Sony Xperia ZR - opinie
Telefony Sony Sony Xperia ZR Opinie o Sony Xperia ZR

Sony Xperia ZR

w sumie: 28
  • 0

    2. ~  2013-05-16 19:51:02  host: user-164-127-135-65.play-internet.pl

    bez lte szkoda

  • 0

    3. ~RIO  2013-05-17 10:13:49  host: apn-77-115-167-52.dynamic.gprs.plus.pl

    Tańszy zamiennik xperi Z jak dla mnie bomba

  • 0

    4. ~GUMIŚ  2013-05-20 09:38:13  host: static-62-233-216-82.devs.futuro.pl

    oprócz tego że nie ma Lte , ma mniejszą wielkość ekranu i mniej wbudowanej pamięci to niczym innym sie od Zetki nie różni . . Więc nie rozumiem czemu Sony wydaje ten model telefonu .

  • 0

    5. ~ssosnowiecc  2013-05-20 14:42:17  host: ivb90.internetdsl.tpnet.pl

    parametry bardzo na poziomi :)

  • 0

    6.  2013-05-20 15:26:29

    Nie będzie dostępny w Polsce - oficjalna informacja od Sony PL.

  • 0

    7. ~weq  2013-05-20 17:44:27  host: 178-37-219-152.adsl.inetia.pl

    Ja chcieć go mieć jak lumie 920 ;p

  • 0

    8. ~SonZ  2013-05-23 21:53:35  host: 31-132-68-3.neanet.pl

    Czytałem na innej stronie prezentujących telefony że jest wersja ZR z LTE i nawet artykuł jest o tym. Ciekawe tylko czy bd tel w Polsce, kilka różnic jest między Z a ZR. Ciekawi mnie ta obudowa czy jest zrobiona ze szkła odpornego na zarysowania tak jak w Z. Pozdrawiam

  • 0

    9.  2013-05-25 14:43:26

    nie będzie w Polsce- tak zdecydowano na poziomie korporacyjnym odpowiedziało mi Sony mobilePL na FB a szkoda bo szykował się świetny model...

  • 0

    10. ~Ktosiek  2013-05-28 09:29:38  host: 31-134-58-87.telico.pl

    Ten telefon będzie oferowany w Indiach Meksyku itp. U nas i innych rynkach europejskich go nie wydadzą bo nie chcą stracić klientów na Z'etkę. Jak dla mnie wielka szkoda, bo jak tylko się o nim dowiedziałem to zaraz zacząłem szukać kupca na stary tel.

  • 0

    11. ~damdam  2013-05-29 05:17:17  host: 095160172011.raciborz.vectranet.pl

    ja teszzz chcięć go mięć!!! jak lumie 925!! ;]

  • 0

    12. ~yeth  2013-05-31 22:39:24  host: 89-67-173-77.dynamic.chello.pl

    Fatalnie że nie będzie go w Polsce.. szukam telefonu na przedłużenie umowy i ten jest idealny - odporność na wodę/pył a jednocześnie nie jest taki wielki jak Xperia Z. Wielka szkoda :(

  • 0

    13. ~Dell  2013-06-02 15:24:02  host: 81.219.84.18

    To że nie jest dostępny w Polsce raczej nigdy nie było większą trudnością. Jedynie dostawa telefonu zajmie o te parę dni dłużej.

  • 0

    14. ~olaf  2013-06-08 01:52:58  host: apn-46-76-48-203.dynamic.gprs.plus.pl

    Fatalnie... Myslałem, że wreszcie znalazłem smartfona dla siebie, bo w kazdym mi cos nie pasuje. Zperia Z jest najgorzej leżącym mi w dłoni telefonem jaki kiedykolwiek miałem i myślałem, że wersja ZR to będzie ideał... Niestety.

  • 0

    15. ~stokrotka  2013-06-13 18:24:13  host: 195.116.10.240

    szkoda że nie będzie dostępny w polsce

  • 0

    16. ~penetrator sieci  2013-06-26 10:07:26  host: fw.resman.pl

    Jezeli chodzi o dostepnosc. Mozna go bedzie kupic w sieci Orange na przelomie wrzesnia/pazdzienika. Bedzie dostepny. Spokojnie :)

  • 0

    17. ~armani  2013-07-07 21:17:59  host: host-92-30-26-21.as13285.net

    a ja go mam i jesttem bardzo zadowolony z niego polecam ::)na e bayu sa dostepne jakby ktos byl zainteresowany :)

  • 0

    19. ~Nicko  2013-07-15 13:49:35  host: proxy-plac-iwacom.blaster.pl

    @16. skad masz takie info?

  • 0

    20. ~Nelcia  2013-08-22 17:11:46  host: 178.218.229.229

    Smartfon idealny! Dla mnie nie jest ważne, że nie będzie oficjalnie dostępny w Polsce, ja i tak kupiłabym go na allegro, a tam jest już dostępny i to z polskim menu. Cieszę się też, że telefon jak żaden inny jest dostępny w moim ulubionym kolorze - miętowym!

  • 0

    21.  2013-08-29 16:59:28

    telefon rewelacyjny, śmiga szybko, chwilę po uruchomieniu można działać nie to co moja poprzednia Defy która uruchamiała się prawie 2 minuty... poprawcie opis bo ten telefon ma LTE

  • 0

    22. ~Kris..  2013-08-30 22:42:43  host: public-gprs302533.centertel.pl

    Świetny smartfon, mam go już drugi tydzień i jest dostępna wersja z LTE. Wszystko działa szybko oraz płynnie.

  • 0

    23. ~tadeusz  2013-09-07 16:49:00  host: host2-188-252-10.limes.com.pl

    Nie wiem skąd te informacje ale mój ma LTE.

  • 0

    24. ~  2013-09-29 16:49:29  host: CMPC-089-239-106-074.CNet.Gawex.PL

    mam telefon i jestem zachwycony.. przeskoczyłem z xperi s..

  • 0

    25.  2013-10-22 09:41:15

    dobre parametry i ładna z wyglądu;)

  • 0

    26. ~miszku  2013-12-24 19:51:16  host: user-164-127-222-94.play-internet.pl

    sciagnalem z Holandi i nie zaluje zakupu :-)

  • 0

    27. ~Pafnucy  2014-01-20 19:30:36  host: user-31-174-173-39.play-internet.pl

    Posiadam telefon od dwóch miesięcy. Mocne wnętrzności, bardzo dobry i czytelny wyświetlacz, odpowiednio zachowane proporcje pomiędzy wielkością wyświetlacza a wielkością plastiku dookoła. Wszystko działa płynnie i szybko. Dobrze leży w dłoni i można spokojnie większość rzeczy na nim robić jedną ręką pomimo 4,6 cala. Kupiłem na allegro bo oficjalnie ten model nie zadebiutował w Polsce i nie ma go w salonach (co mnie mocno dziwi). Ale jak ktoś ma czas to może jechać na Ukrainę i tam go kupić bo u naszych wschodnich sąsiadów jest;) Dla mnie telefon prawie idealny. Cztery rzeczy mnie drażnią. Po pierwsze wyłącznik telefonu mógłby być tak jak w Xperia M na wysokości 3/4 telefonu (tu jest w połowie), po drugie przycisk regulacji głośności mógłby być trochę krótszy i umiejscowiony nad wyłącznikiem (tu jest pod wyłącznikiem), po trzecie głośnik (ten w słuchawce) jest umiejscowiony na samej górze przy samej krawędzi telefonu (moim zdaniem głupia tendencja Sony) Mógłby być ze 2 mm niżej. Po czwarte (znowu głupia tendencja Sony) dolny głośnik jest z tyłu telefonu co powoduje znaczne wyciszenie dźwięku dzwonka jak telefon leży (telefon jest na tyle gruby że można głośnik zrobić na bocznych ściankach telefonu). Na upartego można jeszcze przyczepić się samej firmy. Sony stworzyła smartfon z wyświetlaczem wielkości 4,6 cala z rozdzielczością 1280x720 a HTC zrobiła smartfon z wyświetlaczem 4,7 z rozdzielczością 1920x1080 :/ Mogliby w ZR postarać się przynajmniej o HD Ready 1366x768. Gdyby Sony słuchało użytkowników to położyłoby dawno konkurencję. Na razie to produkcyjny chaos. Telefon (poza tymi drobiazgami i moimi kaprysami) perfekcja i polecam.

  • 0

    28. ~to ja  2014-01-25 12:40:58  host: google-proxy-66-249-93-159.google.com

    Telefon jest dostepny bez problemu w Brukseli za 450e. Rewelacja jak dla mnie;)

  • 0

    29. ~qwerty  2014-09-03 22:24:08  host: acdh46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od zeszłego zakupiony w Polskim sklepie sprowadzany z Wielkiej Brytani, po pół roku popsuł się dotyk i oddałem na gwarancję. Po miesiącu okazało się nie w Polsce części do niego i dali "nowego" to po 4 miesiącach zaczął się grzać, nie jest tak dobry jak myślałem. Moim zdaniem ma wadliwe system operacyjny.

  • 0

    30. ~TO JA BICPES  2015-07-12 14:30:55  host: 79.124.111.114.rybnet.pl

    Jutro po niego jade a jaki ma on teraz android po aktualizacji

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet