Telit GM824 - opinie
Telefony Telit Telit GM824 Opinie o Telit GM824

Telit GM824

w sumie: 7
  • 0

    1. ~grzesiu763  2005-08-23 15:53:11  host: cay54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za szmelc chyba przed wojenny :D

  • 0

    2. ~emilop  2006-07-09 13:39:59  host: ate64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    grzesiu763 ty bachorze nie obrażaj takich urządzeń. Gdyby one nie powstały to ty nie miał byś tej swojej zabaweczki. A przedwojenny pisze się razem LOLOLOLOL

  • 0

    3. ~Semigod  2007-08-06 19:06:53  host: ip-89-200-166-144.system-net.pl

    Cóż, dzieci nie pamiętają co to było, kiedy miało się telefon komórkowy. W ogóle! Jak jeszcze nie było kolorowych wyświetlaczy, ba! Polifonia to był jakiś luksus... no ale cóż.

  • 0

    4. ~  2007-12-07 19:53:34  host: 91-145-144-224-net.cnb.com.pl

    Ten telefon jest trochę krzywy, bo jak razem z moim starym produkowaliśmy go po pijaku, to wszystkie modele, czyli 3 (wiadomo, ręczne rzemiosło ;] XDDD , to zostawiliśmy je w samochodzie (trabant) przy żwirówce koło lasu i poszliśmy na jagody; a że słońce koło południa zaczęło nieźle smalić, to telefony w zamkniętym aucie się po prostu skisiły i rozmiękły. Muchii wszędzie zaczeli latać nad nimi. I tak było! Rozmiękły, bo w samochodzie ciepło się zrobiło i bieda! :( Gdy wróciliśmy to otworzyliśmy drzwi, wtedy ostygły i tak już zostały. . . :_( ;_( ;_((

  • 0

    5. ~rav  2008-01-23 22:03:27  host: adsf183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik bardzo dziwny, ale ma bardzo orginalny kształt, mój pierwszy fon był przynajmniej mniej więcej symetryczny bo miał antenke z jednej strony ;]

  • 0

    6.  2008-07-15 23:18:37

    JEST śWIETNY BRAWO BRAWO!!!

  • 0

    7.  2014-05-05 16:18:40

    badziewny, nie wiem co w nim takiego widzisz iaro... wtedy to świetna była nokia 6310i :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-185-107.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet