareq  2008-05-26 11:20:11  host: 81.15.166.2

    Niech ktoś z użytkowników WiFi w tym telefonie odpowie mi, czy z sieciami zabezpieczonymi (i jakim szyfrowaniem) też można się łączyć. Nie ukrywam, że najbardziej chodzi mi o WPA2 gdyż to zabezpieczenie stosuję w swojej sieci.

  • 0

    129. ~  2008-06-03 15:47:53  host: 195.94.215.34

    czesc mam do sprzedania toshibe g500 moj telefon to 793038022 - wrocław ;)

  • 0

    130. ~broda323  2008-06-04 08:41:56  host: aagr10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki problem bo ta tośka nagrywa wideo odwrócone o 90 stopni czy ktoś więcej ma taki efekt w nagrywaniu czy to tylko u mnie

  • 0

    131. ~uzytkownik  2008-06-10 13:56:35  host: fet58.internetdsl.tpnet.pl

    81 i 82 jak talefon jest w nie wlasciwych rekach to pewnie ze sie psuje-nie trzeba bylo go do chlewa noscic buraki. jak mam ten tel i jest zajefajny. nie wierzcie tym [przypalom bo nie wiedza co to jest samsung - najwieksze gowno na swiecie gorsze pod motoroli pzdr

  • 0

    132. ~gp1980  2008-06-12 09:25:32  host: optiserw.com.pl

    dla wszystkich użytkowników Toshiby G500. Jeśli wprowadzicie kilkakrotnie błędny kod odblokowujący to telefon się zablokuje. Pyta wtedy o hasło odblokowujące - wprowadźcie wtedy a1b2c3 i OK, wtedy telefon ponownie zapyta o wprowadzenie poprawnego kodu. Powodzenia.

  • 0

    133. ~Yarec  2008-06-15 11:39:37  host: staticline10706.toya.net.pl

    Jedno wielkie g...

  • 0

    134. ~szaki  2008-06-19 17:02:30  host: 82.139.178.187

    Czy telefon ma możliwość zmiany MAC ??

  • 0

    135. ~TheGame  2008-06-19 21:05:48  host: host99-89-206-21.limes.com.pl

    Mam pytanko: Po każdym wykonanym połączeniu, bądz odebranym, telefon automatycznie przełancza mi sie na profil cichy... Wie ktoś jak to zmienić? Bo jest to dość uciążliwe po kazdym połączeniu ustawiać na profil normalny.

  • 0

    136.  2008-06-22 23:47:44

    stelmilkr głośnik w fonie jest tragiczny. Nie polecam słuchania muzyki nagłos :/

  • 0

    137. ~trom  2008-06-26 07:24:04  host: gt.geofizyka.pl

    Telefon jest OK, Toshibie należy się nawet nagroda za inowację roku za działanie slidera, który nie odblokowuje telefonu i nie odbiera połączeń. Może w przyszłym roku zaprezentują telefon przez który nie można rozmawiać.

  • 0

    138. ~G500  2008-06-27 15:49:54  host: acmr69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam powazy problem z tym telefonem. Mam go od kwietnia, wczoraj podlaczylem go do ladowania o 6 rano odlaczylem byly 3 kreski - maks... Patrze pozniej o 10 (po 4 godzinach) 2 kreski - patrze dokladniej a tu mniej niz polowa... Kit doladowalem i jest ok, ale razem z tym stalo sie cos dziwnego - zielona lampka ktora zawsze mryga jak jest nieodebrane polaczenie, wiadomsc - mryga mi non stop - sprawdzalem wszystko czy nie ma jakis polaczen budzik itd - wylaczalem wyjmowalem baterie karte - i nic, caly czas to samo :/... Ładujac ponownie baterie na zmiane mrygalo czerwone z zielonym gdzie zwykle przy ladowaniu stale swiecila na czerwono :/... Wie ktos moze co to moze byc? Z gory dzieki...

  • 0

    139. ~arnold  2008-06-27 23:20:33  host: cig41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik, super smiga, dobry system, wm 5 sprawuje sie calkowicie nienagannie. dlugo trzyma bateria. nic dodac nic ujac. 5+

  • 0

    140. ~opinos  2008-07-03 21:06:07  host: host-211.profnet.com.pl

    Odradzam ten tel kupiłem go mulił jak diabli zdięcia zryte a Wi-fi niedziała z powodu słabego odbiornika.udało mi się go sprzedać na allegro i kupiłem nokie 6120class w erze bo play to kolejna głupota Nokia 6120 wymiata nie muli zdięcia zajebiste. Stanowczo odradzam G500 polecam Nokie 6120.

  • 0

    141. ~blotek  2008-07-08 01:20:15  host: etx14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fakt nie ma opcji odblokowywania przez slider, a jak wlaczysz odbieranie dowolnym klawiszem to mozesz przez niego odbierać... podejrzewam też, że znalazłbyś jakąś aplikację do odblokowywania dowolnym klawiszem ale fakt to nie zabawka dla mułów ;)

  • 0

    142. ~p2bkuba  2008-07-12 12:52:12  host: adst13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczerze??? mam go od pół roku i drugi raz chyba bym go nie wziął:/ ogólnie to nawet może być ale napisać na nim smsa graniczy z cudem i schodzi 10min na dwa zdania. Ustawienia w aparacie nie zachowują się automatycznie za każdym razem trzeba ręcznie zmieniać, głośniczek cichuteńki, aby coś skonfigurować trzeba wejść w milion opcji ogólnie skomplikowana sprawa. Czytnik lini papilarnych niepotrzebny bajer jedynie flash aparatu się bardzo przydaje jako latarka. Radze się dobrze zastanowić bo przy dłuższym uzytkowaniu nie praktyczny.

  • 0

    143. ~bzyk  2008-07-12 15:06:42  host: staticline18617.toya.net.pl

    nigdy nie miałem gorszego telefonu, wiesza się,muli i jest g...a wart

  • 0

    144. ~stabien  2008-07-22 13:37:38  host: 212.33.92.135

    kod odblokowujący telefon Toshiba G500 to: a1b2c3

  • 0

    145. ~konrii  2008-07-24 13:27:18  host: cex158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go z miesiac i powiem tyle ze telefon jest dosc dobry, nie narzekam. Jedynie do czego bym sie doczepił to wolno działający aparat (chociaż to wada większości telefonów z OS-em) i zacinające się klawisze przy niektórych grach. Nie muli zbytnio, chociaż czasem się zamyśli (gdy wyjme kabel usb od niego, ale rzadko). Wystarczy trochę zmian w rejestrze i telefon działa poprawnie, bo nie trzeba większości ustawień od nowa przestawiać po ponownym uruchomieniu np. aparatu. Co do aparatu zdjęcia robi dobre, ale flash posłuży tylko jako latarka nic więcej. Czytnik lini papilarnych przydaje się czasem, pozwala na uruchomienie programu przypisanego na wybrany palec. Wi-fi nie używam, więc się nie wypowiem. A teraz sprawa głośnika :) - gra głośno (nie wiem jak inni ale nie potzrebuje głośników estradowych w fonie), jednak potrafi zacharczeć i trzeba się pobawić z equalizerem w odtwarzaczu (nie używam Windows Media Player, bo w nim go nie ma). Ale i tak, telefon polecam każdemu (no, ale z wyjątkami, bo trzeba znać się trochę na telefonach, żeby do niego przysiąść i mieć cierpliwość :) ).

  • 0

    146. ~  2008-07-25 20:00:01  host: eql55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    od niedawna można zainstalować na nim nieoficjalny soft (narazie w angielskiej wersji) - windows mobile 6.0 oraz 6.1. Zainstalowałem oba używam 6.1 teraz ten telefon miażdży ;)

  • 0

    147. ~Aniael  2008-08-02 12:10:38  host: chello089077182209.chello.pl

    Tak z ciekawosci jak dziala ten czytnik lini papilarnych ? :D

  • 0

    148. ~M_36  2008-08-02 17:31:45  host: chello089079024195.chello.pl

    Czytnik działa jako kursor, zabezpieczenie telefonu, i swoisty skrót do uruchamiania aplikacji. Mam go już prawie miesiąc, trudno było mi go dostać, choć mieszkam w Krakowie, chyba schodzi jak ciepłe bułeczki. ^^" Zacznę może od wad. Nie jest to telefon dla ludzi, którzy od telefonu wymagają pełnej funkcjonalności zaraz po wyjęciu z pudełka. Nad Tośką trzeba spędzić trochę czasu, dograć programy, pozmieniać rejestr, i dopiero możemy się cieszyć całkiem porządnym sprzętem. Jakość połączeń - b. dobra, słuchawka jest głośniejsza niż d750i. Muzyka - z aplikacjami innymi niż WMP jest przyzwoicie, jednak brakuje funkcji Mega Bass ;) WiFi - powód, dla którego wybrałem właśnie Tośkę - spisuje się zadowalająco. Wykrywa mi więcej sieci niż laptop, zero problemów z konfiguracją. Filmy z napisami chodzą bardzo ładnie, nawet nie trzeba ich konwertować. Skype, GG, wszystko jak w zegarku. Na koniec kolejny minus - BATERIA. Bolączka wszystkich urządzeń typu smartphone. Trzyma w porywach do dwóch dni, w stanie mocnego użytkowania 24h. Polecam chyba wszystkim, którzy chcą mieć telefon w pełni dostosowany do swoich potrzeb, z opcjonalną nawigacją, do połączeń z internetem, oraz do rozmów GSM. Dla mnie - bije iPhone'a na głowę. Mimo braku dotykowego wyświetlacza. PS. Czyta karty MicroSDHC 4 GB i 8 GB (takie testowano) po dograniu sterowników. Nie muląc, nie ścinając, nie kaszląc. To mój pierwszy WM i jest dobrze :)

  • 0

    149. ~Cuudenko  2008-08-03 12:27:04  host: 194.181.130.230

    Witam. Telefon mam od 4 tygodni jest to cudowny telefon, najelpszy jaki mialem k800i tez jest niezly ale na tym jest wiecej rozbudowan, wiele b.dobrych opcji, duzy ekran na ktorym pieknie oglada sie filmy... cos cudownego, mp3 tez b. fajnie odtwarza wart ceny 400 zl !!

  • 0

    150. ~mrbobster  2008-08-04 21:14:31  host: chello084010198084.chello.pl

    w zależności od systemu... na zasyfionym WM5 może przestać działać po paru h. Na WM6 i WM6.1 działa ok. Można zablokować telefon czytnikiem :)

  • 0

    151. ~Grzegorz  2008-08-06 14:34:58  host: everest2.su.krakow.pl

    Mam Toshibę g500. Mam problem, bo strasznie zżera prąd z baterii. Co zrobić? Może ktoś ma radę?

  • 0

    152. ~Hubert  2008-08-09 18:10:51  host: abhb244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Czym się różni wm5 od wm6.1 ??

  • 0

    153. ~Hubert  2008-08-09 18:15:00  host: abhb244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie zmienia rejestr aby g500 ulepszyc?

  • 0

    154. ~  2008-08-11 16:44:19  host: giy11.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon mam od jakiegoś czasu i fon prosto od play'a jest słaby a wszystkiemu winny jest soft.Dlatego po zakupie zmieniamy wm5 na wm6.1 i mamy naprawde kozaka :P Inne telefony z tego przedziału cenowego nie mają szans, taki k800i to zwykły fon nawet po modyfikacji nim zostanie a tosia to kombajn multimedialny.Niepolecam tego fona tylko idiotom (bo sobie z nim nie poradza i beda narzekać).

  • 0

    155.  2008-08-12 14:17:33

    wiec tak szukam telefonu który posiada WI-FI bo zalezy mi na tym.Chce kupic ten telefon przeczytałem wszystkie wypowiedzi i mam teraz mieszane uczucia co do tego telefonu. nie wiem czy kupic czy nie mam prośbe odpowiedzcie mi na kilka pytań... czy telefon tak bardzo sie wiesz i czesto czy ma dobre wi fi poniewaz u mnie w szkole mam opcje korzystania z niego i chcialbym to wykozystac czy jakośc mp3 przez słuchawki jest dobra i ostanie to chyba pytanie skierowane do jednego z wypowiadajacych sie (uzytkownik M_36)z kąd wziąśc te programy do dogrania zeby telefon byl juz w pełni funkjonalny?

  • 0

    156. ~logan  2008-08-15 00:43:39  host: nat-moc7.aster.pl

    Chyba w tym telefonie nie mozna sformatowac karty pamieci. Ja po wlozeniu karty wylaczylem i wlaczylem telefon i smiga

  • 0

    157. ~123-*  2008-08-15 00:48:09  host: nat-moc7.aster.pl

    wm 5 rozni sie wm 6.1 tym, ze jest wolniejszy. Wm 6.1 jest szybszy i nie zacina sie poniewaz podczasz nie uzywania zadnego nawet zadnego programu ma wysoko ustawione taktowanie procesora i na tym to polega. Rejestr zmienia sie wedlug wlasnych ustawien. Wejdz na myg500.pl tam masz wszystko opisane ;]

  • 0

    158. ~zgrzycio  2008-08-17 10:21:47  host: afb140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bajera za zeta w play'u nie dostaniecie nic lepszego, posiada windowsa co daje ogrom możliwości kto lubi bawic sie na kompie to polubi ten telefon, co do wm 6.1 jest ładniejszy wizualnie tel juz sie nie muli wszystko ładnie pięknie, jedyny minus co dla mnie to slaba zywotność baterii przy muzyczce jeden dzien a tak jak lezy i pare esów telefonów 3-4 dni, nie ma co sie dziwic to juz jest duży wyświetlacz...Głosniczek na maksa charczy ale nie musi byc na max :) aldnie brzmienie ma lekki bass nawet słychać :] na 10 dam 8 bo są lepsze lecz cena jakosc dam 10. bo wtej cenie dostaniecie fona z softem a tu wiele ograniczeń

  • 0

    159. ~Jaro  2008-08-20 11:37:41  host: chello089076018131.chello.pl

    Witam !!! Przez rok mialem k800i i wkoncu zdecydowalem ze przesiade sie na toshibe ;-)Co do telefonu to faktycnie glosnik charczy na niskich tonach ale jak zmieni sie jeden poziom glosnosci w dol to juz nie ;-) filmy odtwarza perfekcyjnie :D co do ekranu to k800i mial 264tys podobno toshiba ma 64 tys ale powiem szczerze ze roznicy nie widac. Jesli dzis mialbym wybierac czy k800i czy g500 to bralbym g500 (zaletami k800i sa napewno prostota, solidnosc i swietmy aparat) poniewaz mozna ja dowolnie rozbudowywac ;-)

  • 0

    160. ~Mufasaa  2008-08-21 16:46:33  host: 87-205-227-211.adsl.inetia.pl

    aby połączyć telefon potrzebne jest program activesync do ściągnięcia wszędzie ja posiadam g900 to jest maszyna to normalne ze trzyba 1 dzien bateria

  • 0

    161. ~trebor1980  2008-08-24 22:56:55  host: 82-160-233-45.tktelekom.pl

    mam problem z ogladaniem filmow w telefonie tzn.jak obraz idzie dobrze,to glos przerywa,lub calosc nie chodzi-czemu???

  • 0

    162. ~mielu-86  2008-08-30 13:22:24  host: hyp-gliwice2199223077.c199.msk.pl

    polecam ! za taka cene nie mozna na nic narzekac

  • 0

    163. ~Gizzz  2008-08-31 22:26:20  host: dny220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może dać jakieś wskazówki co do tego telefonu? Jak zmienić wm5 na wm6? Jakie programy najlepiej od razu zainstalować, żeby przyjemniej się go używało? myg500.pl nie działa. Czy jest jakaś inna skarbnica wiedzy na temat tej tośki?

  • 0

    164. ~J@siu  2008-09-01 07:28:40  host: mail.zchpolice.com

    Stanowczo odradzam, mam go od lutego. Aparat nie jest rewelka, o kamerze to juz nie wspomne:/... WM5.0 strasznie muli, zamiast tośki proponowałbym SE lub Samsungi

  • 0

    165. ~Gizzz  2008-09-02 11:37:15  host: 193.0.117.235

    Kupiłem sobie wczoraj toshiba g500 w play za 1zł. Poczekałem do dzisiejszego dnia i urochomiłem. Wszystko fajnie super bajer, ale... Nie mogę wysłać smsów. Napisałem smsa i okazało się, że nie mogę go wysłać. Wyskakuje alert, żeby oddzielić numery telefonów średnikiem i by wysłać jeszcze raz. Ja ciągle używam średników, a mimo wszystko nie mogę wysłać. To trochę wkurzające jest, bo jak tu się kurde skontaktować z kimś. Miał ktoś już taki problem? Ps. czy da się jakoś wzmocnić sygnał WiFi? Naprawdę cienko odbiera. Dzisiaj poszedłem przetestować do Biblioteki Uniwersyteckiej i tylko w jednym miejscu był pełen zasięg. Ale tam akurat były komputery:) Jak znajdę jeszcze jakieś problemy to się odezwę:)

  • 0

    166. ~Adrian  2008-09-11 12:49:30  host: client-ataxo-3.wroclaw.dialog.net.pl

    Witam kupiłem sobie niedawno g500 i wszystkie powyższe słowa nie sprawdziły się. WiFi - działa lepiej niż myślałem. Konfiguracja jest banalna. Głośnik - Gra wystarczająco głośno, a w słuchawkach nie słychać żadnych pisków. System - muli dopiero gdy załączonych mam kilka aplikacji i nie jest wcale ciężki w obsłudze ale też nieintuicyjny a szkoda. Nie wiem czy jest sens pchać się w WM6 Jedynye minusy to lampa błyskowa stara się doświetlić zdjęcie ale jej to nie wychodzi no i bateria 3 dni :/ A największy minus to brak Firefoxa :P

  • 0

    167. ~N  2008-10-03 14:50:37  host: aatb145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon super, ale bateria strasznie słaba, na początku trzymał tydzień, a obecnie 1 dzień ( nie gram w gry, nie słucham muzyki, rzadko pisze smsy 0 :(

  • 0

    168. ~vertigo  2008-10-07 12:17:16  host: p132.is.pcz.czest.pl

    Toshiba G500 nie jest telefonem dla każdego! Wielbiciele telefonów prostych w obsłudze lub jak kto woli prostaków (czytaj Nokii) powinni go omijać z daleko bo sobie z nim nie poradzą. Osoby z IQ powyżej 50 nie będą miały z nim większych problemów. Sam telefon jest owszem: pozornie wolny, duży i ciężki a lampa błyskowa może służyć jedynie jako latarka. I na tym koniec wad. Telefon pewnie leży w ręce, wyświetlacz jest bardzo czytelny a klawisze duże i wygodne w użyciu. Samozmieniające się profile są wynikiem błędu w rejestrze, który łatwo można zmienić. Bateria trzyma ok 3-4 dni bo to jest SMARTFON i ma swoje potrzeby. Zbliżone parametrami buble fińskiego projektanta gadżetów wytrzymują 1-2 dni, więc nie wiem o co tyle hałasu. Ciekawostka: w erze telefonów masowo trzaskanych w Chinach na naszej tośce widnieje magiczny napis MADE IN JAPAN. BTW większość problemów z telefonem jest winą OPROGRAMOWANIA okrojonego przez sieć Play. mając do wyboru N95 i G500 wybrałem Toshibę i nie żałuję tego wyboru. Dla tych co twierdzą, że tośka pracuje za wolno polecam edycję rejestru lub zmianę oprogramowania na WM6.1.

  • 0

    169. ~Darek  2008-10-08 23:29:50  host: public-gprs84555.centertel.pl

    Napisz jak i co trzeba zmienic w rejestrze zeby nie zmienialy sie profile bez naszej wiedzy ? :(

  • 0

    170. ~wiii  2008-10-09 11:45:12  host: aamj68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tą tosię od lipca i szczerze przez pierwsze 2 miesiące to była nauka. teraz stwierdzam że jedną jedyną wadą jest głośnik i słuchawki. nie wiem od czego to zależy ale czasami ten sam film lub mp3 gra cicho a po następnym włączeniu WMP gra dobrze. reszta jest super. pewny uchwyt, wygodne klawisze (do obsługi telefonu można korzystać bez jego otwierania- jeżeli nie był zablokowany i mamy numer w pamięci) jakość filmów super - oczywiście po dobrym zgraniu lub przetworzeniu. nie jest to tel dla lansiarzy którzy nie wiedzą jak przeczytać instrukcje obsługi. co do wi fi to nawet fajnie idzie z neostradą a w mieście bez problemu łapie sieci, tylko trzeba wyłączyć opcje telefonu bo w razie zerwania wi fi łączy się przez GSM i rosną koszty. reszta na TOSHIBA G 500 forum.

  • 0

    171. ~jojo  2008-11-01 20:39:26  host: 212.160.172.70

    fajny telefon

  • 0

    172.  2008-11-03 21:51:07

    Witam. Mam tośke od ok. tygodnia, tak że coś tam o niej wiem :) Bakteria trzyma mi jakieś 2 dni - przy czym codziennie gram jakieś 2 godzinki i drugie 2 to zabawa(wifi, instalowanie programów, ogladanie filmów, muzyka itd). Jeśli chodzi o wifi to działa OK, na moim routerku jest WPA2 i działa normalnie. Co wkurza: plastikowa obudowa, szczególnie klapka od baterii i jej "otwieradło" mogło być lepiej przemyślane. Po uruchamianiu programów czasami(często ?) nie zamykają się tak naprawdę, tylko wiszą jako procesy i obciążają procek. Wtedy ratuje tylko jakiś menadżer zadań i wychodzenie ręcznie z wszystkiego(najlepiej sobie stworzyć skrót do niego i często tam sięgać ;) Jeśli chodzi o aparat to jest do d***, nic lepszego o nim powiedziec nie można :) Tyle tylko że jest, więc jak kogoś interesuje aparat to niech tego fona nie kupuje. Myśle że lepiej kupić jakiegoś benqa za 199zł i nosić w kieszeni, zdjęcia i tak zrobi 3 razy lepsze niż telefon... Jak na byłego posiadacza E398 to jestem zadowolony, miałem dylemat pomiędzy samsungiem Z6 ale jest za szeroki(jak dla mnie) i trudno go nosić w kieszeni... To chyba na tyle, zresztą co można powiedzieć o telefonie po tygodniu użytkowania :P Pozdrawiam.

  • 0

    173. ~p2bk  2008-11-05 14:36:28  host: adlb179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ponad pół roku i najchętniej bym go wyrzucil przez okno!!! te wszystkie wady o których tu mowa to prawda one wszystkie tak mają a najgorsze jest to że nie zapamiętuje żadnych ustawień i sam sobie zmienia ustawienia czego kolwiek. nie jest to wina telfonu ale Windows Mobile 5. Można zrobić upgrade do WM 6 ale nie w telefonach z Play:( Wiec jak macie wybór to się PORZĄDNIE zastanówcie!!!

  • 0

    174. ~Kriss_Lodz  2008-11-13 11:30:01  host: host-195.117.116.22.smj.net.pl

    ~opinos: Beton kolejny beton następny kretyn wmawia ludziom że Symbian jest lepszy od Windowsa co do nokii 6120c to pozostawie to bez komentaża może ty powinieneś sie zająć pisaniem art. do jakiegoś czasopisma o tem. GSM/PDA brakuje jeszcze tylko porównania do SE K800i itp jak czytam takie herezje to mi słabo !!!!!

  • 0

    175. ~  2008-11-17 14:05:13  host: siec1.pomorska.policja.gov.pl

    wszystkie wady to prawda... a grneralnioe najgorzej jesli chodzi o serwis 3 miesiace mi wymieniali port usb i nie potrafili wymienic...

  • 0

    176. ~eminem390  2008-11-20 22:25:37  host: user-89-108-249-129.mobile.playmobile.pl

    Witam.Mam pytanie,czy z tego fona da się zdjąć simlocka.Bardzo prosze o odpowiedź ponieważ chce ten telefon kupić a waham się dlatego że ja mam umowe w orange a każdy jaki widze na aukcjach ma simlocka na play.Z góry dziękuję za szybką odpowiedź.Pozdrawiam

  • 0

    177. ~nehalem  2008-11-24 22:55:08  host: ip-212-244-164-195.netpoint.pl

    tak czytając te różne opinie to wychodzę z założenia ze nawet nokie 3310 mozna ściąć ;p każdy telefon ma jakies wady ale nie mozna go porównywać to tel. innym systemem np. symbianem ;]

  • 0

    178. ~xxx  2008-11-26 18:54:22  host: 145.18.25.213.easy-com.pl

    jak narazie nie ma nozliwosci sciagniecia sima z TG500 przykro mi

  • 0

    179. ~krisgol  2008-11-26 20:15:34  host: c77.zicom.pl

    ja kupilem karte turbo sim i smiga bez problemu

  • 0

    180. ~Baczak  2008-11-28 19:58:29  host: grazyna59.ztpnet.pl

    Do wszystkich na górze! Posiadam ten telefon wiele miesięcy. Wystarczy dobrze współpracować z forum www.myg500.pl i problemy znikają. Można wgrać na telefonach z Play i z innych sieci Windows Mobile 6/6.1 . Działają swietnie, co do simlocka... Są nakładki na karte pamięci na allegro. Za 40zł, działają świetnie. Windows Mobile 5.0 przez ingerencję sieci Play został "Zrypany". Na forum www.myg500.pl jest opisane szczegółowo jak zrobić kopie Windowsa z Play na wszelki wypadek, i jak wgrać wolną od błędów wersję WM 6 i 6.1

  • 0

    181. ~kukuku  2008-11-29 16:12:13  host: public59531.xdsl.centertel.pl

    zajebisty telefon jak za taka cene wogole bym nie narzekal zarejestrujcie sie na forum tego telefonu i po poradach tam napisanych wasze problemy znikna

  • 0

    182. ~kriss_lodz  2008-11-30 21:28:12  host: host-195.117.116.22.smj.net.pl

    eminem390 Można zdjąć poprzez zainstalowanie karty X-Sim itp których pełno na allegro co do wypowiedzi o wadach miałem orginalnego WM5 i nie miałem z nim żadnych problemów zmieniłem na WM 6.1 i jest nie do porównania stosunek cena jakość - genialna życzę wszystkim firmą takiego rozwiązania pokażcie mi telefon NOWY z WM ponizej 400pln aha i z FIFI , po drobnych poprawkach działa super zero zwieszania ani innych dziwnych objawów z tego co mi wiadomo w UK mająoficjalny update do G500 więc pozostaje nam tylko czekać na Playa czy dogada z Toshibą sprawe Update 175. ty mi lepiej powiedz co trzeba zrobić żeby uszkodzić usb ( moja tosia jest podpinana pod komp. 4-5 razy dziennie i jakoś nie mam żadnego problemu. Wadliwy jest SOFT PLAY a NIE TELEFON !!!!!!

  • 0

    183. ~  2008-12-08 13:04:15  host: ip-79-175-228-66.cable.smsnet.pl

    Simlocka można ominąć specjalną podkładką pod kartę SIM. Cena ~50zł

  • 0

    184.  2008-12-08 21:50:26

    Czekam na ten telefon z niecierpliwością właśnie go kupiłem ;) Wiem że tu 70% opinii są wydane przez osoby który nawet go na oczy nie widziały i wierzę że TOSHIBA to dobry sprzęcik i nie będzie tak jak tu niektórzy piszą. :)

  • 0

    185. ~  2008-12-13 12:19:04  host: cnl242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon nie dla idiotów !!!

  • 0

    186.  2008-12-17 16:54:50

    Mam ten telefonik od tygodnia. Telefon rzeczywiście nie dla idiotów. Trzeba posiedzieć i poustawiać wszystko ale zalecam zmiane windy na 6.1 bo ta strasznie muli. Wi-Fi jest bo jest, słaby odbiór. Slider działa idealnie a to że trzeba ręcznie odbierać i blokować klawiaturę to nic. Jakość wykonania wysoka. Głośnik tragiczny nawet nie szpanujcie jaki to on "głośny extra" bo dosyć że cichy to charczy. Ogólnie więcej plusów niż minusów. Telefon oceniam w skali od 1 do 6 na 5. :)

  • 0

    187. ~karol  2008-12-18 15:21:09  host: acaa175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na tej karcie turbo x-sim na 100% pojdzie ten kom nie tnac sie??

  • 0

    188.  2008-12-25 02:53:30

    Zgadzam się ! Tym telefonem trzeba umieć się posługiwać... Telefon bomba. Ma wszystko co potrzeba. Nigdy mi się nie zawiesił a mam go juz 2 tygodnie. Polecam go każdemu (a raczej tym, którzy nie są idiotami ! ) :)

  • 0

    189. ~gacek  2008-12-31 17:45:52  host: cue59.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś gdzie można znaleźć wyświetlacz LCD to tego telefonu, ponieważ na moim wyskoczyła czarna plama i świeci na biało? Szukałem na różnych stronach gdzie są wyświetlacze ale do Toshiby nie ma. Bardzo proszę o pomoc.

  • 0

    190. ~Linek  2009-01-03 19:29:07  host: 83.13.37.26

    telefonik jest spoko ale nie dla idioty to jest telefon XXI wieku jeżeli sie ktoś zna na rzeczy to będzie z niego zadowolony. Bo jest to mini komuter i można na nim wszystko wystarczy ze program do niego sie napisze i gotowe. Są 3 wady tego telefonu -dziadowy głośnika; robi słabe fotki ale juz znalazłem na forum jak podrasoawć aparat i 3 najgorsza wada jeżeli juz coś sie stanie i oddasz go na gwarancję to sobie troche poczekasz ja czekałem 2,5 miecha pozdrawiem ocena tel 4+

  • 0

    191. ~toska  2009-01-24 23:54:35  host: 77-254-21-20.adsl.inetia.pl

    właśnie kupiłem ten telefonik, i pierwsze wrażenie jest takie, że jednak trzeba posiedzieć przy nim i pogrzebać, poustawiać według swoich potrzeb. co do głośnika to nie jest najgorzej,100% głośności może powodować charczenie, ale dobra jakość mp3 wszystko załatwia.wykonany porządnie jak to toshiba, zawiechy (win 5)rzadko, mogą sie zdarzyć przy nie zamknięciu aplikacji.filmy super odtwarza jak na telefon .wg mnie brakuje mu dotykowego ekranu

  • 0

    192. ~oki  2009-02-09 11:41:51  host: 93-181-190-1.as.kn.pl

    jest do bani wi fi nie dziala a w ogule to nic w nim nie dziala tak jak by sie chciało

  • 0

    193. ~MAYA  2009-03-04 12:38:30  host: 62.29.172.139

    TOSHIBA G500 to największy bubel, jakiego używałem w życiu. Mam go od czterech miesięcy, z czego 6 tygodni był w serwisie, pomijam, jakość serwisu, bo to zupełny skandal. Telefon działa w dziwny sposób, po naciśnięciu klawisza na reakcję czeka sie od 3 do 8 sekund, czasami uruchomi sie zupełnie inna funkcja a czasem nic sie nie dzieje. Bateria trzymie do trzech dni przy około 20 min połączeń dziennie. Ustawienia niektórych aplikacji są tak nie zrozumiałe, że po pewnym czasie dałem sobie z nimi spokój i nie korzystam z pewnych funkcji. Instrukcja pozostawia też wiele do życzenia. Aparat foto- lepiej nie używać, bo jakość porównywalna z 1mega, nawigacja chociażby po kontaktach bez wyboru alfabetycznego z klawiatury. Osobiście jestem bardzo rozczarowany tym telefonem. Nigdy nie kupię telefony TOSHIBA. Jest to jednak mój indywidualny punk widzenia.

  • 0

    194. ~JAREK  2009-03-05 14:41:00  host: 62.29.172.139

    Ludzie nie dajcie się nabrać! TOSHIBA G500 to największy niewypał w ciągu ostatnich lat. Mój zepsuł się w okresie 5-iu miesięcy czwarty raz. Z serwisem też jest problem- po dwóch, trzech tygodniach odsyła telefon ze stwierdzeniem, że wszystko jest ok. Usterkę rozpoznaje za drugim lub trzecim razem. Funkcje działają z opóźnieniem kilku sekund, zanim coś zastartuje zapominam co chciałem włączyć. Zauważyłem jeszcze jedną dziwna rzecz a mianowicie w temperaturze otoczenia poniżej 0 stp. C, zaczynają włączać się inne funkcje niż przypisane do poszczególnych klawiszy. Dane przesyłane przez bluetooth zapisują się w formie pustych plików. Ogólnie mam same niepozytywne wrażenia z użytkowania tego telefonu.

  • 0

    195. ~pio  2009-03-12 15:31:08  host: ayh18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest gruby ten fon

  • 0

    196. ~eeexD  2009-03-18 22:12:46  host: apn-77-114-227-54.gprs.plus.pl

    bylem dzisiaj w playu i podobno wszyscy oddaja te toski... i ja tez to zrobie... masakrycznie chodzi ciagle sie zacina jakies bledy ;|... szkoda gadac.

  • 0

    197. ~nofy  2009-03-23 15:02:22  host: chello089077190089.chello.pl

    witam! przeczytałem wszystkie komentarze które i tak tylko mnie przybliżyły do wyboru tego telefonu! mam tylko takie pytanie, czy można zmienić obudowę w tym fonie bo większość oferowanych teraz jest używanych wiec chciałem zlikwidować sobie rysy na wyświetlaczu i obudowie?

  • 0

    198. ~J.S  2009-03-24 09:01:46  host: chello089076018131.chello.pl

    Miałem ten telefon pół roku. Najpierw zacznę od wad: jeśli chodzi o farbę to strasznie łatwo się ściera, bateria jak w prawie każdym wm trzyma strasznie mało, na samego windowsa nie ma tyle aplikacji co na symbiana, wi-fi niby działa, ale wolniej i ma mniejszy zasięg(czasami wogole nie lapie) niz np: nokia e51. Kiedy bateria będzie na ok 50% czytnik lini papilarnych się ,,wyłącza", wi-fi przestaje działa przy ok. 30%, telefon działa nie za szybko, często sie zawiesza, głośnik to porażka kiedy go kupowałem wiedziałem ze nie jest za dobry, ale nie myślałem że to aż taka tragedia, aparat nie zachwyca, za każdym razem musimy go od nowa ustawiać, po dłuższym użytkowaniu usb przestaje działa ponieważ wejście w Toshibie sie wyciera, a ładowarkę trzeba specjalnie ustawiać pod katem by ładowała, telefon nie jest przeznaczony dla osób które lubią szybko coś zrobić, słownik sms nie jest za dobry, reszta programów spełnia swoje działanie. Jeśli ktoś che ja kupić w play a później przejść do innej sieci to może mieć duże problemy ze skonfigurowaniem internetu. Na dzień dzisiejszy wiele x-sim z allegro nie działa prawidłowo. Co do zalet: mało telefonów posiada wm, niektóre programy są nawet fajne, dobrze się ogląda filmy divix, możliwość chodzenia po Internecie za free, niewiele osób potrafi ja obsługiwać. Mimo wszystko jest dość wytrzymała.fon pół roku. Gdybym miał kupować drugi raz telefon kupiłbym nokie e51 lub toshibe g500(na niej dość fajnie się chodzi po internecie dzięki klawiaturze qwerty)

  • 0

    199. ~J.S  2009-03-24 09:02:47  host: chello089076018131.chello.pl

    Chodziło mi o Tohisbe g900.

  • 0

    200. ~ooo  2009-04-12 10:04:20  host: public57635.xdsl.centertel.pl

    pio tak ten telefon jest gruby:) Uwielbialem go pokażcie mi cos tanszego z OS i WIFI? więc nie nażekać. A sprawy z serwisem hmmm padlo mi gniazdo USB i wymieniaja mi ją na g810 :). Toshibe g500 polecam wszystkim ktorzy chca zaczac swoja przygodez smartfonem :P

  • 0

    201. ~Gizzz  2009-04-13 08:29:16  host: public15706.xdsl.centertel.pl

    Ale marudzicie. To jest dobry telefon. Zwłaszcza patrząc przez pryzmat ceny. Trzeba tylko się potrafić z nim obchodzić. Btw. czy komputery wam się nie psują? Psują, a G500 to jest właśnie taki mały komputer. Trzeba było przewidzieć, że z małym komputerem mogą być problemy:P Ja przez ponad pół roku miałem w sumie tylko dwa problemy, które można bardzo łatwo rozwiązać:) Wystarczy zrobić hard-reset i wszystko działa jak nowe:)

  • 0

    202. ~lol___  2009-04-15 20:11:14  host: adrl142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale z was nOOby jak wasze toski juz 4 raz w salonie leza i maja po 5 roku:d haha lelaki!! jak nie umiecie sie nimi poslugiwac to wara od nich i nie opowiadac glupot!! ja ja mam juz przeszlo rok i co?? i nic!! zadnych problemowz softem zadnych rys!! ale jak sie dorwie jeden z drugim to nawet pancernego telofonu to go i tak roz*** bo z dzungli wypuszczeni jestescie!! (post do tych co uwarzaja G500 z szmelc ;)

  • 0

    203. ~  2009-05-01 01:14:01  host: bnl175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupię ten tel. jeszcze gdzieś new? sklep internetowy, lub okol. Krakow, Katowice. Może być też salon PLAYa.

  • 0

    204. ~sa  2009-05-01 01:31:48  host: bol80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiecie może gdzie jeszcze nowy taki phone kupie? krakow, katowice lub net. Może być w PLAY'u. Ktokolwiek widział słyszał, proszę o info. dzięki

  • 0

    205. ~ja  2009-05-17 14:47:40  host: 94.254.207.244

    Jest w ofercie play'a.

  • 0

    206. ~lucky  2009-05-23 14:19:04  host: apn-77-115-75-31.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam. mam zamiar kupic ten tel... i nie wiem co zrobic jak tak czytam te opinie to juz sam nie wiem czy kupic czy nie...

  • 0

    207. ~Toshiba  2009-05-23 20:10:48  host: abih179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie! To jest jeden z lepszych telefonów, ale trzeba się umieć nim posługiwać. Bateria trzyma jak w każdym telefonie mającym takie taktowanie (420Mhz) i trzeba ją poprawnie sformatować. Farba może się zdzierać szybciej jeśli nosi się telefon z kluczami. Ogólnie jest to świetny telefon, Wi-Fi ma bardzo duży zasięg, może Bluetooth jest starszego typu, ale i tak wspaniały telefon. Dla osób którym się psuje, bo nie umieją go poprawie skonfigurować polecam Nokie 3310! Pozdrawiam

  • 0

    208. ~ajo  2009-07-16 20:31:14  host: ani2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie zastanawiam się nad zakupem tej Toshiby i nokii e51. Posiada ktoś obiektywną wiedzę na temat tych dwóch telefonów?

  • 0

    209. ~micky  2009-07-28 15:38:36  host: ppp135179.ostnet.pl

    telefon jest rewelacja nie jest takim złomem jak wam się wydaje jest po prostu zarombisy tylko ta bateria ale ja zawsze kiedy idę spać podłączam a jak sie budze wyłanczam i jest super na ful mi się on aktualnie podoba kupiłem go za 240zł i jestem zadowolony z niego żaden telefon mój jeszcze tak nie był z mojej ostatniej komórki nie byłem zadowolony z motoroli jest tak posrana że zal nie wiedziałem jak wysłać esemesa i ustawić dźwięki POLECAM SERDECZNIE TEN POWYŻEJ TELEFON

  • 0

    210. ~stefan  2009-08-29 12:59:49  host: host-81-190-255-219.elk.mm.pl

    NIE KUPUJCIE TEGO CHINSKIEGO G***A !! Mialem to ledwo 2 tyg. i padł

  • 0

    211. ~ViVi  2009-09-01 18:20:37  host: 83.238.201.166

    Telefon jest świetny, ale tylko wtedy gdy umie się nim posługiwać. ;) Najlepiej wgrać od razu WM 6.1, bo "piątka" to niestety porażka. :P Internet działa świetnie, a filmy można oglądać w większości formatów i w dodatku z napisami. Aparat nawet może być, ale jest bardziej "okazyjny". Jeden minus dla mnie to bateria, która słabo trzyma - 2/3 dni. Telefon można dostosować sobie do własnych potrzeb, ponieważ jest bardzo dużo programów na "komórkowego" Windowsa. Polecam. ;)

  • 0

    212. ~Mercel  2009-09-05 16:46:10  host: 79.162.176.238

    Gdzie mozna kupić ten telefon nowy?

  • 0

    213. ~  2009-09-12 02:47:52  host: 77-253-187-170.adsl.inetia.pl

    To jest najgorszy tel jaki mialem. niby duzo mozliwosci ale mozna tylko pomarzyc. Trudny w obsludze ( i wypraszam sobie tych co lubia rasowac badz sa wielkimi elektronikami z Pana Kleksa) Nic nie jest "po rece". moze ten w5.0 tak zwalnia , ale co mnie to obchodzi. Skoro toshiba wydaje tel na 5.0 to ma chodzic dobrze a nie mulic!!!! zanim odbiore poaczenie to jest lag okolo 10sek! ;) NIE POLECAM NAWET UZYWANEGO ZA 5 ZL

  • 0

    214. ~  2009-10-13 16:11:19  host: host-89-229-226-109.bielskpodlaski.mm.pl

    na symbianie nie mozna odpalac np auto mapy a windows all moze skypa sobie zainstalowac . np . bo ma voip wada ze malo kolorow ale fajny wyswietlacz a i symbian nie moze** ja bym kupil toshibe bym wgral 6.1 i bym wgral odrazu all mam wi-fi .. VOIP linia papilarna . aparat nawet lepszy od e51 ....tylko mala pamiec max 2gb ... w noki 5200 da sie do 4gb . ale zaczepisty tel.

  • 0

    215. ~  2009-12-12 16:49:49  host: acpi42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon pozwala ściągać filmy torrent przez wifi zostawiasz na noc i rano masz transfer zauważyłem 40 kb/s . można oglądać filmy online youtube redtube przez skyfire używać darmowego Gg parlingo gadać przez skype odpalić wormsy korzystać z ftp total comander słuchąc radia internetowego i sprawdzać maile używać jako pendrive czaty nie działają :) jest wiele opcji jak jest wi fi w domu

  • 0

    216. ~kazik  2009-12-15 15:47:32  host: 77-254-1-238.adsl.inetia.pl

    swietny telefon, mam go z win 6.5 bo wm 5 troche wolno smigal. Teraz jest rewelacja no i te wszystkie bajery wifi, czytnik linii, system operacyjny, automapa super !

  • 0

    217. ~abdullah  2010-01-19 23:30:32  host: 77-254-176-108.adsl.inetia.pl

    Toshiba G500 to największy bubel spośród telefonów jaki miałem dotychczas a jeszcze większą porażką jest serwis toshiby w Polsce!!!

  • 0

    218. ~gość  2010-01-21 12:12:20  host: 87.116.209.43.brzesko209.tnp.pl

    Posiadam ten telefon od dwóch lat.Wnioski: WADY: profil sam czasami się zmienia hmm i to chyba jedyny minus. ZALETY: Toshiba ma bardzo bardzo mocna obudowę, mój telefon laduje na terakocie średnio 4x w tyg z wysokosci ok 1,5 i ma się doskonale. 2.Ma mnóstwo bajerów, mozliwość łączenia sie z netem przez wifi nie płacąc operatorowi(wyłącz telefon -nie aparat i włącz wifi jesli masz dostep do bezprzewodowego neta) Telefon ten pełni funkcje mp3, apataru, przenosnej przeglądarki internetowej, notatnika,dla mnie mini biuro w kieszeni. Jeżeli lubicie solidny sprzęt o dość dużych gabarytach(dobrze trzyma sie w rece) i bardzo dużej ilości aplikacji i nowoczesnych rozwiązań to POLECAM TEN TELEFON!!Teraz kończy mi sie umowa i mam zamiar kupic drugi telefon ale bedzie to tylko komórka do dzwonienia i smsowania bo wszystko inne mam w Tośce a gdy biedulka padnie przez nadmierna eksploatacje i wstrzasy z mojej strony to napewno kupie taki sam telefon.

  • 0

    219. ~  2010-01-21 12:13:41  host: 87.116.209.43.brzesko209.tnp.pl

    a tak na marginesie to wyszła jakas felerna seria bo moja siostra go miała i ledwo chodził, natomiast mój również g500 IGŁA, NIE ZAMIENIE GO NA ZADEN INNY!!!

  • 0

    220. ~JakubKról  2010-03-17 22:03:00  host: 87-239-78-219.internetia.net.pl

    Powiem krótko: Miałem G500 odkąd jest w Playu... Tydzień temu kupiłem drugą ;) :P Dlaczego? Bo jest GENIALNIA, ale dla osób, które umieją i lubią w smartphonie dużo "grzebać". A kupiłem drugą tylko dlatego, że stara wylągowała kilkanaście razy na drzewie ciśnięta i w końcu wyświetlacz nie wytrzymał.. Co ciekawe - dalej można ją używać bez większego kłopotu, tylko niewygodnie, bo połowa wyświetlacza rozlana ;/ Więc teraz mam dwie Tośki :) Następna będzie G900 ;)

  • 0

    221. ~tomszi  2010-03-18 22:31:22  host: 86-52-n1.aster.pl

    Mam Toshibę G500 od 2 lat w Playu. Komórka sprawuję się bardzo dobrze. Bateria trzyma 1-2 dni. Wyświetlacz jest na prawdę dobrej jakości i niech Was nie zniechęca to, że ma 65 tyś. kolorów. Windows działa płynnie, nie zmieniałem go na 6.0 / 6.1. Telefon spokojnie radzi sobie z odtwarzaniem avi, mp4 (480x272). Do tego używam programiku TCPM Player. Tosia bez problemu radzi sobie z emulowaniem Game Boya Colora, SNES'a itp. Mam zainstalowaną na karcie Automapę, która również chodzi bez problemu. Co do aparatu to w dobrych warunkach robi na prawdę przyzwoite zdjęcia. Zainstalowany mam również pakiet Office, który umożliwia otwieranie (word, excel, ppoint) oraz tworzenie plików worda i excela. Jeśli wydaje Ci się, że Windows jest nieużyteczny to uwierz, że po zainstalowaniu odpowiednich programów można go dopasować do siebie.

  • 0

    222. ~  2010-05-05 12:01:53  host: host851411319.sunnet.3s.pl

    moja G500 cztery razy wylądowała w serwisie :] ogólnie nie polecam / telefon wysoko awaryjny/

  • 0

    223. ~Damian  2010-08-31 21:02:56  host: user-109-243-134-3.play-internet.pl

    Niestety nie działa w nim karta Play Online :(

  • 0

    224. ~ViVi  2010-11-27 20:30:12  host: 83.238.201.166

    A ja zainstalowałem sobie taki programik Flashlight i dioda z tyłu działa jak stroboskop. :D A gdy włączę muzykę miga w rytm. :)

  • 0

    225. ~luka121288  2012-01-14 19:39:55  host: eda163.internetdsl.tpnet.pl

    Używa tego fona ktoś jeszcze??...mój egzemplarz rozpadł się po niespełna pół roku używania i został wymieniony na g810...ehhh stare czasy

  • 0

    226. ~damiand  2012-10-25 09:09:22  host: host-46.174.212.2.novaia.pl

    A ja mam jeszcze ten tel. mam go od końca 2007. po 3 latach bateria w nim padła, kupiłem nową,ta nowa tez powoli traci właściwości magazynowania energii.trzeciej już nie kupie. ogólnie tel fajny trochę za gruby i w kleszczeni się średnio go nosi.Od początku ma zainstalowane:Saman SMSbubbles i SmartToolKit.2 programy powodują że tel jest b. funkcjonalny.Mocny procesor był jak na tamte czasy, 700MB-towego avi-ka pociągnie bez problemu.z minusów to aparat b.słabe zdjęcia robi i głośnik charczy przy większej głośności. Po tylu latach port USB przestał działać i nie łączy się z komputerem,ładowanie działa normalnie. ja go polecam i żal mi się będzie z nim rozstawać...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet