Sony Xperia tipo - opinie
Telefony Sony Sony Xperia tipo Opinie o Sony Xperia tipo

Sony Xperia tipo

w sumie: 104
  • 0

    2. ~greg zorba  2012-06-15 15:51:41  host: afan97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zapowiada sie ciekawy fon, jak wejedzie do sprzedazy to sie w niego zaopatrze ;)

  • 0

    3. ~  2012-06-29 08:27:20  host: cyberfox.pl

    ciekawy?? no nie wiem 800mzh + 4.0 = faill. Lepiej kupić live z 400zl 1ghz (bebechy jak w neo) aktualizacji do 4.0 nie polecam ogólnie szybko chodzi ale są częstsze zacięcia niż w 2.3.4. no ale 4.0 ma sporo ciekawych funkcji

  • 0

    4. ~samsung galaxy s3  2012-07-02 01:47:56  host: z53-16.opera-mini.net

    samsung galaxy s3 to jest jak ty to piszesz ciekawy fon a to kolejny badziew xperia nic nowego tylko ten ekran sony mobile brawia wnosi cos nowego ale na te czasy kazdy fon powinien taki miec wiec jak niemasz co robic to to nie pisz glupot wez sie do pracy zarob pienniadze i kup sobie galaxy s3 lub cos w podobie a pozniej napisz cos o ciekawym fonie

  • 0

    5. ~spoko  2012-07-03 07:40:53  host: nat66.ap-media.pl

    no to pojechał Pustak od Samsunga. Trochę to inny poziom cenowy, ale lanserom nie wytłumaczysz :)

  • 0

    6. ~M.G.  2012-07-03 19:39:26  host: ip-46-250-173-30.ip.maverick.com.pl

    Bez NFC to kicha ale w tym fonie ma głównie bateria trzymać ma to być tani model.

  • 0

    7. ~pyta  2012-07-25 15:06:57  host: 78.133.199.10

    a gdzie kupisz Live za 400 zł???

  • 1

    8. ~plk  2012-07-27 17:16:53  host: ash10.internetdsl.tpnet.pl

    s3 i lans - to raczej się wyklucza. Lans to jest jak się ma motorola aura albo 8800 gold a nie telefon który może mieć praktycznie każdy z większym abonamentem.

  • 0

    9. ~  2012-07-27 22:29:43  host: 118-2.galas.net.pl

    Bebechy strasznie słabe, procek można jeszcze przeboleć, ale układ graficzny to porażka. W tej cenie naprawdę dużo lepiej kupić LWW, który sprawuje się jako tako w grach (pomijając mały ekran) i jest o wiele wydajniejszy.

  • 0

    10. ~Partyzant  2012-08-11 16:12:50  host: public115061.xdsl.centertel.pl

    Widze że firmie Sony brakuje juz weny twórczej.... Telefon zrobiony od niechcenia na sztuke,byleby tylko coś wypuścić,na częściach z tego co zostało przez kilka lat...

  • 0

    11. ~ktosik  2012-08-14 11:06:26  host: 78-131-235-98.tktelekom.pl

    Dlaczego układ graficzny to porażka? Jest świetny, taki sam miałem w Galaxy Gio i sprawuje się świetnie grach np. Angry Birds, w GTA 3 wiadomo, się nie pogra, ale w tej półce cenowej nie o to chodzi przecież. Do komfortowej pracy i większości gier wystarcza.

  • 0

    12. ~Lika  2012-08-20 20:05:46  host: afjl151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Niedługo kończy mi się umowa i zamierzam wziąć sobie pierwszy w życiu smartfon, mam do wyboru kilka modeli poważnie zastanawiam się nad tym, ale w grę wchodzi jeszcze samsung galaxy mini 2 i LG Swift L5. Co o nim myślicie? Warto? Albo może lepiej wziąć, któryś z wyżej wymienionych?

  • 0

    13. ~stokrotka  2012-08-23 14:34:04  host: 195.116.10.240

    jak gra angry birds nie pójdzie na tym telefonie to znaczy że on nie jest taki dobry

  • 0

    14. ~japko29  2012-08-28 23:02:29  host: 178-37-230-60.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od 5 dni i jestem bardzo zadowolony. Porównując z Xperią X8 to jest o wiele lepszy. Owszem tylko procesor 800 mhz i Adreno 200 ale jak na nie drogi telefon to jest godny polecenia.

  • 0

    15. ~LetsPlay  2012-08-29 02:33:13  host: 109.95.26.197

    Hej ~Lika. Ja zdecydowanie polecam LG L5. Mam go od tygodnia i spełnia moje oczekiwania, Android 4.0 daje radę, a i do tego jest technologia NFC :) Polecam!

  • 0

    16. ~gość  2012-08-29 09:58:21  host: 88-199-45-170.matcom.com.pl

    do STOKROTKA Jak nie pójdzie angry birds jak we francji jest seryjnie zainstalowana ta gra w tym telefonie !!! Proszę nie wypowiadac się na temat tego telefonu przez osoby które go w ręce nie trzymały

  • 0

    17. ~ewelina  2012-08-29 11:32:58  host: nat1-0.elomza.pl

    mam xperię tipo od soboty. nie żartujcie sobie, angry birds śmigają aż miło. co prawda to mój pierwszy smartfon, więc nie mam porównania. wcześniej używałam starego SE i też byłam zadowolona. kupując tę xperię miałam obawy co do procesora, ale póki co nic się nie wiesza. ja jestem zachwycona, ale wiadomo, nie znam się, bo jestem kobietą, bla bla. jeśli ktoś nie jest wymagający i chce po prostu telefonu z wifi, to mogę z czystym sumieniem polecić. lekki, ładny, względnie tani.

  • 0

    18. ~DENIS  2012-08-29 16:41:18  host: dynamic-78-8-209-128.ssp.dialog.net.pl

    Zaciekawil mnie ten model, fajny wyglad i robi dobre wrazenie ale NIESTETY BRAK autofocusa oraz lampy flesz! Podobnie robila nokia z modelami tej polki, wprowadzila w miare dobre parametry to kosztem autofocusa czy lampy led. Sony mam nadzieje nie wezmie przykladu. na koniec dodam ze gdyby sony mial w/w funkcje to telefon wzialbym bez zastanawiania.

  • 0

    19. ~gość  2012-09-07 17:12:01  host: 088156209147.radom.vectranet.pl

    telefon odradzam gimbusom, które robią sobie słit focie telefonem i grają w angry birds. Pozostałym mogę polecić - mały, zgrabny, procek daje radę. Przy służbowym Galaxy S+ aż takiej przepaści jakiej się spodziewałem nie ma - ogólnie w skali 1-5 mogę śmiało dać 4+ (za brak lampy i stosunkowo słaby aparat, ale przynajmniej jest płaski z tyłu, a do zdjęć polecam cyfrówki :P )

  • 0

    20. ~kveetchow  2012-09-12 15:36:53  host: 83-168-108-165.pz3-nat.espol.com.pl

    ma ten fon equalizer???

  • 0

    21. ~yestorey  2012-09-30 21:02:42  host: 178.181.97.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Zastanawiają mnie opinie niektórych osób, dotyczące gier czy aparatu w tym telefonie. Według mnie, telefon to nie zabawka - ma służyć do komunikacji. Zresztą robienie zdęć telefonem to chyba jakiś żart. Zastanawiam się poważnie nad kupnem tego telefonu i wydaje mi się, że jutro go zamówię. Ładny, funkcjonalny a w dodatku bateria długo trzyma. Mam nadzieję, że będę z tego telefonu zadowolona.

  • 0

    22. ~xoxox  2012-10-04 12:01:35  host: gcb106.internetdsl.tpnet.pl

    dzisiaj prawdopodobnie jade po ten o to telefon. Jak tutaj z wyświetlaczem 256k kolorów i jak lata wifi ?

  • 0

    23. ~patykcom  2012-10-07 13:39:38  host: aegw212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 3 dni i chodzi mi na nim gta 3 asphalt 7 więc zły nie jest

  • 0

    24.  2012-10-10 22:39:45

    Sony Tipo czy LG E400 Swift L3 Co polecacie jako smartfon dla początkującego ??? Pozdrawiam.

  • 0

    25. ~fasf  2012-10-11 15:01:44  host: 178-37-206-95.adsl.inetia.pl

    Dla mnie telefonik świetny. Może aparat nie jest jakiś super, ale zdjęć nie robie raczej więc to jest subiektywna sprawa. Wydajność dla mnie bardzo dobra, wszystko ładnie chodzi, nie ma zastrzeżeń. Zaskoczyła mnie bateria, która przy dużej ilości słuchania muzyki, przeglądania neta czy tam grania wytrzymuje około 30 godzin, co jest dla mnie bardzo dobrym wynikiem. Polecam osobom, które nie chcą przepłacać, bo i cena jest niska ;)

  • 0

    26. ~friday  2012-10-12 18:39:48  host: PC-78-31-144-185.wegrow.domtel.com.pl

    co z pisaniem smsów? czy naprawdę jest z tym taka tragedia?

  • 0

    27. ~kamil  2012-10-22 18:28:39  host: adst41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co bardziej opłaca się brać xperie tipo czy samsunga galaxy mini 2?

  • 0

    28. ~ona  2012-10-23 16:51:34  host: dvc198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy otwieraja się na tym pliki pdf albo doc,docx? i co działa bez połączenia z wifi (czy działa GPS?) prosze o szybką odp bo zastanawiam się nad kupnem:)

  • 0

    29. ~korelis  2012-10-28 10:08:56  host: 212.129.91.25

    miałem się decydować na ten telefon , ale chyba się wstrzymam. Bateria - miłe zaskoczenie - to jest to o co mi chodziło , procek - wydaje mi się słaby - ale pewnie temu bateria dłużej wytrzyma - więc ujdzie bo raczej do niczego mi quadcore potrzebny nie będzie. Jednak brak autofocusa oraz doświetlania - porażka totalna. Teraz mam C510 i życzyłbym sobie tych samych funkcji w modelu o kilka lat nowocześniejszym - niestety Sony modeli C już nie robi, więc muszę wziąć smarta - mimo że wcale fanem smartfonów nie jestem. Chyba więc dam sobie na wstrzymanie z tym telefonem , a szkoda , bo za małe pieniądze miał być nowy fon. *Do fanów robienia zdjęć lustrzanką - nie mam w zwyczaju noszenia w kieszeni lustrzanki pełno-klatkowej z oświetleniem studyjnym tylko po to by zrobić fotkę stanu licznika energii itp , więc gadżet w postaci LED w telefonie powinien wg mnie znaleźć się atm przymusowo. Nie wspomną już o tym że LED przydaje się też jako poręczna latarka.

  • 0

    30. ~mat  2012-10-30 22:09:37  host: 78.9.44.9

    Bardzo fajny telefonik. Wszystko na nim śmiga aż miło. Nie odnotowałem jakiś większych spowolnień działania systemu. Android 4.04 spisuje się tutaj bardzo dobrze. Telefon jest drobny dzięki czemu bez problemu mieści się w kieszeni. Bardzo dobrze leży w dłoni. Ekran ok. Piękne kolory i kontrast. Jedynie pod sporymi kątami widoczność się pogarsza. W słońcu można się rozczytać. także i dźwięk jest dużo ponad ok. Jest czysty i głośny. Zarówno z głośniczka jak i słuchawek których niestety nie ma w komplecie. Co do gier to bezproblemowo poszły na nim takie tytuły jak HAWX, Sandstorm, Nova czy Asphalt 6 więc raczej na małą prędkość narzekać nie można. Bardzo szybko łapie sygnał WIFI jak i GPS. Wcześniej miałem Omnie i różnica mnie zaszokowała. Bateria spokojnie wytrzymuje dwa do trzech dni w miarę intensywnego użytkowania. Jedyny mankament jaki dotychczas odnotowałem to tylna klapka. Jest solidna ale aby ją zdjąć trzeba się sporo nagimnastykować. Ogólnie polecam. Świetny telefon za rozsądną cenę

  • 0

    31. ~deys  2012-11-22 07:33:18  host: public-gprs229782.centertel.pl

    Mam tipo od wtorku. Jest mega. Nie to co ajfony, symbian czy inne szajsungi. Polecam.

  • 0

    32. ~Grzesiekkk  2012-11-24 09:43:57  host: adqs61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zdecydowałem się na jego zakup i muszę przyznać....To była świetna decyzja.Telefon chodzi płynnie,wbudowana pamięć starcza na wszystkie nasze multimedia.Płynnie chodzi,super interfejs,wszystko przejrzyste,gry 3d chodzą płynnie;)polecam

  • 0

    33. ~Grzess  2012-11-24 09:45:59  host: adqs61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    24.Dla początkującego oczywiście Tipo;)

  • 0

    34. ~jakos  2012-11-24 09:48:47  host: adqs61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    11.Jeszcze byś się zdziwił,grałem na tym telefonie w gta 3 i chodzi bardzo płynnie ,więc nie gadaj głupot jak go nawet w ręce nie trzymałeś...

  • 0

    35. ~keto_dg  2012-11-25 12:39:57  host: 87-207-142-243.dynamic.chello.pl

    Miałem iPhone 3GS i w końcu nadszedł czas rozstania i zakupiłem za śmieszne pieniądze małe TIPO. Generalnie szok. Telefon extra, chodzi rewelacyjnie szybko jak na low-endowy sprzęt, wyświetlacz mimo że na papierze słabo to urywa dupsko ;) Jedyny mankament to aparat ale da się robić zdjęcia po instagrama ;) Antek serii 4 ISC - miodzio, nie ma lagów itp. , generalnie chyba już nie wrócę do IOS, w Antku mam co chcę i to szybko bez kombinacji...

  • 0

    36. ~Bulwa  2012-11-28 21:19:05  host: pppoelub.tom-net.pl

    Mam Tipo od owczoraj, głośniki zaskakująco głośno i czysto cykają. Gta 3 bardzo ładnie działa (malutkie przycinki czasami nie przeszkadzające w grze) Narazie uczę się jego obsługo ponieważ to mój pierwszy telefon z androidem. Dzisiaj się dosyć dużo nim bawiłem i mam 69% bateri

  • 0

    37. ~Wolont  2012-12-01 13:40:16  host: 93-181-147-38.internetia.net.pl

    Ładny telefon ale bateria to kaszana codziennie muszę ładować :(

  • 0

    38. ~M  2012-12-05 18:45:47  host: apn-77-115-24-133.dynamic.gprs.plus.pl

    1.Czy karta microSD będzie w działała w tym fonie? 2.Jak wychodzą zdjęcia aparatem bez flasha?

  • 0

    39. ~kubelo  2012-12-06 14:56:09  host: 193.19.165.22.osk.enformatic.pl

    Telefon mam od kilku dni i jako zaawansowany uzytkownik androidow po przesiadce z sgs plusa zauwazam brak podstawowych aplikacji jak "zabijacz procesow", menadzer plikow, notatnik. Dotyk w telefonie kiepsko lapie chociarz wystarczająco. Aparat foto straszny, kompromitacja na tle cyber shotow! zato dzwiek moge pochwalic bardzo dobrze gra i glosno, słuchawki byly w zestawie ale uzywam lepszych (senn..) pochwala rowniez za androida 4 bardzo ładny interfejs i uzyteczny ale np galeria czasem sie zacina (chwale tez zato ze nie musze aktualizowac). Dobra bateria 1500 mah dziala jak narazie kilka dni.Guziki dotykowe tez kiepsko działąja na dotyk ale wystarczająco Rozdzielczosc ekranu niska ale nie widac pixeli. Co do obudowy podejrzewam ze gumowany tyl zaraz sie obetrze. Niezly telefon niskobudzetowy mimo ze z aparatem jak z domofonu pzdr

  • 0

    40. ~glina6  2012-12-13 13:23:10  host: public101453.xdsl.centertel.pl

    muj ojciec ma od paru dni ten telefon, ja osobiście nigdy nie miałem fona z androidem a tata co chwile meczy mi dupe. chodzi o to że dostał MMS-a ale nie idzie go zapisać do GALERII :( o co chodzi ? jak wejde w to zdjęcie to żadnego menu nie ma:( HELP

  • 0

    41. ~nowya  2012-12-14 17:17:24  host: dynamic-78-8-83-149.ssp.dialog.net.pl

    Zastanawiam sie nad samrtfonem,ale nie wiem jaki.Zastanawiam sie nad tym i samsung galaxy mini 2 oraz LG swift 5.Cena dla mnie ma znaczenie.Z tego co widze w tym przedziale cenowym zaden nie ma dobrego aparatu a to tez by mi sie przydalo.Oczekuje od fona szybkiego neta,dobrego wifi oraz bluetoutch.Czesto slucham muzyki i przydaloby sie tez aby latwo sie pisalo smsy.Ktory z tych,a moze polecacie cos innego?

  • 0

    42. ~glina6  2012-12-14 18:57:36  host: public113477.xdsl.centertel.pl

    jak zapisać zdjęcie z mmsa do galerii bo za cholerę nie mogę tego zrobić, jak wejdę w zdjęcie to nie ma żadnego menu ? pomocy

  • 0

    43. ~marek  2012-12-17 22:25:10  host: e195.zicom.pl

    tańszy galaxy y lepiej reaguje na dotyk niż ten przechwalony tipo

  • 0

    44. ~andkoW  2012-12-19 12:18:02  host: 217-67-201-162.itsa.net.pl

    W moim Samsungu jak naciśniemy i przytrzymamy zdjęcie w MMS-ie, to pojawia się menu kontekstowe i jest opcja zapisz załącznik. Druga możliwość to po tąpnięciu na zdjęcie przechodzimy do jego podglądu, naciskamy wtedy przycisk MENU (na telefonie) i jest również opcja zapisz załącznik. Spróbuj może w Sony też działa jeden z tych sposobów

  • 0

    45. ~maciu  2012-12-23 16:59:21  host: 37.31.166.9.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Wdg mnie tipo jest idealna dla kogos kto ma smartphona pierwszy raz,parametry nie sa zle.Przydala by sie jeszcze lampa

  • -1

    46. ~Zoe  2012-12-27 14:57:31  host: 89-71-33-109.dynamic.chello.pl

    Tragiczny aparat foto... Mam go 3 dni i chce już pozbyć się tego badziewia. żal.pl

  • 0

    47. ~toastt  2012-12-31 16:32:01  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    Porządny tani telefon z Androidem. Mam go od wczoraj, bateria super, płynność mega, aparat do przełknięcia. Polecam, kupiłem go za psie pieniądze tylko 379 zł nowy na allegro.

  • 0

    48. ~toastt  2013-01-01 02:02:16  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    Wczoraj wymieniłem Xperię x8 na Sony Xperię Tipo i nie żałuję. Polecam wgranie sobie flashplayera, bo w połączeniu z Dolphin'kiem śmiga aż miło :).

  • 0

    49. ~Łukasz Witt  2013-01-09 08:21:05  host: 92.60.130.62

    Do pewnego czasu byłem zadowolony, bo chodził płynnie, nie zawieszał się. Słucham dużo muzyki i nagle przestało działać złącze jack, nie łapiąc głosu na słuchawki. Pomogło wyłączenie i włączenie, lecz problem nadal się pojawia i przybiera coraz to poważniejsze rozmiary. Nie było dźwięku przy rozmowie głosowej. Poziom dźwięku muzyki przy słuchawkach ustalił się na 3/4 i nie idzie nic zmienić. Nie mam pojęcia co mam zrobić. System wgrać na nowo?

  • 0

    50. ~xxx  2013-01-10 16:15:25  host: 91.244.187.65.tvkhajnowka.pl

    hej ;) mam pytanie co włączyć żeby pobrać mmsy bo próbowałam już wszystko :(

  • 0

    52. ~stokrotka  2013-01-19 13:46:49  host: 195.116.10.240

    podoba mi się tylko aparat ma słaby i nie posiada diody doświetlającej

  • -1

    53. ~Kamila  2013-01-22 17:38:57  host: 87-205-26-115.ip.netia.com.pl

    Badziewie jakich mało.Kupiłam 12.12.12r. (chyba jakaś pechowa data) a 17 grudnia oddałam do reklamacji. Powodem tego był powoli rozwarstwiający się ekran. Zaczął odchodzić w górnym lewym narożniku a po trzech dniach odłaził już do 1/3 całego ekranu. Do tego trzeba było 2-3 razy kliknąć w jakąkolwiek ikonkę żeby się otworzyła. Dodam,że telefon mi nie spadł, nie był wstrząsany, nie rzucałam nim o ścianę itp. Po miesiącu, a dokładnie dzisiaj dowiedziałam się, że rozwarstwienie ekranu to uszkodzenie mechaniczne i nie uznają mi tej reklamacji i sporządzili kosztorys za naprawę tego telefonu w kwocie 250zł, gdzie przy podpisywaniu umowy abonamentowej kosztował w promocyjnej cenie 69zł. Nie ma możliwości odwołania się od tej reklamacji ponieważ jedyny autoryzowany serwisant w Polsce mieści się we Wrocławiu i to co tam stwierdzą jest jedynie słuszne i niepodważalne. No i stoję w punkcie wyjścia z bublem w ręce i nikt nie potrafi mi powiedzieć czy tylko do Pana Boga mogę się jeszcze odwołać czy jest jeszcze jakaś inna możliwość. Jeśli ktoś miał podobny przypadek, to proszę o pomoc.

  • -1

    55. ~michalu712  2013-01-25 10:42:21  host: 87-206-90-116.dynamic.chello.pl

    Mam problem bo nie mogę włączyć folderuw na kartę SD

  • 0

    56. ~CineQ  2013-01-26 21:35:08  host: dyz162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma podobno ponad 2GB pamięci, ja zainstalowałem kilka aplikacji o łącznej pamięci 80MB a pisze mi że zostało wolnej pamięci 330MB. Z tego co widziałem to tylko ja mam taki problem gdyż nie wiem gdzie znikła reszta pamięci. Może Wy wiecie gdzie mam jej szukać?

  • 0

    57. ~TajemniczyLP  2013-01-27 18:05:27  host: 88-199-38-94.pancom.pl

    Polecam ten telesmartfon mam go 3 miechy chodzi ok wi fi smiga bardzo dobrze od czasu jak go mam komputer mi jest niepotrzebny prawie wszystko da się na nim zrobić poczta gg skeyp you tube nk faceebuk wszystko naprawdę szybko smiga :-)

  • 0

    58. ~agaaa  2013-01-28 18:14:52  host: staticline-31-183-3-232.toya.net.pl

    Hej, ja mam podobny problem. Telefon kupilam w srode i juz jak wrocilam do domu zauwazylam, ze cos jest nie tak z ekranem. Uzywalam go normalnie do piatku, ale kolezanka ma taki sam telefon, nic takiego sie jej nie dzialo, wiec pojechalam do salonu, powiedzialam o co chodzi i pracownik powiedzial, ze mam go pouzywac kilka dni i ewentualnie wtedy wrocic. Nie wiedzialam do konca do czego mam prawo, wiec tak zrobilam. Dzisiaj jednak stwierdzilam, ze to nie moja wina ze dostalam felerny towar, ktory na wstepie byl nie do konca sprawny, pojechalam do salonu i chcieli mi go wziac jako reklamacje, powiedzialam jednak, ze powinno to byc uznane jako towar niezgodny z umowa (co tez obiecal mi Pan jak bylam za pierwszym razem, ze jak jednak przyjade to tak mi wlasnie to uwzgledni). Problem jest taki sam jak Twoj, tez odstaje mi ekran, tak jakby wychodzi ze srodka. Mam teraz czekac 2 tygodnie na rozpatrzenie, dla mnie to jest absurd, zeby kupic telefon, dostac zly towar i do tego jeszcze czekac 2 tygodnie na rozpatrzenie z nie swojej winy...

  • 0

    59. ~Krzych  2013-01-29 08:45:16  host: ip-79-175-226-95.cable.smsnet.pl

    ~agaaa Bo tam trzeba pojechać z chłopem i ochrzanić ich, w taki sposób się teraz rozmawia. Jeżeli nie podbiłaś gwarancji masz prawo do wymiany na ten sam model. W jajo Cię zrobili.

  • 0

    60. ~Krzych  2013-01-29 08:53:50  host: ip-79-175-226-95.cable.smsnet.pl

    Nie wiem gdzie to kupiłąś, ale odradzam kupowania w takich "salonikach" gdzie robią klientów w bambuko. Kupujesz np. w sieci Mix Electronics, bierzesz do domu sprawdzasz działa przyjeżdżasz podbijasz gwarancje, nie działa, chcesz wymienić, albo zwrot kasy. Dwa tygodnie na rozpatrzenie, a co to niby jest, przecież ten telefon pochodzi od Sony a nie od nich, wychodzi na to że nawet gwarancji producenta pewnie nie masz, tak to ja buty reklamowałem z sieci Exisport, bo tej należały. Lepiej dopłacic 50 zł i kupic właściwie we właściwym sklepie.

  • 0

    61. ~Kamila  2013-01-29 13:42:48  host: 87.204.190.189

    Wypuścili po prostu jakąś bublowatą serię i nie chcą się do tego przyznać,twierdząc,że to uszkodzenie mechaniczne . Na bubel można trafić wszędzie,nawet w renomowanych sklepach.Mały salonik nie ma tu nic do rzeczy. Ja w czwartek mam odebrać mój reklamowany telefon i będę składać ponowną reklamację,tym razem jako towar niezgodny z umową.

  • 0

    62. ~Kamila  2013-01-29 13:56:21  host: 87.204.190.189

    Jeszcze wczoraj powyżej był wpis użytkownika "gonia" z dnia 19.01.13r., która pisała,że też jej się odkleił ekran od obudowy.Ktoś go usunął.Dlaczego? Czekam na tym forum aż ta dziewczyna znów się odezwie.

  • 0

    63. ~xperia  2013-01-29 17:53:20  host: v40-14.opera-mini.net

    Co się bardziej oplaca ten fon czy LG Swift L3 ?

  • 0

    64. ~Krzych  2013-01-29 19:18:10  host: ip-79-175-226-95.cable.smsnet.pl

    ~Kamila W renomowanym sklepie mam wymiane odrazu, a nie wykrecaniem się jakimiś wymówkami i czekaniem dwa tygodnie. Tak więc jest różnica.

  • 0

    65. ~toastt  2013-01-30 20:54:00  host: host-89-228-5-238.biznes.mm.pl

    xperia, zdecydowanie polecam ten telefon. Lg swift l3 ma mniej pamięci ram, gorszy wyświetlacz (bez BE) oraz według mnie stylistykę. Poza tymi szczegółami oba telefony (tipo i l3) prawie się nie różnią. Wybór należy do ciebie, bo nikt inny oprócz ciebie później będzie korzystał z twojego zakupu. Pozdrawiam

  • 0

    66. ~gopść  2013-02-10 13:37:42  host: e105-18.icpnet.pl

    Kamila. Sprawdź nawet na allegro że szybk(ekrany) są w granicy 130-200 złotych. Jak masz spokojne ręce i nie zależy ci na gwarancj to sama zrobisz:) Ja miałem to samo szczęście. Jednak u mnie odłączyła się szybka, i w t-mobile powiedzieli że to moja wina. Koszt 200-300 zł. Sam rozkręciłem ,znalazłem na youtube jak rozkręcić i sam naprawiłem. Kosztowało mnie to tylko tyle co kupno śrubokręcika do torxa. Sprawdź sama, nie przepłacaj

  • 0

    67. ~Kamila  2013-02-13 22:24:59  host: 77-255-219-14.adsl.inetia.pl

    Z całą pewnością nie zamierzam zapłacić tym oszustom i naciągaczom.Składam ponowną reklamację, tym razem z tyt. niezgodności towaru z umową.Zobaczymy co z tego wyniknie.Ekranik oczywiście cały czas odłazi coraz bardziej.

  • 0

    68. ~rybatech  2013-02-18 16:43:17  host: user-5-173-115-235.play-internet.pl

    Mam ten telefon od kilku dni. Jest super Najlepszy jaki miałem (a jest tego dużo). Może będzie update do 4.1.

  • 0

    69. ~riko123  2013-02-19 05:25:12  host: v52-05.opera-mini.net

    moim zdaniem to ten telefon sprawuje sie dobrze. choć procesor ma 800 mh. to można po podkrencić do 1 gh. uli stanowczo zasłaby aparat

  • 0

    70. ~ktos  2013-02-21 14:57:05  host: 178.180.120.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten telefon od połowy października niektórzy narzekają na procesor i ram ale się mylą telefon smiga że asz miło gry się nie tną nawet angry birds chodzi płynnie 2 wady: -klawiatura ciężko pisze się sms-y, -dotykowe klawisze pod ekranem zawodzą poniżej 0 stopni celsjusza Poza tym to zajebisty telefon od SONY pozdro

  • 0

    71. ~Ivka  2013-02-28 14:23:46  host: alz248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Doradźcie! Waham się między S Xperia Tipo a Sony Xperia U. Który lepszy ?

  • 0

    72. ~Doradca  2013-03-01 20:01:08  host: afkt205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napewno nie bierz tipo ma mały ekranik, słaby procesor i na androidzie 4.0+ telefon bedzie ci sie mulil. Xperia S albo U.

  • 0

    76. ~Hmm  2013-03-16 14:16:14  host: 5.85-237-167.tkchopin.pl

    Dzięki, na pewno przy wyborze będzie mi łatwiej ;)

  • 0

    77. ~alex1  2013-03-18 15:56:53  host: 031011253033.oswiecim.vectranet.pl

    nie bralbym tego telefonu po raz drugi..latwo go upuscic,rozwalic.taki troche dla gimnazjalistow

  • 0

    78. ~tipko  2013-03-28 14:07:36  host: 78-131-235-38.tktelekom.pl

    On jest pokryty pleksa czy hartowanym szklem,bo wszedzie podaja rozbiezne informacje.

  • 0

    79. ~tipko  2013-03-28 16:35:01  host: 78-131-235-38.tktelekom.pl

    on ma szklo czy plastik na wyswietlaczu?

  • 0

    80. ~M@M  2013-04-11 22:27:44  host: 5ad4c4ef.bb.sky.com

    ekran nie jest odporny na zarysowania. po 3 miesiacach noszenia w kieszeni wyglada jak 2 letni zte blade ktory slyna ze slabej odpornosci na zarysowania. do tego na srodku wyswietlacza pojawila sie jasniejsza plama. okolo 1cmx0,5cm. tak jakby cos dodatkowo podswietlalo to miejsce. reszta bez zastrzezen.

  • 0

    81. ~Gordon  2013-04-13 00:50:07  host: 83.1.95.3

    Uwaga na tego bubla!! Posiada on wadę fabryczną (echo podczas rozmowy), producent nie wyraża woli podjęcia jakichkolwiek czynności doprowadzających telefon do stanu zgodnego z umową, zbywając klientów i udając, że problemu nie ma. Pomijam już tragiczny aparat, oraz popularny problem jasnej plamy na wyświetlaczu. Odradzam jakiekolwiek produkty Sony, gdy trafią do serwisu, już nigdy nie będziecie chcieli mieć z tym szajsem do czynienia. Szczegóły na oficjalnym forum Sony - tipo echo problem.

  • 0

    82. ~Rokl5  2013-04-13 08:32:06  host: bac30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wizualnie super ale jeśli chodzi o jakość rozmowy to ogromny minus, Rozmówca nie słyszy mnie podczas rozmowy. Kilka razy w ciągu dnia tak jest. chyba muszę oddać na gwarancję.

  • 0

    83. ~Bartek  2013-04-20 09:36:49  host: pradnik2.gemini.net.pl

    Mnie też odłaził ekran ale naprawili w ramach gwarancji. Foto w tym urządzeniu to totalna porażka. Problem z niekontaktem w gnieździe słuchawek narasta. Bateria słaba. Dyktafon w tym czymś to będziesz miał/a jak sobie ściągniesz z google. Najchętniej to bym się go pozbył. Stanowczo odradzam zakup tego czegoś !

  • 0

    84. ~Georg  2013-05-13 19:46:08  host: 80.48.128.58

    Mam Tipo nie polecił bym go nikomu, wiesza się szybka gó$no nie odporna na zarysowania. Jest to smartphone dla mało wymagających użytkowników którym wystarczy kilka aplikacji i dostęp do neta. Jedyny plus tego telefonu: -bardzo szybko łączy się z siecią wi-fi i ładnie trzyma zasięg tej sieci. Drugi raz bym go nie kupił.

  • 0

    85. ~Nie polecam xperia serwis  2013-05-20 21:20:48  host: host-62-141-210-108.swidnica.mm.pl

    my też mamy taki egzemplarz gwarancyjnej xperii, który we Wrocławiu został odrzucony na wadę mechaniczną z winy użytkownika (zgłaszaliśmy gasnące diody, przekłamujący wyświetlacz, odłączający się mikrofon etc). Tymczasem w serwisie zrobiono zdjęcie, na którym pokazane jest chyba gniazdo ładowarki od strony baterii. Potem dobry spec w serwisie "niezrzeszonym" oglądnął ten telefon i powiedział "GNIAZDO JEST FABRYCZNIE ŹLE ZAPROJEKTOWANE LUB MONTAŻ JEST NIEPRECYZYJNY". Serwis anulował gwarancję, maile i telefony do Warszawy nic nie dały. Jedynym wyjściem jest powiedzieć znajomym i nieznajomym o tym, że z xperii można się cieszyć tylko do czasu...

  • 0

    86. ~rychu98  2013-05-22 18:45:04  host: 213-146-39-78.ip.netia.com.pl

    Mam ten telefon od ponad pół roku. Niezła bateria, średni aparat, czasami łapie lagi, niezły głośnik, szkoda, że do pudełka nie dodano słuchawek a ja musze się męczyć ze starymi słuchawkami Samsunga a muzyki dużo słucham. Jestem fanem Facebooka a na tipo dość długo się wczytuje(może to wina aplikacji). Kolejną wadą jest klawiatura, czasami można wcisnąć nie ten klawisz. Dwa miesiące temu pojawił się bad pixel i to na środku ekranu. Zaletą jest wykonanie obudowy, zrobiona jest z gumowanego plastiku. Przy dłuższym użytkowaniu telefon robi się ciepły, może nie parzy ale czuć wyraźnie ciepło. Nie kupiłbym go po raz kolejny. Zdarzyło się raz że strona główna przestała działać, k..wa strona główna!!! Aplikacje same się wyłączają, porażka. Jeśli ktoś potrzebuje taniego smartfona do rozmów i wifi to niech sobie go kupi.

  • 0

    87.  2013-05-24 14:57:13

    Posiadam Tipo już dwa miesiące i muszę powiedzieć że jestem zadowolony. Nic mu się nie dzieje, ale bateria mogła by być mocniejsza.

  • 0

    88. ~anett  2013-05-28 23:00:22  host: v44-16.opera-mini.net

    Telefon 2 miesiące po zakupie się popsuł.Nie działał ekran dotykowy wszystko latało i sam dzwonił.Oddałam do serwisu na niezgodność z umową.Dostałam naprawiony zrobili aktualizacje oprogramowania i jakąs naprawe mechaniczną niewiadome co było tam naprawione bo serwis nie podał okazało się pożniej bo zażadałąm wyjaśnienia pracownik salonu dzwoniąc do serwisu dowiedział się ze został wymieniony głośnik i panel przedni telefonu.Odziwo głosnik działał poprawnie a po wymianie nie otoz ten telefon ma funkcje hd voice a po wymianie ta funkcja przepadła. Niestety serwis umywa ręce powolując sie na jakies ustawy ze jesli naprawa tańsza niż nowy telefon to naprawiają i nie chcą mi wymienic go na nowy.Nie polecam tego telefonu niby fajny ale ma wade fabryczną niestety jak wszystkie produkty sony nie pomijaac konsoli tej firmy.

  • 0

    89. ~Marek  2013-06-17 17:46:06  host: apn-31-1-106-183.dynamic.gprs.plus.pl

    Na ktorym lepiej chodzi internet szybciej tipo ? Czy lumia 610 od nokia ? ?

  • 0

    90. ~PI  2013-07-26 14:01:13  host: 89-67-5-28.dynamic.chello.pl

    Kto powiedział, że nie pogra się w wymagające gry ? Ja chciałem to sprawdzić i zainstalowałem sobie i proszę - chodzą i całkiem ładnie, nieprawda, że słaby telefon.

  • 0

    91. ~a  2013-07-27 14:55:19  host: h-87-199-46-134.dolsat.pl

    mam ten tel od stycznia!! nie narzekam. nie rajcuje mnie android, i procesor jaki w nim jest jak ktos jest madry to na to nie patrzy :D polecam. a zeby zapisac mms'a to wystarczy przytrzymac kciukiem na zdjeciu chyba nie !? :P pozdro

  • 0

    92. ~CLBK  2013-08-12 10:31:48  host: aefh155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam tipo od pół roku . Ma kilka wad 1. Słaba bateria 2. muszę naciskać kilka razy na ikonę żeby w nią wejść 3. jak chce wymyć pou to mi cofa mydło i myje go 10min 4.jak w sklepie play szukam gier i chodzę na dół to mi wchodzi w foldery w które nie chce wchodzić 5.czasem nie chce połączyć się z siecią wif dla mnie najgorsze jest to z tym ekranem

  • 0

    93. ~Mrs  2013-08-19 11:45:10  host: 84.40.154.10

    Witam wszystkich! Posiadam ten telefon od jakichs 3 miesięcy. Na początku smigał aż miło, naprawde byłem zaskoczony tym jak dobrze przegląda mi się na nim internet i pisze, strony szybko sie ładowały, ogólnie był niebem w porównaniu do mojego ostatniego smartfona. Jednak od miesiąca coś samo z siebie sie przestawiło, i ekran dotykowy zamienił uzytkowanie telefonu w koszmar. Praktycznie w ogóle nie reaguje, trzeba klikać w jedno miejsce 5 razy, a wyskakuje w smsie literka z drugiego końca ekranu. Przy jednym kilknieciu potrafi w wiadomości wstawić nawet 5 kolejnych losowych liter. Nie muszę pisać że od tamtej pory staram się unikać smsów jak tylko mogę. Aplikacje zaczęły się także same włączać, i to w taki sposób że np dzwoniąc do kogoś w połowie rozmowy nagle słyszę że z mojego telefonu włączyła sie muzyka i gra (!) podczas dzwonienia. Jeśli dzwonimy do znajomego jest to sytuacja smieszna, lecz jesli chcemy zadzwonić gdzieś w poważnej sprawie raczej nie chciałbym żeby w tle leciała muzyka z "Żulionerów" albo innej gry :) Przegladanie stron internetowych, a nawet przesuwanie tekstu w dół także stało się praktycznie niewykonalne, gdyż phone rzadko rozróżnia kilknięcie od przesuniecia w dół. Takie surfowanie po internecie kończy się tym, że klikamy we wszystkie linki i reklamy umieszczone na stronie zamiast zjechać w dół. Podsumowując moje doświadczenia moge powiedzieć że telefon 2 miesiące był cudem, potem niestety tylko problemem i zjadaczem czasu. Nie poleciłbym go nikomu. Dodam że zakupiłem telefon nowy w salonie plusa. Zapewne trafiłem na jeden z nielicznych wadliwych modeli (naczytałem się przed kupnem TYLKO dobrych opinii, nie znalazłem nikogo komu nie podpasiłby Tipo). Warto ze strony kupującego zastanowic się nad innym telefonem - zawsze jest ryzyko że skończycie tak jak ja, a jest mnóstwo innych, wcale nie gorszych :) Pozdrawiam serdecznie, Mrs

  • 0

    94. ~Looper3331  2013-09-03 20:56:32  host: chello084112082073.6.11.vie.surfer.at

    Do Mrs. To błąd kalibracji ekranu. Wystarczy ze skalibrujesz ekran (aplikacje w Goole Play) i wszystko wróci do normy !

  • 0

    95. ~tomaszewski wladimir  2013-09-21 07:31:41  host: host-126-138.mt.pl

    Tipo jest lepszy od xperii sp. Jestem znawca, grubas i knur.

  • 0

    96. ~krzychooo  2013-10-26 09:48:08  host: 176.103.168.1

    witam jestem właścicielem tego telefonu juz od roku i jestem z niego szalenie zadowolony :) spisuję się na medal (byc może ma tu duże znaczenie stare polskie porzekadło "jak się o coś dba to się to długo ma :)") tel nigdy nie upadł na ziemię, jest zawsze noszony w pokrowcu, na dotyk reaguje rewelacyjnie, wszystko działa jak należy. Lekki minus ciut za mało RAM 512 powoduję czasami lekką przywieszkę kiedy na raz działa kilka aplikacji (ale to szczegół) można zawsze wyłączyć zbędne aplikacje w ustawieniach. Jestem bardzo zadowolony z telefonu. Dla jednych wada, dla innych zaleta to mały wyświetlacz 3,2 cala (dla mnie zaleta telefon jest mały i doskonale mieści się w kieszeni:) Nie mam żadnych problemów z dzwonieniem i głośnikiem, fakt działa ciut cicho ale tylko ciut (miałem kiedyś starego samsunga i był dużo głośniejszy, ale jak się przyzwyczaiłem do tipo jest dobrze ale mógłby być ciut głośniejszy. ogólnie polecam ten telefon ZA MAŁE PIENIĄDZE SOLIDNY SMARTFON NICZYM NIE ODSTAJĄCY OD INNYCH XPERII (różnice: jedynie wielkość wyświetlacza, słabszy procesor i mało ram, co do wykonania obudowy nie jest ona wcale taka kiepska na jaka wygląda na pierwszy rzut oka (o dziwo jest trwała i nie rysuje się). polecam :)

  • 0

    97. ~  2013-10-27 18:52:28  host: 51.81.radiotel.com.pl

    Co zrobic jesli muzyka z telefonu nie chce isc na podlaczonych sluchawkach '

  • 0

    98.  2013-10-29 17:13:54

    Zakupiłem w marcu ten tel. mimo lekkich zwiechów wybaczalnych, polecam ten telefon. Kilka razy mi spadł i się poobijał, i do dzisiaj dobrze działa.

  • 0

    99. ~tool  2013-12-13 15:27:54  host: 212.160.172.70

    Ten telefon to mega porażka, jedyne co dobre to głośnik i jakość muzyki. Na zimnym powietrzu ekran dostaje totalnej głupawki. Juz o mrozie nie wspomnę. Nic nie można wybrać, ani do nikogo zadzwonić czy napisać. Aparat - dno. To taki smartfon do domu. Mam go od roku i jeszcze rok muszę mieć. Z racji tego, że służbowy i obowiązkowy. Myślałem, że po prostu trafiłem kiepską sztukę ale z rozmów z kolegami z pracy wynika, że mają tak samo. NIE POLECAM.

  • 0

    101. ~luuli14  2014-01-02 04:41:39  host: host-106-121.abi24.pl

    a będzie na nim działać gta sa san andreas android.?

  • 0

    102. ~ligk  2014-01-13 19:23:33  host: affu252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon od roku i wszystko działa. Jest wytrzymały kilkadziesiąt razy miupadł i działa. Nie mam z nim żadnych problemów. Internet też dobrze działa. Po prostu polecam

  • 0

    103. ~Tipo  2014-03-25 09:17:12  host: 31.42.1.214.alfanet24.pl

    Witam, wypowiem się jako użytkowniczka tego telefonu ponad rok czasu...oczywiście w porównaniu z obecnymi modelami telefonów z ogromnymi wyświetlaczami, lepszymi prockami i ulepszonymi androidami taki telefon może się kryje jednak był to dla mnie pierwszy telefon dotykowy, a nie powiem przejście dla mnie ze zwykłego na taki było ciężkim wyborem, to mogę powiedzieć że przejście to naprawdę udało się bardzo miło;) dotyk czuły, nie trzeba wciskać palucha głęboko w ekran żeby się gdzieś dostać; to że czasem coś nie reagowało od razu, no to cóż to tylko urządzenie, jakichś większych zwiasów ja nie odczuwałam; bateria przy smsowaniu, jakiejś krótkiej rozmowie trzymała 4-5 dni więc super jak na obecne telefony;) czytałam tu że albo piksele się rozmywały na wyświetlaczy albo się rozlewał co u niektórych, ja nic takiego nie doświadczyłam, do tej pory wyświetlacz w porządku. Aparat faktycznie robi zdjęcia nie za ciekawe ale to wkońcu tylko 3,2.. Telefon oceniam naprawdę bardzo dobrze jak dla normalnego użytkownika telefonów (nie z punktu widzenia fotografa bo od tego ma aparat, gracza bo do tego są konsole i komputery czy maniaka internetowego bo od tego też ma kompa czy tablet). Dla tych, którzy po prostu chcą kontaktować się z innym,i telefon super!! ;) POLECAM;)

  • 0

    104. ~Tipo  2014-04-24 07:18:28  host: n12-01-06.opera-mini.net

    czesc , mam ten telefon zaledwie 2 dzien i juz mam z nim problem , problem polega na tym jak chce wziasc jakis widget na strone glowna to wyskakuje mi "aplikacja widgets zostala zatrzymana" da sie cos ba to poradzic po za serwisem? pls o odpowiec

  • 0

    105. ~arrow  2014-04-24 18:44:36  host: n09-03-07.opera-mini.net

    mam ten tel od 2 tygodni i trochę mi się scina niewiecie ile może być warty bez ladowarki ?

  • 0

    106. ~Lukasztipo  2014-09-02 18:09:56  host: ip-91.197.88.19.edial.pl

    Mam ten telefon od półtora roku jest beznadziejny tnie się i szybko rozładowuje nie polecam go !

  • 0

    107.  2014-09-15 03:54:05

    Nie polecam pierwsze 3 miesiące wszystko gra a po upadku z 10 cm (z biórka na półkę z klawką )ekran zaczął wariować.Oddałem go do serwisu i zaktualizowali mi oprogramowanie i głośniki zaczęły piszczeć. Oddałem go do serwisu 2 raz znowu ekran zaczął wariować oddałem go 3 raz wymienili mi płytę główną i wyświetlacz.Miesiąc spokoju i znowu się zaczęło.Mój kolega też ma już 3 rok i nic mu się nie dzieje a ja mam go rok i proszę bardzo.

  • 0

    110.  2014-09-15 03:59:30

    Nie wiem czy to ma jakiś związek z tym ale wg mnie psują się tylko w czarnej obudwie 3 znajomych je ma w tym 2 w niebieskiej i czerwonej obudowie a ja z kolegą mamy czarne i nam się psują a im nie.

  • 0

    111. ~Ledres  2014-09-19 13:25:04  host: ackn95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam już prawie dwa lata. Wziąłem go z nowym abonamentem więc na dzień dobry był zasyfiony różnymi aplikacjami od mojego operatora. Ale - jest to mój pierwszy smartfon. Ogólnie rzecz biorąc jest fajny. Jest też wersja Tipo dla dwóch kart SIM jak ktoś potrzebuje. A jakie wrażenia? Przede wszystkim gabaryty! Przyjemny, mały telefon, który mieści się w kieszeni. Nie przepadam za telewizorami, a jest znowu moda że wraca cegła. Gdy brałem telefon znajomego, który był dwa razy większy to nie mogłem wygodnie usiąść czy nawet wejść po schodach bo bardzo wyczuwalny był. Tipo to fajny mały telefonik, który sprawdzi się JAKO TELEFON!!! Można zadzwonić i napisać SMS'a. Nic mi więcej do szczęścia nie trzeba. Jak mam ochotę w coś pograć to odpalam komputer, a zdjęcia zawsze robię lustrzanką. Dziwią mnie komentarze, że tnie w czasie gier albo, że aparat słaby. Telefon ma być do dzwonienia i pisania SMS'ów i Tipo się w tym sprawdza. Jedynie mogę doczepić się do wyświetlacza, który zimą świruje. Gdy jest mróz lub nawet trochę zimniej trzeba się trochę namęczyć zanim coś się w nim napisze lub ustawi bo ekran reaguje zbyt mocno na zmiany temperatur i zimą jest problem cokolwiek na nim zrobić...

  • 0

    113. ~Majgga  2015-02-21 13:47:41  host: 61.216.38.84.otvk.pl

    Mam telefon już od 2 lat, i nagle nie chcą mi się robić zdjęcia,a już usunełam zdjęcia i piosenki, a mam dodatkową kartę pamięc,i i jeszcze pare minut temu mogłam je robić, więc jak ktoś wie jak to naprawić to dajcie znać w komentarzu.

  • 0

    114. ~Horacy  2015-06-23 14:48:30  host: 178-37-148-159.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon dwa lata. Należy pamiętać, ze to prosty smartfon. Sprawuje się bardzo dobrze, bateria rewelacyjna. Jakość rozmów bardzo dobra. Obsługa przyjemna. Rzadko zdarza się problem z ekranem dotykowym, ale są to chwilowe "zwiechy". Wielkim minusem jest jednak aparat fotograficzny. Poniżej krytyki. Poza tym jak na tą klasę bardzo dobry telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet