Sony Xperia XA - opinie
Telefony Sony Sony Xperia XA Opinie o Sony Xperia XA

Sony Xperia XA

w sumie: 8
  • 0

    1. ~eeee  2016-05-08 18:00:17  host: user-31-175-42-252.play-internet.pl

    to już Iepiej kupićM4 aqua. Tańszy i Iepszy

  • -1

    2. ~adam  2016-09-13 14:02:05  host: n15-02-05.opera-mini.net

    Że ma procesor mediteka P10 to ja go nie kupie

  • 1

    3. ~  2016-11-03 16:10:20  host: 212.160.172.86

    @1 masz rację m4 aqua lepszy wolnego miejsca 2 GB po zainstalowaniu systemu szał 1 porządna gra i koniec nie zainstalujesz innej aplikacji :P @2 co do mediateka sprzęt wydajnościowo lepszy tylko bardziej proądożerny w stosunku co do qualcomu :)

  • 0

    4. ~Mcabra  2016-12-10 19:30:28  host: n24-05-07.opera-mini.net

    Posiadam go od dluzszego czasu i procz troche mozolnego dotyku to moge polecic tel, fajnie wyglada i calkiem szybko pracuje, zdazaja sie bledy grafiki co jest dla mnie niespotykane ale to blad androida a nie sony i sa to raczej nieistotne pierdoly, generalnie moglby byc troszke tanszyale jest ok, porownojac cene do jakosci to wypada dobrze, daje mu 7/10, pozdrawiam

  • 1

    5.  2017-01-11 00:35:29

    Do ~eeee :
    No, M4 Aqua lepszy, bo wodoodporny, a XA nie. Jak często kąpiesz się z telefonem?

    ~adam Czy będzie miał MediaTek'a, czy Qualcomm'a czy jakiego innego jeszcze - zwykły zjadacz chleba różnicy nie odczuje. Dla Ciebie to tylko nazwa...

  • 0

    6. ~Legolas  2017-04-01 10:09:54  host: 088156190083.wejherowo.vectranet.pl

    "Smartfon" a przynajmniej jego atrapa bo tak można nazwać ten model jest strzałem w kolano formy Sony ,jak można wypuszczać tak niedopracowany model ? , przegrzewanie się,tragiczna bateria ( po naładowaniu do full nie uzywana przez noc traci 60 % ) , zwiechy ,samoczynnie pojawiający się biały ekran z logiem Sony (często twardy restart) , animacje czy przechodzenie między aplikacjami klatkowanie ,podczas pisania sms miganie ekranu oraz jego różnorodna czułość ,raz działa ok a za chwilę żyje własnym życiem.Jednym słowem dno i kupa mułu ,wszystkim zastanawiającym się nad tym modelem radzę dać sobie spokój i poszukać czegoś u konkurencji.Sony się już dawno skończyło w moim odczuciu ,również dzięki swoim serwisom które olewają nas z góry.

  • 0

    7. ~Mcm  2017-04-24 13:10:47  host: 31.133.18.164

    Mam ten telefon pięć miesięcy i ani jedno słowo Legolas-a nie jest prawdą. Pomimo używania pancernego etui nie zauważyłem nigdy PRZEGRZEWANIA. Bateria po naładowaniu na full wytrzymuje 24godz. przy normalnym użytkowaniu (sms, rozmowy, Facebook). Nie zawiesił się w tym okresie ani razu, nie restartował się samoczynnie. Opinia Legolas-a to po prostu wyssane z palca bzdury.
    Polecam ten model dla normalnego użytkowania.

  • 0

    8. ~sbbb  2017-05-02 23:45:42  host: ebx22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Legolas może trafiłeś na wadliwy egzemplarz, przy wyłączonych danych komórkowych przez noc traci najwyżej 5%, telefon mam od stycznia i zero zwiech czy samoczynnie pojawiającego się ekranu z logiem sony, nie klatkuje, podczas pisania smsów nic nie miga i z czułością nie mam żadnych problemów. Co do przegrzewania się to ja akurat nie gram więc nie wiem jak zachowuje się przy mocnym obciążeniu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-28-90.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy udostępniasz dziecku telefonu/tablet do zabawy?

Boisz się dużego rachunku? Podpowiadamy jak wyłączyć płatności mobilne

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet