Sony Xperia Z5 - opinie
Telefony Sony Sony Xperia Z5 Opinie o Sony Xperia Z5

Sony Xperia Z5

w sumie: 9
  • -1

    1. ~dzordz  2015-10-11 22:50:29  host: dqv52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny szlagier co nic nie wnosi na rynku telefonoe!

  • 0

    2. ~  2015-10-16 21:46:52  host: 37.228.236.77

    do pelni szczescia chcialbym tylko gniazdo magnetyczne z poprzedniego modelu. i ja osobiscie wolalbym ekran 4 cale. ale i tak jest bardzo dobrze.

  • 0

    3. ~lp  2015-11-03 09:53:23  host: 093105227104.zory.vectranet.pl

    o co chodzi z ta JAVA. dlaczego nie ma i czy bedzie wszystko dzialac co z java??

  • 0

    4. ~Alienx21  2015-11-17 00:37:56  host: static-46-238-231-107.rfc.pl

    Po kilku dniach użytkowania stwierdzam że telefon wart swojej ceny polecam swietny

  • 0

    5. ~Jakub  2015-12-05 13:25:05  host: dzn204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za te cenę telefonu opłaca się kupić sony Xperia z3. Różnica między nimi jest nie wielka a w cenie wielka. Pozdrawiam

  • 0

    6. ~miki  2016-02-14 22:44:54  host: aaez223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem bardzo zawiedziony. Telefon niby ładny, nawet fajnie działa i bateria cały dzień wytrzymuje.
    Niby ok, ale jak na flagowca za ponad 2 tyś., to fakt ze nie da się na nim wysyłac mmsów to porażka. Niby fajny sprzet ale za dużo niedoróbek programowych - np komunikacja z komputerem i kilka innych drobiazgów, które psują opinię.
    Nigdy wiecej sony.

  • 0

    7.  2016-04-29 09:41:57

    MIKI gdzie ty wyczytałeś że nie da się wysyłać mmsów

  • 0

    8. ~Mariusz.  2016-05-27 06:59:32  host: host-91-217-1-234.fiberway.pl

    A to niby dlaczego nie da się wysyłać mms-ów...??

  • 0

    9. ~Biore  2016-06-09 09:08:43  host: 90-156-98-208.internetia.net.pl

    Mam go od dłuższego czasu, Miki napisał, że nie moze wysyłać mms, może sieci prawidłowo nie skonfigurował? Gdy masz dużo sprtzętu sony swietnie sprawdza się też w roli pilota do wszystkiego no i komunikacja nfc

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet