Sony Xperia Z5 Premium - opinie
Telefony Sony Sony Xperia Z5 Premium Opinie o Sony Xperia Z5 Premium

Sony Xperia Z5 Premium

w sumie: 9
  • 1

    1. ~fg  2015-09-04 18:17:29  host: public-gprs359542.centertel.pl

    No najlepszy wyświetlacz na rynku

  • 1

    2. ~jaro  2015-09-16 18:21:53  host: 227-41-15.connect.netcom.no

    bede go miala 29 wrzesnia

  • 0

    4. ~Cineek  2015-10-14 18:48:23  host: 095160122098.zuromin.vectranet.pl

    Jest on wodoodporny?

  • 0

    5. ~mix83  2015-12-03 18:41:39  host: 109.94.138.130

    Wlasnie zamowilem wersje dual sim Chrome Bede mial za ok tydzien

  • 0

    7. ~Robson  2016-01-23 22:39:25  host: user-94-254-226-49.play-internet.pl

    Wypas słuchawka. Nie zamieniłbym na nic innego. Chyba, że na nowszy model.:) Zupełnie na poważnie. Jeśli zastanawiasz się czy kupić to powiem krótko . Leć do sklepu czym prędzej lepszego smartfona nie ma na rynku z androidem..Rewelacyjny sprzęt pod każdym względem.

  • 0

    8. ~Zod88  2016-01-28 06:31:25  host: 78.133.214.171

    Do: ~fg, ~jaro, ~mix83. Opinie powinny zawierać jakiś opis - z jakiego powodu ten telefon lubię lub nie lubię i wymienić zalety i wady, a nie pisać komentarze z d00py typu: "No najlepszy wyświetlacz na rynku" , "będę go miała 29 września o godzinie 13:13 i 13 sekund, szerokości geograficznej takiej i długości geograficznej takiej" albo "Zamówiłem wersję dual sim chrome" - Pytanie do was. Kogo to do qrwy nędzy obchodzi? Albo piszesz konkretny komentarz w stylu "5.5 calowy wyświetlacz spełnia moje oczekiwania i jest naprawdę super wydajny, a bateria trzyma elegancko spokojnie 3 dni przy dobrym użytkowaniu". Takie wasze komentarze NIC nie wnoszą i są tak naprawdę zbędnymi komentarzami. To tak jakby 13 latek chwalił się kolegom swoją nową "zabawką". Prosiłbym na następny raz żeby wasze komentarze zawierały COKOLWIEK co byłoby przydatne dla ludzi którzy przeglądają ten portal i chcą dowiedzieć się konkretnych OPINII, a nie patrzeć na komentarze że "będę miał telefon tego i tego dnia bo go już zamówiłem". Taka informacja g00wno wnosi i nie pomaga w żaden sposób. Pozdrawiam ;-)

  • 0

    9. ~tom  2016-02-13 15:58:26  host: n24-05-03.opera-mini.net

    kolejne badziewie brak vide rozmów irdy tv out itd tv

  • 0

    10. ~Michu  2016-03-25 23:38:16  host: static-46-238-231-217.rfc.pl

    Zod88. Posiadam Z5 Premium Dual sim. No to masz. Lubię, bo jest po prostu mega wyrąbany w kosmos. Zaletą jest to, że jest wyrąbany w kosmos i na dodatek mega, wadą jest cena wyrąbana w mega kosmos. Moje oczekiwania wyrąbalności w mega kosmos spełnia mega kosmicznie. Kolor mojej Z5 to wyrąbany w kosmos mega złoty. W porównaniu do Z, Z1 i innych dobrych telefonów, pomijając mega g00wniane iPhone o których niektórzy mega wyrąbani w kosmos fani wypisują cuda wianki, to Z5 Premium Dual, po prostu zamiata resztę konkurencji oprócz Samsung S7, który jest szybszy.
    A tak na serio to polecam.
    Pozdrawiam.

  • 0

    11. ~SS  2017-02-12 15:27:48  host: 185-122-172-27.luteklan.pl

    Witam, posiadam ten telefon od 14 miesięcy i jestem zadowolony, płynna praca, zero zwiechy, brak resetów, opóźnień w przeglądaniu. Czas działania na baterii od 1 do 2 dni, jeśli włączysz stamina to bez problemu 2 dni. Bałem się aktualizacji bo w samsungach telefon głupiał, a tutaj jest super, telefon na andku 6.0 przyspieszył ale brak trybu stamina w tej wersji powoduje ze max 1 dzień, a mówiono że andro 6.0 taki oszczedny, kolejna wersja dodałastamine i jest już lepiej ale to nie to samo co oryginalny system 5.0. Miałem wcześniej same samsungi i nie wrócę do nich nigdy. Po roku działania wszystkie samsungi zwalniały, ciągłe resety, zwiechy, zrywanie połączeń, a po aktualizacji systemu to telefon nadaje się do kosza. Sony zachwyca mnie, aparat super mam porównanie z Samsung S6 Edge.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-135-173.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

LG G6 czy Huawei P10?

LG G6 czy Huawei P10?

 

Zobacz wynik | Opinie (9)

Archiwum Ankiet