Toshiba G450 - opinie
Telefony Toshiba Toshiba G450 Opinie o Toshiba G450

Toshiba G450

w sumie: 71
  • 0

    1. ~zajac  2008-02-14 11:02:55  host: emo177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik bylby idealny gdyby mial bluetooth... wtedy kupujesz do niego opdpowiedniego PPC i masz idealny zestaw do neta... HSDPA....mmm... miodzio...

  • 0

    2. ~zdziwiony  2008-02-14 16:50:12  host: gcy12.internetdsl.tpnet.pl

    co do wyglądu - lekko przesadzili z oryginalnością.... jedno pytanie: po co w takim telefonie HSDPA ?

  • 0

    3. ~Kocham Cię Eryk:*  2008-02-14 16:53:42  host: czv202.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo fajny wyglad :) Ale funkcje...PO co teraz produkowac takie telefony?Eh...Cofamy sie o kilka lat?

  • 0

    4. ~SimonBytom  2008-02-14 21:55:17  host: host-d9ada69b.elsat.net.pl

    Czegoś tutaj nie rozumiem, :/ chyba polityka firmy kieruje się w baaardzo złą stronę.

  • 0

    5.  2008-02-15 07:26:31

    wygląda jak czczeński pilot do telewizora

  • 0

    6.  2008-02-16 11:50:05

    yy ile ten telefon kosztuje? widzę że nawet kolorowego ekranu nie ma, ale ma miniUSB i HSDPA.

  • 0

    7. ~  2008-02-16 22:48:11  host: adct197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brzydki Wyglad,mały wyswietlacz brak aparatu i bluttotha........czego chciec wiecej

  • 0

    8. ~krs  2008-02-17 18:59:03  host: 89-dom-2.acn.waw.pl

    nowatorski design aczkolwiek według mnie pięknością nie powala ale oryginalny...

  • 0

    9.  2008-02-19 11:08:54

    Dziwniejszego telefonu to ja jeszcze nie widziałem

  • 0

    10. ~adamar  2008-02-19 11:48:16  host: h-245-112.belchatow.msk.pl

    szczerze mówiąc to za darmo bym nie chciał takiego telefonu :/ Nie ma praktycznie nic poza radiem (nawet kolorowego wyświetlacza nie ma)

  • 0

    11.  2008-02-20 22:50:00

    Nieźle, dzwoniący pilot do TV ;)

  • 0

    12. ~marcinm  2008-02-21 13:44:00  host: arq29.internetdsl.tpnet.pl

    na co mu miniUSB?!

  • 0

    13. ~Nitt  2008-02-21 19:32:05  host: dwh210.internetdsl.tpnet.pl

    ale szajs a na co mi HSDPA w innych fajniejszych fonach jest on lipa

  • 0

    15. ~nbjanik  2008-03-01 18:18:57  host: bdo57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon w założeniu miał być modemem do laptopa, a funkcja dzwonienia jest w "razie czego". Już rozumiecie ?

  • 0

    16. ~Joggi  2008-03-05 18:37:31  host: acri225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czytam Wasze komentarze i mam wrażenie, że połowa z Was to skrajni idioci. Byłem na targach w Barcelonie i widziałem to. TO JEST MODEM HSDPA, bardzo dobry i BARDZO MAŁY ROZMIAREM modem !!! który ma dodatkowo funkcję telefonu GSM, mp3playera i Pendrive-a. Ale najwyraźniej Wam te dodatkowe funkcje przeszkadzają

  • 0

    17. ~botss  2008-03-13 14:12:45  host: apt21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    orginalny podoba mi się :)

  • 0

    18. ~solarysta  2008-03-26 01:42:39  host: 86-63-89-25.sta.asta-net.com.pl

    Z mojego modemu nie można dzwonić... ;(

  • 0

    19. ~janosik99  2008-04-04 22:06:19  host: chello089078040050.chello.pl

    Byłby z tego telefonu fajny odtwarzacz mp3 albo pendrive ale producent pominął nawet slot na karty pamięci.

  • 0

    20.  2008-04-15 19:23:56

    W Play'u ma być dostepny tylko jeszcze nie wieadomo ile bedzie kosztowac...

  • 0

    21.  2008-04-15 19:30:43

    po co mu mini USB? może służyć jako modem HSDPA, odtwarzacz MP3 (co prawda tylko 160 mega ale zawsze coś) dziwi mnie że Play wprowadza ten telefon do swoich ofert. ciekaw jestem ile będzie kosztować.

  • 0

    22.  2008-04-15 21:34:47

    to raczej jest modem z funkcja telefonu, a nie odwrotnie. brak bluetooth i wifi jest w tym wypadku nieporozumieniem...

  • 0

    23. ~adamek  2008-04-15 23:00:51  host: 213.199.219.33

    telefon wygląda jak wibrator. kupie mojeje dziewczynie i bede do niej dzwonił. niech sie polaczy przyjemne z pożytecznym

  • 0

    24. ~Lukas  2008-04-17 11:52:47  host: azw170.internetdsl.tpnet.pl

    Tylko czemu ten czeczeński pilot do unimora kosztuje aż 399 plnów w 50tce Play'a?

  • 0

    25. ~rappy  2008-04-20 16:21:25  host: dnk130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakiej to jest wielkosci?

  • 0

    26. ~anonim  2008-04-24 15:12:17  host: djm83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest modem HSDPA z funkcją telefonu

  • 0

    27. ~buran  2008-04-25 10:25:30  host: nat-pra.aster.pl

    od dzisiaj w abo 40 za 1 zeta

  • 0

    28. ~bati  2008-05-06 13:27:56  host: bxx26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    możecie mi powiedziecc co to jest HSDPA?

  • 0

    29. ~  2008-05-12 20:35:36  host: 213.199.197.18

    Zobaczcie sobie telefon Nokia 888 to jest coś,tylko, czy to wprowadzą?

  • 0

    30. ~Karol  2008-05-12 21:07:07  host: w3cache.wignet.pl

    telefon uważam za bardzo orginalny a na smczy jako drugi sprawdza się super pozdrawiam

  • 0

    31. ~111  2008-05-13 19:55:08  host: 212.160.172.70

    ktos kto robił ten telefon to był chyba na niezłym kacu, i to sie nazywa najnowszy sprzęt?

  • 0

    32.  2008-06-16 14:55:25

    Bo to nie jest telefon-to MODEM!!!!!!!!!!

  • 0

    33. ~janus  2008-06-18 21:43:05  host: w3cache.cn.net.pl

    jakbyście nie zauważyli to on ma kolorowy wyświetlacz zresztą na stronie toshiby nawet jest opisane a ciekawi ile to kosztuje :P

  • 0

    34. ~  2008-06-21 10:28:38  host: aacu215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest raczej modem niż telefon, a dodali w nim funkcje dzwonienia

  • 0

    35. ~czerwony  2008-07-15 15:11:15  host: buq250.internetdsl.tpnet.pl

    Od jutra dostępny w Play jako modem do uslugi online!!!

  • 0

    36. ~  2008-07-20 00:37:31  host: 77-252-40-74.ip.netia.com.pl

    co za ludzie....duzymi literami napisze: TO JEST MODEM A NIE TELEFON.MODEM DO LACZENIA KOMPUTERA Z INTERNETEM. A TELEFON TO DODATEK. atechniczne spoleczenstwo

  • 0

    37. ~ejlot  2008-07-20 12:08:40  host: public-gprs95177.centertel.pl

    to jest sprzęt sprzedawany jako modem HSDPA, wiec ta technologia sie przydaje

  • 0

    38. ~  2008-07-22 15:21:27  host: aasv118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da się z tego zadzwonić na miasto ??

  • 0

    39. ~ps.piotr  2008-07-23 20:45:15  host: apn-77-114-30-11.gprs.plus.pl

    Który modem jest lepszy do netu Toshiba G450 czy Huawei E220. Kończy mi się umowa w iPlusie więc który modem jest lepszy w Play online ???W Warszawie mam pełny zasięg HSDPA.

  • 0

    40. ~witek  2008-07-28 16:15:17  host: user-89-108-231-82.mobile.playmobile.pl

    Szkoda że nikt nie informuje klientów że modem Toshiba G450 pozwala jedynie na ok. 2 godzinną nieprzerwaną pracę. Po tym czasie bateria ulega rozładowaniu (ładowanie poprzez port USB nie rekompensuje poboru energii w czasie pracy modemu).

  • 0

    41. ~kendi  2008-07-30 09:41:24  host: kameleon.stat.gov.pl

    Od wczoraj mam go jako modem do neta(1Mb/s)i śmigam!!!

  • 0

    42. ~brawo  2008-08-02 17:12:13  host: user-89-108-225-6.mobile.playmobile.pl

    Mój ma tak że chodzi pół dnia i zdycha, bez baterii nie działa, oczywiście mówię o podłączeniu do netu niby się ładuje ciągle, ale po kilku godzinach wyłącza sie i jest problem z załączeniem jak go próbuje włączyć to wyskakuje komunikat bateria słaba i wyłącza się, najlepiej podłączyć go do ładowarki podładować i wtedy można próbować dalej korzystać z netu, gdyby nie to i mały transfer na HSDPA tz. 3,6 Mbps a nie 7,2 to byłby super, no jeszcze chciałbym żeby działał bez tak jak inne modemy na prądzie z usb. A bardzo podoba mi się w nim to że ma tylko jedno wejście mini USB pod które podłącza sie ładowarkę słuchawki i komp., to dal mnie jest piźdz... gdyby wszystkie telefony miały jedno takie same wejście i wszystko pasowało od każdego przynajmniej ładowarki to bym był bardzo zadowolony.

  • 0

    43. ~zion  2008-08-03 11:45:37  host: public-gprs71568.centertel.pl

    telefon jest w ofercie internetu mobilnego Play'a. Sieć sprzedaje klientowi ten telefon za 99zł przy umowie na rok na korzystanie z ofertu PLAYONLINE. Ceny zaskakująco niskie w porównaniu z OrangeFree czy iPlusem. Ale i maly minus jest, o ile telefon ma HSDPA (do 7,2mb) to Play nas nieco ogranicza.. bo daje nam max 1mb do klienta. Czekamy na więcej! :) Play kusi klienta "materiałem", orginalnymi telefonami w super cenach, modemami/telefonami firmy Toshiba, która nie jest zbyt popularna w polsce, aczkolwiek uchodzi (tak mniemam, mam laptopa toshiby :) ) za bardzo dobrą markę. W każdym razie, brawo dla Playa, przecież owy Klient wchodząc do salonu danej sieci chce kupić TELEFON a nie ABONAMENT :) telefon wszystkomający za 1zł, przy abonamencie za 25zł :D Pozdrawiam.

  • 0

    44. ~cizma  2008-08-03 23:59:03  host: user-89-108-226-215.mobile.playmobile.pl

    ja go mam i mi trzyma jokos 5 godzin a nie 2:P polecam :p

  • 0

    45. ~dekor  2008-08-07 17:08:53  host: 89.108.243.126

    Aby modemik toshiba g450 działał idealnie podczas korzystania z neta,np (łaqdowanie bateri )czeba miec sformatowaną baterie min 3 razy.i miec Service Pack 3.Choc jamam service pack 2 idziała mi znakomicie,bateryjka ładuje sie przez usb wczasie serfowania po necie :)

  • 0

    46. ~MonaKeR  2008-08-23 23:26:25  host: 89.108.255.237

    a ja mam ten modemik trzyma mi ok. 2 godziny jezeli surfuje bezustannie po necie. przy standardowym kablu od Toshiby energia rekompensuje sie przy przesylaniu danych do 1 Kbita/s ;/ wczoraj poszedłem do salonu play zapytałem sie czy można jakoś temu zaradzić. otoż to dali mi kabel (za darmo dla klientow korzystajacych z uslugi) Jest to jeden kabel ktory posiada wejscie do telefonu i 2 wyjscia USB. podlaczamy porty USB,jeden odpowiada a przesyl danych drugi za odnawianie energii w telfonie. Telefon trzyma :) i nie pada, pozdrawiam

  • 0

    47. ~jaja  2008-10-03 15:18:57  host: static-ip13-222.martel.net.pl

    Paskudny ten telefon ja nie wiem kto go wymyslił ale no obleśny

  • 0

    48. ~Quantum  2008-10-10 01:02:29  host: abmk75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hipokryci do entej, wszyscy. Niektórzy nie są rozwydrzonymi lanserskimi bachorami i nie potrzebują zabaweczki. Telefon bomba, rewelacyjny design, HSDPA, wyświetlacz mono, czego chcieć więcej. Telefon dla ludzi którzy potrzebują dzwonić i komunikować się, a nie chwalić się mms'kami przed koleżanką. Jedynym faktycznym minusem to brak bluetooth'a. Na koniec dodam że 6310i był najlepszym telefonem wszechczasów a nie miał kolorowego wyświetlacza, radia, mp3, kart pamięci, aparatu i innych szmelców które tylko skracają żywotność baterii.

  • 0

    49.  2008-10-12 15:44:55

    Kolejna osoba ktora mysli ze to jest telefon. To MODEM a funkcje telefony ma jako dodatek ciezko to zrozumieć ???

  • 0

    50. ~anonim  2008-11-06 20:54:31  host: ayi106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygląda jak wibrator

  • 0

    51. ~s2x  2008-12-22 08:51:17  host: dynamic-87-105-238-31.ssp.dialog.net.pl

    to jest modem z funkcja telefonu. w orange sprzedaje sie go z internetem business everywhere. w play jak widze potraktowali to cos jako telefon.

  • 0

    52. ~charlie  2009-01-12 12:05:12  host: aayh70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "ten telefon w założeniu miał być modemem do laptopa, a funkcja dzwonienia jest w "razie czego". Już rozumiecie ?" Jest tak, jak napisałem nbjanik, czy mnóstwo innych osób. Jest to po prostu rozbudowany modem.

  • 0

    53. ~pieko  2009-01-12 22:08:09  host: chello089077225060.chello.pl

    mam ten modem i nie mam z nim problemow z bateria itp (g450) do neta mam go podlaczonego 12/24 i caly czas dziala hehe wy to byscie chcieli odrazu kureznoszace zlote jaja

  • 0

    54. ~alex  2009-02-04 14:12:23  host: firewall.if.wfis.uw.edu.pl

    powiem krutko to wiekie gówno. Po ostatniej aktualizacji windows coś się w nim zjebało i przestał działać

  • 0

    55. ~seba691  2009-02-21 13:45:20  host: 94.254.242.227

    trzeba sciagnac nowego wellphona bo nowa latka do vistu jebie program.tyle ze wellphone kosztuje 50dolcow a toshiba milczy ;/

  • 0

    56. ~Nick  2009-04-07 14:56:21  host: unused-077079210222.atman.pl

    ma wibrator? :D

  • 0

    57. ~Mlody  2009-04-28 13:48:30  host: idc138.idc.net.pl

    To jest telefon z funkcją modemu ?? :D wiem ze toshiba produkjuje dziwactwa ale to to juz przesada xD

  • 0

    58. ~xsxsxs  2009-05-06 21:21:57  host: cvu178.internetdsl.tpnet.pl

    NA SERIO, WYGLĄDA JAK WIBRATOR! ;D

  • 0

    59. ~pina  2009-05-16 21:25:56  host: public-gprs12224.centertel.pl

    jejciu ale wy jestescie śmieszni.!!! pomysleć ze to telefofn..;) xDDD

  • 0

    60. ~kola  2009-07-22 12:31:48  host: ahn87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To telefon-modem, nie zabaweczka do oglądania filmów i grania. Mam go i wychwalam.

  • 0

    61. ~kkkkkk  2009-09-06 12:33:32  host: aazw216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    golarka czy co?

  • 0

    62. ~zygus  2009-10-03 21:49:46  host: 94.254.240.239

    do :40 jak masz legalnego windowsa XP sp3 to toska g450 doładowuje sie z USB bez potrzeby zewnetrznej ladowarki, w linuksie tez tak jest. W Viscie i Win7 trzeba wgrac uaktualnienie, ktore jest na stronie playa i Toshiby, dopiero wtedy WellPhone polaczy.

  • 0

    63. ~master  2009-10-30 08:42:15  host: 88-199-89-136.tktelekom.pl

    opinie dzieci w wieku 12-16 lat nie powinny byc brane pod uwage,moze zaczniemy od tego...

  • 0

    64. ~klimass  2009-12-17 23:32:15  host: 7-mi2-4.acn.waw.pl

    Ech, wiekszosc tu wyglasza swoje opinie chociaz telefonu w rece nie mialo. I ja sie z niego smialem wczesniej, a teraz zaczalem uzywac. I powiem Wam, ze jestem mile zaskoczony, dzwoni sie dobrze, w ksiazce znalezc mozna cos szybko, jak ktos sie uprze to i sms napisze, a jakosc dzwieku bardzo dobra. Do tego podobno niezla bateria. Prosty telefon i tyle. A do tego modem HSPA, czego to chciec wiecej? :)

  • 0

    65. ~KAMKOZ83  2010-01-06 15:12:34  host: baf211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UZYWAM GO JUZ TYDZIEN I JESTEM MILE ZASKOCZONY DZWIEK SUPER JAKOSC WYKONANIA TEZ JEST MALUTKI WIEKSZY OD ZWYKLEJ MP3 I Z 40 UTWOROW MOJEJ ULUBIONEJ MUZYKI ZMIESCI DLA MNIE BOMBA PO RAZ 1 JAK GO WIDZIALEM MYSLALEM ALE GNIOT ALE TERAZ WIEM ZE WART BYL 130 ZL ZAPLACONYCH NA ALLEGRO

  • 0

    66.  2010-03-25 13:49:49

    To jest raczej modem niż telefon. Jeszcze z rok temu był za 1 zł w ofercie z Orange Free. Mogłby w sumie służyć jako odtwarzacz mp3, jednak brak slotu na micro SD przy pamięci wbudowanej 160 Mb nie wróży zbyt dobrze.

  • 0

    67. ~Arystoteles  2010-06-28 23:25:48  host: apn-77-115-89-45.dynamic.gprs.plus.pl

    Ludzie ja możecie oceniać telefon , którego nie macie i nigdy nie mieliście. Kolega dobrze Wam napisał że to jest MODEM a funkcja telefonu to tylko dodatek. To forum jest przeznaczone dla osób, które kiedykolwiek posiadały ów telefon i mogą się na jego temat wypowiedzieć. Ja taki modem posiadam i jestem z niego zadowolony w 110% spełnia moje oczekiwania. Dziękuje

  • 0

    68. ~lsn  2010-07-02 15:17:14  host: apn-77-112-130-163.dynamic.gprs.plus.pl

    mialam ten telefon przez 2 miesiace, niestety utopil się w rzece. używałam go jedynie jako telefonu i mp3 i go pokochalam, nie potrzebuje aparatu w telefonie,aby dało sie dzwonic i smsy pisac - a dalo sie. bateria mi dobrze trzymala. i oryginalny wyglad, coś dla mnei calkowicie, zamierzam zakupic taki znowu.

  • 0

    69. ~adam  2010-07-19 17:14:18  host: chello087206056254.chello.pl

    jak zdjąć z niego simlocka?

  • 0

    70. ~  2010-09-03 16:49:46  host: 118-dom-21.acn.waw.pl

    problem po aktualizacji jakiegoś programu modem przestał działać i wyskakuje jakiś błąd. Jak to rozwiązać?

  • 0

    71. ~104195 3 4  2010-11-14 03:27:52  host: aeik158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktoś pojęcie jak z tego śćiągnąć sima? z góry dziękuje...

  • 0

    72. ~gg104 195 34  2010-11-20 14:39:49  host: dam54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli ma sie udokumentowane pochodzenie z playa, to tam sciągają simlocka za darmo.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-196-37.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet