Sony Xperia TX - opinie
Telefony Sony Sony Xperia TX Opinie o Sony Xperia TX

Sony Xperia TX

w sumie: 10
  • 0

    4.  2012-08-30 00:50:48

    6,55 cala i byłoby git.

  • 0

    5. ~  2012-08-31 09:49:54  host: z05-06.opera-mini.net

    jak dla mnie za duży.

  • 0

    6. ~gosia  2012-09-13 23:48:40  host: 5acfa5f8.bb.sky.com

    haha taki duży a normalna sim sie nie miesci. to naprawde niewygodne jak ktos uzywa kilku telefonow/kilku kart sim.

  • 0

    7. ~Tomanio22  2012-10-06 20:27:53  host: apn-95-41-24-45.dynamic.gprs.plus.pl

    Rewelacja sprzęt obecnie jadę na galaxy s III i waham się czy nie zmienić na sony xperia TX. Jestem pod wrażeniem tego fona. Jeszcze trochę i największym konkurentem samsunga nie będzie Apple a sony.

  • 0

    8. ~qb@  2012-10-21 10:46:11  host: jm-gw.jm.pl

    apple juz dawno nie jest konkurentem dla samsunga. jadą tylko na prestiżu jeszcze. nawet LG ma lepsze fony niz apple

  • -1

    9. ~:)  2012-11-27 20:18:36  host: public31784.xdsl.centertel.pl

    @gosia kto w dzisiejszych czasach uzywa jeszcze normalnego SIM-a? hahaha

  • 0

    10. ~DanZel.  2013-01-03 18:30:02  host: 178-36-112-144.adsl.inetia.pl

    Sony Xperia TX ma wyświetlacz 4.6" nie 4.55" , Tyle to ma Sony Xperia T. Ten telefon od Xperii T jest ładniejszy i lżejszy, dlatego lepszy :P.

  • 0

    11. ~kazio  2013-02-20 23:21:47  host: 88-199-60-13.tktelekom.pl

    ja używam normalnego sim i git , nie pasi to się branzluj.

  • 0

    12. ~Punk  2013-06-25 01:59:48  host: 176.100.195.85

    Sam też korzystam ze zwykłego SIM, nie żadne mini czy micro. A telefon z taką baterią to jakiś żart od Sony, chyba ktoś z głupim się pozamieniał na rozumy, przy moim intensywnym użytkowaniu to bym nie wyrobił nawet całego dnia na baterii.

  • 0

    13. ~Ig  2015-09-26 21:48:20  host: h-176-98-122-253.pppoe.covernet.pl

    Mam ten telefon od 3 miesięcy i jestem z niego zadowolony. Aparat wykonuje zdjęcia znakomitej jakości. Android posiada aktualizacje do wersji 4.3 a nie 4.1. Ogólnie polecam ten telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet