Sony Xperia V - opinie
Telefony Sony Sony Xperia V Opinie o Sony Xperia V

Sony Xperia V

w sumie: 54
  • 0

    1. ~rajzu  2012-08-29 22:32:56  host: ppp135044.ostnet.pl

    bateria mnie martwi.. ale ogólnie fajnie się telefonik zapowiada

  • 0

    2. ~gibson  2012-08-30 11:44:35  host: a01-nat.satkol.pl

    Mam wrażenie czy sony ma nowe logo telefonów ?

  • 0

    3. ~p  2012-09-26 19:51:28  host: 89-73-140-225.dynamic.chello.pl

    Ciekawe, czemu zrobili nowy telefon zaraz po Acro S, skoro jest dosyć podobny.

  • 0

    4. ~smok225  2012-10-02 17:37:44  host: host-193-107-248-199.radionet.info.pl

    ten telefon to jest chyba odpowiedź na samsunga 3 :) blue ver 4 albo wi fi abgn bateria tylko taka mała się wydaje;) w sumie teraz to jest flagowy tel sonego i zastąpił xperie s

  • 0

    5. ~srajtaśma  2012-10-08 21:19:49  host: public116320.xdsl.centertel.pl

    Telefon dobry, lecz wyświetlacz mnie dowala. TFT to stara technologia, nie rozumiem dlaczego upychają ją do "przyszłościowych" telefonów.

  • 0

    6. ~miszcz  2012-10-26 01:51:20  host: 088156141246.radom.vectranet.pl

    tam jest sony mobile bravia engine 2 czyli super cleat lcd 2 (odpowiednik nazwy że tak powiem z samsunga) ma być tam taki sam ekran co w htc one x

  • 0

    7. ~dreapheus  2012-11-07 18:34:40  host: 212.160.172.70

    Jak dotad najlepsze wodoodporny smartfon. Doczekamy sie go w Polsce?

  • 0

    8. ~toastt  2012-11-22 23:17:38  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    Miażdży konkurencję specyfikacją, sam go posiadałem przez 2 tyg i złego słowa nie powiem. PS: fotografie z tego telefonu to można w gazecie umieszczać :).

  • 0

    9. ~stokrotka  2012-12-05 14:31:11  host: 195.116.10.240

    super telefon ciekawe jaka będzie jego cena

  • 0

    10. ~  2012-12-21 16:09:18  host: v59-11.opera-mini.net

    wie ktoś moźe czy ten fon będzie w playu?czy między ekranem w acro s,baterią, płynnością, aparatem i kamerą jest kosmiczna różnica?dzięki za odp.;-)

  • 0

    11. ~Snapy7  2013-01-02 23:07:10  host: dynamic-78-8-125-51.ssp.dialog.net.pl

    i pytanie czy w ogóle będzie w Polsce a jak tak to kiedy i mniej więcej za ile?

  • 0

    12. ~DanZel.  2013-01-11 23:55:10  host: 178-36-112-144.adsl.inetia.pl

    Telefon jest po prostu zajebisty, kusi wyglądem i parametrami, a przede wszystkim jest wodoodporny :). Jego cena w USA wynosi 600 $ czyli jakieś około 1850 zł. Za rok będzie inna :D, tylko jeszcze musi do Polski wejść :).

  • 0

    13. ~stokrotka  2013-01-17 22:18:39  host: 195.116.10.240

    żadna nowość praktycznie niczym się nie różni od sony xperii S,P, U

  • 0

    14. ~antykormel  2013-01-23 09:48:11  host: fm194.internetdsl.tpnet.pl

    ponoć w lutym w Polsce!!

  • 0

    15. ~czek  2013-01-29 14:54:02  host: v40-03.opera-mini.net

    Od lutego majo go szpzedawac w sklepach tak powiedzał kolsunrant Sony

  • 0

    16. ~moto  2013-01-29 23:15:26  host: dyt177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon póki co nie ma konkurencji. Trzeba będzie się przesiąść na Sony :]

  • 0

    17. ~Lol  2013-01-31 15:47:45  host: apn-46-76-96-37.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak nie ma konkurencji oczywiście ze jest a lumia i samsung ?

  • 0

    18. ~Majki  2013-01-31 18:05:44  host: 77-254-35-30.adsl.inetia.pl

    Naprawdę fajna słuchawka, wyświetlacz Bravia Engine 2, album zdjęć coś niesamowitego, mimo że to 2rdzeniowy procek to radzi sobie świetnie. No i ta wodoodporność - czekałem na to, wreszcie będę mógł odbierać telefon pod prysznicem i wkurzać ludzi. Coś czego od czasu SOLID'a już nie robię. Cena na allegro 1900 są już 2 sztuki. Biję się z myślami czy to brać, bo miałem wziąć SGS3 ale te 4,7 cala a tutaj proszę 4,3 idealny następca mojej poczciwej SGSII.

  • 0

    19. ~poli  2013-02-11 21:56:39  host: 89-71-75-168.dynamic.chello.pl

    Uwaga na wyświetlacz!!!! Jest bardzo delikatny!!!!! łatwo go porysować kluczami.Jak ktoś kupi ten telefon niech od razu kupuje futerał!!!! Niestety sony tutaj się nie popisało!!!!

  • 0

    21. ~michal  2013-02-14 00:21:55  host: nat33.merinet.pl

    Tak się zastanawiam nad nim, wczesniej bylem zdecydowany na Xperie Z ale V jest tańszy o ok 1000 zł a to duża różnica, wiadomo ma swoje wady jak wyswietlacz i jego delikatność (chociaż barwa kolorów lepsza-inna technologia 2-warstwowa a nie jak w Xperii Z 3-warstwowa). Cena robi różnicę i aż tak nie będzie odcisków jak na Z-etce, ale Z to już mega śmigacz z jedną wadą, kontrastem wyświetlacza, bardzo słaby, oraz te kolory mniej nasycone, dużo mniej niż w V. Ciężki wybór a czas zakupów się zbliża :D bo niedługo wejdą do sklepów. Bateria tak fatalna jak się zapowiada w tym V? Ktoś już go ma i może napisać? o wadach również?

  • 0

    22. ~marcelooo78  2013-03-06 19:41:06  host: user-94-254-144-60.play-internet.pl

    Posiadam ten tel i dla mnie bomba... Niedawno uzytkowalem z,ale...no wlasnie oooogrooomniasty.

  • 0

    23. ~piotrr  2013-03-11 10:39:20  host: 87-204-99-70.ip.netia.com.pl

    Czy w Polsce można kupić stacje dokującą dk25 do niego? Ze względu na jego wodoodporność wolałbym nie nadwerężać klapki do złącza usb...

  • 0

    24. ~MARC  2013-03-17 16:05:25  host: 213-216-75-190.ip.netia.com.pl

    Czy ten telefon jest w ofercie któregoś z naszych operatorów?

  • 0

    26. ~pytanie  2013-03-22 20:24:11  host: afqb249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Który telefon bardziej polecacie xperie v czy acro s?

  • 0

    27. ~zorientowany  2013-03-28 20:37:02  host: apn-37-109-234-129.dynamic.lte.plus.pl

    Xperia acro s ma beznadziejny głośnik - jest o tym mowa w wielu recenzjach. Xperia v powinna mieć lepszy. Ale czy ma? No i jest cieńsza oraz ma LTE. Celuję w v...

  • 0

    28. ~zorientowany  2013-03-29 13:07:26  host: apn-37-109-234-129.dynamic.lte.plus.pl

    Zdecydowanie v. W acro s są problemy z głośnikiem - nie słychać dobrze rozmówcy. Jest to temat poruszany na forach i zauważany w testach. A poza tym to w v jest lepszy aparat, ma dodatkowo Glonassa, no i jest cieńszy...

  • 0

    29. ~Sony Xperia V  2013-03-31 22:07:06  host: user-109-243-207-239.play-internet.pl

    Zastanawiałem się nad tymi modelami, i zdecydowałem się na Xperie V, dlatego, że jest nowsza, jej dużo więcej, i nie będzie problemu z gwarancją. Kupując Acro S, to ryzyko, ponieważ (nie wiem dlaczego) model ten jest bardzo mało znany w Polsce, i nie ma go w Polskiej dystrybucji. Jedyne czego mi brakuje, to spust migawki aparatu. Niestety, coś za coś.

  • 0

    30. ~  2013-04-11 20:36:01  host: 89-73-140-225.dynamic.chello.pl

    Nie wiem, czy to dobre modele do porównania, ale z dwóch, które mi pasują, jednym jest Xperia V, a drugim SGSIIPlus - oba mają zady i walety i zastanawiam się, który będzie lepszy.

  • 0

    31. ~pytacz  2013-04-12 01:17:43  host: 89-73-140-225.dynamic.chello.pl

    Xperia V, czy SGS2plus? każdy ma wady i każdy ma jakieś zalety. Jak się sprawuje wyświetlacz w Sony- czy będze spora różnica w porównaniu do Samsinga?

  • 0

    32. ~Miszela  2013-04-21 12:23:02  host: 89-71-188-14.dynamic.chello.pl

    Posiadam Xperie V i jestem bardzo zadowolona. Nie bawię się w żadne mody itd. po prostu używam taki jaki jest i: Telefon jest szybki, porządnie wykonany. Bravia engine 2 to fajny bajer:) Wcześniej używałam Xperia J i różnica jest kolosalna! Nie żałuje wydanych pieniążków.

  • 0

    33. ~Delo  2013-04-27 17:24:19  host: a145.net156.okay.pl

    Polecam, miałem poprzednio xperia t, ten lepszy.

  • 0

    34. ~Del  2013-04-28 12:05:49  host: a145.net156.okay.pl

    Kupiłem go za 1300 pln, Glaxy 3 i Xperia T posiadałem i fajne telefony, ale Xperia V to jest to

  • 0

    35. ~Miszela  2013-05-11 00:25:15  host: 89-71-188-14.dynamic.chello.pl

    A ja mam pytanie- czy wasz V też tak szybko się grzeją? Moja po 5 minutach internetu robi się dość ciepła w okolicy diody doświetlającej...

  • 0

    36. ~Asia2013  2013-06-13 17:23:24  host: user-5-173-123-168.play-internet.pl

    czy ktoś posiada ten telefon i może coś więcej o nim powiedzieć??? Potrzebuje dużo opinii gdyż rozważam jego zakup

  • 0

    37. ~Muud  2013-06-23 15:54:48  host: 225.246.40.164-rev.hti.pl

    Telefon cudowny, zdjęcia robi fantastyczne, dźwięk bez zarzutów do czasu. Gdy bateria się rozładuje do zera praktycznie nie ma możliwości korzystania z telefonu. Mam go 3 tygodnie i raz mi się rozładował. Od tego czasu zwykła rozmowa telefoniczna powoduje, że telefon się wyłącza. Powinien być praktycznie 24 godz na dobę podłączony do ładowarki, a i tak nie wiadomo czy się naładuje. Teraz szukam baterii, ale podobno była to edycja limitowana i nie mogę jej nigdzie dostać. W tym celu muszę wysłać telefon do serwisu do Wrocławia, a przez ten czas chyba nosić stacjonarny :) Jeśli uda się z nim coś zrobić, jest naprawdę super, jeśli nie, to nie polecam

  • 0

    38. ~Muud  2013-06-23 15:57:00  host: 225.246.40.164-rev.hti.pl

    Nie polecam. Od chwili gdy mi się rozładował nie można z niego korzystać. Nawet rozmowa powoduje, że się wyłącza. I strasznie się grzeje.

  • 0

    39. ~br  2013-07-23 23:12:22  host: v21-03.opera-mini.net

    mam dylemat. mam sony xperie E i jestem z niego zadowolony lecz nie spełnia on moich wszystkich wymagań mi.wodoodporność... i czy ten telefon bylby duzo lepszy od innych na rynku czy on jest wart swojej ceny proszę o szybką odpowiedź bo muszę coś z pieniędzmi zrobic a telefon to dobra inwetycja: )

  • 0

    40. ~bartekbx10  2013-07-29 11:38:25  host: kyx82.internetdsl.tpnet.pl

    budowa jest z plastiku?

  • 0

    41. ~marcin  2013-08-14 21:00:53  host: cay201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest cudowny. Jedyne do czego można się przyczepić to klapka w której urwał się mi jeden zaczep - mimo to dobrze się trzyma ale nie wiem czy dalej jest wodoszczelny ... Moja ocena 9.5/10 Prawie same zalety :) Wady: - delikatne zaczepy klapki tylnej - przeciętna jakość rozmów - słaby głośnik , charczy jak jest na full i źle słychać na głośnomówiącym

  • 0

    42. ~raf  2013-08-17 14:23:10  host: dxv139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tel naprawdę porządnie wykonany. Wyświetlacz rewelacyjny.

  • 0

    43. ~maoco99  2013-08-28 19:42:53  host: 46.205.161.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Telefon bardzo fajny ale.... bardzo skromny android w porównaniu z LG i Samsungiem praktycznie w każdej zakładce jest mniej opcji ustawiania. Dosyć mocno się grzeje przy necie. Wykonanie ok , doskonale trzyma zasięg zostawiając konkurencję daleko w tyle. Ogólnie polecam.

  • 0

    44. ~maoco99  2013-09-15 07:05:28  host: 37.31.117.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Używam już 3 tyg i co mogę powiedzieć.... tel nadal uważam za doskonały. Działa trochę mniej płynnie niż 4xhd ale na pewno nie spowalnia to działania. Natomiast na pewno wpadka z baterią. Mi niestety nie wystarcza na cały dzień. A jak ktoś będzie używał mniej to i tak skończy się na drugi dzień po południu. Ale i tak polecam.

  • 0

    45. ~broni  2013-09-30 09:43:13  host: ip-222-130.ists.pl

    Mam. Ten telefon już ponad miesiąc po tym czasie zauważyłem parę wad. Po pierwsze bateria, która trzyma naprawdę krótko. Nie wiem dlaczego tak jest Ale na dłuższą metę jest to irytujące. Po drugie płynność działania nie jest taka dobra jak to sobie wyobrażałem... Przy uruchomionych aplikacjach w tle zwalnia. Po 3 pamięć wewnetrzna jest moim zdaniem za mala. Pozatym jest to Moj pierwszy "smartphone i ogólnie jestem nim zachwycony. Jego ekran odtwarzacz możliwość grania we wszystkie wymagające gry, super zasięg, idealny wyświetlacz do oglądania filmów hd :) no i jego wygląd jest piękny i elegancki!!

  • 0

    46. ~jack  2013-11-21 21:09:01  host: 37.30.196.224.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Z baterią nie mam żadnych problemów może dlatego że za pierwszym razem rozładowałem ją prawie do zera a później naładowałem na 100% , miałem trochę problemów z połączeniem Bluetooth ale jakoś tam poszło ,wady zbyt małe ikonki jak na moje palce ;-) i ta delikatność i dźwięki muzyki mogły by być głośniejsze.

  • 0

    47. ~Arex90  2013-11-25 20:50:34  host: 193.93.68.138

    Ile czas wytrzymać bateria Sony V?

  • 0

    48. ~Grzegorz  2013-12-15 16:29:31  host: 178235213139.szczecin.vectranet.pl

    Telefon świetny, ale po dwóch dniach normalnego użytkowania mam rysy na ekranie. Żenada. Telefon nie upadł, ani nie był poddawany jakimś mega trudnym warunkom. Zwykłe wyciągnięcie z jeansów i już rysa. Można to jakoś reklamować?

  • 0

    49. ~gjoutfvji  2014-02-10 22:27:21  host: 80.74.227.132

    Telefom do kitu nie kupujcie

  • 0

    50. ~wera  2014-03-01 15:53:34  host: user-94-254-132-253.play-internet.pl

    A ja nie polecam! Mam go 9 mcy i jedno wielkie rozczarowanie... Wszystko jest super, ale - wiesza się jak opętany, w trakcie rozmów mi się wyłącza, zakrywka do wejścia ładowarki juz 2 razy się urwała. Dodam, że telefon oddawalam do naprawy i nic a nic to nie pomogło! Szajs... Zniechecil mnie do wszelkich telefonów sony xperia!

  • 0

    51. ~Marek  2014-03-03 07:42:05  host: 188.147.191.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Miałem ten tel kilka dni i dałem żonie. Tel jest ogólnie super, ale bateria niestety katastrofa. Odradzam kupno każdemu kto myśli o zakupie. Przez baterię nie da się normalnie korzystać z tel. Ładowanie 2x dziennie to dramat i standard.

  • 0

    52. ~Darek  2014-03-07 13:06:11  host: 91-225-8-238.laguna.net.pl

    Kupiłem na Allegro Xperia V białą. Telefon był nowy. Od samego początku się wyłączał bez powodu a jedynym sposobem na jego włączenie było wyjęcie baterii. Na szczęście mogłem go zwrócić. Doszłem do wniosku że czasy niezawodnych telefonów sony to przeszłość i chyba lepiej kupić zwykłego "chińczyka", niż "japończyka" made in china!!!

  • 0

    53. ~wadli  2014-05-25 21:10:26  host: aay182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest SUPER a do tych co narzekają mam wiadomość
    TĘPAKI nie wgrywajcie swoich durnych aplikacji bo to ONE zawieszają telefon, jak wam sie wydaje idioci czy firma SONY nie sprawdza przed wypuszczeniem na rynek telefonu pod kątem stabilności, samoresetowania itp. testy ?
    Jak idiota jeden z drugim zainstaluje apke która nie przeszła pomyślnie testów tylko wydał ją jakis ziutek a nawet poważana firma robiąca to dla kasy, to nic dziwnego ze telefon bedzie sie resetował.
    Dlatego TĘPAK = brak elementarnej wiedzy na temat działania apek na danym modelu telefonu.
    Firmowy soft NIGDY nie zawiesi fonka, dopiero jak TĘPAK wgra swoje chore apki to tak sie dzieje.

  • 0

    54. ~  2014-09-25 20:36:37  host: 89-78-103-116.dynamic.chello.pl

    Czy telefon często sie zawiesza??

  • 0

    55. ~grzehu  2015-02-27 16:00:37  host: affi50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, a ja mam pytanie, gdzie te 8GB skoro w ustawieniach jak sprawdzałem jest 4????

  • 0

    56. ~  2015-04-01 18:24:56  host: user-109-243-227-59.play-internet.pl

    Jak włącza się wideo rozmowy w telefonie sony Xperia V???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet