Sony Xperia XA - opinie
Telefony Sony Sony Xperia XA Opinie o Sony Xperia XA

Sony Xperia XA

TTTTTT
w sumie: 6
  • 0

    1. ~eeee  2016-05-08 18:00:17  host: user-31-175-42-252.play-internet.pl

    to już Iepiej kupićM4 aqua. Tańszy i Iepszy

  • -1

    2. ~adam  2016-09-13 14:02:05  host: n15-02-05.opera-mini.net

    Że ma procesor mediteka P10 to ja go nie kupie

  • 1

    3. ~  2016-11-03 16:10:20  host: 212.160.172.86

    @1 masz rację m4 aqua lepszy wolnego miejsca 2 GB po zainstalowaniu systemu szał 1 porządna gra i koniec nie zainstalujesz innej aplikacji :P @2 co do mediateka sprzęt wydajnościowo lepszy tylko bardziej proądożerny w stosunku co do qualcomu :)

  • 0

    4. ~Mcabra  2016-12-10 19:30:28  host: n24-05-07.opera-mini.net

    Posiadam go od dluzszego czasu i procz troche mozolnego dotyku to moge polecic tel, fajnie wyglada i calkiem szybko pracuje, zdazaja sie bledy grafiki co jest dla mnie niespotykane ale to blad androida a nie sony i sa to raczej nieistotne pierdoly, generalnie moglby byc troszke tanszyale jest ok, porownojac cene do jakosci to wypada dobrze, daje mu 7/10, pozdrawiam

  • 1

    5.  2017-01-11 00:35:29

    Do ~eeee :
    No, M4 Aqua lepszy, bo wodoodporny, a XA nie. Jak często kąpiesz się z telefonem?

    ~adam Czy będzie miał MediaTek'a, czy Qualcomm'a czy jakiego innego jeszcze - zwykły zjadacz chleba różnicy nie odczuje. Dla Ciebie to tylko nazwa...

  • 0

    6. ~Legolas  2017-04-01 10:09:54  host: 088156190083.wejherowo.vectranet.pl

    "Smartfon" a przynajmniej jego atrapa bo tak można nazwać ten model jest strzałem w kolano formy Sony ,jak można wypuszczać tak niedopracowany model ? , przegrzewanie się,tragiczna bateria ( po naładowaniu do full nie uzywana przez noc traci 60 % ) , zwiechy ,samoczynnie pojawiający się biały ekran z logiem Sony (często twardy restart) , animacje czy przechodzenie między aplikacjami klatkowanie ,podczas pisania sms miganie ekranu oraz jego różnorodna czułość ,raz działa ok a za chwilę żyje własnym życiem.Jednym słowem dno i kupa mułu ,wszystkim zastanawiającym się nad tym modelem radzę dać sobie spokój i poszukać czegoś u konkurencji.Sony się już dawno skończyło w moim odczuciu ,również dzięki swoim serwisom które olewają nas z góry.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-224-99-49.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz ofertę Nowy JA + Internet na kartę?

Plus: Nowy JA+ Internet na kartę

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet